Carta de Miquel Illescas a la FCE

 

Hola, Es triste, pero la experiencia nos está demostrando que la única forma de que la FCd'E atienda ciertas cuestiones es que los temas salgan publicados en esta página web.

Es por ello que adjunto una carta que se envió hace meses (por email y luego carta certificada) y que a pesar de las reiteradas promesas por parte del Sr. Flores a día de hoy no hemos obtenido respuesta. Me consta asimismo que también algún club se ha dirigido a la FCd'E en este sentido y tampoco se han dignado a contestarles. Por otra parte algún miembro de la JD me ha confirmado que este asunto de los relojes se decidió de forma bastante arbitraria y sin someterlo previamente a acuerdo de junta por lo que entiendo sería conveniente una aclaración por parte de la FCd'E.

Entiendo que la transparencia es imprescindible y especialmente cuando se baraja la candidatura del Sr. Flores a la presidencia de la FEDA con el apoyo del Sr. Anguix que es precisamente quien le vende los relojes y del Sr. Ávila si gana las elecciones.

Atte., Miquel Illescas Córdoba Director EDAMI

Barcelona, 28 de gener de 2.003

 

 

A la atenció de

D. Josep Flores Vallcorba

President Federació Catalana d’Escacs

 

 

Benvolgut Senyor Flores:

 

He pogut comprovar a la web de la Federació Catalana la circular 10/03 on feu una oferta de venda de rellotges digitals als clubs a preu subvencionat. Com a director d’una empresa catalana que es dedica, entre d’altres activitats, a la venda de material, li prego si em pot donar contesta a les següents qüestions:

 

  1. Per acollir-se a aquesta oferta, ¿quins requisits s’han de reunir? ¿es exclusiva per els clubs catalans?
  2. N’hi ha algun límit mínim o màxim fixat per comanda? Aquesta oferta te caducitat?
  3. Quins criteris ha seguit la FCd’E per triar el producte i el proveïdor? S’ha aprovat en acord de junta directiva? Han demanat ofertes a altres proveïdors? S’ha consultat a clubs o jugadors?
  4. Podria la FCd’E fer públics els detalls de la operació? Número de rellotges adquirits, preu, condicions de pagament, etc..

 

Estic segur que la FCd’E desitja la màxima transparència a les operacions, per això tinc la confiança de que vostè tindrà l’amabilitat de contestar a aquestes preguntes.

 

Att.

 

 

 

Miquel Illescas Córdoba

Director EDAMI

 

 

PD: S’adjunta copia de la circular 10/03 tal com s’ha publicat a la web de la FCd’E

 


CIRCULAR 10/03

 

OFERTA DE RELLOTGES DIGITALS

 

Atesa la nova reglamentació de la FIDE en la qual els ritmes de joc actuals són amb increments de temps (la qual cosa només es pot realitzar amb rellotges digitals) la FCE creu que els clubs d’escacs catalans s’han d’anar posant al dia amb les noves tecnologies i renovar les seves existències de rellotges.

 

D’altra banda, la FCE té la intenció d’anar introduint progressivament aquests tipus de controls de temps amb increments començant per Divisió d’Honor i Primer Divisió i paulatinament continuar amb la resta de categories del Campionat de Catalunya per equips.

 

En aquest sentit a Federació Catalana d’Escacs ofereix exclusivament per als clubs d’escacs i els seus membres afiliats una magnífica oferta de rellotges digitals marca CV al preu subvencionat per la Federació per ajudar als clubs de

 

30 Euros per rellotge (IVA INCLOS)

 

 

PER CADA COMPRA DE 10 UNITATS REGALEM UN RELLOTGE

 

Aquest és el preu al que la FCE està venent els rellotges analògics, per la qual cosa creiem que es una excepcional oferta difícilment superable. Aquesta oferta es mantindrà fins a la finalització d’existències. La FCE garanteix el bon funcionament d’aquests rellotges, els quals seran canviats en cas de qualsevol problema.

 

 

  

  


 

1