MOLTES GRÀCIES.

Moltes Gràcies als 55 Presidents i Clubs de Catalunya que han recolzat la nostra candidatura i el nostre projecte.

Moltes Gràcies a l'equip de la Candidatura per el vostre treball, entusiasme i amistat.

Ara és el moment perquè qualsevol de vosaltres, si ho voleu així i ho permeten, participeu en la gestió directiva per bé dels Escacs Catalans.

Moltes Gràcies a les persones que han col·laborat en la nostra campanya, explicant el nostre projecte i buscant recolzaments, perquè estan convençuts que el nostre entusiasme era el millor per els Escacs Catalans.

Moltes Gràcies a tots Clubs d'Escacs de Catalunya, amb dret de vot o sense, per la festa del 31 de maig d'enguany amb la més alta participació en les Eleccions a la Federació Catalana d'Escacs.

He après molt durant aquests dies de quilometres arreu de Catalunya i converses amb molta gent, però el millor d'aquest dies és descobrir en les persones la veritable amistat en algunes i la hipocresia en altres.

Particularment, ara és el moment de recuperar tot el ELO perdut en aquests darrers anys de participació activa en la gestió federativa.

Felicitats a la candidatura encapçalada per Toni Ayza.

El meu desig mes sincer, perquè la candidatura del Toni obtingui el millor dels èxits possibles, així el gran beneficiat seran els ESCACS CATALANS , sens dubte, el més important de tot.

A tots Moltes Gràcies!!!.

Atentament,

Xavier Àvila Giménez.

 

 

 

 

  


 

1