Vull agrair a tots els clubs catalans l’alta participació en aquestes eleccions, molts van  fer molts de quilometres per a dipositar el seu vot a la urna. Crec que aquesta es la millor noticia de la jornada electoral, ja que demostra que els projectes que es presentaven van il·lusionar als escacs catalans.

El meu agraïment també, per a tots aquells que van confiar amb el nostre programa i el nostre equip. Hem adquirit un compromís ferm, de realitzar importants canvis en l’organització dels escacs a Catalunya i ens posarem a treballar d’immediat.

A tots els clubs que no van poder exercir el dret a vot per motius legals, vull manifestar lis la nostra disposició a treballar per a que a les properes eleccions tots els clubs catalans puguin exercir el seu dret a vot.

Vull felicitar públicament a Xavier Avila i al seu equip per els bons resultats que han obtingut.  55 vots , son mes vots que els que va aconseguir el  actual president Sr. Josep Flores per guanyar amb comoditat les darreres eleccions.  Crec que amb aquests resultats,  encara es fa mes necessària la col·laboració de tothom per tirar endavant la gestió federativa.

Malgrat la nostra il·lusió, no podrem portar a terme molts objectius del nostre programa, sense la col·laboració de tots els  clubs, que amb les seves iniciatives, han de ser els protagonistes de l’organització dels escacs a Catalunya.

Finalment, m’agradaria tenir un record en aquest moment, per una gran persona, que per a mi ha estat un símbol d'aquesta campanya electoral, el president del Piera, el Sr. Maurice Perraut, que quant jo era petit, em va ensenyar a jugar a escacs al col·legi de La Salle Barceloneta, on era el professor de Francés, i del que hi rebut en aquesta campanya electoral, una lliçó de fermesa.

Gens una sumus

Toni Ayza

President electe de la FCE

Estimado Toni:

Como de costumbre estoy absolutamente de acuerdo con la mayor parte de las cosas de tu escrito. Particularmente en lo relacionado con D. Maurice Perraut. Creo que el ajedrez catalán le debe especial gratitud. La única cosa que no le podré perdonar nunca es que te hubiera enseñado a jugar tan mal al ajedrez.

Pepo Viñas

Amigo Pepo,

Lo mal que juego no es culpa de Maurice, sino de mi talento innato.

Toni Ayza

 

 

 

 

  


 

1