A propòsit de l’ultima enquesta.

Sr. Toni Ayza he vist que aquesta pagina a posat una enquesta per saber que pensem la gent del mon dels escacs catalans, en relació al tema de si podia o no jugar dos equips del mateix club a primera divisió.

Es evident que la pregunta de l’enquesta esta feta si no en mala fe, mal feta.

Ja que es evident que la primera te dos grups i la divisió d’honor no, es evident que dos equips en un mateix grup i en la màxima categoria no es viable, però tenint dos grups a la primera divisió al menys es pot parlar-ne.

Per saber la realitat del que pensa de veritat la gent, la pregunta es tindria que formula de nou desvinculant la primera divisió de la segona, ja que es evident que la majoria de respostes seran favorables al no, hem jugo un cafè que el resultat serà radicalment diferent si al enunciat de la pregunta desvinculem les dues desvinculem les dues divisions.

Pere Reginaldo.

Amic Reginaldo

En primer lloc el que pensa el mon dels escacs catalans es sabrà a la Asamblea de clubs que es l'organ democratic de representació de la FCE. Les enquestes d'aquesta web no pasen de ser un divertiment i la seva fiabilitat es molt baixa.

Es posible que la pregunta estigui mal feta, pero com el que es demanaba al debat era la supressió del artícle 6.5 y aquest també afecta a la Divissió de Honor ens ha semblat bo inclore aquest aspecte a la pregunta.

El que hi hagin dos grups a Primera es ben cert que podría facilitar les coses, pero recordem que la distribució dels grups de Primera es fa actualment amb criteris estrictament de classificació i si es cambies el 6.5 s'hauria de regular com es cambia a un dels equips de grup si cauen per ordre de classificació en el mateix grup.

Per altra banda si es creies oportú eliminar tot el article 6.5 la coincidencia de dos equips del mateix club a Divisió de Honor es podria solucionar com es fa a les divisions inferiors, enfrentant los a la primera ronda.

No s'interpreti de les meves paraules cap posicionament sobre aquestes questions, ja que crec que es un tema a meditar.

Cordialment

Toni Ayza

 

 

 

 

 

 

  


 

1