Montcada 2005

Estimados amigos,
como resumen del torneo "sufrido" lo siguiente:
Dado que el calor, a veces inhumano y hasta 37 grados una tarde, en la pista del pabellón deportivo, no he jugado a la altura de mi nivel (solo el 43 %), que no obstante lentamente va subiendo.
Opino igual como otro amigo, por cierto un gran jugador de ajedrez y maestro catalán, que la organización debería estudiar las distintas opciones:
a) cambiar las fechas del torneo
b) buscar un local mejor climatizado
c) reducir las cuotas de inscripción por las temperaturas tropicales
que ofrece
d) preveer que no caiga el rendimiento y la calidad del juego
d) evitar una tremenda desgracia por un golpe de calor, que puede
afectar especialmente a los jugadores mayores.
Pero que veáis, que no ha ido todo mal, os adjunto una foto lograda, donde aparece la única chica guapa del torneo como operadora del Internet, acompañada por su asistente en temas de relaciones públicas.
Un abrazo Frank
P.D. No volveré a Montcada, si no cambian las circunstancias y en Sitges tomaré más descansos....

Frank Mayer

Hola!

M'agradaria respondre al Sr. Mayer no per alusions, però sí per coneixement de causa, ja que aquest any sóc el director de l'Obert Internacional Ciutat de Badalona, torneig famós per incloure servei de sauna gratuit durant les partides (pregunteu als suecs que van venir l'any passat..)

Explico el nostre cas que és el que conec, però suposo que en d'altres tornejos deu passar el mateix. És que l'explicació és tan simple com que no existeix un local amb aire acondicionat prou gran a Badalona i que no tingui un cost de lloguer prohibitiu (no us creurieu totes les voltes, reunions, etc. que hem fet per trobar un local en condicions).

Evidentment es poden trobar solucions com canviar de ciutat, o de país, o jugar a la nit, o per Internet, etc.... però clar, ja no seria el mateix...

El que sí puc dir és que els que organitzem els opens posem tota la nostra voluntat i il·lusió perquè els jugadors esteu en les millors condicions possibles (com els ventiladors que vaig veure que hi havia a Montcada, per exemple), però clar, sempre dintre de les nostres limitacions...

Guillem Garcia Director de l'Obert Internacional Ciutat de Badalona

pd: aquest any el nostre torneig torna al mateix local dels últims anys (excepte l'any passat) perquè és el local més fresquet, us convido a trencar el tòpic que amb calor es juga pitjor... no serà que la culpa és que estem de vacances i tenim el cap en altres coses??

 

 

 

 

  


 

1