Cerrados de Castellar

Hola, no entenc perquč en els tancats de Castellar, diu Tancats si nomčs un grup jugarą un tancat i la resta de jugadors jugarą un obert. Llavors perd la grącia del torneig. Algu em pot explicar el motiu. Gracies.

Paulino Aguilera Malagón.

Hola. Com bé dius aquest any el format del torneig de Castellar consta d'un tancat per a norma de mestre catalą i un obert per a la resta de jugadors. Suposo que el fet que es digui Tancats ve que encara es manté dels darrers anys on si que el format que es va escollir va ser de fer tot de grups tancats que crec recordar anaven de 1700 a 1800, 1800-1900, 1900-2000, MC i MI. L'śnic motiu per el que s'ha cambiat aixņ es el fet del embolic que provoca en un grup tancat que un o varis jugadors es donguin de baixa, tant a nivell arbitral com de jugadors, cosa que en un obert es pot sol.lucionar molt millor.

Ja aprofito de pasada dir-vos que per aquest any el torneig Internacional de Castellar també canvia el seu format i en lloc dels 4 grups que es feien els darrers anys, serą un grup śnic. En aquest cas perņ el motiu es merament economic. Salutacions.

Guillem Rocabert

 

 

 

 

  


 

1