Classificacions per les finals de la Copa Catalana

En la fase prèvia de la territorial de Barcelona, es classifiquen per la final (a més a més de les categories superiors) els 4 primers equips dels grups:

- Preferent i 1ª Provincial (conjuntament)

- Segona Prov. i Tercera Prov. (conjuntament)

La meva petició és que s'estudiés la possibilitat de reservar (com a mínim), una d'aquestes 4 plaçes per l'equip de la categoria inferior. Tal com està ara, aquests equips tenen poques possibilitats de classificar-se, tot i quedar primers de la seva categoria, ja que estan competint amb equips de categoria superior per la classificació a la fase final. Això faria que potser s'apuntessin més equips de les categories primera Provincial i Tercera Prov, o si més no, que els que s'hi apuntin, tinguin possibilitats "reals" de lluitar per la classificació a la fase final.
No crec que la meva proposta hagués de passar per l'Assembla General de Clubs, ja que no modifica el reglament de la Copa Catalana, només especifica que s'han de classificar 4 equips.
A més a més, sembla lògic que si el grup es diu: Fase Final de Preferent i Primera Territorial, hi hagi algun equip de Pimera Tarritorial (el mateix pel grup de Segona i Tercera territorial).

M'agradaria saber la vostra opinió i sobretot la de la Federació, es especial si això que demano és possible reglamentariament.

gràcies

Gabriel Vera Balagué

Copa Catalana 2007

Hola, yo creo un poco desigual la forma de Clasificación de las
categorías Preferente i Primera provincial, i Segunda Prov. i Tercera, en la Copa Catalana. . Ya que los de Primera i Tercera siempre jugaran con desventaja, y serán los mas perjudicados,yo creo que lo más lógico y justo,
seria que se clasificaran los dos primeros equipos de Preferente,
Primera, Segunda y Tercera.
Y como comento en su escrito el Señor Gabriel Vera Balagué, no creo que se tenga ningún problema para hacerlo efectivo en esta Copa Catalana, ya que no se modifica el reglamento de la Copa Catalana

Saludos cordiales,

Maynat

 

 

 

 

  


 

 

1