Josep Terrones encapçalarà una candidatura a la presidència de la Representació Territorial de Tarragona

El president del Club d’Escacs Móra d’Ebre, Josep Terrones, encapçala una candidatura a la presidència de la Representació Territorial de Tarragona de la Federació Catalana d’Escacs que busca el consens més ampli possible. Amb Terrones estan moltes persones i molts clubs tan de les Terres de l’Ebre com del Camp de Tarragona. S’estan acabant de concretar els cinc noms de la candidatura, però hi seran Eva Matons (CE Torredembarra) i Francesc Blasco (CE Tarragona).
Ja s’estan recollint avals (es pot baixar el model reglamentari de la pàgina weg de la federació de Tarragona) i dissabte, durant la tercera ronda de l’Open Calbet, que es disputa a Sant Carles de la Ràpita, es podran entregar els avals. O sinó es poden entregar dilluns 8 a la reunió de clubs convocada als Serveis de Cultura de la Generalitat.
L’objectiu de Terrones es construir una junta directiva àmplia, d’onze persones (el límit que marca el reglament) per donar un nou impuls a la federació tarragonina amb un equip variat en el territori, l’edat i les aptituds. La potenciació de l'ús de les noves tecnologies i els escacs de base seran prioritats d’aquesta junta si és escollida.

 

Josep Terrones, única candidatura presentada

Aquest dilluns s'ha acabat el termini per a la presentació de candidatures a la presidència de la Representació Territorial de la Federació Catalana d'Escacs de Tarragona. Josep Terrones Sánchez, president del Club d'Escacs Móra d'Ebre encapçala l'única candidatura presentada. Un cop es compleixin els terminis establerts pel calendari electoral, el 18 de maig serà proclamada la nova junta directiva. Durant aquests dies s'intentarà completar una junta que intentarà ser el més plural possible per afrontar una nova etapa de la federació tarragonina.

 

  


 

1