Un dia històric

Estic segur que el fet que hagin sortir unes “veus crítiques” abans i durant l’assemblea va fer que es moguessin moltes coses.

Per una banda es va aconseguir que es crees una comissió per tal de licitar el tema de ICC i el que és més important una rebaixa del + - el 50% de l’increment de les quotes que repercutien en els jugadors. Ara a més de rebre clases per la Universitat Obertat de Catalunya o els altres portals docents, podrem accedir a les classes per ICC.

Per un altra, gràcies a les “veus crítiques” en quinze dies es va aconseguir tenir un informe de la situació de la territorial de BCN i crear una comissió que intenti reduir la asimetria existent als escacs catalans. Caldrà tenir present el decret 1/2000 de 31 de juliol que regula les federacions esportives en el títol 1 capítol 3, però segur que no hi haurà problemes ja que la pròpia Generalitat es regula en cinc “territorials”

Destacar també el to força correcte de les intervencions, es nota el fet de ser gent dels escacs “gens una sumus” al llarg de la partida lluitem per guanyar i un cop finalitzada ens posem a analitzar junts.

Pablo Díaz-Flores

Estic segur que gràcies a “les veus crítiques”, “les no tan crítiques”, “les veus no crítiques”, inclus “les veus que no hi eren”, i, poder també, al bon tarannar de l’actual Junta Directiva, han ajudat a fer aquestes pases cap endavant.

Per una altra banda, voldria matitzar aquesta petita sobrevaloració que, tant en Jordi Pellicer a l’Assamblea com ara tu per escrit, m’heu assignat que en quinze dies hagi estat capaç de tenir un Informe de Situació de la Territorial de Barcelona. Em sap greu defraudar-vos, pero no soc tan bo. La feina la vaig estar realitzat durant tot aquest Estiu i part de la Tardor, no només buscant i analitzant les dades, sinò anant i preguntant als llocs.

Estic completament d’acord en que el to de l’Assamblea va ser molt correcte, però, sobre tot, destacaria que es va poder veure que totes les “veus” estaven per la labor d’aconseguir millorar aquest el nostre esport i afició.

Joan Ant. Pérez Delegat de Barcelona de la FCdE

 

 

 

  


 

 

1