Manresa, 25 de Juny de 2.007

 

AJEDREZND

 

Senyors,

Ens veiem en la obligació de fer aquest comunicat públic en relació al no funcionament de la nostra pàgina web www.escacscatalonia.org

L’entitat Escacs Catalònia Club és propietària d’aquest domini fins el mes de setembre, habent pagat la seva quota corresponent, però enguany es va decidir de traslladar el nostre domini a un nou servidor per internet per tal de millorar el cost i serveis.

Fins ara el nostre servidor era l’empresa Minorisa de Manresa i ara fa uns 3 mesos vàrem iniciar les gestions per tal de fer el trasllat del domini a l’empresa abansys per mitjà de la seva pàgina web www.abansys.com.

Després de 3 mesos de gestions infructuoses per tal de mirar de solventar el problema, ens trobem que a dia d’avui no tenim el trasllat del domini efectuat i la pàgina web no funciona.

Per tant, ens veiem en el deure d’informar del problema i de demanar disculpes per aquest motiu.

Cal tenir en compte que enguany el nostre objectiu era tornar a posar en funcionament la nostra pàgina web, inicialment d’una forma molt simple i amb tan sols informació del 34è. Open Internacional d’Escacs Ciutat de Manresa, i anar ampliant i millorant per l’any vinent.

En espera de solventar aquest problema el més aviat possible rebin una cordial salutació.

Atentament,

 

Joan Carles Vila Seuba                               

President

Escacs Catalònia Club

Manresa, 27 de Juliol de 2.007
 

AJEDREZND

Senyors,
 

Malauradament a dia d’avui no ha sigut possible solucionar els problemes amb l’ús del nostre domini www.escacscatalonia.org.

Tenint en compte la data en la que estem, informem que s’ha decidit de donar tota la informació pertinent del 34è. Open Internacional d’Escacs Ciutat de Manresa per mitjà de la pàgina web d’AjedrezNd, als qui agraïm la seva col.laboració.

A més, contractarem un nou domini amb un nou servidor i començarem a construir la nova pàgina web del club, a partir del mes de Setembre, que ha de servir com a pàgina web ja definitiva per l’any vinent del 35è Open Internacional.

Lamentem profundament aquesta situació, així com demanem disculpes a tots els escaquistes i al IV Circuit Català per aquesta anomalia.

Una cordial salutació.

Atentament,
 

Joan Carles Vila Seuba

President

Escacs Catalònia Club

 

 

 

 

  


 

 

1