Hola , bon dia.

He vist la proposta del Sant Andreu i tambŔ la proposta de la Federaci˛ catalana en quan a modificar el reglament del campionat de Catalunya per equips per a fer jugar una promoci˛ amb els segons equips de primera divisi˛ i el guanyador que jugui amb el 8║ de divisi˛ d'honor.

Jo particularment crec que sembla una soluci˛ no gaire bonica i una mica fora de joc, dons l'equip de divisi˛ d'honor, que quedi 8 nomŔs jugaria un matx decisiu i a casa seva que potser Ús una ventatja pero es posible tambŔ que no tinguin el dia. ( En canvi amb anada i tornada sempre es molt mŔs just el resultat final ).

Ho correcte segons el nostre criteri seria que tan el 7║ com el 8║ clasificat de divisi˛ d'honor juguessim un Play off anada i tornada. per exemple el pitjor 2║ del dos grups jugaria amb el 7║ clasificat  i el millor 2║ jugaria amb el 8║. Primer matx a casa dels equips de primera divisi˛ i la tornada a casa de l'equip de divisi˛ d'honor.

D'aquesta manera es donaria inclus mŔs alicient a la divisi˛ d'honor dons tots els equips haurien de lluitar no nomŔs per no baixar sino per evitar jugar un play off en el qual poden perdre la categoria.

Aqui poden haber molts comentaris i reflexions per˛ jo crec que seria una bona millora amb tots els aspectes d'aquesta nostra estimada competici˛.

Records i gracies

Francesc Fernandez Muixi

Reus Deportiu

 

 

  


 

 

1