Dardo

Ronda 2

 

Actualizado con fecha: 09/02/2009 20:37:41

 

Resultats de la Ronda 2 (08/02/2009)
Divisió Honor
MONTCADA 8'5 - 1'5 BARBERA
CERDANYOLA VALLES 3 - 7 SABADELL SCC
UGA 7 - 3 FOMENT
FIGUERES 4'5 - 5'5 ATENEU COLON
SANT ADRIA 4 - 6 TERRASSA

UGA 7-3 FOMENT

1 LOPEZ 1/2-1/2 GRANADOS
2 GONZALEZ 1/2-1/2 JEREZ
3 ALSINA 1-0 TORRECILLAS
4 JOAN FLUVIÀ 0-1 JOSÉ
5 JORDI FLUVIÀ 1-0 RYAN
6 VILA 1-0 GARRIDO
7 ALEXANDROVA 1-0 YEPES
8 ROSICH 1/2-1/2 DE LA RIVA
9 BAÑOS 1/2-1/2 LLANEZA
10 MESTRE 1-0 LOPEZ

Segona jornada d’aquesta nova temporada que des de la Uga encarem amb il•lusió, moltes novetats i moltes ganes de millorar la mala actuació de la temporada passada. De moment ens surten bé les coses ja que hem tornat a guanyar per un bon marcador, si bé en algun moment el matx no estava gens clar. Després de les taules ràpides Jerez-Gonzalez i De la Riva-Rosich, hi havia una partida molt favorable a la Uga (Daniel Garrido-Xavi Vila) i una molt favorable al Foment (Ramon José-Joan Fluvià) i no tenia gens clar que a la resta tinguéssim aventatge.

Però les coses s’han tornat bastant favorables: aquestes 2 partides han acabat tal com s’esperava, i en Jordi Fluvià i jo hem començat a agafar molt bona posició, mentre que la Olga remuntava des d’una posició crec una mica inferior i acabava guanyant. La partida Baños-Llaneza sembla que ha estat tranquil•la, amb un microscòpic aventatge del jugador gracienc que no ha pogut traduïr en victòria. Al primer tauler en Lopez ha pressionat bastant però en Manel Granados s’ha defensat bé. Finalment el Jordi i jo hem acabat guanyant, i també ha guanyat l’Héctor en un final que difícilment podia aspirar a més que taules quan el seu rival s’ha deixat un peó clau.

La propera jornada serà clau amb el primer dels tres enfrontaments entre els tres equips favorits (Sabadell, Uga i Montcada), un Sabadell-Uga que començarà a deixar les coses més clares i probablement trencarà el triple empat en el liderat després de la segona ronda.

Daniel Alsina

Montcada 8.5 Barberà 1.5

S’IMPOSA LA LÒGICA (o tant tens, tant vals)

Estem d’acord quan diem que el escacs són lògics. Si hi ha el component estratègic, hi ha també la lògica. No falla. Aquesta mateixa llei es pot aplicar a les forces respectives entre jugadors rivals. Cadascún s’ha guanyat a pols els punts que ostenta. Quasi no hi ha res a discutir. Les balances de l’Elo són reals i es decanten cap al cantó on hi ha la xifra més alta. En aquest context és lògica la pallissa del Moncada. El seu potencial ens superava de força xifres i inapelablement s’ha reflectic en el resultat signat a l’acta.
Però...Deixeu-me fer volar coloms! Ni que sigui un petit vol. Al començar guanyant el nostre Xavi Bosque ens havíem fet un lloc a l’esperança. Les partides en absolut estaven clares. L’Ana per exemple la tenia força bé. En Jordi semblava haver superat l’eslava d’en Bravo. En Francisco Javier tenia un final de torres absolutament defensable...
Estàvem jugant contra el vigent campió i teníem esperances. Però hi havia la lògica. I avui ha estat el seu dia. Cadascuna de les vuit partides perdudes s’ha anat decantant perquè algú feia una jugada una mica millor, una jugada una mica més desequilibrant, una jugada més enllà de les taules, un detall que, ves per on, s’havia escapat del càlcul... És en definitiva el triomf de l’experiència i el potencial que només atorga l’estar més bregat, més fet, més experimentat en la lluita.

“Tant tens, tant vals” és el consol del Montcada. I nosaltres què? Què tenim per consolar-nos? Doncs mireu... Que ja hem passat els dos rivals més poderosos. Que el dolor enforteix l’esperit. Que ja voldrien molts estar sofrint a Divisió d’Honor. Que vindran temps millors...Que...
Ànims gent del Barberà! Conjurem-nos per gaudir ben aviat de la primera victòria d’enguany ...que ens vindrà com anell al dit!

Què més? Que l’Ana i en Xavier ens han donat el punt i mig de l’honor. Que l’Hipòlit Asís ja està recuperat. Que donem la benvinguda al MI Florian Grafl tot i que només aterrar ja li ha tocat ballar amb la més lletja! Que l’aspecte del Montseny nevat des del pavelló del Montcada era magnífic. Que hi havia un bon ambient escaquístic amb força jovenalla (m’he permés posar a la foto dos vailets jugant al costat de l’anàlisi post mortem de titulats internacionals) Futur i present de costat! Que ens queda aquella frase llatina “Ab insomne non custita dracone” que més o menys vol dir que si volem conservar el tresor (permanència a la categoria) com els dracs de les llegendes medievals, no ens podem adormir.

Àngel Pascual Sauch (MC)

EN UN MATX MOLT IGUALAT EL FIGUERES “A” PERD ENFRONT L’ATENEU COLON  PER 4’5 A 5’5

 

En la segona ronda del “Campionat de Catalunya per Equips” el primer equip del C.E. Figueres ha perdut amb l’equip barceloní de l’Ateneu Colon per un ajustat 4’5 a 5’5.  Tot i que el conjunt del Colon era superior en 8 dels 10 taulers, les diferències d’Elo no eren massa importants i es presentava a priori un matx molt igualat, com així ha estat. Després d’un 2 a 2 al marcador, amb una solvent victòria del GM Javier Campos en el primer tauler davant el MC Julio Hernando, el jove MC Víctor Lillo vencia al MC Tebar en una bona partida, i és l’únic jugador del Figueres que ha vençut en les dues rondes disputades. Però després de la derrota de Josep Manera al setè tauler, es tornava a situar la igualada en el matx. Quedaven 4 partides i tot podia passar, tot i que el pronòstic semblava lleugerament favorable al Figueres, ja que Barrera tenia aventatge clar i les altres 3, - Cuadras, Serra i Mundet -, apuntaven a taules. Però Barrera, tot i tenir dama contra torre i peó a setena, no maniobra correctament i Roig li acaba reclamant taules fotogràfiques, tot i que en aquell moment, ja no té opció de victòria. S’escapen per tant les possibilitats de guanyar el matx.

Després de les taules en el segon tauler entre el MF Jordi Cuadras i el MI Blanco, sempre amb lleugera aventatge de Cuadras, i de les del MC Serra contra el MC Gardela en el cinquè, tot queda per decidir al vuitè tauler entre els mestres catalans Mundet i Garzón. Però aquí, Mundet no encerta amb el pla correcte i ha d’inclinar el rei, fet que significa la derrota per la mínima de l’equip. La igualtat és la nota dominant entre els equips que lluiten per evitar el descens, i cal recuperar  tots els jugadors per aconseguir-ho, com és el cas del sempre sòlid i lluitador Jaume Mundet.

Els resultats individuals han estat:

1

CAMPOS MORENO, JAVIER (GM, 2579)
     variació elo: +2.80

1-0

HERNANDO RODRIGO, JULIO (MC, 2414)
     variació elo: -2.80

1

2

CUADRAS AVELLANA, JORDI (MF, 2380)
     variació elo: -0.30

½-½

BLANCO ACEBEDO, CRISTOBAL (MI, 2355)
     variació elo: +0.30

2

3

COLLS GELABERTO, EMILI (MC, 2308)
     variació elo: +0.90

½-½

MORENO SANCHIS, JORDI (MC, 2375)
     variació elo: -0.90

3

4

PIJUAN HERRANZ, MANEL (MC, 2298)
     variació elo: -4.40

0-1

PIÑERO FERNANDEZ, XAVIER (MC, 2339)
     variació elo: +4.40

4

5

SERRA PAGES, JORDI (MC, 2278)
     variació elo: +0.60

½-½

GARDELA BATLLE, JORDI (MC, 2318)
     variació elo: -0.60

5

6

LILLO CASTANY, VICTOR (MC, 2277)
     variació elo: +8.10

1-0

TEBAR MORENO, JUAN CARLOS (MC, 2307)
     variació elo: -5.40

6

7

MANERA LOPEZ, JOSEP (2273)
     variació elo: -7.05

0-1

PEREZ CAMPOS, ADRIA (MC, 2295)
     variació elo: +4.70

7

8

MUNDET RIERA, JAUME (MC, 2246)
     variació elo: -4.40

0-1

GARZON SANCHEZ, JOSEP MANEL (MC, 2290)
     variació elo: +6.60

8

9

LILLO FERRER, JOSEP Mª (2243)
     variació elo: +0.40

½-½

VERA PONS, FELIPE (MC, 2271)
     variació elo: -0.60

9

10

BARRERA CLOT, CARLES (2225)
     variació elo: +0.75

½-½

ROIG GRAU, JESUS (2258)
     variació elo: -0.75

10

 

 

Pel que fa a l’equip del Figueres “B” que juga al grup I de la 2ª Divisió Catalana ha perdut en el seu desplaçament a Badalona contra l’equip del Sant Josep . El resultat final ha estat de 6’5 a 3’5 per l’equip local, però el Figueres B hagués pogut treure quelcom de positiu si Emili Colls hagués aconseguit fer valer els 3 peons d’avantatge, o al jove Marc Balagué no se li hagués escapat mig punt amb peça de més al seu favor. La segona és una categoria molt igualada, però cap dels dos equips amb qui el Figueres ha jugat, tot i les derrotes, ha demostrat ser superior. Així doncs l’objectiu de la permanència és perfectament factible, i ben segur que s’aconseguirà. El potent Sant Andreu B del proper diumenge, ha de ser el punt d’inflexió.

 

Pel que fa a l’equip Figueres “C” que juga a la Preferent de Girona, ha perdut en el seu desplaçament a Palafrugell per 4 a 6. Cal destacar la victòria en el segon tauler de l’alumne de l’Escola Alexandre Toste (jugador sub-14), enfront el fort i experimentat jugador Manel Coronado del Palafrugell. Tot i jugar amb 4 jugadors de l’Escola, l’equip ha estat a punt de donar la sorpresa.

 

A la categoria de Segona Provincial el Figueres “D” ha obtingut la única victòria dels equips figuerencs, aquest diumenge, enfront el Gerunda “D”, per 3 a 5.

 

A Tercera Provincial el Figueres “E” ha perdut enfront l’Olot”D” per 0 a 4.

 

Els enfrontaments de la propera setmana seran:

Divisió d’Honor = Foment Martinenc - Figueres

Segona Divisió =  Figueres “B” – Sant Andreu “B”

Preferent Gironina = Figueres “C” – Gerunda “B”

Segona Gironina =  Figueres “D” – Gerunda “E”

Tercera Gironina = 12 Castells “C” - Figueres “E”                                                                          

 

Primera Divisió (I)
REUS DEPORTIU 4'5 - 5'5 SANT BOI
TARRAGONA 6'5 - 3'5 SANT FELIU
SANT ANDREU 5'5 - 4'5 BCN-VULCA
COMTAL 7'5 - 2'5 GERUNDA
TRES PEONS 8 - 2 ANDORRA

TARRAGONA: 6.5 SANT FELIU: 3.5

KHAIDOROV, VIACHESLAV (MC, 2346) 1-0 CUNILLERA AMIGO, JOSE LUIS (2159)
FARRAN MARTOS, FRANCESC (MC, 2320) 0-1 GARRIDO HERRADOR, JUSTO A. (2128)
GUTIERREZ MARTINEZ, XAVIER (MC, 2302) ½-½ CASTELLO ESTANY, JOSEP FRANCESC (2087)
FARRAN MARTOS, JOSEP (MC, 2296) 1-0 COLLAZO, CESAR (2062)
ALIAS GINEL, OSCAR (2278) 1-0 LOPEZ MONTOYA, CANDELARI (2060)
FERNANDEZ VICENTE, CARMELO (2251) 0-1 LOPEZ JARILLO, CESAR (2035)
ORDOBAS MARTINEZ, VICENS (2250) 1-0 TORRES RUIZ, CRISTIAN (2005)
GONZALEZ FREIXAS, ALBERT (2240) 1-0 ARUFE VAZQUEZ, JUAN ANTONIO (1992)
MORENO CARRETERO, CARLES (2227) 1-0 CERRO CAÑIZARES, TEODORO (1990)
ALIO BORRAS, JOSEP (2223) 0-1 BADET SERRANO, LUIS (1893)

Victòria Treballada enfront un Sant Feliu que apareixia al local amb 25 minuts de retard

El Sant Feliu ha presentat un equip molt competitiu, tot i la diferència d’elo, ha estat un matx força equilibrat. El 5 a 3 amb el que hem arribat, amb dos partides incertes per disputar encara, ha esglaiat a més d’un a tenor de l’últim empat conreat a casa del Sant Boi, amb un marcador favorable de 2.5 a 4.5 on en les tres últimes partides varem aconseguir únicament mig punt, amb alguna d’elles amb avantatge material. Victòria final que ens permet afrontar amb seguretat les següents rondes decisives amb l’anhel d’aconseguir la permanència.

Viacheslav Khaidorov segueix amb la bona tònica que va acabar la temporada passada, un joc precís acompanyat d’un gran coneixement teòric (alguns veuen en ell el nou Perpinyà per el gran repertori teòric d’ambdós) s’ha imposat a una francesa, on en alguns moments semblava complicat de materialitzar l’avantatge.

El meu germà Francesc Xavier, casat fa pocs mesos, ha jugat una partida on el rebutjar el sacrifici de xec continu del seu rival; s’ha quedat amb inferioritat, i com que la nit anterior va ser molt llarga, no ha trobat la claredat suficient per reconduir la partida.

Xavier Gutiérrez després d’una obertura on l’activitat de les seves peces era força latent i aclaparador, en un descuit tàctic s’ha quedat amb material de menys, i amb nul•les perspectives, qualsevol altre hauria abandonat, però la insistència i perseverança del batallador Xavier, ha aconseguit un escac continu que han significat les taules de la victòria. L’altre dia va ser atracat, però avui ho ha compensat amb unes taules amb sabor a victòria

Josep: m’he imposat amb una francesa, on el rival ha jugat amb valor buscant contínuament el rei enemic,

Oscar Alias en la seva primera aparició de la temporada ha conduït amb efectivitat cap a la coronació el peó d’avantatge aconseguit al mig joc, tot neutralitzant els intents d’atac del seu oponent.

Carmelo Fernández, uns dels millors jugadors postals del club, que destaca per una gran regularitat en el seu joc, ha perdut contra Cesar López.

Vicens Ordobas fixatge estel•lar, jugador que havia jugat en la seva joventut al club, avui s’ha tret el mal sabor de boca de la primera ronda, on el pocs temps li va jugar una mala passada amb torre de més.

El Gran Mestre postal Albert Gonzàlez s’ha redimit de la seva derrota de la primera jornada, guanyant i convertint així el primer punt del matx.

Carles Moreno famosament conegut com el “Maestrillo”, segueix de pichichi conjuntament amb Khaidorov, sumant les partides per victòries. En un final de torre i cavalls, on el mestratge i la veterania l’ha permès imposar-se.

Josep Alió que l’any passat va ser un dels puntals, amb una de les millors estadístiques de l’equip, avui ha estat derrotat per un jugador que sens dubte hauria de tenir molt més elo, a tenor del nivell mostrat en la partida

MC Josep Farran Martos del Club Escacs Tarragona

 

Primera Divisió (II)
BARCELONETA 5 - 5 LLEIDA
SITGES 7 - 3 BALAGUER
SANT MARTI 4 - 6 LIRA
OLOT 5 - 5 CONGRES
TORDERA 4 - 6 CORNELLA

YES, WE CAN! GRACIAS LUISITO!

Hace 11 años, un niño vino con la pierna escayolada al antiguo local del Barceloneta en la calle  Andrea Dória, a aprender a jugar al ajedrez, porque no podría practicar el fútbol durante un tiempo. 11 años después, ese niño con más barba que se llama Luis Oms, se ha cargado el equipo a las espaldas con el 5-4 en el marcador, y ha forzado a ganar un final, que muy posiblemente en muchas otras situaciones se hubiera firmado el empate, contra ni mas ni menos que un GM de la talla de Josep Oms enfrente. Y lo mejor de todo es que lo ha conseguido, ha sumado el punto entero y ha conseguido un épico empate frente al todopoderoso Lleida, del cual nos hemos hecho oficialmente su bestia negra :-) (con todos los respetos, claro está), y es que desde que jugamos las divisiones de Catalunya, ya van 3 encuentros Barceloneta – Lleida en que los leridanos con mejor equipo por ranking, no consiguen ganarnos.

Esta claro que esta victoria solo suma un punto y no hay que desmerecer la victoria de SuperAlmeida en el segundo tablero frente al MI Pozo, la victoria de Aoiz que muy posiblemente haya hecho la Immortal de su carrera, la victoria de Pepo y las tablas de Denis y de J.A Principal, que todas juntas han sumado los 5 puntos que ni en pintura esperábamos contra un equipo que muy posiblemente luche por el ascenso hasta el final. Tampoco hay que desmerecer a los que nos hemos levantado para caer derrotados, unos como un servidor por dejada de mate, otros por bandera, pero todos hemos caído luchando.

Pese la euforia de hoy…aun nos queda un largo y duro camino hacia la permanencia. La siguiente parada, Cornellà.

Yes, we can.

David Ayza

Trepat - Aoiz [A77]
Equips 2009, 08.02.2009

Primera victòria de La Lira a primera divisió.

Sant Martí 4, La Lira 6.

 

Avui La Lira ha donat la sorpresa a casa del Sant Martí, tot imposant-se 4-6. Així ens convertim en la bèstia negra del Sant Martí, a qui ja vam guanyar fa 4 anys (aleshores a segona, quan lluitàvem per l'ascens), tan a la lligueta regular com en el decisiu encontre del Play-Off. I sempre ells tenen millor equip, molt millor. Avui ens treien gairebé 100 punts en cadascun dels quatre darrers taulells; però no hem perdut cap d'aquestes partides. És més, Severri ha guanyat brillantment la seva partida en el setè taulell.

Cal esmentar la formidable victòria de Toni Leiva contra Aranda, un jugador pressumptament millor que ell. En Toni està en gran forma i ha entrat en una línia teòrica que coneix bé, aconseguint avantatge.

Després ha jugat amb precisió per acabar guanyant.

Jo, per la meva banda, he estat millor tota la partida; però quan han arribat les dificultats de rellotge he ofert taules després d'assabentar-me que eren bones per a l'equip. L'Evarist no me les ha acceptades car havia de forçar pel bé del seu equip. Lamentablement he passat per alt una combinació que em donava la victòria, però he aconseguit l'empat que donava la victòria al meu equip. Així, l'Evarist i jo continuem empatats en els nostres matxos particulars.

Amb aquest punt contrarestem els punts que han anat aconseguint els altres equips que lluitaran per la permanència. La salvació és més a prop!

 

Jaume Franch

Els resultats de la 2ª ronda del Campionat de Catalunya per Equips, dels equips de Sant Martí, el dia 8 de febrer del 2009, han estat:
1ª Divissió Grup II Sant Martí A 4 – La Lira 6
Preferent ,, II Granollers-Canovelles A 4 - Sant Martí B 6
1ª Territorial ,, I Sant Martí C ½ - Sant Andreu C 7,5
1ª ,, ,, V Badia A 2,5 - Sant Martí D 5,5
2ª ,, ,, IV Diagonal Mar A 4 - Sant Martí E 4
3ª ,, ,, XIII Sant Martí F 1 - Once B 3
Avui el primer equip del Sant Martí ha tingut el dia tonto i ha perdut justament contra La Lira, quan nosaltres teníem més elo a tots els taulers. N'he estat testimoni perque he fet taules ràpides i he tornat al nostre local. Per la nostra part han perdut el Lluís Sánchez, l'Aranda i el Pau Castillo i només hem aconseguit guanyar una partida de la mà de l'Ezequiel Sánchez a pesar que n'hi ha hagut alguna altra en la que teníem millor posició. Ens ha vingut a veure el Daniel Porras, que de moment aquest any no juga, a qui li agraim la visita. El segon equip ha jugat a Canovelles un matx on als locals els hi ha faltat un jugador. Degut a la norma de no poder fer substitucions el delegat de l'altre equip li ha cedit el lloc a un jugador que no s'ha presentat. Recordo que la darrera vegada que vaig anar a Granollers a jugar el Per Equips em sortejaven el desdí del Servei Militar Obligatori. M'en recordo perque quan ja havíem recorregut la mitat del camí de tornada em vaig adonar que m'havia deixat la xaqueta al local de joc i després de tornar, com era un poliesportiu municipal estava tancat. Em vaig haver d'esperar a veure si obrien per la tarda i ho van fer perque jugaven a futbol el Granollers-Sant Andreu que finalment el dia següent m'en vaig enterar que havien empatat a ú. Finalment vaig sortir excedent de contingent i em vaig lliurar de perdre un any de vida de la forma més estúpida. Encara que sembli mentira el Servei Militar Obligatori es va derogar a proposta de CIU per un govern del PP. Vergonya havien de tenir el Felipe González i el Narcís Serra entre altres de dir-se socialistes i haver permés que gent es suicidés, com passa actualment a Israel o que hi haguès gent a la pressó per negar-se a perdre el temps d'aquesta manera. Vint-i-un anys després he tornar a jugar contra el Granollers, ara fusionat amb el Canovelles i m'he enrrecordat del tema. El cas és que m'he perdut el matx del segon equip, però hem guanyat als darrers taulers i recuperem les opcions de salvar-nos del descens. Aquesta setmana hem dedicit sacrificar l'equip C, que ha fet mig punt i encara gràcies, per reforçar el D que té molt difícil salvar-se, i l'estratègia ha estat exitosa, ja que ha guanyat l'equip D al Badia, un altre equip amb bastanta gent jove fa 20 anys que no passa ara per un bon moment. L'equip E ha empatat a la seu de joc del Diagonal Mar, en un matx ple d'exjugadors del Sant Martí on els locals tenien més elo al primer tauler, però nosaltres en teníem més als quatre darrers taulers. Sembla que els jugadors no sabien com fer funcionar els nous rellotges digitals i això ha fet retrasar bastant l'inici del matx, encara que no s'ha carregat ningú el temps perdut ni tampoc s'ha repartit, cosa normativament poc correcta. L'Andrés Hinarejos ha debutat per fí fora del nostre local, ja que degut a la seva discapacitat física sempre juga a casa nostra. Com Can Salidrigues està adaptat pels discapacitats l'he enviat cap allà, avisant el delegat rival és clar, i ha pogut jugar sense problemes. L'equip F ha perdut al local de l'Once 1-3.
Fins aviat.

Ll.

 

Segona Divisió (I)
SANTA EUGENIA 5'5 - 4'5 COLMENA
CERDANYOLA MATARO 6 - 4 ARAGONES
SANT ANDREU 'B' 4'5 - 5'5 PEONA I PEO
SANT JOSEP BADALONA 6'5 - 3'5 FIGUERES 'B'
MONTCADA 'B' 5 - 5 BANYOLES

SANTA EUGENIA 5,5 LA COLMENA 4,5 dif. Elo
1 BURGOS, CARLOS 2323 ½ 1 MONTERDE, RICARD 2293 30
2 CASANELLAS, LLUIS 2281 1-0 2 ROJANO, FRANCISCO 2279 2
3 SABRIA, POL 2264 1-0 3 ALFONSO, BEATRIZ 2277 -13
4 SORROCHE, JOSEP M 2251 ½ 4 BARRANCO, CRISTOBAL 2258 -7
5 VIDAL, ALEX 2170 1-0 7 ALFONSO, XAVIER 2155 15
6 SUITA, NEMESI 2154 0-1 8 BARDERA, SERGI 2144 10
7 SERRA, JORDI 2153 1-0 9 DELGADO, LLUIS 2118 35
12 GARCIA-CASTANY, GAL.LA 1975 0-1 10 ORTIZ, MANUEL 2077 -102
14 BONAVIA, FRANCESC 1896 ½ 11 VIZCAINO, JOSE LUIS 2082 -186
15 COLL, DAVID 1894 0-1 12 ROJANO, CARLOS 2062 -168
2136 2175 -38,4

Quina valoració es pot fer del matx d’avui? Potser, que hem guanyat contra pronòstic.

Si ens fixem en la diferencia d’elo, teniem un desventatge important des de el tauler 8. En canvi, havia una relativa igualdat en els primers 7 taulers. De manera, que s’afromtava el matx amb un relatiu desequilibri de forces.

Però, els matxos es guanyen o perden, a més, per altres factors; com ara, la concentració, esperit de lluita, estar en bona ratxa o estar en forma, … SORT, ….
Avui, segurament, em decanto per aquest afortunat factor; combinat una mica amb altres que també he mencionat.

Per exemple, crec no equivocar-me, si destaco a Lluis Casanellas i Pol Sabrià, entre dos puntals que ens aporten punts senzers, pels seus alts estats de forma. Avui han guanyat molt convincentment, a l’igual que la setmana pasada. No sé, qui dels dos aconseguirà més puntuació, al final del per equips.
Un exemple clar de l’esperit de lluita i SORT és Jordi Serra, que avui ens ha donat un punt inesperat (ha estat el darrer en acabar; i ha tret petroli de la seva posició). Al final, el seu adversari ha perdut per temps, una posició que tothom donava per taules.

Alex Vidal també ha guanyat. Alex té una gran virtut, que és no perdre la fe i mantenir un alt nivell de concentració durant tota la partida. Avui, a més ha tingut una bona dosi de SORT, en moments difícils de la seva partida.

Aquest any ha fitxat pel Santa Eugènia el MI Carlos Burgos; per defensar el primer tauler, en comptes del GM Ruslam Pogorelov. Aquest any també s’ha produït una baixa sensible en Angel Castellanos, que l’any passat defensava el tauler 6. També aquest any l’equip està notant l’absència de jugadors importants per nosaltres, com ara Jordi Diaz, Maties Rodríguez o Llorenç Criado (per citar els que tenim en llista entre els deu primers).
Des d’aquestes línies, vull aprofitar per desitjar-li moltes felicitats a Jordi Diaz, que acaba de ser papà (és primerizo, benvingut al club).
Els jugadors es fan, i també vull aprofitar per animar la Gal.la. Quan un és molt jove, sempre resulta difícil disputar partides contra jugadors experimentats, com ara els de La Colmena. No importa massa perdre aquestes partides, el més important és intentar treure conclussions positives.

Finalitzo aquesta crónica, veïent en l’horitzò l’equip que ens espera la setmana vinent; el veterà i experimentat equip de l’Aragonès. Un resultat? Jo voto per un matx amb molta lluita i concentració. Tant sols així, tenim opcions de puntuar.

Fins la setmana vinent, salutacions des de Girona.
Josep M Sorroche

EL BANYOLES EN ZONA D’ASCENS A PRIMERA DIVISIÓ.

A SEGONA DIVISIÓ EL PRIMER EQUIP DEL BANYOLES EMPATA A MONTCADA AMB EL FILIAR DEL ACTUAL CAMPIÓ.

Segona Divisió:

Montcada “B” 5 - Banyoles 5.

AMB UN PUNT I MIG DE DOS, EMPATATS EN EL SEGON LLOC AMB EL MONTCADA “B”.

El Banyoles s’ha desplaçat avui a Montcada per jugar contra el filial del Montcada, equip que en la passada temporada “ho va guanyar tot”. La resta de resultats ha confegit una classificació encapçalada pel “Peona i Peó” amb 2 punts i que serà rival nostre a la darrera ronda, i que amb un punt i mig només estem el Banyoles i el Montcada “B”, fet que ens situa en zona d’ascens.

Sembla que el equip sap enfrontar els encontres encara que seguim amb l’absència dels Grans Mestres. El matx amb moltes alternances s’ha acabat decidint en un empat ple d’emoció fins al darrer segon.

I això que el encontre no ha començat gaire be, ja que l’Antoni Oliva en el tauler 3 pren un peó enverinat que li fa anar de corcoll el seu joc fins a cedir molt de material, començava avançant-se el Montcada “B” 1 a 0 a dos quarts de dotze. Poc després Hans Van Arkel ha de signar taules, en una partida força estranya on tots dos cercaven el mat en extrems oposats del tauler, i a tots dos els mancava un moviment per rematar, al final, el seu rival, amb molt material de menys entra en un escac continu insolucionable. 1,5 a 0,5.

Fins gairebé una hora més tard no s’ha acabat la tercera partida, on Elias Muratet (jr) també fa taules amb la colombiana Ana Maria Vargas, en una partida que ha tingut opcions de guanyar, però que a la fi no ha estat possible. Resultat 2 a 1.

Molt poc després el doctor Juan F. Campo, s’imposa a Andreu Soler, (el Juan Fran ja porta dos punt de dos encontres i s’està convertint en un puntal pel equip). El matx anivellat : 2 a 2.

Gerard Martin nota el pes de la categoria i perd davant l’Eva Zamarreño. La meitat de les partides acabades i tornem a anar a remolc. 3 a 2.

Sergi Muñoz, en una altre partida estranya (quan mirava a la dreta a Sergi veia coses rares, i a la meva esquerra en Hans encara més.... el millor era centrar-me en la meva partida) , doncs, com deia en Sergi es desempallega dels problemes en que el fica el seu rival i sentencia el seu matx. Altre cop empatats 3 a 3.

En aquells moments jo estava amb peça de menys, però el Germán semblava tenir un final anivellat (tirant a superior), però em preocupava que havia vingut a jugar sense dormir després de sortir de la feina, l’Arlette amb superioritat per complicacions i l’Albert superior, però amb un únic minut al seu rellotge (i casi 100 punts menys d’elo que el seu rival). Penso que el matx pot ser nostre, fins i tot jo perdent... però el poc dormir fa estralls en un German cansat ... desaprofita el joc anivellat i perd. 4 a 3. Jo, miro de “complicar” la partida i el meu rival (Robert Cardona), apurat de temps no es prou precís, l’intercanvi de peons ens acosta a un final en que puc entregar el cavall i que ell quedi amb alfil i cavall contra rei sol, em preocupa que sàpiga fer el mat amb tan poc material, per tant intento forçar al menys les taules mantenint el meu cavall, el seu rei especula amb la pressió, però això em facilita el avanç del peó, fet que paralitza el seu alfil, a la fi taules. Estem a darrera 4,5 a 3,5 i queden només el dos primers taulers. L’Arlette també ha de signar taules doncs s’ha escapolit el seu avantatge. 5 a 4.

Ja no guanyem, i que puntuem depèn de que l’Albert al tauler 1 guanyi. Fa molt de temps que juga al límit del temps, només amb l’increment... el seu rival està inferior, però mai se sap, i esgarrapa el tauler ... l’Albert consolida el seu joc, i el seu avantatge, fins a rendir el rei. També l’Albert atresora dues victòries en dos encontres, un gran puntal pel equip, en el difícil tauler ú. Al final empat: 5 a 5. Amb un cert gust a victòria. (I un regust a que hem tingut la victòria al abast)

Aquest empat en situa segons, empatats amb el nostre rival d’avui i amb mig punt d’avantatge sobre el quart classificat. La igualtat sembla la tònica del grup, i la setmana que ve, que, per fi juguem a casa, davant del Sant Josep de Badalona tenim un dur enfrontament.CATALUNYA PER EQUIPS O INDIGNACIO POLITICA.

SANT ANDREU 4,5 – PEONA I PEO 5,5.

Doncs sí, indignació amb la política del club. Després de tretze joiosos matxos, sense comptar el primer lloc a la festa catalana i el segon lloc a la copa, han decidit que rescindiràn dels meus serveis a l’equip A. Ja els hi he dit que desde que estic al club, les hem guanyat totes però ells no foten ni cas, diuen que no tinc prou ELO, el qual trobo un argument pobríssim ja que fàcilment he guanyat a dos trescents i he perdut amb gent que ni en té, d’ELO. Jo ja no puc fer res més, m’he queixat i he demanat explicaciones més convincents. Res de res. Els dictadors d’adalt així ho han volgut i així será, la semana vinent no hi haurà crónica. Des d’aquí faig una crida: Equips de Catalunya; acceptaré quasi qualsevol oferta.

Però la feina és la feina, em vaig comprometre a guanyar la partida i fer la crónica, i aquí va. Com va dir el poeta: El verdadero goce solo se consigue si existe sacrificio. I vaja si he gaudit jo avui. Anem per parts.

Primer agrair al pare d’en Freddy l’acompanyada en cotxe. Haver de fer transbords, variis transbords, un diumenge al matí es taaant desagradable…

En fi, puntualment hem assegut a les nostres respectives taules i hem començat a jugar. Cert és que teniem molts dubtes sobre el fet de guanyar el matx, ni el més optimista creia de debò en les nostres possibilitats. Però el fet que el Juande guanyés ràpid en 16 o 17 moviments ha ajudat a agafar confiança. A més a més ha estat totalment contra pronòstic doncs el teníem com a jugador sòlid i avui agafa i en un moment amenaça dama i mate alhora, imparable. El nou fitxatge està rendint i avui ha obert la llauna, ja ens agrada. Com també m’ha agrada’t el marcador, una pissarra que s’actualitzava a l’instant. Un a zero.

La segona partida en acabar ha estat la d’en Freddy, qui en ple abús de poder ha demanat les taules i s’ha queda’t tant ample, el seu rival bé s’ha aixeca’t a consultar-ho amb el delegat, però clar, com que el Freddy és el delegat… ¡Já!, ¡Que el registrin! Un i mig a mig de moment.

I aleshores ha arribat, ¡Mare de Déu Senyor!, ¡Verge Santa! Sent realistes, no és que em vulgui tirar flors ni res, avui la modestia me l’he deixat a casa i és que ¡Quina partidassa!, ¡Espectacular, quin show! S’ha aixecat tothom, s’han escoltat trompetes, se m’han obert les portes de Sant Pere i les de l’infern alhora, en un moment han muntat una cabalgata en honor meu, confeti, rialles, alfils estrellant-se contra les barreres enemigues, els nens volien acostar-se’m, tothom al voltant del taulell, ¿Però això es pot fer?, ¡Has vist això, ja me’n puc anar a dormir!, ¡Doncs jo ja puc morir tranquil! Son només algunes de les expressions que se sentien. El punt pujava al marcador. Dos i mig a mig. Agafavem ventatge i començavem a creure.

Però clar, acabo sempre tant aviat, per bo o per dolent, que després m’avorreixo una mica, i avui és el que m’ha passat, ja que després de la emoció del moment, tothom ha reanudat les seves partides i res, a esperar. I en qüestions de joc sóc lo més impacient que existeix.

Que hi farem. La partida del costat, la de l’Alb ha acabat per temps, menys mal que al rival se li ha caigut la bandera que sino el resultat del matx hagués estat ben diferent. El curiòs és que no ha estat la única partida amb caiguda de bandera; ¡N’hi ha hagut tres! El que fa irremediable que torni a les meves càbales, ¿Com és possible?, ¿En que pensa la gent durant la partida? Jo, que només faig servir en general una mitja hora i ja tinc temps de pensar en la familia, en les sabates tan xules que em vaig comprar, en el menjar, sobretot en el menjar, en perquè hi ha tant poques escaquístes , en Neptú i en Saturn, en els dinosaures i la teoría de la evolució, en Leonard Cohen i en els jueus, en Henry Miller, en el capità Tornassol, en el pobre Rodia, en el Barça i en el Madrid, em pregunto què redimonis fa la gent durant tanta estona, ¡I començo a necessitar respostes!, ¡Ni tan sols s’aixequen de la cadira! És un fet que m’emprenya. Però no ha estat lo únic que m’ha fet emprenyar avui, el George s’ha passat de llest fent-nos patir de mala manera. Però el deixo pel final. Per sort el rival ha comès una il·legal i desprès d’una bona estona, s’ha decidit afegir-li dos minuts de vital importància. Però ja parlaré d’en George.

Abans venen dos derrotes seguides, la d’en Charly per temps i la derrota del Capellades, qui segueix igual, mentre encara vegi una possibilitat, per ínfima que sigui, de no perdre, seguirà jugant. Encara que tingui seixanta sis peces de menys, no li varen ensenyar a abandonar. Dos de dos eh.

Anàvem tres i mig a dos i mig quan en Willi ha fet taules. Psé, i encara diu que amb savoir faire. Aficionat… a res li diu excel·lencia, ¡Mira el meu sacrifici i aprèn home! Unes taules que al rival li ha costat de donar-li, val que anaven perdent, però mentre un movia l’alfil de g2 a h3 i viceversa, l’altre movia el cavall de c6 a a4 i així, poc es pot fer.

L’Aníbal perd per temps en una posición lleugerament inferior, on només quedaven peons i un dels del rival, estava passat. Clar, per això m’ha volgut acompañar desprès al Casino, el tio volia treure’s el mal sabor de boca, encara que d’això ja s’ha encarregat el Jordi Capellades, ¡Quin dinar que ens ha preparat!, ¡Déu meu que bo! No comentaré res aquí perquè necessitaria cinc cròniques més com a mínim per poder expressar-ho tot. Gracies.

El següent en acabar ha estat en Serra, aquest sí que és bo, el millor fitxatge, a part de jugar bé, sempre riu el tio, contagia alegria, encara que no m’extranya, ja ens va ensenyar la setmana pasada perquè sempre està tant content ¡Picarón! Quan monti un club será dels meus primers fitxatges. En un final amb qualitat de més, ha arribat una còmode victòria quan anavem quatre a quatre, deixant el pes del matx a les espatlles d’en George, qui ja no era l’únic apurat de temps, el seu rival també ho estava. I a mi m’apuren els nervis, en més d’un moment he pensat que s’oblidaria del temps i li cauria la bandera, ¡Amb tres minuts de rellotge no pots quedar-te pensant dos! Per sort, ningú podia avançar sense arriscar i s’han donat les taules. Al pròxim matx… Ui no, perdò, quan em deixin tornar a jugar, portaré un desfibrilador, com a mínim estaré més tranquil.

Demano disculpes pel retard, però entre una cosa i l’altre, ahir no vaig parar per casa en tot el dia.

Marc López Forn.

 

Segona Divisió (II)
COLON SABADELL 'B' 9 - 1 MONTMELO
TERRASSA 'B' 9 - 1 GAVA
MARAGALL 6'5 - 3'5 FOMENT 'B'
CATALONIA 7.5 - 2.5 BERGUEDA
ESCOLA ESCACS DE BCN 7 - 3 VILAFRANCA

Una nueva victoria para l’Escola d’escacs

Un nuevo 7-3, esta vez contra un digno Vilafranca que opuso resistencia hasta el final. Moskalenko, Martinez, Gual, Vehi, Alonso, Vigo y Yastrebova ganaron con comodidad y Herraiz, Velez y un servidor perdimos “con comodidad”.

Destacar las victorias  de Vigo, apodado el rápido, que  fue el primero en terminar como siempre, jugando una buena partida y consiguiendo ganar un peón y las de Gual y Alonso que machacaron a sus rivales sin piedad. Herraiz perdió de nuevo y no anda muy fino, pero que no se ilusionen demasiado sus próximos rivales, que cuando le salga el GM que lleva dentro…

Velez y yo para no variar perdimos unas partidas muy favorables. Velez con calidad de más acabó perdiendo tres peones y yo en una partida con peón de más y una buena posición tire la victoria por la borda para variar.

La semana que viene contra el Berga, Herraiz, Velez y yo somos conscientes que debemos ganar si o si, no por  el equipo o el elo no, sino que como perdamos vamos a sufrir a Rene durante todo el viaje de vuelta machacándonos el cómo deberíamos haber juagado.

Iván Marina

 

Segona Divisió (III)
GRAN PENYA 3 - 7 PEO VUIT
VILA-SECA 5 - 5 MASDENVERGE
LIRA VENDRELLENCA 5'5 - 4'5 TARRAGONA 'B'
ESCACS REUS 1 - 9 JAKE
TARREGA 6'5 - 3'5 RUBINENCA

Preferent BCN (I)
MATARO 4'5 - 5'5 MALGRAT
LIRA 'B' 5'5 - 4'5 ATENEU COLON 'B'
MASNOU 2 - 8 CIRERA
COMTAL 'B' 2 - 8 TRES PEONS 'B'
BADALONA 2'5 - 7'5  SANT ADRIA 'B'

Preferent BCN (II)
CERDANYOLA VALLES 'B' 2 - 8 COLON SABADELL 'C'
VIC 2.5 - 7.5 SANTCUGATENCA
GRANOLLERS-CANOVELLES 4 - 6 SANT MARTI 'B'
TARADELL-CENTELLES 8.5 - 1.5 COMTAL 'C'
LLINARS 4 - 6 MOLLET

CERDANYOLA VALLES 'B' 2 - 8 COLON SABADELL 'C'

Bonita, fría y soleada mañana de Febrero. segunda ronda en casa del fuerte equipo de Cerdanyola.
Después de un breve tentempié, en el siempre acogedor Bar Grau, prácticamente a las 9,30 se ponen los relojes en marcha. La caballería pesada del Ceranyola nos aguarda, sus 20 mejores tableros (A y B) que se enfrentaran a nuestros muchachos del equipo A y C respectivamente.

El grupo "C" abre brecha con cierta rapidez, Pere Arasa es el primero en ganar. La mesa 4 tiene buena pinta, Ana Benito, muy luchadora, con calidad de menos resiste hasta el final, pero Erik acaba llevándose el punto. Entretanto Ivan Aguilar tiene a Grau sometido a un fuerte ataque, y con técnica y paciencia, le obliga a sucumbir. Ya estamos 3-0. En la mesa 5 Pere Sanahuja, acuerda tablas con negras, que no es mal resultado, tal como van las cosas. Marc Campos en la mesa 2, tras bonita combinación se lleva el gato al agua frente al siempre difícil rival J.Ritter, en tan solo 22 jugadas. 4,5 - 0,5. un pequeño esfuerzo más y el match es nuestro. Las otras partidas aún no está claras. En la mesa 3 Cánovas se adjudica el tanto, con cierta facilidad frente a P.Lanau. En la mesa 7 Trescastro, que estaba peor, salva las tablas hábilmente frente a Borges, que no consigue rematar la faena. Ya estamos tranquilos 6-1. P.López no puede con el astuto Fco.Peñalver en la mesa 9. Y Teo nos hace sufrir, complicándose la vida frente al otro de los hermanos Peñalver, pero adjudicándose también el puntito. 8 a 2 es un muy buen resultado, que no deja de ser engañoso, dada la gran lucha que ha habido, prácticamente en todos los tableros.

 

Preferent BCN (III)
CORNELLA 'B' 6 - 4 MOLINS DE REI
MARTORELL 8 - 2 MANRESA
SANTPEDOR 7.5 - 2.5 OLESA
IGUALADA 5 - 5 CARDONA
CALAF 6 - 4 CASTELLET

Preferent BCN (IV)
ESPIGA 2'5 - 7'5 IDEAL CLAVE
SITGES 'B' 5.5 - 4.5 JAKE 'B'
UGA 'B' 5 - 5 CATALUNYA
CASTELLDEFELS7'5 - 2¡5 BELLVITGE ENTITAT
COLLBLANC-AURORA 5'5 - 4'5 ATENEU BARCELONES

UGA "B" 5 - CATALUNYA 5

Avui la remuntada ens ha tocat en sentit favorable i tot i que només ens ha permès empatar el sabor que ens deixa és de satisfacció. Posar-se amb 0/2 hagués estat força lleig i ens hagués abocat sense remei a lluitar simplement per la permanència.

Si la setmana passada el Sitges B ens aixecava un 3-0 en contra, ara hem estat nosaltres els que ens hem sobreposat a un 4-1 que assenyalava el marcador ben passades les 13h. L'equip gracienc ha presentat una aliniació amb una davantera de luxe (Ibáñez, Buxadé, Jausas) i gent molt experimentada en tots els taulers. Les diferències d'elo eren poques i així el matx ha estat molt disputat. Les derrotes de Vargas, Albert Sánchez i Vicenç Font i les taules de Sulleva i Pedro Serrano ens posaven amb el mencionat 4-1. Però avui hem sabut no donar taules en partides encara amb possibilitats i aguantar les que teníem inferioritat. Així, Jordi Ferrer ha anat millorant poc a poc la seva posició fins a obrir-la i decidir-la (4-2), i Rubén Martín feia taules contra Ibáñez (4,5-2,5). Bona victòria la de Xavi Serrano vers Buxadé, jugant de forma precisa el final, i sumada a la meva contra Miquel en una llarga partida posaven el 4,5-4,5. La partida decisiva Daguro-Baeza no l'he poguda seguir gaire, però pel que m'han explicat el jugador gracienc ha tingut opcions de guanyar el final buscant la posció de Lucena. En definitiva, un empat que no sé si satisfà a algun dels dos equips, però segur que altres candidats del grup ja s'estan fregant les mans.

Aquest grup IV de Preferent està molt car, però això potser faci que la puntuació per quedar primer i segon no hagi de ser espectacular. Ho veurem...

Jordi Morcillo (Catalunya E.C.)

 

Primera Prov BCN (I)
Vacant 0 - 8 AGUSTI
SANT JOSEP BADALONA 'B' 2 - 6 VILASSANES
MARAGALL 'B' 4 - 4 CERDANYOLA MATARO 'B'
ARENYS DE MUNT 4.5 - 3.5 PINEDA
SANT MARTI 'C  0'5 - 7'5 SANT ANDREU 'C'

Primera Prov BCN (II)
SANT PERE TORELLO 4'5 - 3'5 TERRASSA 'D'
COLON SABADELL 'D' 2'5 - 5'5 SANT BOI LLUÇANES
Vacant 0 - 8 CASTELLAR
CALLDETENES 7 - 1 MOLLET 'B'
BARAD 3 - 5 CARDEDEU

Primera Prov BCN (III)
SANT JOAN 6'5 - 1'5 SALLENT
SANT SADURNI 7'5 - 1'5 CALAF 'B'
PASSIO 7 - 1 PIERA
CATALONIA 'B' 5.5 - 2.5 SANTPEDOR 'B'
CAPELLADES 3 - 5 AVINYO

Primera Prov BCN (IV)
JAKE 'C' 5'5 - 2'5 MOLI NOU
PADRO 6'5 - 1'5  CORNELLA 'C'
ESPLUGUES 3 - 5 PRAT
SANT FELIU 'C' 1'5 - 6'5 CATALUNYA 'B'
INCRESA 2 - 6 COLONIA GÜELL

Primera Prov BCN (V)
TERRASSA 'C' 3'5  - 4'5 TRES PEONS 'C'
PEONA I PEO 'B' 3- 5 CONGRES 'B'
BADIA 2'5 - 5'5 SANT MARTI 'D'
IDEAL CLAVE 'B' 2 - 6 CERDANYOLA VALLES 'C'
ONCE BCN 1 - 7 BARBERA 'B'

PEONA I PEÓ ‘’B’’ – CONGRÉS ‘’B’’ 3-5

Avui ens tocava la nostra primera partida a casa en un dia radiant i, això de jugar a casa m’encanta, perquè et pots despertar més o menys tard i sortir corrents de casa, sense haver de fer un llarg viatge en tren o en metro. A més a més, avui comptàvem amb la inestimable companyia de l’equip C, que ha guanyat al Cadena per 5-3.

El matx ha començat molt bé amb una matinera victòria del Joan Rius. Al cap d’uns deu minuts, el Rafael Vela que jugava al meu costat, ha fet taules després d’haver jugat una defensa Escandinava i ràpidament arribar a un final de torres amb peons igualats.

Anàvem 1’5 a 1’5 quan el Dani ha forçat unes taules en el primer tauler, per continu. M’ha comentat que quan ha fet un sacrifici, havia vist que la posició d’unes jugades posteriors era de taules com a mínim. Finalment, ha hagut de forçar-les per no quedar pitjor.

El matx tenia bona pinta, l’Enric tenia una posició igualada, el sisè tauler encara estava en l’obertura, i jo estava còmode amb la meva posició (tot i que estava molt apurat de temps). Però, en aquests moments, la partida del Joan Girona s’ha començat a posar una mica negra i ha acabat perdent una partida en què, curiosament, ha fet els mateixos primers sis moviments que jo.

3 a 4. Només quedava la partida de l’Enric i la meva. Jo només comptava amb 1 min. i 8 seg. en el meu rellotge mentre que el meu noble rival, si no recordo malament, tenia més d’una hora, però la seva posició ja era força complicada. Finalment, malgrat els nervis que m’ha causat el temps, he acabat sumant una victòria gràcies a que m’ha aparegut la veu de l’Ana Matnadze dient-me la bona jugada de la posició. I és que pensar què diria l’Ana és molt efectiu, com podeu comprovar. Gràcies Ana!

L’Enric ha jugat una partida amb una defensa molt interessant (aquesta la he vist bé perquè estava al meu costat) , que ha desembocat en una posició amb dames, torres i alfils de diferent color on l’Enric potser ho tenia una mica pitjor. Després de certes complicacions l’Enric s’ha quedat amb un final de torres amb peó de menys, que ha defensat amb dents i ungles durant moltíssima estona . Malauradament, les taules no ens valien.
Malgrat l’actitud lluitadora del nostre delegat, s’ha acabat perdent aquesta partida i també el matx.

De tota manera, ha estat una derrota no gaire ‘abultada’. I estic convençut que seguirem fent un bon paper en el Per Equips!

Óscar García

 

Primera Prov BCN (VI)
BARCELONETA 'B' 3'5 - 4'5 SANT BOI 'B'
NINOT 2 - 6 UGA 'C'
SANT FELIU 'B' 4.5 - 3.5 HORTENC
COLMENA 'B' 2'5 - 5'5 TORRENEGRA
TRES PEONS 'D' 2'5 - 5'5 CECOB

Segona Prov BCN (I)
ATENEU COLON 'D' 1'5 - 6'5 CERDANYOLA MATARO 'C'
LAETANIA-ALELLA 5'5  -  2'5 SANT ADRIA 'C'
SANT JOSEP BADALONA 'C' 2'5 - 5'5 CIRCOL CATOLIC
CIRERA 'B' 5 - 3 SANT ANDREU 'D'
CALELLA-AMISTAT 3 - 5 CANET

Segona Prov BCN (II)
ULLASTRELL 2 - 6 SANT LLORENÇ
CALDES DE MONTBUI 2'5 - 5'5 COLON SABADELL 'F'
SANT QUIRZE 6 - 2 BARBERA 'C'
LLIÇA-RONÇANA 'B' 4 - 4  PARETANA
SANTCUGATENCA 'B' 5'5 - 2'5 CERDANYOLA VALLES 'D'

Segona Prov BCN (III)
COLON SABADELL 'E' 7 - 1 MONTMELO 'B'
FRANQUESES 5'5 - 2'5 BIGUES I RIELLS
CASTELLAR 'B' 6 - 2 MOLLET 'C'
LLIÇA-RONÇANA 7 -1  LLINARS 'B'
TARADELL-CENTELLES 'B' 5'5 - 2'5 TERRASSA 'E'


 

LLIÇÀ-RONÇANA

 

7-1

 

LLINARS "B"

SALVANS, JM

2326

1-0

1883

LAFUENTE, JM

MOLANO, I

2231

1-0

1876

VECIANA, J

GARCIA, G

2181

1-0

1874

CLAVELL, F

TURON, J

2079

½-½

1873

GIRO, E

PEREZ, C

2023

½-½

1841

VECIANA, D

RAYA, D

1991

1-0

1843

MARTIN, L

NAVAJAS, J

1954

1-0

1843

LAFUENTE, A

BOUZAS, JM

1937

1-0

1700

MELERO, J

 
 
"BUTIFARRA MATINAL SESSION"

Una mañana de lo más bonita, movida y marchosa se ha vivido hoy en La Fábrica, y también destacar que acerté casi todas las predicciones de la semana pasada: Hizo un sol radiante y un amanecer espectacular, nuevamente un servidor llegaba a jugar espeso y no por farra nocturna... más bien por tráfico nasal (resfriado); y Lluis Garcia no nos trajo ese fajote de suculentos croissants... pero lo que si que se vio fue un tutti pleni de butifarras como para 300 personas, una butifarrada se estaba organizando de buena mañana debido a la celebráción de una exposición de caballos. La mañana empezaba bien, y tanto... Preparados los del equipo A y B para empezar la dura batalla ante rivales que venian a no poner nada fácil, así que al tajo y a pelear... Pasada la primera hora el primero en ganar fue Josep Mª Salvans después de acrivillar en la apertura a basé de táctica. El segundo punto cayó más tarde de la mano de Guillem Garcia, una siciliana cerrada en la que el negro se quedó muy pasivo, y con toda la artilleria encima. El tercer y el cuarto punto lo cosecharon Joaquin Navajas y David Raya, en partidas muy trabajadas y con ciertos apuros frente a dos féminas prometedoras de la enorme cantera del Llinars. A media mañana pudimos disfrutar de una pedazo de timbalada de los "Diables de Canovelles", que son tan bestias... que organiazon un escandalo musical, y así a ver quien es el majete que se pone a jugar ajedrez!!!! Al medioda el primer equipo ya llevaba 4-0 a favor mientras el B en su duelo contra la Paretana llevaban 3-1 y el match pintaba muy favorable... Manuel Bollero que jugaba de 1 en el B se le metieron un buen moco, su rival no se presentó... Alfonso Nateras ganaba la segundo punto. Paquito Chocolatero (Paco Alonso) y CroissantMan (Lluis Garcia) empataron sus respectivas partidas después de haber tenido chances de victoria... La tensión sigue durante un rato más hasta que salta una sorpresa: Cristina Pérez volvió a chorizar otra parida, pero nada comparado con la semana pasada, esta vez tenia torre limpia de menos!! A este paso con tantos atracos nos van a fichar en la FBI jajajajajajaja. Saltó otra sorpresa: Joan Turón que partida de una ventaja muy consolidada utilizó muy buen criterio para jugar a ganar, pero se pasó de la raya con su posicional, pero tan posicional... que cuando se dió cuenta no habia apenas agujeros  ni piezas para meter leña al fuego. ¡Hay que abrirse de patas, todo sea por un rayo de luz que nos lleve a la superficieeee! El tremendo espectaculo no se hacia esperar... cuando estaba padeciendo con mi resfriado, que era tan sonoro y tan molesto no solo para mi, sino para más gente... en un momento dado me encontré mucho papel higienico... creo que los demás no querian presenciar un conciertazo nasal en directo después de la timbalada xDDDD. Al final el segundo equipo lo intentó hasta el final... el pequeño Agustín no tuvo su dia y perdió contra un rival inferior, pero que estuvo más puesto en la partida (3-2) Alejandro "Lozanus" no se dejaba llevar por el arrastre de su rival y se imponia sin dar tregua (4-2). Ferran Ruiz volvió a desperdiciar una posición ventajosa, pecando de gula sin antes haber defendido un punto clave, el cual le dejó hecho un colador (4-3). La gran sorpresa del dia fue la derrota contra-pronostico de Antonio Guisado, que desperdició una posición muy ventajosa después de meterse en unos lios ante un jugador bastante especialista en enredar.... ya se sabe, te lian y te timan (Alguien tiene referencia de Timman?) cosa que le hizo perder el punto (4-4). La mugre es muy mala... nos posee el cuerpo y la mente!! Vuelta al A, Juanma Bouzas lograba imponerse después de pasarse 3 horas jugando... y quedaba todavia un servidor luchando ante mares, embestidas, sonidos nasales, auto-trifurcas tácticas y un dolor de cabeza... todo ello, para intentar sobrevivir en mi duelo contra Veciana "Father", una partida a primera vista posicional y que casi desemboca a una matanza como de la batalla de las Termopilas de los espartanos, en la que un descuido me hizo quedar inferior pero con posibilidades ultra-tácticas de salvación, de riesgo máximo... el todo por el todo. Llegando a una situación muy desesperaba y embarullada nuevamente mi rival se suicidó dandome una calidad de ventaja que decidió la partida... Entre atracos, suicidos y una ración extra de suerte, solo estamos abonados en la lista Cristina y un servidor. Si alguien más se quiere añadir...

Para concluir esta jornada nueva victoria del primer equipo con el mismo resultado que la semana anterior, y el segundo equipo ha arrancado un empate a la Paretana con un sabor muy agridulce... ya que nos adelantamos en el marcador por 3-1 y los visitantes acabaron empatando, salvando varias partidas en contra.
 
En fin... para la tercera jornada el primer equipo se dirigirá a Mollet, y el campo de batalla será Can Pantiquet, dónde se buscará una nueva victoria, basandonos en hacer valer nuestra superioridad y mirando hacia el ascendo, pero elaborando cada match. En cambio, el segundo equipo tras dos claras ocasiones perdidas contra equipos asequibles se irán a la montaña... y no a buscar setas, sino a Sant Llorenç de Savall, donde les espera un equipo muy sólido... ¡Hay que ponerse las pilas ya!
 
La semana que viene más... ¡Animos a todos! (Sobretodo a los del B)
 
Saludos cordiales. Ismael Molano.


 

 

Segona Prov BCN (IV)
AGUSTI 'B' 6'5  -  1'5 COMTAL 'E'
FOMENT 'C' 1'5 - 6'5 UGA 'D'
CONGRES 'C' 1 - 7  LIRA 'C'
DIAGONAL MAR 4 - 4 SANT MARTI 'E'
ATENEU BARCELONES 'B' 5'5  - 2'5 TRES PEONS 'F'

C.E. Agustí "B" - Comtal "E" 6.5 - 1.5

 http://www.escacs.cat/infoPerEquips/perequipsactesview.php?idActa=4345

En el Centre d´esports Agustí nos sentimos orgullosos de ser una atracción turística. La semana pasada el Diagonal Mar inmortalizó nuestra puerta en su blog, parecían japoneses ante la Sagrada Familia. Este domingo antes de las 9 horas ya había tres componentes del Comtal "E" en la puerta, temerosos de perderse por el entramado de calles estrechas del Raval, y el último en llegar, Farreró, lo hizo con la guía de Barcelona bajo el brazo. Puede que algún día cobremos entrada para ver nuestro local, nuestra casa. De momento no.
El primero en puntuar fue un Pal muy solvente que decidió su matx ante Lora-Tamayo en apenas dos horas. Poco más tarde Montero, debutante, se anotaba el punto sobre Cano en una partida en la que pronto había ganado una calidad. Cabrol, el japonés de Agramunt, triunfó esta vez con su Pirc-checa, llegando a tener dos damas en el tablero (estos jóvenes si que son potentes). Una imprecisión en el final de mi rival Farreró colocaba el 4-0 en el marcador. Fue cuando un despistado Antoni Sánchez se olvidó del reloj en una partida en la que Rull lo tuvo siempre dominado. Hurtado se dejó su ventaja ante Cantan y Nuria Carramiñana, delegada visitante,´salvó el honor de su equipo con una victoria sobre el charrua Cordero, colocando el 6-1 en el casillero. Lo demás poco historia, pique infantil, digno de un episodio de Mr. Bean, entre Giralt y Jesus (los número uno), que lo único que consiguieron fue retrasar una hora el vermut. Incontestable triunfo del Agustí "B", que con el A descansando pudo alinear un digno equipo.

Un saludo J. Robla.

 1) Jesus-Giralt impacientaron a todos.


2) Nuria Carramiñana, sí dio la talla.

 

Segona Prov BCN (V)
ABRERA 1 - 7 MONTBUI
IGUALADA 'B' 1 - 7 SANTPEDOR 'C'
BERGUEDA 'B' 3'5 - 4'5  CATALONIA 'C'
CASTELLET 'B' 2 - 6 L'ESTANY
MOIA 3'5 - 4'5  BALSARENY

Segona Prov BCN (VI)
COLLBLANC-AURORA 'B' 4  -4 SITGES 'C'
Vacant 0 - 8 CASTELL
BELLVITGE ENTITAT 'B' 2'5 - 5'5 VILADECANS
MARTORELL 'C' 0 - 8 SANT JOAN DESPI
GAVA 'B' 5'5 - 2'5  CERVELLO 'B'

GAVÀ "B" 5,5-2,5 CERVELLÓ "B"

2006 Bonay 1-0 González 1787
1888 Sarmiento 1-0 Sala 1784
1791 Hornos 1-0 Jolís 1791
1788 Cabanillas 1-0 Ortiz 1750
1778 Capdevila ½-½ Estrada 1755
1759 Escoriza L. 0-1 Pérez 1763
1710 Macanás 1-0 Prieto 1729
1700 Escoriza G. 0-1 Oliver 1700

A pesar de que parece un resultado contundente, el match ha sido intensísimo. La partida de Cabanillas, con el marcador 3-2 a nuestro favor, ha sido decisiva, donde una imprecisión de su contrincante le ha permitido llevarse la victoria, a pesar de tenerla perdida. Bonay ganó a González y Capdevila firmaba tablas en un final de peones y torre en ambos bandos. Macanás y SuperSarmiento con 2 de 2, menudos fieras.
La próxima semana nos vamos a Sitges. ¡Veremos que tal!

Pedro Escoriza

 

Segona Prov BCN (VII)
ATENEU IGUALADI 7.5 - 0.5 SANT FELIU 'D'
SANT JOAN DESPI 'B' 2 - 6 CERVELLO
VILAFRANCA 'B' 7'5 - 0'5 PEON DOBLADO
PRAT 'B' 3 - 5 CASTELLDEFELS 'B'
POBLA CLARAMUNT 2'5 - 5'5 MARTORELL 'B'

Segona Prov BCN (VIII)
TRES PEONS 'E' 4 - 4 IDEAL CLAVE 'C'
COMTAL 'D' 2 - 6 MONTCADA 'C'
CONGRES 'D' 2'5 - 5'5 CATALUNYA 'C'
FOMENT 'D' 3'5 - 4'5 ATENEU COLON 'C'
PEONA I PEO 'C' 3 - 5 CADENA

Tercera Prov BCN (I)
PINEDA 'B' 4 - 0 Vacant
LAETANIA-ALELLA 'B' 2 - 2 LLAVANERES 'B'
CERDANYOLA MATARO 'D' 4 - 0 MASNOU 'C'
VILASSANES 'B' 3 - 1 MATARO 'B'
ARENYS E MUNT 'C' 1 - 3 CANET 'B'

Tercera Prov BCN (II)
Vacant 0 - 4 LLAVANERES 'C'
SANT ADRIA 'D' 2'5 - 1'5  COLMENA 'C'
VILASSANES 'C' 1 - 3 ARENYS DE MUNT 'B'
CIRERA 'C' 0'5  - 3'5 MASNOU 'B'
SANT JOSEP BADALONA 'D' 0 - 4 BADALONA 'B'

Tercera Prov BCN (III)
ESCOLA ESCACS DE BCN 'B' 4 - 0 VILA OLIMPICA 'B'
FOMENT 'E' 0 - 4 LLAVANERES
ATENEU COLON 'E' 0 - 4 LIRA 'D'
IDEAL CLAVE 'D' 1- 3 PEONA I PEO 'G'
NATACIO BARCELONA 4 - 0 BADALONA 'D'

Tercera Prov BCN (IV)
ESCOLA ESCACS DE BCN 'C' 2 - 2 PEONA I PEO 'E'
BADALONA 'C' 4 - 0 Vacant
FOMENT 'H' 2 - 2 SANT ANDREU 'E'
TRES PEONS 'I' 2'5 - 1'5 CATALUNYA 'D'
BCN-VULCA 'B' 4 - 0 ESPIGA 'C'

Tercera Prov BCN (V)
TERRASSA 'G' 1 - 3 MONTCADA 'D'
Vacant 0 - 4 BARAD 'C'
Vacant 0 - 4 MOLLET 'D'
COLON SABADELL 'I' 0 - 4 VILA OLIMPICA
Vacant 0 - 4 UGA 'E'

Tercera Prov BCN (VI)
COLON SABADELL 'H' 0 - 4 CASTELLAR 'C'
TERRASSA 'F' 2'5 - 1'5  SANT QUIRZE 'B'
LLIÇA-RONÇANA 'E' 3 - 1 LLINARS 'D'
BADIA 'B' 1 - 3 MOLLET 'E'
GRANOLLERS-CANOVELLES 'C' 0'5 - 3'5 CERDANYOLA VALLES 'E'

Tercera Prov BCN (VII)
VIC 'B' 2 - 2 SANT PERE TORELLO 'B'
FRANQUESES 'B' 0 - 4 CARDEDEU 'B'
CALLDETENES 'B' 4 - 0 COLON SABADELL 'J'
LLIÇA-RONÇANA 'C' 3 - 1 LLINARS 'C'
SANT BOI LLUÇANES 'C' 2  2 CALDES DE MONTBUI 'B'

Tercera Prov BCN (VIII)
SANT BOI LLUÇANES 'B' 2 - 2 BARAD 'B'
LLIÇA-RONÇANA 'D' 1'5  2'5- PALAU-SOLITA
LLINARS 'E' 2 - 2 MOLLET 'F'
CALDES DE MONTBUI 'C' 1 - 3 COLON SABADELL 'G'
GRANOLLERS-CANOVELLES 'B' 3'5 - 0'5  VALLROMANES

Tercera Prov BCN (IX)
OLESA 'B' 3- 1 BERGUEDA 'C'
JOVIAT 1 - 3 SURIA
L'ESTANY 'B' 2 - 2 SANTPEDOR 'D'
BERGUEDA 'D' 0 - 4 CATALONIA 'D'
Vacant 0 - 4 MINORISA

Tercera Prov BCN (X)
OLESA 'C' 0'5 - 3'5 SANT ESTEVE
VILAFRANCA 'D' 1 - 3 PASSIO 'B'
MONTBUI 'B' 4 - 0 MARTORELL 'D'
PALLEJA 2 - 2 E SPLUGUES 'B'
COLONIA GÜELL 'C' 2 - 2 CAPELLADES 'B'

Tercera Prov BCN (XI)
COLONIA GÜELL 'D' 0 - 4 VILAFRANCA 'E'
CORNELLA 'D' 0.5 - 3.5 RIBES
PRAT 'C' 1- 3 ESPLUGUES 'C'
Vacant 0 - 4 CASTELLDEFELS 'C'
COLLBLANC-AURORA 'C' 3 - 1 SITGES 'D'

Tercera Prov BCN (XII)
CASTELLDEFELS 'D' 4 - 0 Vacant
PEONA I PEO 'F' 4 - 0 Vacant
COLLBLANC-AURORA 'D' 4 - 0 COMTAL 'F'
VILAFRANCA 'C' 3 - 1 TRES PEONS 'H'
JAKE 'E' 1 - 3 COLONIA GÜELL 'B'

Tercera Prov BCN (XIII)
CONGRES 'E' - CATALUNYA 'E'
SANT MARTI 'F' 1 - 3 ONCE BCN 'B'
LIRA 'E' 4 - 0 TRES PEONS 'G'
Vacant 0 - 4 ESPIGA 'B'

JAKE 'D' 0 -4 PEONA I PEO 'D'

Preferent GRN
GERUNDA 'B' 4'5 - 5'5 FOMENT BISBAL
PALAFRUGELL 6 - 4 FIGUERES 'C'
GUIXOLENC 9 - 1 OLOT 'B'
DOTZE CASTELLS 4 - 6 CASSA
BESCANO 2'5 - 7'5 SALT i GIRONA

Primera Prov GRN
SANT GREGORI 4 - 4 TORDERA 'B'
BANYOLES 'B' 3 - 5 GERUNDA 'C'
PALAFOLLS 8 - 0 GUIXOLENC 'B'
BLANES 5'5 - 2'5  MONTGRI
LLORET 5'5 - 2'5 CASSA 'B'

 

Primera Provincial.

Banyoles “B” 3 – Gerunda “C” 5.

HA PASSAT PER BANYOLES EL POSSIBLE CAMPIÓ.

El Banyoles “B”, que enguany és un equip molt compacte i compensat, però el Gerunda també té un equip molt seriós, i la veritat és que hem tingut possibilitats de un resultat millor, però al final el Gerunda s’ha endut el matx.

En el tauler 1 Juli Zamora s’ha recuperat de la derrota amb l’excampiona de Catalunya Laura Garcia, de la setmana passada, i s’ha imposat al sempre perillós Francesc Xavier Saurina.

En el tauler 2 el delegat Guillem Turró, ha desaprofitat les seves expectatives davant d’en Kim Mundet.

Jordi Muratet a entaulat amb Josep Pont en el tauler 3.

Josep Bartis ha tingut una partida difícil perdent l final amb Marc Pont.

Alexandra Muratet s’ha vist superada pel tiet del nostre jugador Vidal Ribugent, en Ricard Gubau.

En Jordi Chalmeta ha signat taules amb Juli Villa.

Júlia Muratet, en el tauler 7 s’ha imposat en el veterá Joan Blasco.

En el darrer tauler també ha gaudit la Olga de les seves oportunitats però la pressió i el elo del rival han pogut més.

Al final 3 a 5, i el Gerunda “C”, es consolida com un dels favorits pel títol d’enguany.
 

 

Segona Prov GRN
GERUNDA 'D' 3 - 5 FIGUERES 'D'
VIDRERES - OLOT 'C'
DOTZE CASTELLS 'B' 3'5 - 4'5 PALAFRUGELL 'B'
SALT i GIRONA 'B' 3 - 5 SANTA EUGENIA 'B'
GERUNDA 'E'6'5 - 1'5  SANTA EUGENIA 'C'

Tercera Prov GRN (I)
ELS PALAUS 'B' 1 - 3 SANTA EUGENIA 'E'
L'ESCALA 3 - 1 BANYOLES 'C'
BANYOLES 'E' 3 - 1 MONTGRI 'B'
FIGUERES 'E' 0 - 4 OLOT 'D'
ELS PALAUS 3 - 1 DOTZE CASTELLS 'C'

Tercera Prov GRN (II)
GERUNDA 'F'1   3- BLANES 'B'
PALAFRUGELL 'C' - SALT i GIRONA 'C'
CASSA 'C' 4 - 0 SANTA EUGENIA 'D'
BLANES 'C' 3 -1 VILOBI 'B'
BANYOLES 'D' 0 - 4 VILOBI

Un any més ja hi tornem a ser, torna el torneig d’escacs per excel·lència, el Per Equips, almenys a Vilobí,  exceptuant això si, el sempre emocionant Social (més informació http://www.vilobi.es). Després de la decepció del descens de l’any passat, comencem amb ànims nous a 3a, amb dos equips  i 18 fitxes noves , tots sub-12  fruit de l’esforç de promoció del club i que poc a poc s’hauran d’anar integrant a la competició.

Només tenim un objectiu, pujar un dels dos equips a 2ª, peti qui peti. I a partir d’aquí anar formant nous jugadors en el segon equip. A final de temporada en parlarem.

De moment obviant el tràmit de la 1era ronda (Vilobí A contra el B 4 a 0 ), en aquesta 2ª els dos equips jugaven fora i han tingut sort dispar.

 

BANYOLES “D” 0  - VILOBÍ  4

 

FUSELLAS 1700-GONZALEZ 1880  0-1

PEREZ 1700-MORELL 1824  0-1

REYES 1700-JOHÉ 1821  0-1

RIBUGENT 1700- GARRANCHO 1700 0-1

 

Hem de pujar, i tot i ser un desplaçament, hem decidit alinear l’equip de gala, als 4 primers, però a quarts de nou en Raz ens comunica que no ve (i van dos), per un problema de salut i hem hagut de robar en Garrancho a l’equip B. Pel que fa  a  les  partides sembla  (jo no hi he estat) que  cap dels 4 han tingut excessius problemes i  tot i la resistència del Banyoles, la superioritat teòrica d´elo s’ha imposat. Sabem que no serà fàcil però amb el sistema olímpic cada partida és un punt i com més en guanyem més a prop tindrem l´ascens. Ja veurem com acaba.

BLANES “C” 3  - VILOBÍ “B” 1

 

DEL BARRIO 1788-MATÓ 1760  0-1

ROMERO 1764-DURAN 1725 1-0

BARBERAN 1700-MATÓ 1700  1-0

PALMERO 1700-VACANT 1700  1-0

 

Problemes només d’arribar al bar, anirem a Blanes amb un vacant ( tercer cop a l’historia).En Garrancho ha de substituir en Razvan i no hi ha ningú més disponible per evitar perdre un punt de bones a primeres. De tantes baixes s´en beneficia l’Ester Mató (neboda del presi) que debuta al per equips. Pel que fa a les partides cal  felicitar-los a tot s tres. En Felip ha guanyat en una partida que ja és un clàssic tan a 3ª com a 2ª amb en Del Barrio, amb elo superior. En Xevi tot i fer una bona partida, ha notat la seva absència al  Social i 8 mesos d’inactivitat. A l Ester, no li podem demanar més, amb menys de dos mesos d’experiència al  mon dels escacs, ha aguantat 28 moviments a un rival més experimentat. Si continua així d’aquí poc passarà davant del "tiu".

 

Tercera Provincial:

TOTS ELS EQUIPS DEL BANYOLES ES SITUEN AMB 4 PUNTS (DE 8 POSSIBLES) DESPRES DE DOS ENCONTRES.

Grup I:
L’Escala 3 – Banyoles “C” 1
Banyoles “E” 3 – Montgri “B” 1

Grup II
Banyoles “D” 0 – Vilobi 4


El Banyoles “C” s’ha desplaçat a L’Escala on s’ha trobat amb un equip molt experimentat i sòlid. Res afer, victòria de Manel Humet i la resta derrotes.

El Banyoles”E” s’ha refet de la derrota davant el nostre “C” de la setmana passada i l’hi ha endossat el mateix resultat (3 a 1) al filial del Montgrí, encapçalat pel amic Dalmas, que ha signat l’única victòria visitant davant el nostre jove Adam Porxas. La resta dels nostres jugadors: pare i fill Veciana i en Jordi Sureda s’han imposat als seus rival.

El “herois” de la setmana passada del equip “D”, Isaac Fusellas, Dani Perez, Adrià Reyes i Vidal Ribugent, han baixat de cop del somni, i el primer equip del Vilobi els hi ha tornat el 4 – 0 que varenb endossar al Palafrugell C.

D’aquesta manera, tots els equips porten 4 punts en el sistema olímpic d’aquesta categoria, i per tant, situats a la zona mitjana de les classificacions dels dos grups.

Com cloenda repassar que els equips que la setmana passada varen guanyar, avui han perdut, excepte el primer equip que ha empatat. I el equip que va perdre, aquests diumenge ha guanyat. De moment les espases en alt i a esperar esdeveniment del proper diumenge, on, per fi el primer equip juga a casa.

Fins la setmana que ve.

Elias Muratet.

 

Preferent LLE
BALAGUER 'B' 7 - 3 BAIX SEGRE
BENAVENT 7 - 3 VALLFOGONA
LLEIDA 'B' 8 - 2 LA SEU

PARDINYES 4'5 - 5'5  GUISSONA
VILANOVENC 3'5 - 6'5 IVARS

Primera Prov LLE
PONTS 6 - 2 VALLFOGONA 'B'
LLEIDA 'C' 1'5 - 6'5 TORA

MOLLERUSSA 2'5 - 5'5  TARREGA 'B'
ANDORRA 'B' 2 - 6 ELEFANT
BALAGUER 'C' - BELLPUIG

Segona Prov LLE
VILANOVA 0 - 5 BALAFIA
A. GARRIGUENC 3.5 - 1.5 BALAGUER 'D'
VILABARCA 4 - 1 SEROS
BENAVENT 'B' 4 - 1 PARDINYES 'B'
JUNEDA 3 - 2 SEGARRA

Tercera Prov LLE (I)
PONTS 'B' 1 - 3 VILANOVENC 'B'
TARREGA 'C' 0 - 4 IVARS 'B'
ALMENAR 'B' 3.5 - 0.5 BALAGUER 'F'
Vacant 0 - 4 BALAGUER 'G'

Tercera Prov LLE (II)
VILANOVA 'B' 4 - 0 LLEIDA 'D'
BALAFIA 'B' 4 - 0 SORT
BALAGUER 'H' - BALAGUER 'E'
ALMENAR 4 - 0 VALLFOGONA 'C'

Preferent TGN (I)
GANDESANA 2'5 - 7'5 RAPITA
MASDENVERGE 'B' 6 -4  MORA D'EBRE
TARRAGONA 'C' 3'5 - 6'5 L'ESPLUGA
L'HOSPITALET 10 - 0 Vacant
STA COLOMA QUERALT 9 -1 VALLS 'B'

Preferent TGN (II)
FLIX 3'5 - 6'5 CAPABLANCA
MASROIG 0'5 -  9'5 CAMBRILS
VALLS 7 - 3 CONSTANTI
REUS PLOMS 3'5 - 6'5 ALCANAR
TORREDEMBARRA 3 - 7 REUS DEPORTIU 'B'

Primera Prov TGN (I)
RIUDOMS - TARRAGONA 'D'
BISBAL SCR - DUESAIGÜES
VILA-RODONA - LIRA VENDRELLENCA 'B'
STA COLOMA QUERALT 'B' - CAMBRILS 'C'
MONTBLANC - LA SELVA

Primera Prov TGN (II)
Vacant 0 - 8 SALOU
TORTOSA 7 - 1 REUS PLOMS 'B'
PEO VUIT 'B' 6'5 - 1'5 JESUS CATALONIA
CAMBRILS 'B' 4 - 4 VILA-SECA 'B'
RAPITA 'B' 5 - 3 AMPOLLA

Segona Prov TGN (I)
REUS DEPORTIU 'C' 3 - 1 VILA-SECA 'C'
ONCE REUS 3 - 1 TARRAGONA 'F'
TARRAGONA 'E' 4 - 0 Vacant
CAPABLANCA 'B' 2'5 - 1'5  CALAFELL 'B'
CALAFELL 4 - 0 CONSTANTI 'B'

Segona Prov TGN (II)
L'ESPLUGA 'B' 3 - 1 VALLS 'E'
SARRAL 1 - 3 VILA-RODONA 'B'
VALLS 'C' 4 - 0 BISBAL SCR 'B'
STA COLOMA QUERALT 'C' 0 -4  MONTBLANC 'B'
Vacant 0 - 4 VALLS 'D'

Segona Prov TGN (III)
MASDENVERGE 'D' 1 - 3 MASDENVERGE 'C'
RAPITA 'C' 4 - 0 GANDESANA 'B'

 

 

1