Dardo

Ronda 5

 

Actualizado con fecha: 02/03/2009 21:40:38

 

Resultats de la Ronda 5 (01/03/2009)
Divisió Honor
ATENEU COLON 2 - 8 MONTCADA
FOMENT 6 - 4 TERRASSA
SABADELL SCC 7'5 - 2'5 SANT ADRIA
BARBERA 5.5 - 4.5 FIGUERES
CERDANYOLA VALLES 1.5 - 8.5 UGA

BARBERÀ 5 ½ FIGUERES 4 ½

VICTORIA DELS “FANS” I UN PUNT AL SARRÓ!

En quan a l’emoció i suspense per la incertesa del resultat final, signo la mateixa crònica de diumenge passat. Igualeta, igualeta. Això sí: avui el Figueres ha fet de Barberà i nosaltres d’UGd’E. Per tant, un punt al sarró. El primer punt d’enguany. I renoi, com ens ha agradat aquest punt!
Quan en Florian Grafl obligava a abandonar l’Emili Colls, l’equip s’ha sacsejat d’emoció continguda. Hem envoltat un Florian somrient i l’hem felicitat efusivament. Ell ha mantingut una rialla d’orella a orella. Hem apretat els punys (per no aixecar els braços massa evidents) perquè hem obtingut per fi una victòria.
Hi ha hagut a més una altra cosa que m’ha agradat molt, resultat a part. I ho haig de dir ara perquè després se’m podria oblidar. Val la pena dir-ho ara. Parlo dels seguidors, dels “fans” que avui hem tingut donat-nos recolzament. D’alguns incondicionals que tot i no jugar, han vingut a fer-nos costat. I això és important. Només arribar al matí, minuts abans de dos quarts de deu, m’ho ha fet notar en Francisco Javier Garcia. Em diu: “Mira qui ha vingut” tot assenyalant el vailet més animós i rialler del club: en Jordi Riu. I afegeix en Francisco: ” En Jordi no juga avui, però ha vingut a veure i animar l’equip”. Això és moral en estat pur! Això val més que el millor fixatge que es pugui fer! I abans de començar, no a misses dites! I encara més. De manera semblant entre el veterans tenim requesta! El senyor Crescenci també hi era. També ha tingut paraules d’ànims pel Barberà tot i no jugar avui. A més en Jordi ha fet de repòrter gràfic i de secretari (anava anotant els resultats parcials per informar tothom de com anava el matx) De manera que amb el seu permís la foto d’avui serà de la seva pròpia collita, una de les que ell ha fet, una que pugui representar tota la emoció del nostre estimat joc, ciència i art dels escacs.
I encara i afegirem una foto més, la que explica la pinya que fem al Barberà.
Vull felicitar particularment en Tommy Asis que ha tornat a obtenir un resultat molt meritori davant el GM Campos. Igualment als qui avui han obtingut el punt sencer com en Florian: En Francisco Javier i l’Àngel. Mencionem els empats de l’Albert, l’Esteban en Xavi i Matias, que també sumen , no ho oblidem...mig punt és mig punt! O no? Vull encoratjar l’Ana i en Jonathan que avui han topat amb dos dels ossos més durs d’entre els veterans dels Figueres. Dos jugadors, en Cuadras i en Pijoan que ja han demostrat durant molts anys la seva fermesa i determinació davant del tauler.
I ara a seguir creixent! Gràcies “fans”.

Àngel Pascual Sauch (MC)

EL FIGUERES “A” NO TE SORT I PERD 5’5 – 4’5 A BARBERÀ

A la cinquena ronda del “Campionat de Catalunya per Equips” el primer equip del C.E. Figueres ha perdut en el seu desplaçament a Barberà per un ajustat 5’5 a 4’5. Com ve sent habitualment enguany, el Barberà era superior en Elo en 9 dels 10 taulers. Però tot i comptar amb dues importants absències –Serra i Barrera-, el matx ha estat molt igualat. De fet, i donat el desenvolupament del matx, semblava que el Figueres podria empatar o fins i tot aconseguir la victòria. Però un error de Josep M. Lillo ha fet que només pogués entaular una partida que tenia totalment guanyada, i situava el marcador en un empat a 4,5 a falta de la partida del tercer tauler entre el MI Grafl i el MC Colls. Colls ha intentat defensar fins al final una posició inferior, però després de més de 4 hores de partida ha hagut d’inclinar el rei, consumant una nova ajustada derrota per part del Figueres. Cal destacar la victòria del MF Jordi Cuadras davant la georgiana Ana Matnadze, GM femenina. Bona victòria també del MC Manel Pijuan davant del MI Jonathan Alonso. Tot i que enguany només baixa un equip, sembla clar que fins a la darrera ronda no es decidirà la plaça, ja que després de la cinquena ronda hi ha 4 equips amb 1 punt, que tanquen la classificació, són Figueres, Sant Adrià , Ateneu Colon i Barberà.

 

Primera Divisió (I)
COMTAL 1'5 - 8'5 SANT ANDREU
ANDORRA 4.5 - 5.5 TARRAGONA
GERUNDA 6 - 4 REUS DEPORTIU
BCN-VULCA 5 - 5 SANT BOI
SANT FELIU 2.5 - 7.5 TRES PEONS

Crónica del Sant Boi

Primera Divisió (II)
SITGES 8'5 - 1'5 SANT MARTI
LLEIDA 10 - 0 OLOT   incomparecencia
BALAGUER 6 - 4 TORDERA
LIRA 4'5 - 5'5 CORNELLA
CONGRES 6 - 4 BARCELONETA

CONGRÉS 6-BARCELONETA 4
CONGRÉS B 7-ONCE 1

PER BON CAMÍ

Avui hem sabut trobar el camí de la victòria; sempre que parlem d'escacs, ja que malauradament el Barça no s'ha sumat a la festa... però procuraré centrar-me en els matxos d'aquest matí i segurament acabi de més bon humor.
El primer equip rebia a casa al Barceloneta, un equip jove que enguany té com a únic objectiu la permanència, igual que nosaltres, ja que han sofert alguna baixa destacada, com la del jove MI Tommy Asís, que enguany defensa els colors del Barberà. L'encontre es presentava equilibrat, doncs els tres primers taulers visitants eren lleugerament superiors als nostres, mentre que a partir del sisè ho érem nosaltres. Els pronòstics s'han fet bons ja que Oms, Almeida i Ayza s'han sabut imposar a en Rubén, l'Oliver i en Llopis, respectivament. Taules d'en Fermí i d'en Sadurní (invicte) al quart i al darrer tauler i victòries d'en Pere Martínez, en un gran estat de forma aquesta temporada, Carlos Alonso i dels dos Xaviers, en Sagués i en Bielsa. El punt d'inflexió del matx ha estat la partida de l'Alonso, que encarrilava la victòria després de que al seu rival li caigués la bandera en una posició de resultat incert, on el congressista tenia torre, peça i peó per equilibrar la dama visitant. El per equips ha fet justícia amb en Carlos, que a la primera ronda havia perdut per temps una posició de taules. Després d'aquesta victòria el Congrés es posa tercer amb els mateixos punts que el Cornellà, distanciant-se a dos del Tordera i el propi Barceloneta, que marquen el descens. La setmana que ve rebem a La Lira, en un altre enfrontament directe; comptant la màxima igualtat que hi ha al grup, seria necessari sumar un puntet més per assegurar la permanència; pensar en res més sembla frívol, ja que les posicions nobles les tenen pràcticament assegurades el Lleida i el Sitges.
Els del B hem jugat al local de l'ONCE, com a anfitrions, això sí. És extrany jugar de local fora, qui és queda l'acta blanca i qui la de color sèpia? Tampoc són qüestions que tinguin massa importància, ara que ja s'envien a través de la web. El matx ha començat amb uns minuts de retard, ja que l'irresponsable delegat local no destaca precisament per la seva puntualitat; en la meva descàrrega indicar que el metro no es que hi hagi col.laborat massa tampoc. El barri del Poble Sec girava avui al voltant de la Marató de Barcelona; es notava que hi havia més gent mobilitzada que un diumenge qualsevol, on de cada dues persones que veus pel matí, una i mitja és escaquista.
L'equip visitant presentava un conjunt una mica més feble que el nostre, i avui les coses ens han sortit força bé. No he seguit massa les partides perquè he estat el darrer en acabar; el primer en Bañón, qui ha signat taules ràpidament. En Sorribas i en Viñals han fet valer el seu ofici per endur-se el punt, mentre que en Moranta s'ha hagut de conformar amb les taules. Bon reforç el de l'Eduard Brufau, que també ha sabut imposar-se per poder anar després a saludar a companys atletes que prenien part a la Marató. Als tres primers taulers ha estat on més ens ha costat; en el duel de veterans, l'Andreu ha anat treballant una posició igualada contra en Jaume Bosch fins que ha aconseguit avantatge, mentre que en Jordan tenia dama per tres peces rivals i després de refusar en dues ocasions l'oferta de taules del seu adversari ha vist recompensada la seva ambició; en Josep M. és pitxitxi amb quatre punts i mig. Avui jo he estat el que més ha acaronat la derrota de tots vuit; després de deixar-me una qualitat de manera infantil, el meu rival ha comès una sèrie d'imprecisions que m'han permès embolicar la partida i amb una mica de fortuna m'he quedat amb peça d'avantatge, ja amb tot simplificat.
La setmana que ve esperem al Sant Martí D; en principi el conjunt més feble del grup, tot i que estic convençut que contra nosaltres faran l'alineació més forta possible i no regalaran res. Amb quatre punts ens consolidem a la segona posició i estem obligats a mirar cap amunt; convindria guanyar la setmana vinent per afrontar el complicadíssim tram final amb opcions reals d'ascens.
El C per fi ha guanyat, i contundentment, a l'Ateneu Barcelonès B; taules de Codina i Gómez, derrota del prometedor Javi Romero i victòria de tota la resta, Xavier inclòs. El C té equip per estar amunt i estic segur que acabarà la campanya sense patir.
El D s'ha vist superat per un Comtal D molt reforçat; les úniques victòries visitants han estat del màxim realitzador, Jordi Climent, i de l'estrella mediàtica i enguany delegat, M.A.González. En Santi de la Iglesia per la seva part ha confirmat la seva progressió empatant davant d'un rival que el superava en més de 100 punts d'ELO.

La setmana que ve més

Héctor Hernández
Club d'escacs Congrés


La Lira 4,5-Cornella 5,5

Ahir vam perdre a casa contra el Cornellà, en el matx més assequible que teníem per evitar el descens. El pitjor fou que semblava impossible perdre quan el marcador i les partides ja estaven ben avançades. El matí va començar malament quan em vaig deixar una peça i vaig perdre de seguida. Tampoc ens va ajudar el fet que Iglesias empatés una partida guanyada. Malgrat tot, passada la tercera hora el marcador reflectia un
3,5-2,5 a favor nostre i, de les quatre partides romanents, tres estaven amb avantatge nostre. Però el nostre novè taulell no va poder guanyar un final amb peó de més car hi havia alfils de diferent color, la qual cosa va significar el 4-3. El president no va veure una combinació que el deixava gairebé guanyador (o amb taules en el pitjor dels casos) i va acabar perdent. Tanmateix, amb 4-4 al marcador, teníem unes taules clares i una partida amb qualitat d'avantatge que semblava que es decantaria a favor nostre. Però el nostre jugador es va complicar, va perdre moltes peons, i el seu adversari el va acabar guanyant. Així que vam acabar perdent 4,5-5,5. Ara, el Cornellà està gairebé salvat; i nosaltres haurem de lluitar contra equips superiors per mirar de rascar algun punt i evitar el descens. La propera oportunitat serà el proper diumenge a casa del Congrés. Esperem mantenir la ratxa de fora de casa, on comptem els desplaçaments per victòries. Potser tenim una millor configuració per jugar a fora? Avui la salvació està més lluny.

Jaume Franch (La Lira)

 

SITGES 8'5 - 1'5 SANT MARTI

Avui hem tingut diverses baixes al primer equip i a més ens ha faltat un company per malaltia a darrera hora, la qual cosa feia anys que no passava, i hem jugat 9 contra el Sitges. Amb tot això i que eren molt superiors en elo i nivell de joc, els locals ho han tingut bastant fàcil per guanyar-nos, a pesar que la primera partida en acabar ha estat la del primer tauler, on el Marc Sánchez ha guanyat el MF Beltrán. Podíem haver puntuat més als darrers taulers, però el temps en un cas i les impresicions en altres ens han fet perdre contundenment un punt que ja donàvem per perdut desde l’inici del matx. Després d’haver jugat amb els dos equips forts del grup, cal començar a puntuar perque només portem dos punts. El dinar ha estat el millor, encara que no ha vingut a veure-n’s el nostre soci històric que viu a Sitges Ramón Ger i hem convidat el MI. Josep Anton Lacasa per l’amistat que m’uneix a ell. L’equip B ha guanyat el Vic, posant-se amb 3,5 punts, quan el nostre primer equip no ho havia aconseguit mai. Els visitants eren millors als primers taulers i nosaltres als darrers, però a pesar d’això el Joan Fontanillas ha guanyar el primer jugador del Vic. L’equip C ha perdut per la mínima amb l’Agustí A. Els de ciutat vella eren molt superiors per davant i nosaltres per darrera, però mentre hem guanyat als dos darrers taulers, n’hem perdut tres per davant. L’equip D no ha pogut puntuar amb el Cerdanyola del Vallès C i l’equip E ha perdut amb el Foment C que era molt superior al nostre. L’equip F s’ha presentat amb dos jugadors que han perdut.

Ll.

 

Segona Divisió (I)
ARAGONES 7 - 3 MONTCADA 'B'
PEONA I PEO 7 - 3 COLMENA
FIGUERES 'B' 4 - 6 SANTA EUGENIA
BANYOLES 2'5 - 7'5 CERDANYOLA MATARO
SANT JOSEP BADALONA 5 - 5 SANT ANDREU 'B'

A SEGONA DIVISIÓ EL PRIMER EQUIP DEL BANYOLES PERD AMB EL CERDANYOLA MATARO I ES SITUA EN LLOCS DE PERILL PER MANTENIR LA CATEGORIA.

Segona Divisió:

Banyoles 2,5 – Cerdanyola Mataró 7,5.

Sembla que el jugar a casa no ens ajuda, la jornada ha estat força negra. Han acabat les primeres 4 partides al mateix temps, ja que mentre jo donava la ma al meu rival que es rendia (qui ens hauria de dir que la primera partida que guanyàvem seria l’única!), el Albert Muratet plegava en el tauler 1 davant Antoni Alcolea, German Naharro (tauler 8) signava taules amb Carles Sal i Gerard Martin perdia en el darrer tauler. Es a dir, que el marcador era de 1,5 a 2,5. Poc desprès taules de Han Van Arkel en el tauler 7 i Elias Muratet (jr) en el 9 també empataven. Resultat llavors 2,5 a 3,5 i quedaven en joc 4 partides, dels taulers 2 al 5. Com ens va passar fa 15 dies en el altre partit jugat a casa, totes les partides s’han anat girant en contra, i tots quatre taulers, s’han acabat perdent.

Ens portaven, pràcticament, 100 punts d’elo a tots els taulers, i crec que em aguantat a darrera (i al principi) i no els hem contingut a davant, (al final).

La setmana que ve tenim un encontre molt important per la nostra permanència amb el Santa Eugènia. Esperem a Can Ninetes tenir més sort.

Al final Banyoles 2,5 – Cerdanyola Mataró 7,5. Sense paliatius.

 

FIGUERES B

4

   

SANTA EUGENIA

6

 

DIF.

                 

12

BONELL, ANTONIO

2227

0-1

1

BURGOS, CARLOS

2323

 

-96

15

MARULL, MIQUEL

2177

1-0

2

CASANELLAS, LLUIS

2281

 

-104

16

NEGRE, ALBERT

2184

0-1

3

SABRIA, POL

2264

 

-80

17

BALAGUE, JORDI

2141

½

4

SORROCHE, JOSEP M

2251

 

-110

18

TYSSEYRE, YANNIK

2135

0-1

5

VIDAL, ALEX

2170

 

-35

19

COLLS, EMILI

2110

½

6

SUITA, NEMESI

2154

 

-44

20

ALONSO, JOAN

2109

1-0

7

SERRA, JORDI

2153

 

-44

23

CUEVAS, ANGEL

2069

½

8

DIAZ, JORDI

2105

 

-36

25

MOGRO, SIMON

2058

½

9

RODRIGUEZ, MATIES

2096

 

-38

34

BALAGUE, MARC

1964

0-1

12

GARCIA-CASTANY, GAL.LA

1975

 

-11

                 
 

PROMIG

2117,4

   

PROMIG

2177,2

 

-59,8

Pas ferm cap a la salvació.

Nosaltres hem presentat avui un conjunt força diferent al de la setmana passada. A l’igual que Figueres B, que avui ha presentat un equip força competitiu (el millor d’aquesta campanya) i que sens dubte, mereixia més.
A l’equip de Figueres se li compliquen les opcions de mantenir la categoria

Avui, ha estat Gal.la qui ens ha donat la primera alegría. Ha guanyat ràpid, i la seva important victoria, ha servit com a tranquilitzant, a la vista d’algunes posicions que feïen mal a la vista.

Alex Vidal segueix en la línia de donar una de cal i una altra de sorra. Però també es poden fer dos bones partides seguides, eh? Amb aquest punt d’avui, aconsegueix el 60% (3 de 5).
Pol Sabrià ha aconseguit capgirar una partida força difícil; on s’ha apurat molt de temps. Importantísima victoria que li situa com a pitxixi de l’equip; amb el 80% dels punts (4 de 5).
A destacar també, la victoria (igualment inesperada) del nostre primer jugador Carlos Burgos. Semblava que havien de ser taules; però, Carlos ha intentat guanyar, i en el final de partida, no ha estat massa fi, l’Antoni Bonell.

Jordi Serra ha fet una bona partida. Ha jugat força bé, durant una bona estona. Però, amb aquests ritmes de joc, és complicat mantenir un bon nivell, quan es té iniciativa, i la defensa es mantè ferme.
Les taules de Jordi Diaz han estat vitals. Jo li veîa una posició molt poc esperançadora. Però Jordi no acostuma a baixar els braços en cap moment de la partida.
Les taules de Neme Suita no les he pogut seguir gaire.
I en el meu cas, Jordi Balagué m’ha demanat taules, quan a ell li quedaba aprox 1 minut de temps i a mi 4. I valorant si acceptava o no, m’he quedat amb 2 minuts de temps; i com que ja haviem guanyat el matx, i tenia dinar familiar; no he pogut resistir-me a finalitzar la partida.

La setmana vinent vé a Girona, l’equip de Banyoles. Avui hem fet un pas important cap a la salvació. Però, encara no hi ha rès decidit. El que tinc clar és que amb 2,5 de 9, no ens salvarem. I ens queda encara Cerdanyola Mataró, Sant Josep, Sant Andreu B i Banyoles
Salutacions des de Girona, Josep M Sorroche

 

Segona Divisió (II)
TERRASSA 'B' 5 - 5 MARAGALL
MONTMELO 4 - 6 CATALONIA
GAVA 0'5 - 9'5 ESCOLA ESCACS DE BCN
FOMENT 'B' 5'5 - 4'5 VILAFRANCA
BERGUEDA 2 - 8 COLON SABADELL 'B'

Segona Divisió (III)
ESCACS REUS 2.5 - 7.5 LIRA VENDRELLENCA
RUBINENCA 5'5 - 4'5 VILA-SECA
JAKE 6 - 4 GRAN PENYA
TARRAGONA 'B' 7'5 - 2'5  PEO VUIT
MASDENVERGE 6 - 4 TARREGA

Preferent BCN (I)
CIRERA 7 - 3 MALGRAT
COMTAL 'B' 6'5 - 3'5 MASNOU
SANT ADRIA 'B' 3 - 7 LIRA 'B'
TRES PEONS 'B' 4'5 - 5'5 MATARO
ATENEU COLON 'B' 8 - 2 BADALONA

Preferent BCN (II)
MOLLET 9'5 - 0'5 COMTAL 'C'
COLON SABADELL 'C' 8'5 - 1'5 TARADELL-CENTELLES
SANTCUGATENCA 6'5 - 3'5 GRANOLLERS-CANOVELLES
CERDANYOLA VALLES 'B' 2.5 - 7.5 LLINARS
SANT MARTI 'B' 6'5 - 3'5 VIC


Campeonato de Cataluña por Equipos 2009

SABADELL "C" TARADELL-CENTELLES (8,5 – 1,5)

5ª Ronda, hemos pasado el ecuador de la competición con éxito, a pesar del fuerte y compacto rival de hoy. La agradable sorpresa de contar con Isidre Grau, muy posiblemente haya sido la clave del encuentro.

En su partida, Isidre, ligeramente inferior al inicio, con habilidad, mediante jugada intermedia, compensa la iniciativa del bando negro comandado por Fabré Massana, entablando fácilmente, a petición de un rival superior en ELO, dada la buena posición de los demás tableros. Demostrando así, su buen estado de forma. Hoy ha sido el mascarón de proa de nuestro “rompehielos”, permitiendo mejorar la ubicación del resto de tableros.

En la mesa dos, Iván Aguilar, en una partida larga, complicada e igualada, con aguda lucha, Iván se aprovecha de la columna abierta. Tesón y buen desempeño de nuestro “Aquiles” particular, que con el match ya ganado, no se ha conformado más que la victoria frente a C. Robles.

Marc Campos, como siempre, ha planteado una partida dura y sin concesiones, con buena batalla por ambos bandos, en el medio juego, donde con hábil combinación ha conseguido primero la calidad y posteriormente el tanto.

Albert Cánovas, nos ha hecho sufrir y disfrutar, en una larguísima partida. Ligeramente inferior, se defiende como gato panza arriba, con el rey en un rincón, aguantando el fortísimo embate de las piezas blancas, algo apuradas de tiempo. Después de solicitar tablas y no ser aceptadas por Agustí Valldeoriola, se concentra al máximo, sacando lo mejor de sí, consigue zafarse de la presión y llevarse el punto.

Erik Martínez, por fin parece reconciliarse con la victoria, frente a un rival de ELO parejo. Sale contento de haber roto la racha, en una partida de toma y daca frente a J.M Presseguer.

Pere Sanahuja enfrenta un gambito de rey que le plantea Jordi Sors. Iniciativa del blanco en los primeros compases, que obligan a Pere a clavar los codos consiguiendo girar la posición, sin ser suficiente para llevarse el punto entero. Justas y merecidas tablas para ambos.

Otra de las partidas para disfrutar ha sido la de Pere Arasa, frente a Fabré Vila. Final de pareja alfiles, con peón de más, que apuntaba a posibles tablas. Poco a poco, Arasa, consigue coordinar mejor sus piezas y la posición del rey. Apuros de tiempo para ambos, donde Pere se impone en un bonito y metódico final táctico.

Joaquim Trescastro, firma también tablas, con el encuentro ya decidido, contra su rival X. Torras. Partida que no he podido seguir.

Emili Ara, se impone a T. Bufí, con astuto sacrificio de calidad, que consigue dejar al rey negro en el centro. Posteriormente, mediante la buena coordinación de su dama y la pareja de alfiles, remata con solvencia.

Pablo García, lleva a cabo una partida muy en su “estilo”. Su juego sólido le permite quedar mejor, para posteriormente imponerse en una imparable diagonal Alfil + Dama, en la que el rival debe entregar la calidad y la partida.

A destacar que hoy no se ha perdido en ningún tablero, cediendo solamente 3 tablas.

No confiarse y no relajarse, deben ser nuestras consignas. Quedan todavía muchas rondas y fuertes rivales.

Acta del encuentro aquí:

http://www.escacs.cat/infoPerEquips/perequipsactesview.php?idActa=3818

 

Preferent BCN (III)
CARDONA 5.5 - 4.5 MARTORELL
MOLINS DE REI 1.5 - 8.5 CALAF
MANRESA 2 - 8 IGUALADA
OLESA 4'5 - 5'5 CASTELLET
CORNELLA 'B' 2 - 8 SANTPEDOR

Preferent BCN (IV)
BELLVITGE ENTITAT 5'5 - 4'5  ESPIGA
SITGES 'B' 5 - 5 UGA 'B'
IDEAL CLAVE 8 - 2 CASTELLDEFELS
JAKE 'B' 5.5 - 4.5 COLLBLANC-AURORA
CATALUNYA 7'5 - 2'5 ATENEU BARCELONES

CATALUNYA 7,5 - ATENEU BARCELONÈS 2,5

Victòria important de l'equip de Sants en aquest grup on les castanyes pel descens es prometen emocionants, i calia allunyar-se per si de cas. El matx, com no podia ser d'altra manera, no s'ha resolt fins les 13h, però avui segurament hem patit menys que altres dies i sempre hem comptat amb un bon marge. El primer punt local arribava en circumstàncies ben lamentables: Albert Pascual aconseguia avantatge decisiu, i el jugador visitant s'aixeca i se'n va sense dir res, ni donar la mà ni tan sols signar. Sort que avui el nostre equip de nens descansava, perquè de tant en tant en aquest món toca veure escenes ben patètiques.

La resta del matx s'ha desenvolupat amb total normalitat i cal dir que la resta de components de l'Ateneu Barcelonès han tingut una conducta exquisita. Per als visitants, l'única victòria l'ha posat el seu capità Joan Sánchez-Cozar vers Xavi Serrano, i tres taules en posicions còmodes han assegurat el matx. Enguany el factor camp sembla ser més un handicap per al Catalunya, perquè en mitja hora cal muntar una sala per a 68 jugadors, taules i cadires incloses, programar rellotges i resar perquè el Casinet obri puntual. Avui es corria la Marató pels voltants, però nosaltres hem hagut de fer un autèntic esprint per tenir-ho tot llest.

Jordi Morcillo (Catalunya E.C.)

 

Primera Prov BCN (I)
VILASSANES 3 - 5 ARENYS DE MUNT
AGUSTI 4'5 - 3'5 SANT MARTI 'C'
SANT ANDREU 'C' 8 - 0 Vacant
SANT JOSEP BADALONA 'B' 3 - 5 MARAGALL 'B'
CERDANYOLA MATARO 'B' 3 - 5 PINEDA

1ª prov. bcn grupo I C.E. Agustí 4.5 - Sant Martí "C" 3.5
 
http://www.escacs.cat/infoPerEquips/perequipsactesview.php?idActa=3954
 
Victoria por la mínima del Agustí sobre el Sant Martí "C". El retorno victorioso del "doctor golf" Gaby Vera espoleó al equipo local.
Caro queda el grupo con nadie imbatido. Arenys de Munt se impuso al Vilassanés y junto al Sant Andreu "C" forman un trío de lideres con una derrota. Por abajo, tras el vacante, la segunda plaza de descenso la ocupa el Sant Martí "C", aunque todo queda abierto, Cerdanyola Mataró "B" pierde fuelle y queda 8º. Remonta el Maragall "B" después de ganar al Sant Josep "B" y el Pineda, resiste con dos puntos consecutivos. El resto puede ir para abajo o para arriba, todo muy igualado.
 
Un saludo J. Robla.

 

Primera Prov BCN (II)
MOLLET 'B' 4 - 4 TERRASSA 'D'
BARAD 1 - 7 CALLDETENES
CARDEDEU 4 - 4 SANT PERE TORELLO
SANT BOI LLUÇANES 8 - 0 Vacant
CASTELLAR 3 - 5 COLON SABADELL 'D'

Primera Prov BCN (III)
CALAF 'B' 1 - 7 CATALONIA 'B'

SANTPEDOR 'B' 3 - 5 SANT SADURNI
SALLENT 1 - 7 AVINYO
PIERA 3 - 5 CAPELLADES

PASSIO 5 - 3 SANT JOAN

Primera Prov BCN (IV)
INCRESA 5'5 - 2'5 SANT FELIU 'C'
MOLI NOU 1'5 - 6'5 ESPLUGUES
COLONIA GÜELL 5'5 - 2'5 PADRO
CATALUNYA 'B' 5'5 - 2'5 CORNELLA 'C'
PRAT 6.5 - 1.5 JAKE 'C'

Primera Prov BCN (V)
BARBERA 'B' 6 - 2 PEONA I PEO 'B'
CONGRES 'B' 7 - 1 ONCE BCN
SANT MARTI 'D' 0 - 8 CERDANYOLA VALLES 'C'
TRES PEONS 'C' 5 - 3 IDEAL CLAVE 'B'
TERRASSA 'C' 5.5 - 2.5 BADIA

MÀGIA NEGRA

Ens hem trobat davant del club l’Ezke,, el seu pare, el meu germà, el Frederic (que havia matinat per obrir el club) , la Natia i jo. Avui, no només era el dia d’Andalusia, sinó que també era l’aniversari de la Natia! L’hem felicitat tots i el Frede li ha donat el primer regal del dia.

Hem arribat a Barberà, s’han cantat les alineacions i hem començat a jugar. Presentàvem un equip bastant reforçat amb les novetats del Villa, l’Enric, l’Aníbal, i el Rubén. Aquest últim ha estat el primer en acabar. Ha fet taules en un final amb peó de més i m’ha dit que no es trobava molt bé i no es veia amb cor de seguir lluitant.

Al cap de mitja hora de joc, s’han començat a sentir càntics religiosos i guitarres que ens han acompanyat al llarg de tot el matx. La veritat és que el soroll no se sap mai a qui perjudica, però és una condició ambiental que altera les circumstàncies òptimes del joc.
La música i en ocasions el sermó del cura, acompanyaven els meus pensaments inevitablement, però no em desagradava tan l’ambientillo, era molt diferent a sempre.

El Villa ha defallit, en una complicada posició on tenia peó de més però el rei encara sense enrocar.
El següent ha estat l’Ezke que, en condicions similars a les del Xavi, amb peó de menys i mirant d’aguantar un fort atac del seu rival, que finalment ha estat decisiu.
El Dani curiosament, també tenia peó de més i amb una jugada precisa, que no ha vist, podia aguantar bé, però s’ha quedat amb el rei al centre, perdent, al final. Sembla que els poders de l’Ana (‘’De meeenos!’’), que rondava per allà, jugant a l’equip A, han calat més en el Barberà que en el nostre equip.

Jo he estat el següent en fracassar, i avui us he de comunicar que, finalment, com era d’esperar, he perdut per bandera (només aprenc a base de pal). Tenia molt d’atac, però en els apuros he fet una jugada dolenta i he perdut.

L’Enric, que ha tornat a jugar després del seu pas per l’equip A la setmana passada
s’enfrontava a l’Albert Segarra, vell conegut nostre de la Pobla (en el bon sentit de la paraula). S’ha quedat amb peó de més (com no), en un final de torres i, tot i que s’ha quedat amb el rei molt passiu ha acabat traient taules d’una posició, que en certs moments, ha estat altament adversa. En l’esmentat final de torres han passat coses paranormals a més no poder (dignes d’una obra de la màgia negra) que no puc explicar, encara que seria interessant, per no ferir sensibilitats.
I és que aquell clima convidava a tenir una ronda tan estranya com aquesta.

El Jose ha lluitat molt contra el Jordi, amb torre i alfil per la dama, però no ha pogut treure cap punt perquè el Jordi ha recuperat algun peó i ha quedat en una posició guanyadora que ha culminat molt bé.

La Natia, impassible a tots aquests episodis, amb la força del seu aniversari ha jugat una excel•lent partida i ha estat la protagonista de l’única victòria de l’equip. Happy Birthday!!

Em sap greu haver-me retardat amb la crònica, però és que amb el dinar d’aniversari a casa del Jordi (molt bo, per cert) i el partit del Barça no he trobat el moment.

Óscar García

 

Primera Prov BCN (VI)
UGA 'C' 6.5 - 1.5 TRES PEONS 'D'
HORTENC 4.5 - 3.5 SANT BOI 'B'
TORRENEGRA 5 - 3 BARCELONETA 'B'
CECOB 4 - 4 NINOT
COLMENA 'B' 6 - 2 SANT FELIU 'B'

Segona Prov BCN (I)
SANT JOSEP BADALONA 'C' 5'5 - 2'5 ATENEU COLON 'D'
SANT ANDREU 'D' 5 - 3 LAETANIA-ALELLA
CERDANYOLA MATARO 'C' 0 - 8 CANET
CIRCOL CATOLIC 6 - 2 CALELLA-AMISTAT
SANT ADRIA 'C' 3 - 5 CIRERA 'B'

Segona Prov BCN (II)
CALDES DE MONTBUI 5 - 3 ULLASTRELL
BARBERA 'C' 8 - 0 LLIÇA-RONÇANA 'B'
COLON SABADELL 'F' 6'5 - 1'5  SANTCUGATENCA 'B'
SANT LLORENÇ 2'5 - 5'5 CERDANYOLA VALLES 'D'
PARETANA 2.5 - 5.5 SANT QUIRZE

Segona Prov BCN (III)
LLINARS 'B' 4.5 - 3.5 COLON SABADELL 'E'
MOLLET 'C' 3 - 5 TERRASSA 'E'
BIGUES I RIELLS 3 - 5 TARADELL-CENTELLES 'B'
MONTMELO 'B' 3'5 - 4'5 LLIÇA-RONÇANA
FRANQUESES 4 - 4 CASTELLAR 'B'

Segona Prov BCN (IV)
ATENEU BARCELONES 'B' 2 - 6 CONGRES 'C'
SANT MARTI 'E' 2'5 - 5'5 FOMENT 'C'
LIRA 'C' 6 - 2 COMTAL 'E'
UGA 'D' 6.5 - 1.5 DIAGONAL MAR
TRES PEONS 'F' 4'5 - 3'5 AGUSTI 'B'

2ª prov. bcn grup IV: Tres Peons "F"  4,5 - C.E. Agustí "B"  3,5
 
http://www.escacs.cat/infoPerEquips/perequipsactesview.php?idActa=4358
 
Complicaciones para el Agustí "B" y es que la derrota por la mínima nos deja penúltimos a 2 puntos de la salvación.
Era una convocatoria con descartes, pero la lesión a última hora de Miranda obligaba al cuerpo técnico a echar mano de la "Japan connection" al completo repescando a un solícito Montero. Las victoria rápida de Rull sobre el delegado Sanfeliu y la del propio Montero ante Acriz parecían poner de cara el matx para los ravaleños. Un espejismo: Cordero tenía mala partida ante Huaman, Cantan sigue flojo, y yo mismo tenía graves problemas. Cabrol se había metido en un berenjenal impredecible y en los tableros 1 y 7 no estaba la cosa clara. Ganó Cabrol, pero fueron cayendo los demás puntos en el casillero graciense, Esteve, Huaman y Pascual giraban el marcador, por mi parte entablaba un final de damas que quizá pude forzar algo más y la derrota de Jesus ponía punto final al matx. Mal cuerpo.
Fuera del encuentro, muy agradable como siempre la visita a Ros de Olano saludando a viejos amigos: Volart, Galcerán, Mansilla, Tey... Comprobar que Real, fiel a la "Orangután"  con negras hace "la Polaca" 1. d4, b5. , Sector femenino con un Tres Peons "G" con Ximena Vidal, Aurora Zafra y Gemma Viñas, tercer tiempo con el delegado rival Sanfeliu y zona de fumadores en la Sala Revolució. Revolución es la que haremos los "fumanchús" tras esta persecución que sufrimos.
 
Un saludo J. Robla.


 
Foto 1: La lista negra


Foto 2: Con esta pinta  ¿Cómo vamos a ganar?


Foto 3: La calderilla.


Foto 4: El tercer tiempo

 

Segona Prov BCN (V)
CASTELLET 'B' 4.5 - 3.5 BERGUEDA 'B'
BALSARENY 8 - 0 IGUALADA 'B'
L'ESTANY 3'5 - 4'5 ABRERA
CATALONIA 'C' 3 - 5 MONTBUI
SANTPEDOR 'C' 4 - 4 MOIA

Segona Prov BCN (VI)
CASTELL 4 - 4 GAVA 'B'
VILADECANS 5 - 3 SITGES 'C'
SANT JOAN DESPI 4'5 - 3'5 COLLBLANC-AURORA 'B'
CERVELLO 'B' 8 - 0 Vacant
MARTORELL 'C' 5 - 3 BELLVITGE ENTITAT 'B'

EL CASTELL 4-4 GAVÀ "B"

2056 Alonso,L. 1-0 Bonay 2006
1896 Alonso,A. 1-0 Sarmiento 1888
1836 López 0-1 Cabanillas 1788
1814 Maymó 0-1 Capdevila 1778
1783 Silvente 0-1 Escoriza L, P. 1759
1745 Garcia 1-0 Escoriza G, P. 1700
1744 Brull 1-0 Carrizosa 1700
1743 Gómez 0-1 Lucas, D. 1700

CUBELLES TIENE LA KRYPTONITA

¿El porqué de este título? Pues esta claro: SuperSarmiento pierde su primera partida en el 2009. Siempre llegaba media hora tarde a la partida y ganaba, hoy llega puntual y mira lo que pasa... ¡Lo que hay que ver!
Pero bueno, felicitar a Adriá Alonso por su trabajadisima victoria que ha dado el punto necesario a su equipo para empatar el match. Eso sí, todavía hay 7 partidas más que comentar...
Nada más llegar al local, todos a sus tableros y relojes en marcha. David Lucas ganaba a Gómez. Personalmente no me esperaba esta victoria, porque si bien es cierto que recibe clases de ajedrez, no me esperaba que en la primera partida ganará. ¡Enhorabuena!
Carrizosa perdía y Escoriza Senior firmaba al lado del cero en un final de peones que parecia que podia ahogarlo, pero Garcia resolvió poniendo. Poco más tarde Bonay se dejaba dama limpia dejando el marcador 3-1, pero aquí apareció la garra gavanense consiguiendo 3 victorias seguidas. Cabanillas destrozaba la posición de López, que tenia su rey sin enrocar. Capdevila ganaba torre en una partida bastante táctica ante Maymó, y servidor conseguia su primera victoria del por equipos tras una serie de combinaciones por ambas partes que se saldó con pieza de más a favor mío. Con esto nos asegurábamos medio punto, pero quedaba SuperSarmiento, que tenia una partida muy peluda ante Alonso. En un final con 2 minutos por bando, Sarmiento veia alguna combinación de mate, que jamás lo fue. No pasa nada, ¡también eres humano! (aunque algunos pensemos que no!) Y nada, Alonso jugó muy fino arrancando medio punto en el match.
La semana que viene recibimos al Bellvitge, pero no podré hacer la crónica para los lectores de AjedrezND porque me marchó a Italia de viaje una semanita! Sí, sí, incluso los estudiantes necestiamos desconectar de tantos exámenes! Pero bueno, ya preguntaré desde allí que tal ha ido el encuentro!
Saludos!

Pedro Escoriza

 

Segona Prov BCN (VII)
SANT FELIU 'D' 4.5 - 3.5 SANT JOAN DESPI 'B'
CASTELLDEFELS 'B' 3 - 5 MARTORELL 'B'
CERVELLO 5 - 3 ATENEU IGUALADI
VILAFRANCA 'B' 4 - 4 PRAT 'B'
PEON DOBLADO 4'5 - 3'5 POBLA CLARAMUNT

Segona Prov BCN (VIII)
ATENEU COLON 'C' 3'5 - 4'5 TRES PEONS 'E'
CATALUNYA 'C' 3 - 5 CADENA
IDEAL CLAVE 'C' 6'5 - 1'5 FOMENT 'D'
MONTCADA 'C' 1'5 - 6'5 PEONA I PEO 'C'
COMTAL 'D' 5'5 - 2'5 CONGRES 'D'

Tercera Prov BCN (I)
PINEDA 'B' 2 - 2 LAETANIA-ALELLA 'B'
MASNOU 'C' 0 - 4 VILASSANES 'B'
Vacant 0 - 4 ARENYS DE MUNT 'C'
MATARO 'B' 1.5 - 2.5 CERDANYOLA MATARO 'D'
LLAVANERES 'B' 3 - 1 CANET 'B'

Tercera Prov BCN (II)
SANT JOSEP BADALONA 'D' 4 - 0 Vacant
MASNOU 'B' 4 - 0 VILASSANES 'C'
ARENYS DE MUNT 'B' 3 - 1 CIRERA 'C'
LLAVANERES 'C' 0 - 4 COLMENA 'C'
BADALONA 'B' 1'5 - 2'5 SANT ADRIA 'D'

Tercera Prov BCN (III)
VILA OLIMPICA 'B' 2 - 2 FOMENT 'E'
LIRA 'D' 1 - 3 PEONA I PEO 'G'
LLAVANERES 3 - 1 ESCOLA ESCACS DE BCN 'B'
NATACIO BARCELONA 4 - 0 ATENEU COLON 'E'
BADALONA 'D' 1 - 3 IDEAL CLAVE 'D'

Tercera Prov BCN (IV)
SANT ANDREU 'E' 1 - 3 ESCOLA ESCACS DE BCN 'C'
CATALUNYA 'D' 4 - 0 Vacant
ESPIGA 'C' 1 - 3 BADALONA 'C'
PEONA I PEO 'E' 1 - 3 FOMENT 'H'
BCN-VULCA 'B' 3 -1 TRES PEONS 'I'

Tercera Prov BCN (V)
MONTCADA 'D' 4 - 0 Vacant
VILA OLIMPICA 4 - 0 Vacant
TERRASSA 'G' 4 - 0 Vacant
MOLLET 'D' 1 - 3 BARAD 'C'
UGA 'E' 3 - 1 COLON SABADELL 'I'

Tercera Prov BCN (VI)
LLINARS 'D' 2 - 2 COLON SABADELL 'H'
TERRASSA 'F' 3.5 - 0.5 BADIA 'B'
SANT QUIRZE 'B' 1 - 3 GRANOLLERS-CANOVELLES 'C'
MOLLET 'E' 2 - 2 CERDANYOLA VALLES 'E'
CASTELLAR 'C' 1.5 - 2.5 LLIÇA-RONÇANA 'E'

Tercera Prov BCN (VII)
LLINARS 'C' 1.5 - 2.5 VIC 'B'
SANT PERE TORELLO 'B' 0- 4 LLIÇA-RONÇANA 'C'
FRANQUESES 'B' 0 - 4 CALLDETENES 'B'
COLON SABADELL 'J' 0 - 4 CALDES DE MONTBUI 'B'
CARDEDEU 'B' 0.5 - 3.5 SANT BOI LLUÇANES 'C'

Tercera Prov BCN (VIII)
COLON SABADELL 'G' 4 - 0 SANT BOI LLUÇANES 'B'
MOLLET 'F' 0'5 - 3'5  BARAD 'B'
VALLROMANES 3'5 - 0'5 LLIÇA-RONÇANA 'D'
CALDES DE MONTBUI 'C' 0 - 4 LLINARS 'E'
PALAU-SOLITA - GRANOLLERS-CANOVELLES 'B'

Tercera Prov BCN (IX)
BERGUEDA 'C' 4 - 0 L'ESTANY 'B'
CATALONIA 'D' 0'5 - 3'5 SURIA
MINORISA 1 - 3 JOVIAT
SANTPEDOR 'D' 0 - 4 OLESA 'B'
Vacant 0 - 4 BERGUEDA 'D'

Tercera Prov BCN (X)
SANT ESTEVE 4 - 0 COLONIA GÜELL 'C'

ESPLUGUES 'B' 2.5 - 1.5 PASSIO 'B'
MARTORELL 'D' 0 - 4 VILAFRANCA 'D'
CAPELLADES 'B' 2 - 2 OLESA 'C'

MONTBUI 'B' 0 - 4 PALLEJA

Tercera Prov BCN (XI)
CORNELLA 'D' 0.5 - 3.5 PRAT 'C'
CASTELLDEFELS 'C' 4 - 0 COLONIA GÜELL 'D'

ESPLUGUES 'C' 4 - 0 SITGES 'D' incomparecencia
RIBES 2'5 - 1'5 COLLBLANC-AURORA 'C'
VILAFRANCA 'E' 4 - 0 Vacant

Tercera Prov BCN (XII)
COLONIA GÜELL 'B' 1 - 3 PEONA I PEO 'F'
TRES PEONS 'H' 3'5 - 0'5 COLLBLANC-AURORA 'D'
VILAFRANCA 'C' 3 - 1 CASTELLDEFELS 'D'
Vacant 0 - 4 JAKE 'E'
Vacant 0 - 4 COMTAL 'F'

Tercera Prov BCN (XIII)
ESPIGA 'B' 4 - 0 SANT MARTI 'F'
TRES PEONS 'G' 3 -1 JAKE 'D'
PEONA I PEO 'D' 1'5 - 2'5  LIRA 'E'
Vacant 0 - 4 CONGRES 'E'
CATALUNYA 'E' 1.5 - 2.5 ONCE BCN 'B'

Preferent GRN
CASSA 0'5 - 9'5 PALAFRUGELL
OLOT 'B' 5.5 - 4.5 SALT i GIRONA
FOMENT BISBAL 8.5 - 1.5 BESCANO
FIGUERES 'C' 5 - 5 DOTZE CASTELLS
GERUNDA 'B' 3'5 - 6'5 GUIXOLENC

Primera Prov GRN
LLORET 3 - 5 BLANES
TORDERA 'B' 4'5 - 3'5 PALAFOLLS
CASSA 'B' 5'5 - 2'5 BANYOLES 'B'
GUIXOLENC 'B' 0'5 - 7'5 SANT GREGORI
MONTGRI 6 - 2 GERUNDA 'C'

Primera Provincial.

Cassa “B” 5,5 - Banyoles “B” 2,5.

EL CASSA “B” ES REFORÇA I VENÇ AL BANYOLES “B”.

El Cassa “B” ha reforçat el seu equip per intentar defugir del descens, i els ha sortit be, ja que el Banyoles “B” ha cedit molts punts. Una sola victòria (com en el primer equip) de Jordi Muratet (en el tauler 3), taules de Guillem Turró (tauler 2), Júlia Muratet (tauler 7) i Olga Carmona (tauler 8), i la resta, derrotes.

La setmana que ve a casa amb el Tordera “B” un matx important per mantenir-nos en la zona intermèdia.


Resultat final: Cassa “B” 5,5 - Banyoles “B” 2,5.

 

Segona Prov GRN
SANTA EUGENIA 'B' 3'5 - 4'5 GERUNDA 'D'
SANTA EUGENIA 'C' 2 - 6 VIDRERES
SALT i GIRONA 'B' 3 - 5 DOTZE CASTELLS 'B'
OLOT 'C' 4.5 - 3.5 GERUNDA 'E'
PALAFRUGELL 'B' 3 - 5 FIGUERES 'D'

Tercera Prov GRN (I)
OLOT 'D' 1 - 3 ELS PALAUS 'B'
FIGUERES 'E' 1 - 3 BANYOLES 'E'
DOTZE CASTELLS 'C' 0 - 4 L'ESCALA
BANYOLES 'C' 2 - 2 ELS PALAUS
MONTGRI 'B' 0 - 4 SANTA EUGENIA 'E'

Tercera Provincial:

RESULTATS PER TOTS ELS GUSTOS A TERCERA PROVINCIAL.

Grup I:
Banyoles “C” 2 – Els Palaus “A” 2.
Figueres “E” 1 - Banyoles “E” 3.

Grup II
Santa Eugènia “D” 3 – Banyoles “D” 1.

Els equips de Tercera del Banyoles, han obtingut una victòria (de molt de mèrit) del Banyoles “E” a Figueres... i el pare Veciana segueix amb el seu excel•lent 100 % d’efectivitat.

Un empat del Banyoles “C” a casa davant del primer equip dels Palaus, però que ha portat només a dos jugadors, i que han guanyat tots dos. (Si en venen més, qui sap el que hagués passat!)

I una derrota, del Banyoles “D” a Can Ninetes, on només el Isaac Fuselles ha aconseguit guanyar.

Fins la setmana que ve, en que ja es comença a acabar el campionat doncs avui hem creuat l’equador del torneig.


Elias Muratet.

 

Tercera Prov GRN (II)
BLANES 'C' 4 - 0 GERUNDA 'F'
VILOBI 3 - 1 CASSA 'C'
VILOBI 'B' 4 - 0 PALAFRUGELL 'C'
SANTA EUGENIA 'D' 3 -1 BANYOLES 'D'
BLANES 'B' 4 - 0 SALT i GIRONA 'C'

VILOBÍ 3 - CASSÀ “C” 1

Josep Gonzalez 1880- Salvador Masnou 1775 ½- ½
Marçal Morell 1824- Carlos Rodriguez 1755 1-0
Jordi Johé 1821- Jordi Masnou 1750 ½- ½
Pere Ball-llosera- Miquel Alejo 1700 1-0

“Rozando el larguero”, podria ser el resum de la jornada d’avui De fet jugàvem amb el tercer classificat, els rumors diuen que també volen pujar, i tot i que venien de perdre amb nostre equip B, també havien guanyat a Blanes, era un dia clau, el primer de certa dificultat i era imprescindible un bon resultat. Tot i el que pugui semblar a primera vista amb el 3-1, la veritat és que ha estat un matx duríssim, amb partides entrempadíssimes, que en molts moments eren perdudes i que al final amb insistència, risc, ganes i un xic de sort, hem pogut tombar al nostre favor. Començaven les quatre partides igualadíssimes, així, vora les 11 no hi havia res clar en cap partida, poc a poc però,s’han anat definint: en Gonzalez perdia fitxa i semblava impossible que tragués res de bo, en Marçal guanyava peó i ho veia bé, en Jordi tenia una partida molt equilibrada i jo perdia dos peons i unes taules podien ser més que suficients. A partir de la 1 (quan la gana començava a apretar) s’ha anat solucionant la qüestió. Mentre buscava, amb els 2 peons de menys, en un final de dames i alfils negres, l’escac continu, el rival s’ha deixat successivament un peó, l’alfil, i al final la partida. Potser massa premi per la partida feta, però ideal per la moral de l’equip ja que tot seguit en Marçal concretava l’avantatge que poc a poc havia anat creant i també guanyava la seva. Simultàniament en Gonzalez muntava una petita trampa i recuperava la fitxa i un peó, la falta de temps però l’han fet desistir d’anar per més i “visto lo visto “ mig punt era més que suficient. I ho ha sigut, ja que en Jordi també ha entaulat després d’errar en l’ordre d’unes captures, i tot i tenir 2 peons de més, un d’aquests era doblat i, junt amb la millor posició del rival no tenia suficient marge, com per guanyar. En resum un fart de patir, amb final feliç ja que mantenim el primer lloc amb 2 punts d’avantatge al Blanes i sembla que la setmana que ve podria ser que no calgués viatjar a Palafrugell (m’acabo de tirar a la piscina).VILOBÍ “B” 4 - PALAFRUGELL”C” 0

Res a dir i res a escriure, ja que el Palafrugell no s´ha presentat. Una llàstima pels nens que avui ens havien de debutar.

 

Preferent LLE
BAIX SEGRE 3 - 7 VILANOVENC
IVARS 7'5 - 2'5 BALAGUER 'B'
BENAVENT 8 - 2 PARDINYES
VALLFOGONA 4 - 6 LLEIDA 'B'

GUISSONA - LA SEU

Primera Prov LLE
PONTS 4 - 4 LLEIDA 'C'
VALLFOGONA 'B' 3 - 5 ANDORRA 'B'
TORA 5.5 - 2.5 ELEFANT
TARREGA 'B' 6.5 - 1.5 BALAGUER 'C'
BELLPUIG 2 - 6 MOLLERUSSA

Segona Prov LLE
A. GARRIGUENC 2 - 3 VILABARCA
SEROS 3'5 - 1'5 SEGARRA
PARDINYES 'B' 2.5 - 2.5 VILANOVA
BALAGUER 'D' 4 - 1 JUNEDA
BALAFIA 5 - 0 BENAVENT 'B'

Tercera Prov LLE (I)
ALMENAR 'B' 4 - 0 TARREGA 'C'
BALAGUER 'G' 1 - 3 PONTS 'B'
BALAGUER 'F' 0 - 4 VILANOVENC 'B'
IVARS 'B' 4 - 0 Vacant

Tercera Prov LLE (II)
LLEIDA 'D' - BALAFIA 'B'
ALMENAR 4 - 0 BALAGUER 'H'
VALLFOGONA 'C' 2'5 - 1'5 SORT
BALAGUER 'E' 4 - 0 VILANOVA 'B'

Preferent TGN (I)
RAPITA 6'5 - 3'5 STA COLOMA QUERALT
VALLS 'B' 6 - 4 GANDESANA
Vacant 0 - 10 TARRAGONA 'C'
L'HOSPITALET 6 - 4 MASDENVERGE 'B'
MORA D'EBRE 5 - 5 L'ESPLUGA

Preferent TGN (II)
REUS PLOMS 4 - 6 MASROIG
ALCANAR 5 - 5 VALLS
REUS DEPORTIU 'B' 7'5 - 2'5 FLIX
CAPABLANCA 4.5 - 5.5 TORREDEMBARRA
CAMBRILS 7 - 3 CONSTANTI

Primera Prov TGN (I)
TARRAGONA 'D' 7 - 1 STA COLOMA QUERALT 'B'
DUESAIGÜES 3.5 - 4.5 MONTBLANC
BISBAL SCR 1 - 7 VILA-RODONA
LIRA VENDRELLENCA 'B' 5 - 3 LA SELVA
CAMBRILS 'C' 4 - 3 RIUDOMS

Primera Prov TGN (II)
VILA-SECA 'B' 4'5 - 3'5 REUS PLOMS 'B'
JESUS CATALONIA 0 - 8 TORTOSA

PEO VUIT 'B' 3 - 5 CAMBRILS 'B'
SALOU - RAPITA 'B'
AMPOLLA 8 - 0 Vacant

Segona Prov TGN (I)
CALAFELL 'B' 2 - 2 ONCE REUS
CONSTANTI 'B' 4 - 0 Vacant
VILA-SECA 'C' 0 - 4 TARRAGONA 'E'
TARRAGONA 'F' 0.5 - 3.5 CAPABLANCA 'B'
REUS DEPORTIU 'C' 0 - 4 CALAFELL

Segona Prov TGN (II)
VILA-RODONA 'B' - MONTBLANC 'B'
VALLS 'E' 4 - 0 STA COLOMA QUERALT 'C'
VALLS 'D' 1 - 3 VALLS 'C'

L'ESPLUGA 'B' 0 - 4 SARRAL
BISBAL SCR 'B' 4 - 0 Vacant

Segona Prov TGN (IV)
MASDENVERGE 'C' 4 - 0 MASDENVERGE 'D'
Vacant 0 - 4 RAPITA 'C'


 

 

1