Dardo

Ronda 4

 

Actualizado con fecha: 10/03/2009 01:08:13

 

Resultats de la Ronda 6 (08/03/2009)
Divisió Honor
MONTCADA 7'5 - 2'5 UGA
FIGUERES 2 - 8 CERDANYOLA VALLES
SANT ADRIA 6 - 4 BARBERA
TERRASSA 3.5 - 6.5 SABADELL SCC
ATENEU COLON 2'5 - 7'5 FOMENT

SUPERATS PEL SANT ADRIÀ.

El Sant Adrià ens ha superat.En l’aferrissada lluita que estem mantenint el grup d’equips de la zona modesta de la divisió d’honor, el grup que podríem anomenar “del punt solitari” avui no em pogut o no hem sabut guanyar ( ni tan sols empatar) Teníem esperances d’aconseguir el segon punt avui, però no era el nostre dia. Tauler per tauler semblava no anar malament pels nostres interessos. L’Ana Matnadze ha tingut una partida molt favorable. Però...només n’em tret taules. L’Albert Gómez ha passat de tenir-la molt bé a perduda i deprés, miraculosament, taules. L’Esteban Montilla ha perdut per temps un final on també hi havia taules... Per contra en Jordi Aranda, que ha guanyat, ha reconegut que potser havia fet un sacrifici incorrecte. No cal seguir perquè també hem perdut partides on senzillament els rivals han jugat millor. Com per exemple en Francisco Javier García i jo mateix. Els oponents han estat més fins. Ens han superat. Em deia l’Esteban que era pitjor perdre per temps. No ho sé. Perdre sempre és perdre.

Ens queden tres jornades per intentar un segon punt. No donem res per perdut però està clar que aquest any hi posem emoció a la permanència. Mentre tornàvem a Barberà, en Jonatan Alonso ha comentat encertadament que el paper que estem fent enguany era el guió esperat de fa tres anys, quan vam debutar a divisió d’honor. No obstant, aleshores hi havia un punt de fortuna que ens manca ara.

De totes formes vull felicitar a l’equip que s’ha comportat com a tal. En Roberto Villa i en Jonatan han estat fent d’autèntics caps d’equip, informant en tot moment de com anaven els marcadors i mirant d’animar al personal. També vull felicitar al Sant Adrià que presenta un equip compacte i lluitador pel segon punt assolit. Això, no ho oblidem, ja es va confirmar de bon començament. Ho explicava un emocionat Jordi Hueso amb un punt de recança: “Llàstima que a la primera jornada vam estar a punt de tombar al campió, al Montcada! I se’ns va escapar pels pèls”. Aquest ja era un clar avís de les possibilitats d’aquest equip.

A la foto l’ambient d’anàlisi en la darrera partida jugada en el 6e tauler entre R.Minguez - M.Mingo que, tot i que ja no decidia res, ha estat força renyida i emocionant de crono fins al final de taules.

Àngel Pascual Sauch (MC)

EL FIGUERES “A” PERD AMB EL CERDANYOLA PER UN EXCESSIU 2 A 8

 

En la sisena ronda del “Campionat de Catalunya per Equips” el primer equip del C.E. Figueres ha perdut clarament davant l’equip del Cerdanyola del Vallès per 2 a 8. La meitad de les partides s’han decidit al final, amb problemes de temps per tots dos equips. No semblava que la derrota estigués clara, ja que per exemple el GM Javier Campos ha arribat a un final amb moltes opcions de taules, i el MC Emili Colls s’ha deixat una qualitat en una posició dinàmica però igualada, i en canvi tots dos han acabat perdent. També Josep M. Lillo s’ha deixat una peça quan tenia les taules molt aprop. Així, doncs una derrota justa però amb un resultat massa contundent pel que s’ha vist als taulers. Continua l’emoció per evitar el descens fins al final. Ara ja només són 3 els equips que tanquen la classificació amb un punt: Figueres, Ateneu Colon i Barberà.

Els resultats individuals han estat:

1

CAMPOS , JAVIER                GM 2579

0-1

PERALTA , FERNANDO                 GM 2574
 

1

2

CUADRAS , JORDI                MF 2380

0-1

LAFUENTE , AUGUSTO                 GM 2525
     

2

3

COLLS , EMILI                     MC 2308      

0-1

DEL REY , DIEGO                         MF 2383

 

3

4

PIJUAN , MANEL                   MC 2298

 

0-1

BARON , JOSEP Mª                      MF 2424

4

5

SERRA , JORDI                     MC 2278

1-0

BARBERO , ALEJANDRO               MC 2346

 

5

6

LILLO , VICTOR                     MC 2277

½-½

ESCANDELL , JUAN CARLOS         MF 2343
     

6

7

MANERA , JOSEP                        2273 

½-½

FERNANDEZ , ANTONI                 MF 2302
     

7

8

MUNDET , JAUME                 MC  2246            

0-1

CASTELLET , GABRIEL                 MF  2297

 

8

9

LILLO , JOSEP Mª                       2243         

0-1

PASCUAL , MARC                        MC  2287

 

9

10

BARRERA , CARLES                     2225

0-1

GUASCH , JAUME                              2200

 

10

 

Primera Divisió (I)
SANT FELIU 2.5 - 7.5 BCN-VULCA
SANT BOI 7'5 - 2'5 GERUNDA
REUS DEPORTIU 7 - 3 ANDORRA
TARRAGONA 5 - 5 COMTAL
TRES PEONS 3'5 - 6'5 SANT ANDREU

CRONICA EN LA WEB DEL SANT BOI

CRONICA EN LA WEB DEL GERUNDA

Primera Divisió (II)
CONGRES 3 - 7 LIRA
CORNELLA 2.5 - 7.5 BALAGUER
TORDERA 1'5 - 8'5 LLEIDA
OLOT 1 - 9 SITGES
BARCELONETA 5'5 - 4'5 SANT MARTI

BARCELONETA 5'5 - 4'5 SANT MARTI

Desfeta avui del nostre primer equip que s’ha complicat la vida en perdre amb un Barceloneta amb diverses baixes. Abans de començar el matx ens hem trobat al bar amb el companys del Cecob, que també jugaven al Centre Cívic de la Barceloneta i a qui hem saludat. Sembla que han guanyat a pesar d’anar amb 7 jugadors. El nostre matx ha començat amb tres taules als taulers 2, 3 i 4, amb jugadors d’un elo semblant. Més tard ha perdut l’Imar Talló amb el MF Aoiz, mentre el David feia taules la seva partida. Cal dir que èrem nosaltres superiors en elo a tots els taulers, especialement als darrers. La veritat és que no tinc molt clar l’ordre exacte en que han acabat les partides perque mentre analitzava amb el president de la FCE s’han acabat totes menys una. Quedava la partida del tauler 8 on l’Éric Sánchez havia de guanyar perque empatèssim el matx. El seu rival estava nerviós donat que sembla que no tenia pràctica de jugar amb el ritme amb increment, per la qual cosa ha fet diversos tatxons a la planella, s’ha oblidat d’apuntar diverses jugades en alguns cops i a més s’ha oblidat d’apretar el temps dos cops. Un d’ells crec que l’ha avisat el delegat local, cosa poc legal. Clar que no he sentit el que li ha dit, perque jo pensava que li deia que li faltava apuntar una jugada, com jo li havia dit al delegat, però el jugador ha apretat el rellotge a l’instant després d’escoltar el seu delegat. El cas és que la partida no es guanyava i ha acabat en taules, perdent el matx nosaltres d’aquesta manera. L’equip B ha empatat molt meritòriament amb el Mollet A. Els visitants no han portat el MI que tenen al primer tauler, però així i tot tenien millor equip que nosaltres. Han guanyat el Diego Delgado, el Javier Carmona, el Jordi Sabater i especialment el Manel Riera a un MC, aconseguint el quart punt de la lliga que ens deixa a la part superior de la taula. L’equip C ha guanyat àmpliament el Sant Josep B, matx molt important on ens jugàvem la categoria. Èrem superiors per elo nosaltres i només ha aconseguit guanyar el darrer tauler visitant degut a una badada del Sergi. L’equip D no ha conseguit puntuar al Congrès mentre que el E ha perdut inesperadament amb l’Agustí B ja que teníem a priori molt millor equip nosaltres. Avui ha vingut a visitar-nos el Pep Melendres del Peona i peó i s’ha emportat el 0-4 pel seu equip, ja que els nostres nens més l’Andreu Hinarejos sembla que no han estat rivals per ells.

Ll.

Congrés 3-La Lira 7

Pas de gegant vers la salvació

La Lira ha guanyat avui a casa del Congrés (3-7) i continua la ratxa de victòries fora de casa (3 de 3). La veritat és que hem aconseguit una victòria importantíssima contra pronòstic ja que teníem desavantatge d'Elo en la majoria de taulells i el nostre primer taulell no ha pogut jugar. Malgrat tot, hem jugat molt seriosos i sempre hem tingut el matx amb més partides favorables que desfavorables. Hem puntuat tant per dalt (3 de 4), com pel mig (1,5 de 3) i per darrera (2,5 de 3), mostrant-nos com un equip sòlid.

Això és un pas de gegant cap a la salvació. Els 3 punts que tenim potser no seran suficients tal i com estant les coses, però potser amb mig punt més ja n'hi haurà prou. El matx de la propera setmana contra la Barceloneta, actualment en llocs de descens i amb un punt menys que nosaltres, serà clau per a les nostres aspiracions.

 

CONGRÉS 3-LA LIRA 7
CONGRÉS B 8-SANT MARTÍ D 0

EL PRIMER EQUIP PUNXA I EL B SUPERA UN MATX PARANY AMB GOLEJADA

Matí tens, esportivament parlant, a la nostra seu social. Especialment pel que fa al matx del primer equip, que no s'ha decidit fins al final. Tot i que el marcador sembla clar, l'encontre no s'ha decidit fins ben entrada l'una del migdia. Com que avui he fet via, miraré de narrar l'evolució d'aquest enfrontament.

La primera partida en acabar ha estat la d'en Roger Salvo; unes taules ràpides davant del delegat visitant, en David Moya. Per cert, fe d'errata! En Roger m'ha recordat aquest matí que la setmana passada havia guanyat la seva partida, fet que jo vaig ometre a la meva crònica, quedi constància ;-)
Una estona després, en Sadurní perdia al haver comès una imprecisió a l'obertura que en Scalzi ha sabut aprofitar; amb aquesta derrota en Josep perd la imbatibilitat que arrossegava des de mitjans de la temporada passada. Una victòria d'en Pere Martínez amb blanques equlilibrava el marcador, en Pere està completant un campionat magnífic i és, a dia d'avui, el màxim candidat a l'Alekhine; minuts després l'Oliver empatava un final de torres molt simplificat, on cap dels dos bàndols semblava poder lluitar per massa cosa més. Amb l'empat a 2 el matx estava completament incert; el mestre mirava de compensar amb activitat el peó de més que tenia l'Antonio Leiva al primer tauler; en Llopis jugava un final amb qualitat de menys que no pintava gens bé; en Fermí disposava d'avantatge posicional al quart escaquer, l'Alonso ha refusat unes taules al veterà Severri en una posició confosa; segurament en Carlos estava una mica inferior, però disposava de la parella d'alfils i l'esdevenir del matx no aconsellava signar l'empat. Als taulers 7 i 8 en Sagués i en Bielsa miraven d'igualar posicions inferiors; el primer tenia dos peons de menys, però s'aferrava a un final d'alfils de diferent color, mentre que en Bielsa disposava d'un cavall a canvi de tres perillosos peons del jugador visitant.
Malauradament, amb el pas dels minuts, les partides han anat caient del costat santandreuenc; el mestre i en Llopis perdien pràcticament de manera simultània; sembla ser que ni l'un ni l'altre estan completant la seva millor campanya. En Fermí s'ha hagut de conformar amb les taules davant la sòlida defensa d'en David Juan Rueda, mentre que la derrota d'en Sagués, que no ha pogut aturar la massa de peons rival, ha acabat de sentenciar el matx. Curiós el fet que, arribat aquest punt, el visitant Severri ha regalat unes taules a en Carlos Alonso, quan el nostre jugador tenia poca cosa a rascar, ja que prèviament s'havia vist obligat a arriscar per l'equip, refusant l'oferta de taules del seu adversari. Finalment en Bielsa havia d'abandonar al comprovar que el seu cavall no tenia res a fer contra els peons adversaris, arrodonint-se el 3-7 final.
En resum, avui el primer equip no ha desplegat el seu millor joc davant d'un rival directe, deixant escapar una oportunitat d'or per assegurar-se la salvació; després d'aquest resultat, tot s'ajusta molt més i són molts els candidats que han d'eludir la novena posició, que condueix a Segona Divisió, la darrera sembla que serà, si no hi ha cap daltabaix, pel Tordera. La pitjor notícia és el calendari que ens espera, per esgarrifar a qualsevol; desplaçant-nos a Balaguer la setmana vinent, rebent al Lleida a casa i visitant en la darrera jornada al Sitges.

Poca història ha tingut avui el matx del B, ja que el Sant Martí D ha presentat un conjunt amb molts 1700, a més a més han vingut set jugadors. És habitual i inevitable que els filials dels clubs grans hagin de patir les necessitats dels seus equips superiors. Els set que hem jugat de seguida teníem avantatge a les nostres partides i no hem tingut massa problemes per imposar-nos. Tot i saber que poder trepitjo terrenys que no em pertoquen, ja que cadascú és lliure d'actuar com creu més convenient, considero que en algunes de les partides els nostres adversaris haurien d'haver inclinat el rei unes quantes jugades abans, especialment quan el matx ja estava del tot sentenciat.
Amb aquesta victòria conservem la segona posició, però amb el Tres Peons C a mig punt de distància; si volem tenir opcions reals, diumenge que ve només ens serveix la victòria, ja que ells ja han perdut contra el Barberà i nosaltres encara ho hem de fer a la vuitena ronda, per tant necessitaríem guanyar per obrir un coixí de punt i mig que ens permetés dependre de nosaltres mateixos a la darrera ronda. Sabem que les opcions d'imposar-nos a Gràcia no són massa però mirarem d'aprofitar-les, el premi ho mereix.

El C d'en Xavier s'ha imposat per la Mínima al Diagonal Mar i sembla que no haurà de patir per mantenir-se; com era d'esperar, aquest matx s'ha vençut als darrers taulers, on érem superiors.

El D ha perdut contundentment per 6-2 davant del Tres Peons E; tot i això, val la pena destacar la victòria d'en Climent, que amb cinc de cinc no es pot despistar, ja que l'M.A. tampoc ha defraudat i continua a un punt del vigent Alekhine.

La setmana que ve marcarà el futur dels nostres dos primers conjunts, procuraré mantenir-vos informats!

Héctor Hernández
Club d'Escacs Congrés

Aporto el tercer punto de vista a este match para que cada cual acabe de hacerse una idea más completa de la situación.

Elevado a delegado del equipo (tanto por el cronista del Congrés como por mis compañeros de club), hoy he vuelto a cumplir un hito impensable: he llegado antes de la hora. Lejos quedan mis 5 minutos tarde legendarios, y más de uno en mi club seguirá preguntándose si soy el mismo. Sé también que Òscar, exiliado temporalmente en el Sant Martí, pensaría igual si lo estuviera viendo.

...

He aparecido por la puerta del Congrés a eso de las 9:15 y me he encontrado con Martín que se tomaba el primer café antes de la partida. Luego han empezado a llegar el resto de jugadores del equipo y hemos comenzado con 6. David Rueda, los Leiva y Scalzi han aterrizado durante los siguientes 10 minutos.

Mi partida ha durado muy poco, unas cuantas jugadas de libro. Mi rival ha cometido una leve imprecisión que dejaba la posición bastante muerta, y acto seguido me ha pedido tablas que han sido aceptadas. Después de comentar un poco, me he puesto a controlar el match y a sufrir.

La verdad es que analizándolo objetivamente parece que en ningún momento hemos dejado de tener al menos el 5-5 y la mayor parte del tiempo lo normal parecía que acabaríamos ganando.

Creo que en 3 partidas el Congrés ha optado realmente a ganar: tablero 4, 5 (donde han conseguido el punto) y el 8. En todas ellas la victoria podría haber sido suya, lo que unido al medio punto que Severri no ha querido coger (ha dado tablas en posición ganadísima) hubiera dejado, a malas, un 4,5 a 5,5 a favor de La Lira.

Por nuestro equipo han ganado Toni Leiva, Randazzo, Franch, Scalzi y Garcia Riera. Trabajadas las victorias de los tres primeros, más trabajada aún la de Garcia Riera; y muy bonita la de Scalzi, sacrificando material por dos ocasiones (pieza por 2 peones primero, calidad después). La verdad es que sus partidas de las 3 últimas rondas en el A han sido auténticas joyas.

Las tablas, para David Leiva, David Rueda (igualado casi toda la partida, luego se ha dejado un peón y lo ha vuelto a recuperar), las mías y las de Severri.

La única derrota para Martín, en una partida poco afortunada al elegir final.

Mención especial para la partida del presi (Garcia Riera), que no tenía buena pinta la mayoría del tiempo y que ha conseguido dar la vuelta después de una defensa increible de la posición. Me ha recordado -aunque en aquella ocasión fue más sobria- a la remontada que hizo en un match contra el Maragall. Esperamos que siga el mismo buen camino de entonces.

La semana que viene, de nuevo "partida decisiva" (vamos, que las únicas que no lo acabarán siendo, las del Sitges y el Lleida) contra el Barceloneta. Si ganamos, salvados. Si empatamos, casi. Y si perdemos, a seguir bregando.

 

Segona Divisió (I)
MONTCADA 'B' 5'5 - 4'5 SANT ANDREU 'B'
CERDANYOLA MATARO 4 - 6 SANT JOSEP BADALONA
SANTA EUGENIA 7'5 - 2'5 BANYOLES
COLMENA 6'5 - 3'5 FIGUERES 'B'

ARAGONES 4.5 - 5.5 PEONA I PEO

 

SANTA EUGENIA

7,5

   

BANYOLES

2,5

 

DIF.

                 

1

BURGOS, CARLOS

2323

1-0

4

MURATET, ALBERT

2254

 

69

2

CASANELLAS, LLUIS

2281

1-0

8

OLIVA, ANTONI

2140

 

141

3

SABRIA, POL

2264

1-0

9

CAMPO, JUAN FCO

2095

 

169

4

SORROCHE, JOSEP M

2251

½

10

DIAZ, SERGI

2085

 

166

5

VIDAL, ALEX

2170

1-0

11

MURATET, ELIES

2049

 

121

6

SUITA, NEMESI

2154

½

13

VAN ARKEL, JOHANNES

2032

 

122

7

SERRA, JORDI

2153

0-1

14

NAVARRO, GERMAN

2027

 

126

8

DIAZ, JORDI

2105

½

18

MURATET, ELIAS

1962

 

143

10

CRIADO, LLORENS

2032

1-0

21

MARTIN, GERARD

1914

 

118

13

GALLART, JOAN

1920

1-0

44b

CABARROCAS, NARCIS

1700

 

220

                 
 

PROMIG

2165,3

   

PROMIG

2025,8

 

139,5

I ara, què?

 

Estem a mig punt de la zona noble (els que poden pujar) i a 2 punts dels llocs de descens.

Estem salvats? No.  Podem pujar? El futur és incert, qui sap.

 

El Banyoles, avui, m’ha sorprès. Jo esperaba un equip amb dos GM. I no nomès no han vingut  aquests dos jugadors, si no que també els hi han faltat en total 6 titulars entre els 10 primers de llista. En aquest aspecte, nosaltres, avui, hem tingut més sort.

 

En aquests moments, els equips que tenen més possibilitats de pujar i promocionar cap a dalt són:

Peona i Peó (5 punts) i li queden Figueres B, Banyoles i Montcada B; tots, equips implicats en el descens;

Sant Josep (4,5 punts) i li queden La Colmena, Aragonès i Santa Eugènia; aquí hi ha de tot, un que aspira a pujar, un a eludir el descens, i un altre, que no sap.

La Colmena (4 punts) i li queden Banyoles, Sant Josep i Sant Andreu B,

Cerdanyola Mataró (4 punts) I li queden Santa Eugènia, Sant Andreu B i Montcada B.

 

Els que tenen més possibilitats de baixar i promocionar cap a baix són:

Figueres B (0,5 punts) i li queden Aragonès, Peona i Peó i Aragonés,

Banyoles (1,5 punts) i li queden La Colmena, Aragonès i Peona i Peó,

Aragonès (1,5 punts) i li queden Figueres B, Banyoles i Sant Josep,

Montcada B (2,5 punts) i li queden Peona i Peó, Figueres B i Cerdanyola Mataró.

 

Desprès estem Sant Andreu B i nosaltres, que ja veurem cap a on anem; o ens quedem en zona de vianants.

 

Un dels blogs que m’agraden per la seva originalitat  i profunditat llingüistica escaquistica és el blog de Patricia Llaneza (http://patty43.blogspot.com/) que segueixo regularment, i certament, aquesta setmana; m’he quedat de pedra, perque hi ha algù ‘anònim’ que m’ha citat un parell de vegades; com a exemple de ‘cronista’. A mi, personalment, m’agrada més l’estil desenfadat i jovial, de la cronista Patricia; una gran ‘comunicadora’.

 

La semana vinent, anem a Badalona. A Joan Manuel Serrat li encantava aquest indret. A veure que fem.

Salutacions des de Girona,

Josep M Sorroche

 

 

EL BANYOLES DERROTAT A CAN NINETES ES SITUA EN ZONA DE RISC DE PERDRE LA CATEGORIA NACIONAL.

A SEGONA DIVISIÓ EL PRIMER EQUIP DEL BANYOLES PERD AMB EL SANTA EUGÈNIA I PERILLA LA PERMANÈNCIA.

Segona Divisió:

Santa Eugènia 7,5 - Banyoles 2,5.

El equip del Banyoles no ha pogut fer res per impedir la victòria del Santa Eugènia, que s’ha mostrat molt superior en gairebé tots els taulers, i en els que no han sentenciat d’entrada, ho han fet en els finals. El primer en perdre he estat jo, que davant del jove Alex Vidal he iniciat una jornada negra pel primer equip (cal dir que tots els filials han “portat les Actes” cap a Banyoles). Només una única victòria de German Naharro sobre Jordi Serra, i taules molt meritòries de Sergi Diaz en front del Mestre Fide Josep Maria Sorroche, de Hans Van Arkel amb Nemesi Suita i d’Elias Muratet (junior) amb el “Letrado” Jordi Díaz. La resta, derrotes, només amb pal•liatius en el cas del Juanfran Campo, que ha lluitat fins al final amb el jove Pol Sabrià. Però a la fi el jugador local s’ha endut el punt.

De totes formes, el consol que ens queda és de pensar que el punt ha quedat per un equip de la Territorial, i això ens ha d’encoratjar a lluitar en les tres rondes que queden i mirar de mantenir aquesta categoria tan dura (en el fons, ens agrada patir).

Resultat final: Santa Eugènia 7,5 – Banyoles 2,5

Segona Divisió (II)
BERGUEDA 4 - 6 FOMENT 'B'
VILAFRANCA 8'5 - 1'5 GAVA
ESCOLA ESCACS DE BCN 7 - 3 MONTMELO
CATALONIA 5 - 5 TERRASSA 'B'
COLON SABADELL 'B' 6 - 4 MARAGALL

Segona Divisió (III)
MASDENVERGE 5'5 - 4'5 TARRAGONA 'B'
PEO VUIT 3'5 - 6'5 JAKE
GRAN PENYA 6 - 4 RUBINENCA
VILA-SECA 5'5 - 4'5 ESCACS REUS
TARREGA 6 - 4 LIRA VENDRELLENCA

Preferent BCN (I)
LIRA 'B' 5'5 - 4'5 COMTAL 'B'
ATENEU COLON 'B' 2 - 8 CIRERA

MALGRAT 5'5 - 4'5 TRES PEONS 'B'
MATARO 7 - 3 SANT ADRIA 'B'
BADALONA 2'5 - 7'5 MASNOU

Preferent BCN (II)
GRANOLLERS-CANOVELLES 5'5 - 4'5 CERDANYOLA VALLES 'B'
TARADELL-CENTELLES 3'5 - 6'5 SANTCUGATENCA
COMTAL 'C' 4 - 6 COLON SABADELL 'C'
SANT MARTI 'B' 5 - 5 MOLLET
VIC 5.5 - 4.5 LLINARS

Preferent BCN (III)
MARTORELL 4'5  - 4'5 SANTPEDOR
CALAF 7'5 - 2'5 MANRESA
CASTELLET 8 - 2 MOLINS DE REI
IGUALADA 7 - 3 CORNELLA 'B'
CARDONA 5'5 - 4'5 OLESA

Preferent BCN (IV)
ESPIGA 3'5 - 6'5 UGA 'B'
BELLVITGE ENTITAT 4 - 6 CATALUNYA
ATENEU BARCELONES 4 - 6 JAKE 'B'
COLLBLANC-AURORA 4 - 6 IDEAL CLAVE
CASTELLDEFELS 3'5 - 6'5 SITGES 'B'

Primera Prov BCN (I)
ARENYS DE MUNT 3'5 - 4'5 AGUSTI
PINEDA 5'5 - 2'5 VILASSANES
Vacant 0 - 8 MARAGALL 'B'
SANT ANDREU 'C' 5.5 - 2.5 CERDANYOLA MATARO 'B'
SANT MARTI 'C' 6'5 - 1'5 SANT JOSEP BADALONA 'B'

1ª Prov. Arenys de Munt - Agustí  3.5 - 4.5
 
"La generosidad tiene premio". (Ramón Jesus).
 
"Pedrito, juegas con los mayores". Este el SMS recibido por Ramón Jesus el martes por parte del delegado del primer equipo del Agustí: Jordi Viñas. En ese momento se puso en marcha el engranaje de la negociación. "El primer equipo sois unos insolidarios" respuesta del delegado del Agustí "B"." Vale, vamos con siete" respuesta de Viñas el jueves, "bueno llevaos al Raci Jr". contestó el representante del "B". Conclusión: victoria por la mínima del Agustí, con por fin un triunfo de Margareto, en un local mas pequeño que una nevera (como en casa). Todos contentos celebrando la victoria de ambos equipos en un vermut que acabó pasadas las cuatro la tarde.
 
Un saludo J. Robla.
 


 
Foto: Viñas, Margareto, Raci Jr. y su transporte.

 

Primera Prov BCN (II)
TERRASSA 'D' 1 - 7 CARDEDEU
CASTELLAR 7 - 1 MOLLET 'B'
COLON SABADELL 'D' 4 - 4 CALLDETENES
SANT PERE TORELLO 3'5 - 4'5 SANT BOI LLUÇANES
Vacant 0 - 8 BARAD

Primera Prov BCN (III)
AVINYO 6'5 - 1'5 PIERA
SANT SADURNI 5 - 3 SANT JOAN
CATALONIA 'B' 3 - 5 PASSIO
CAPELLADES 6'5 - 1'5 CALAF 'B'
SANTPEDOR 'B' 3 - 5 SALLENT

Primera Prov BCN (IV)
PRAT 5'5 - 2'5 CATALUNYA 'B'
CORNELLA 'C' 1.5 - 6.5 COLONIA GÜELL
PADRO 6'5 - 1'5 MOLI NOU
ESPLUGUES 7 - 1 INCRESA
JAKE 'C' 7 - 1 SANT FELIU 'C'

Primera Prov BCN (V)
IDEAL CLAVE 'B' 2'5 - 5'5 BARBERA 'B'
ONCE BCN 4- 4 BADIA
PEONA I PEO 'B' 6.5 - 1.5 TERRASSA 'C'
CERDANYOLA VALLES 'C' 3 - 5 TRES PEONS 'C'
CONGRES 'B' 8  - 0 SANT MARTI 'D'

PEONA I PEÓ “B”-TERRASSA “C” 6’5-1’5
DIA RODÓ

El sol presidia aquest matí de diumenge quan he sortit al carrer. Fèiem tard i el Dani ha sortit corrents, i jo he arribat una mica tard perquè anava coix (per culpa del futbol de dissabte al matí). Avui ens tocava contra el Terrassa, en el dia en què comença el 28è festival de jazz de la ciutat.

El Frederic havia apostat avui per posar alguns jugadors teòricament fixes del “B” en l’equip “C”, que jugava contra el seu perseguidor. Així doncs, hi havia novetats en els nostres tres últims taulers, el Gotes, el Lluc i l’Aina(vinguts del C). I s’ha de dir que tots tres han tingut una actuació impecable i que, encara que el Frede no comptava amb una victòria del B (el més prioritari era que el C guanyés), hem tingut una clara victòria.

El Carles tornava al nostre equip i ha tingut una partida fàcil (incompareixença), però cal valorar que s’ha quedat fins al final del matx seguint amb atenció les partides.

L’Ezke és rapidíssim, en poc més d’una hora ja havia guanyat en un final de torres amb peó de més, on el rival li ha abandonat, però la meva modesta opinió és que encara hi podria haver hagut una mica més de lluita.

Al cap d’una estona llarga, l’Enric ha signat taules, veient que el matx anava ben encarat i que la seva posició era molt igualada. Pràcticament en el mateix moment, he vençut (i és la primera partida del Per Equips en què no he patit amb el temps). Ja anàvem 3’5 a 1’5.

L’actuació dels tres últims taulers ha estat decisiva. El punt decisiu, ha estat concretament del Lluc (sens dubte l’heroi del dia), que ha resolt amb categoria un final en què estava pitjor, adjudicant-se el triomf. Gran debut!
També excel•lents les taules de l’Aina que s’ha de destacar que ha tingut el noble detall de consultar l’Enric abans de fer-les.
El Gotes ha guanyat després de treballar molt bé un final de torre contra peça i peó.

El Dani ha acabat l’últim de la sala fent taules, encara que el matx feia molta estona que estava guanyat.

I és que avui ha sortit rodona l’aposta del Frederic. Ha guanyat l’A, el B i el C!! Aquest últim jugava a casa contra l’Ideal Clavé “C” i s’ha viscut un matx molt intens que s’ha resolt molt tard (les sis últimes partides han acabat pràcticament al mateix temps).

Després, per acabar-ho d’adobar, hi ha hagut ping-pong, escudella, paella, entrecot, vi, Orujo, futbolins, i la inestimable companyia dels companys del club (georgians inclosos). Què més se li podia demanar a aquest diumenge de Per Equips?
Suposo que com deia el Schuster, “no hace falta decir nada más”. Bueno sí, que hem fet un pas decisiu de cara a mantenir la categoria i que l’Aina el Lluc i el Gotes han estat extraordinaris!

Óscar García

 

Primera Prov BCN (VI)
TRES PEONS 'D' 4'5 - 3'5 SANT FELIU 'B'
NINOT 4 - 4 COLMENA 'B'
BARCELONETA 'B' 3'5 - 4'5 CECOB
SANT BOI 'B' 4 - 4 TORRENEGRA
UGA 'C' 3 - 5 HORTENC

Segona Prov BCN (I)
SANT ANDREU 'D' 3.5 - 4.5 CERDANYOLA MATARO 'C'
LAETANIA-ALELLA 6'5 - 1'5 ATENEU COLON 'D'
CIRERA 'B' 7'5 - 0'5 SANT JOSEP BADALONA 'C'
CALELLA-AMISTAT 4 - 4 SANT ADRIA 'C'
CANET 4'5 - 3'5 CIRCOL CATOLIC

Segona Prov BCN (II)
PARETANA 4 - 4 SANT LLORENÇ
CERDANYOLA VALLES 'D' 4 - 4 COLON SABADELL 'F'
SANTCUGATENCA 'B' 2'5 - 5'5 BARBERA 'C'
LLIÇA-RONÇANA 'B' 3 - 5 CALDES DE MONTBUI
SANT QUIRZE 6'5 - 1'5 ULLASTRELL

Segona Prov BCN (III)
COLON SABADELL 'E' 6'5 - 1'5 CASTELLAR 'B'
LLIÇA-RONÇANA 5 - 3 FRANQUESES
TARADELL-CENTELLES 'B' 6'5 - 1'5 MONTMELO 'B'
TERRASSA 'E' 5 - 3 BIGUES I RIELLS
LLINARS 'B' 5.5 - 2.5 MOLLET 'C'

Segona Prov BCN (IV)
UGA 'D' 4.5 - 3.5 LIRA 'C'
COMTAL 'E' 2'5 - 5'5 TRES PEONS 'F'
FOMENT 'C' 4'5 - 3'5 ATENEU BARCELONES 'B'
DIAGONAL MAR 3'5 - 4'5 CONGRES 'C'
AGUSTI 'B' 6 - 2 SANT MARTI 'E'

2 prov. grup  IV  C.E. Agustí "B" - Sant Martí "E"  6-2
 
Y perdieron los papeles.
 
 
http://www.escacs.cat/infoPerEquips/perequipsactesview.php?idActa=4363
 
Mal momento para el alineador del Sant Martí, no le cuadran los números. No es matemático del todo el ajedrez, por suerte. Venía el club de la Verneda con una alineación superior en todos los tableros excepto en el 7 (5 puntos), y salió trasquilado y aún poco ya que Cabrol se dejó la partida eclipsado por unos encantos femeninos que se diluyeron en el olvido de la carpeta.
Victoria dedicada a los recientes vástagos de Rull: María y Arnau que llegaron con un punto bajo el brazo y a la pronta recuperación del lesionado Miranda. Se la debíamos ésta al Sant Martí, ya hemos pagado. Arrieros somos...
 
Un saludo J. Robla.


 
Foto: "Hasta la victoria siempre"

 

Segona Prov BCN (V)
SANTPEDOR 'C' 5 - 3 CATALONIA 'C'
MONTBUI 7.5 - 0.5 L'ESTANY
ABRERA 2'5 - 5'5 BALSARENY
IGUALADA 'B' 2 - 6 CASTELLET 'B'
MOIA 5 - 3 BERGUEDA 'B'

Segona Prov BCN (VI)
GAVA 'B' 1'5 - 6'5 BELLVITGE ENTITAT 'B'
Vacant 0 - 8 MARTORELL 'C'
COLLBLANC-AURORA 'B' 6'5 - 1'5 CERVELLO 'B'
SITGES 'C' 5 - 3 SANT JOAN DESPI
CASTELL 4 - 4 VILADECANS

Segona Prov BCN (VII)
SANT JOAN DESPI 'B' 1'5 - 6'5 PRAT 'B'
ATENEU IGUALADI 4 - 4 VILAFRANCA 'B'
MARTORELL 'B' 7 - 1 PEON DOBLADO
SANT FELIU 'D' 1 - 7 CASTELLDEFELS 'B'
POBLA CLARAMUNT 0'5 - 7'5 CERVELLO

Segona Prov BCN (VIII)
TRES PEONS 'E' 6 - 2 CONGRES 'D'
FOMENT 'D' 6 - 2 COMTAL 'D'
CADENA 5.5 - 2.5 MONTCADA 'C'
PEONA I PEO 'C' 5.5 - 2.5 IDEAL CLAVE 'C'
ATENEU COLON 'C' 1'5 - 6'5 CATALUNYA 'C'

Tercera Prov BCN (I)
MASNOU 'C' 1 - 3 LLAVANERES 'B'
VILASSANES 'B' 4 - 0 LAETANIA-ALELLA 'B'
ARENYS DE MUNT 'C' 0 - 4 MATARO 'B'
CANET 'B' 4 - 0 Vacant
CERDANYOLA MATARO 'D' 3 - 1 PINEDA 'B'

Tercera Prov BCN (II)
MASNOU 'B' 4 - 0 LLAVANERES 'C'
VILASSANES 'C' 4 - 0 Vacant
COLMENA 'C' 4 - 0 BADALONA 'B'
CIRERA 'C' 3 -1 SANT JOSEP BADALONA 'D'
SANT ADRIA 'D' 1'5 - 2'5 ARENYS DE MUNT 'B'

Tercera Prov BCN (III)
PEONA I PEO 'G' 3 -1 BADALONA 'D'
FOMENT 'E' 0'5 - 3'5  NATACIO BARCELONA
ESCOLA ESCACS DE BCN 'B' 4 - 0 ATENEU COLON 'E'
LLAVANERES 4 - 0 LIRA 'D'
IDEAL CLAVE 'D' 4 - 0 VILA OLIMPICA 'B'

Tercera Prov BCN (IV)
ESCOLA ESCACS DE BCN 'C' 3'5  - 0'5 TRES PEONS 'I'
FOMENT 'H' 1 - 3 BCN-VULCA 'B'
BADALONA 'C' 0'5 - 3'5 PEONA I PEO 'E'
Vacant 0 - 4 ESPIGA 'C'
SANT ANDREU 'E' 2.5 - 1.5 CATALUNYA 'D'

Tercera Prov BCN (V)
Vacant 0 - 4 VILA OLIMPICA
UGA 'E' 3 - 1 MOLLET 'D'
BARAD 'C' 1'5 - 2'5 MONTCADA 'D'
Vacant 0 - 4 TERRASSA 'G'
COLON SABADELL 'I' 4 - 0 Vacant

Tercera Prov BCN (VI)
COLON SABADELL 'H' 3 - 1  BADIA 'B'
LLINARS 'D' 2.5 - 1.5 MOLLET 'E'
GRANOLLERS-CANOVELLES 'C' 4 - 0 CASTELLAR 'C'
LLIÇA-RONÇANA 'E' 4 - 0 TERRASSA 'F'
CERDANYOLA VALLES 'E' 4 - 0 SANT QUIRZE 'B'

Tercera Prov BCN (VII)
VIC 'B' 3.5 - 0.5 CALLDETENES 'B'
CALDES DE MONTBUI 'B' 3 - 1 CARDEDEU 'B'
LLINARS 'C' 4 - 0 COLON SABADELL 'J'
LLIÇA-RONÇANA 'C' 3 - 1 FRANQUESES 'B'
SANT BOI LLUÇANES 'C' 2 - 2 SANT PERE TORELLO 'B'

Tercera Prov BCN (VIII)
SANT BOI LLUÇANES 'B' 3'5 - 0'5 VALLROMANES
LLIÇA-RONÇANA 'D' 4 - 0 CALDES DE MONTBUI 'C'
BARAD 'B' - COLON SABADELL 'G'
PALAU-SOLITA 4 - 0 MOLLET 'F'
GRANOLLERS-CANOVELLES 'B' 4 - 0 LLINARS 'E'

Tercera Prov BCN (IX)
L'ESTANY 'B' 2 - 2 BERGUEDA 'D'
OLESA 'B' 4 - 0 Vacant
JOVIAT 2 - 2 SANTPEDOR 'D'
SURIA 4 - 0 MINORISA
BERGUEDA 'C' 0.5 - 3.5 CATALONIA 'D'

Tercera Prov BCN (X)
COLONIA GÜELL 'C' 0 - 4 PALLEJA
OLESA 'C' 1 - 3 MONTBUI 'B'

VILAFRANCA 'D' 3 - 1 CAPELLADES 'B'
PASSIO 'B' 4 - 0 MARTORELL 'D'
SANT ESTEVE 1 - 3 ESPLUGUES 'B'

Tercera Prov BCN (XI)
CASTELLDEFELS 'C' 1 - 3 ESPLUGUES 'C'
Vacant 0 - 4 PRAT 'C'
Vacant 0 - 4 CORNELLA 'D'
COLLBLANC-AURORA 'C' 1'5 - 2'5 VILAFRANCA 'E'
SITGES 'D' 0'5 - 3'5 RIBES

Tercera Prov BCN (XII)
COMTAL 'F' 0 - 4 TRES PEONS 'H'
COLLBLANC-AURORA 'D' 1'5 - 2'5 COLONIA GÜELL 'B'
Vacant 0 - 0 Vacant
PEONA I PEO 'F' 2 - 2 VILAFRANCA 'C'
JAKE 'E' 2 - 2 CASTELLDEFELS 'D'

Tercera Prov BCN (XIII)
SANT MARTI 'F' 0 - 4 PEONA I PEO 'D'
JAKE 'D' 4 - 0 Vacante
ONCE BCN 'B' 0'5 - 3'5 ESPIGA 'B'
TRES PEONS 'G' 0'5 - 3'5 CATALUNYA 'E'
LIRA 'E' 4 - 0 Vacant

Preferent GRN
PALAFRUGELL 6 - 4 GUIXOLENC
DOTZE CASTELLS - GERUNDA 'B'
BESCANO 2 - 8 FIGUERES 'C'
SALT i GIRONA 5.5 - 4.5 FOMENT BISBAL
CASSA 5 - 5 OLOT 'B'

Primera Prov GRN
GUIXOLENC 'B' 1'5 - 6'5 MONTGRI
GERUNDA 'C' 1-7 CASSA 'B'
BANYOLES 'B' 4'5 - 3'5 TORDERA 'B'
SANT GREGORI 4'5 - 3'5 BLANES
PALAFOLLS 4'5 - 3'5 LLORET

Primera Provincial.

Banyoles “B” 4,5 – Tordera “B” 3,5.

EL BANYOLES “B” ACONSEGUEIX UNA VICTÒRIA MOLT IMPORTANT QUE ENS TRANSPORTA ALS LLOCS CAPDAVANTERS.

El Tordera “B” ha plantat molts problemes, malgrat venir amb un jugador menys, això ha fet que Dani Marques guanyés “sense despentinar-se”. Al poc de començar Jordi Chalmeta ha signat taules amb Dani Angelats (fill del Rafel, que tants anys va jugar amb el Banyoles). Les derrotes de Josep Bartis i Guillem Turró han complicat el resultat. Però la “Muratet family” ha encadenat dues victòries d’en Jordi i la Alexandra, que ens han tornat a posar per davant amb un 3,5 a 2,5 esperançador, la derrota de Juli Zamora en el tauler 1 contra Jordi Adillón, deixava en mans de la jove Jùlia Muratet el matx, que aleshores estava 3,5 a 3,5. La partida, certament anivellada (rei, torre i tres peons per cada jugador) ha acabat decidida en favor de la nostra jugadora, en un final emocionant.

Al final Banyoles “B” 4,5 Tordera “B” 3,5, i aquest punt, no sols ens allunya del descens, sinó que els 3,5 punts que portem de 6 possibles ens col•loquen, provisionalment, empatats amb altres, en el tercer lloc de la classificació, amb possibilitats d’ascens a la categoria Preferent, ja que el Montgrí (segon classificat en aquest moment i amb els que varem empatat) està a només un punt.

La setmana que ve, a Lloret, disputarem un matx important per aclarir les nostres aspiracions.

Resultat final: Banyoles “B” 4,5 - Tordera “B” 3,5.

 

Segona Prov GRN
GERUNDA 'D' 6.5-1.5 SANTA EUGENIA 'C'
FIGUERES 'D' 3'5 - 4'5 SANTA EUGENIA 'B'
OLOT 'C' 5 - 3 PALAFRUGELL 'B'
GERUNDA 'E' 6.5-1.5 DOTZE CASTELLS 'B'
VIDRERES 5 - 3 SALT i GIRONA 'B'

Tercera Prov GRN (I)
ELS PALAUS 'B' 4 - 0 DOTZE CASTELLS 'C'
BANYOLES 'C' 3 - 1 MONTGRI 'B'
SANTA EUGENIA 'E' 2 - 2 OLOT 'D'
ELS PALAUS 2 - 2 BANYOLES 'E'
L'ESCALA - FIGUERES 'E'

Tercera Provincial:

EXCEL•LENTS RESULTATS DE TOTS ELS EQUIPS BANYOLINS A TERCERA.

Grup I:
Banyoles “C” 3 – Montgrí “B” 1.
Els Palaus 2 - Banyoles “E” 2.

Grup II
Banyoles “D” 2,5 - Gerunda “F” 1,5.

Els equips de Tercera del Banyoles, han obtingut uns resultats excel•lents. El Banyoles “C” ha comptat als taulers 3 i 4 amb les “superwomens”, ja que tan la Olga Carmona com la N. Masó s’han imposat als seus joves rivals. Manel Compte ha vençut en el tauler 1 i Jordi Ponsi ha perdut. Resultat final Banyoles “C” 3 – Montgrí “B” 1.

El Banyoles “E” ha marxat cap a Agullana amb la nova incorporació, en Xavier De Verdonces, que s’ha estrenat amb victòria. En Ferran Veciana (sènior) manté el seu promig del 100% d’efectivitat (ja porta 6 de 6) i també ha vençut. Ferran Veciana (junior) i Jordi Sureda han tingut que inclinar els respectius reis. El final molt meritori empat a 2 entre el Banyoles “E” i el primer equip dels Palaus d’Agullana.

El Banyoles “D” en el grup 2 ha guanyat a un Gerunda “F” amb alguna baixa, Isaac Fusellas ha guanyat, Daniel Perez ha entaulat i Adrià Reyes ha perdut, en el tauler 4 Vidal Ribugent ha guanyat per incompareixença del rival. El final Banyoles “D” 2,5 – Gerunda “F” 1,5.

La setmana propera serà de ben segur definitòria de les diferents projeccions dels nostres equips: Risc del primer equip d’entrar en zona “vermella” (o de defugir-ne, si guanyem al barcelonins del Colmena); possibilitats del Banyoles “B” d’acaronar l’ascens si guanyem al Lloret (o oblidar-nos-en) , i nova oportunitat (segura) de que els novells dels tres equips de tercera es vagin “bregant” en això tant dur dels escacs.


Elias Muratet.

 

Tercera Prov GRN (II)
SANTA EUGENIA 'D' 0'5 - 3'5 BLANES 'B'
SALT i GIRONA 'C' 3 - 1 VILOBI 'B'
PALAFRUGELL 'C' 0-4 VILOBI
BANYOLES 'D' 2'5 - 1'5 GERUNDA 'F'
CASSA 'C' 3'5 - 0'5 BLANES 'C'

Preferent LLE
LA SEU 6 - 4 VALLFOGONA
BALAGUER 'B' 4'5  - 5'5 PARDINYES
IVARS 7 - 3 GUISSONA
LLEIDA 'B' 6'5 - 3'5 BAIX SEGRE
VILANOVENC 3'5 - 6'5 BENAVENT

Primera Prov LLE
TARREGA 'B' 4'5 - 3'5 TORA
ANDORRA 'B' 5.5 - 2.5 BELLPUIG
MOLLERUSSA 7 - 1 PONTS
BALAGUER 'C' 5 - 3 LLEIDA 'C'
ELEFANT 7'5 - 0'5 VALLFOGONA 'B'

Segona Prov LLE
PARDINYES 'B' 0 - 5 SEROS
BENAVENT 'B' 1 - 4 A. GARRIGUENC
VILANOVA 1 - 4 VILABARCA
JUNEDA 1 - 4 BALAFIA
SEGARRA 5 - 0 BALAGUER 'D'

Tercera Prov LLE (I)
IVARS 'B' 3 -1 BALAGUER 'F'
VILANOVENC 'B' 4 - 0 BALAGUER 'G'
PONTS 'B' 2 - 2 ALMENAR 'B'
Vacant 0 - 4 TARREGA 'C'

Tercera Prov LLE (II)
SORT 4 - 0 LLEIDA 'D'
BALAGUER 'E' 3'5 - 0'5 VALLFOGONA 'C'
BALAFIA 'B' 1'5 - 2'5 ALMENAR
VILANOVA 'B' 4 - 0 BALAGUER 'H'

Preferent TGN (I)
STA COLOMA QUERALT 7'5 - 2'5 MASDENVERGE 'B'
TARRAGONA 'C' 5 - 5 VALLS 'B'
RAPITA 8'5 - 1'5 MORA D'EBRE
L'ESPLUGA 10 - 0 Vacant
GANDESANA 5 - 5 L'HOSPITALET

Preferent TGN (II)
CAPABLANCA 5'5 - 4'5 CAMBRILS
VALLS 5'5 - 4'5 REUS DEPORTIU 'B'
CONSTANTI 4'5 - 5'5 ALCANAR
TORREDEMBARRA 8 - 2 MASROIG
FLIX 5'5 - 4'5 REUS PLOMS

Primera Prov TGN (I)
LA SELVA 5'5 - 2'5 DUESAIGÜES
MONTBLANC 6 -  2 TARRAGONA 'D'
CAMBRILS 'C' 0'5 - 7'5 LIRA VENDRELLENCA 'B'
STA COLOMA QUERALT 'B' 3 - 5 BISBAL SCR
RIUDOMS 0 - 8 VILA-RODONA

Primera Prov TGN (II)
RAPITA 'B' 2 - 6 PEO VUIT 'B'
TORTOSA 4 - 4 SALOU
AMPOLLA 7 - 0 VILA-SECA 'B'
REUS PLOMS 'B' 6 - 2 JESUS CATALONIA
Vacant 0 - 8 CAMBRILS 'B'

Segona Prov TGN (I)
ONCE REUS 2.5 - 1.5 CALAFELL
CAPABLANCA 'B' 3 - 1 REUS DEPORTIU 'C'
TARRAGONA 'E' 4 - 0 TARRAGONA 'F'
Vacant 0 - 4 VILA-SECA 'C'
CALAFELL 'B' 2'5 - 1'5 CONSTANTI 'B'

Segona Prov TGN (II)
VALLS 'C' 1'5 - 2'5 L'ESPLUGA 'B'
STA COLOMA QUERALT 'C' 0 - 4 VALLS 'D'
MONTBLANC 'B' 1 - 3 VALLS 'E'
BISBAL SCR 'B' 1'5 - 2'5 VILA-RODONA 'B'
Vacant 0 - 4 SARRAL

Segona Prov TGN (IV)
RAPITA 'C' 1'5 - 2'5 MASDENVERGE 'C'
MASDENVERGE 'D' 4 - 0 Vacant

 


 

 

1