Dardo

Ronda 7

 

Actualizado con fecha: 17/03/2009 00:34:48

 

Resultats de la Ronda 7 (15/03/2009)
Divisió Honor
FOMENT 4'5 - 5'5 MONTCADA
SABADELL SCC 7'5 - 2'5 ATENEU COLON
BARBERA 3 - 7 TERRASSA
CERDANYOLA VALLES 5 - 5 SANT ADRIA
UGA 7.5 - 2.5 FIGUERES

EL FIGUERES “A” PERD CLARAMENT AMB LA UGA PER 7’5 –2’5

 

 

A la setena ronda de la Divisió d’Honor, el primer equip del C.E. Figueres ha perdut en el seu desplaçament a Barcelona davant la U.G.A. per un clar resultat de 7,5 a 2,5. El conjunt barceloní era superior en ELO en tots els taulers excepte en el primer i no han donat cap opció ni d’empatar, tal i com sí que es va aconseguir la darrera temporada. Cal destacar la victòria de Carles Barrera en el darrer tauler i les taules de Víctor Lillo davant la MI Olga Alexandrova, cosa que fa que es mantingui invicte després de 7 rondes. A la classificació general, el Figueres té un punt en set partits, i continua empatat en els darrers llocs amb l’Ateneu Colon i el Barberà, que justament s’enfronten en la propera jornada. La salvació està més renyida que mai. El Figueres visitarà la propera setmana l’actual lider, el Montcada.

Els resultats individuals han estat:

1

GONZALEZ , JOSE             GM 2568

½-½

CAMPOS , JAVIER                    GM 2579
 

1

2

ALSINA , DANIEL               MI 2482

1-0

CUADRAS , JORDI                    MF 2380
     

2

3

FLUVIÀ , JOAN                   MI 2513

1-0

COLLS , EMILI                          MC 2308             

 

3

4

FLUVIÀ , JORDI                 MI 2467

 

1-0

PIJUAN , MANEL                       MC 2298

4

5

VILA , XAVIER                   MI 2462

1-0

SERRA , JORDI                        MC 2278

 

5

6

ALEXANDROVA , OLGA       MI 2405

½-½

LILLO , VICTOR                       MC 2277
     

6

7

ROSICH , ALFRED              MF 2406

½-½

MANERA , JOSEP                          2273 
     

7

8

BAÑOS , OSCAR                MC 2315

1-0

MUNDET , JAUME                    MC  2246            

 

8

9

MESTRE , HECTOR            MF 2353

1-0

LILLO , JOSEP Mª                          2243         

 

9

10

IBAÑEZ , EDUARD             MC 2335

0-1

BARRERA , CARLES                       2225                  

 

10

 

Primera Divisió (I)
SANT ANDREU 7 - 3 TARRAGONA
COMTAL 6 - 4 REUS DEPORTIU
ANDORRA 4 - 5 SANT BOI
UNA PARTIDA AL COMITE
GERUNDA 9 - 1 SANT FELIU
BCN-VULCA 5 - 5 TRES PEONS

CRÓNICA GERUNDA SANT FELIU

CRÓNICA DEL ANDORRA SANT BOI

Primera Divisió (II)
SANT MARTI 5 - 5 OLOT
SITGES 6'5 - 3'5 TORDERA
LLEIDA 8 - 2 CORNELLA
BALAGUER 5 - 5 CONGRES
LIRA 3'5 - 6'5 BARCELONETA

La Lira 3,5-Barceloneta 6,5
El Barceloneta guanya a La Lira

7 ó 8 anys després de la polèmica victòria del Barceloneta davant La Lira que li va donar l'ascens a segona catalana (allò va acabar al tribunal català de l'esport...), els dos equips tornaven a enfrontar-se. Però ara la situació era molt diferent. Aleshores jugàvem per l'ascens a segona catalana, ara ens enfrontàvem a primera divisió; és a dir, dues categories més amunt. Un senyal evident que ambdós equips hem millorat des d'aquell llunyà dia de principis del segle 21.
I una altra diferència ha estat l'esportivitat que hi ha hagut avui.

El Barceloneta ha vingut amb l'equip al complet per primer cop en tota la temporada, senyal inequívoc que sabien de la importància de l'encontre. Nosaltres també n'érem conscients. Malgrat això, no hem pogut comptar amb el nostre primer taulell i això ha comportat pujar tots un taulell amunt. La bona notícia era que això ens donava una configuració d'equip com si jugéssim fora de casa, on hem guanyat tots els encontres. La mala notícia, a banda de l'absència d'un jugador tan important, era que no havíem pogut preparar les partides adequadament ja que ens assabentàvem de la seva absència a les sis de la matinada, quan ja tots havíem preparat la partida amb el color equivocat.

La primera partida en acabar ha estat la meva contra Principal, on hem acordat taules. A partir d'aquí s'han anat succeïnt derrotes, taules i victòries vàries que han deixat el marcador en 3-3, però sempre hem anat per darrere. Faltaven per acabar els taulells primer, tercer, sisè i vuitè. Però aviat els dos darrers també han perdut. El nostre vuitè taulell ha patit especialment el problema de no poder preparar la partida adequadament; en canvi, el seu rival duia preparat fins a la jugada 21!

En resum, a la una ens posaven el 5-3 i no semblava que poguéssim guanyar cap de les dues partides que quedaven. I així ha estat, Toni Leiva ha acabat perdent al primer taulell. El seu germà ha aconseguit salvar mig punt en un final inferior. En resum, 3,5-6,5 a favor del Barceloneta. Això els dóna moltes possibilitats de salvar-se ja que la setmana entrant reben l'Olot (ara en llocs de descens) i, tot i perdent, tenen molt millor desempat que nosaltres i el Cornellà. La Lira haurà de continuar lluitant per sumar com a mínim mig punt més, sobretot després de l'empat del Congrés a Balaguer, la qual cosa els deixa amb mig punt d'avantatge respecte nosaltres.

Jaume Franch (La Lira)

 

SANT MARTI 5 - 5 OLOT

L’any 1993 vaig anar a jugar el meu primer open internacional que a la vegada eren les meves vacances d’estiu. L’open triat va ser Olot i sorprenentment quan vaig trucar per apuntar-me em va dir l’organitzador que m’esperaria amb el cotxe per portar-me a la pensió que ell mateix m’havia trobat. Aquella persona era el Carles Vicente, que va complir el que em va dir. I jo pensava que si tractaven així els desconeguts que a més no eren gaire bons, què farien amb els mestres. Vaig repetir tres anys seguits fins que el torneig va desaparèixer. Si al tracte magnífic s’unia l’exuberant natura de la Garrotxa i les excursions que organitzaven pels matins pels foranis, era quasi impossible no repetir. I avui recordava això perque jugàvem contra l’Olot. En començar els hi he regalat el nostre llibre de l’aniversari del 2004 per crear bon ambient. Nosaltres teníem millor equip als darrers quatre taulers, però aquest any ho estem fent exageradament malament tots els jugadors i per això els equips van tan malament. Han començat fent taules el Marc Sánchez, que ja és primer tauler virtual, i l’Ezequiel Sánchez, fent el mateix resultat poc després l’Imar. Més tard ha guanyat el Pau i darrera d’ell el Lluís, perque no el superi en elo. Ha fet taules també el F. Núñez, després de no jugar cap partida durant dos anys, en un final de peça de menys per tres peons, fins que el rival s’ha quedat amb l’alfil però sense peons. Més tard he guanyat jo una partida on el rival m’ha entregat massa material i no ha aconseguit res a canvi. La cosa pintava bé ja que anàvem 5-2 i amb unes taules ja guanyàvem el punt, però hem perdut les tres partides. L’Òscar tenia un peó passat en contra que ha acabat coronant i el David ha perdut un final de dames amb peó de menys que semblaven taules. Quedava l’Éric que defensava un final de torre i dos peons contra dama i peó amb els peons bloquejats. Semblaven taules però el rival ha demostrat que es podia guanyar i així ho ha fet emportant-se el mig punt cap a Olot. L’equip B ha jugat amb el líder del grup i ha perdut 7-3. L’equip rival era molt superior a tots els taulers. Han guanyat pel Sant Martí el Manel Riera, que han 5 de 7 està pujant 30 punts, el Fernando Poyato, que amb 4 de 7 està pujant 15, i el Javier Carmona, que amb 5 de 6 està pujant 34 punts, i 35 més del Escolar. No tothom va malament. L’equip C s’ha complicat la salvació ja que ha perdut per la mínima amb el Maragall B, a pesar que els rivals portaven 7 jugadors. La propera setmana descansa i caldrà agafar forçes per la darrera ronda. L’Equip D ha perdut 7 a 1 mentre que el E ha asolit el quart punt que li dona la salvació pràcticament assegurada. Cal dir que a pesar que el Contal E estava quasi baixat, car no havia aconseguit puntuar, ha portat un equip complert sense cap baixa. L’equip F avui descansava.
Ll.

BALAGUER 5-CONGRÉS 5
TRES PEONS C 4-CONGRÉS B 4

EL PRIMER EQUIP ACARONA LA PERMANÈNCIA I EL B S'ALLUNYA DE L'ASCENS EN UNA JORNADA D'EMPATS

Dos empats que deixen un regust molt diferent. El primer equip s'ha desplaçat fins a la localitat lleidatana de Balaguer. Avui era necessari rascar, ja que el grup està molt igualat; veient les formacions d'ambdós conjunts, s'havien de treballar les victòries per sota, com així ha estat, i mirar d'esgarrapar el que bonament es pogués als primers taulers, unes autèntiques màquines dels escacs.

Sadurní, Bielsa i Alonso amb les seves victòries compensaven les derrotes als primers taulers d'en Llopis, l'Oliver i en Pere Martínez, qui avui no ha pogut continuar amb la seva ratxa. En Sagués feia taules al setè tauler, mentre que en Fermí Tejero aconeguia un meritori empat davant d'en Jordi Coll. Impressionant la solidesa del quart tauler congressista, que altres anys destacava més per l'espectacularitat en les seves partides i enguany està assegurant empats contra jugadors potents que són molt útils pel nostre conjunt compacte, més donat a guanyar els matxos als darrers taulers. Amb el 4-4 en Salvo ha treballat de valent per aconseguir la victòria, assegurant l'empat.
Restava el mestre; una bona notícia i una dolenta: la bona, tenia posició clara de taules, segons ell mateix creia; la dolenta, davant hi era el 81è jugador més fort del món i el fet de tenir 30 segons de rellotge tampoc ajudava. En Delchev no ho veia clar, el mestre anava a demanar les taules; però no ha gosat, ha esperat que caiguessin pel seu propi pes; però el que tenia davant en sap una miqueta de jugar a escacs i de maniobrar en situacions complicades, i ho ha fet, i l'ha enredat. Una vegada ha assolit un final complicat, però guanyador, ja no hi ha hagut res a dir. Empat a cinc. Però el fet que el mestre, amb negres, hagi tingut a tocar de dits l'empat davant d'un jugador tan poderós no ha passat desaparcebut; és cert que en aquest campionat no està especialment inspirat, però continuo pensant que pot assolir un ELO força superior al que té ara mateix, li falta una mica de regularitat. Avui, quan hom esperava que es quedés embadalit davant la lliçó del GM, com Alkorta després de la "cua de vaca" de Romário, ha obligat a que fos Messi, al minut 90, qui decidís amb una genialitat. Encara li queden dues partides contra rivals molt superiors que bé farien de no despistar-se, doncs el mestre, tot i les derrotes, trepitja fort.
Amb aquest empat la permanència és gairebé un fet; tot i que la resta d'equips implicats estan mig punt per sota (excepte el Sant Martí, que en té un menys i el Tordera, que amb un sol punt ja és virtualment equip de Segona), s'han d'enfrontar entre ells les dues darreres rondes i el que queda clar és que tots no poden guanyar. El Congrés, ara, rebrà al Lleida abans de visitar al Sitges, amb l'únic objectiu de minimitzar les golejades, creuant els dits perquè els enfrontaments directes del rivals certifiquin la salvació.

Els del B em sembla que ens quedarem amb la mel als llavis. Sabia que el matx d'avui era complicat; el Tres Peons C és un conjunt de veterans amb el que ja ens hem creuat altres anys i tendim a sortir escaldats. Avui hem aconseguit empatar, però necessitàvem guanyar.
El primer en acabar ha estat en Viñals, que no ha tingut el seu millor dia i ha perdut ràpidament; poc després en Moranta signava taules, de la mateixa manera que en Brufau, al que ja no he vist més en tot el matí; ha desaparegut! Devia ser que estava força capficat en la meva partida i ni m'he adonat, ves a saber. He tingut una posició prometedora, però una sèrie d'imprecisions han fet que derivés en una massa de peons negra que guanyaria terreny ràpidament; com que l'amenaça és més forta que l'execució, al final han estat les peces pesades les que han sentenciat al meu monarca.
Amb el 3-1 ho veia pelut. En Jordán i l'Andreu, igualats; en Sorribas amb peó de menys i en Bañón a punt de signar taules de llibre ja que jugava un final d'alfils de diferent color. Però de sobte, el presi guanya peça mercès a l'amenaça d'entrar en xarxa de mat, mentre que en Jordán ha sabut maniobrar per fer-se amb un peó adversari; més tard amb un altre, tot esquivant el contrajoc del cavall i la dama rivals per acabar cruspint-se aquesta última durant els destrets de temps que patien ambdós jugadors; 3 a 3 i en Sorribas recuperant el peó de desavantatge. En Bañón ha signat el previsible empat, una llàstima després de la posició que havia arribat a tenir; mentre que en Sorribas també ha fet taules en un final on no semblava aconsellable forçar, menys encara amb el rellotge pressionant.
Amb l'empat continuem segons i depenem de nosaltres mateixos, però el Tres Peons C està mig punt per sota i s'enfronta a l'Once i al Sant Martí D, mentre que nosaltres hauríem d'extreure un punt i mig (o dos, depenent dels desempats) entre el Terrassa C i el temible Barberà B, que ens visita la setmana vinent. Continuant amb els símils futbolístics, és com si l'Espanyol per salvar-se hagués de guanyar al Barça a casa i al Betis fora, per exemple; amb l'afegit que als escacs, normalment, els resultats s'ajusten més als pronòstics inicials.
La setmana que ve mirarem de donar la campanada, de totes maneres, passi el que passi; aquest any hem complert amb les expectatives, ja que com a mínim no hem patit per mantenir-nos i fins les darreres rondes estem amb opcions, si bé és cert que, com apunta el presi, poder ens falta donar un saltet qualitatiu per optar realment a recuperar la categoria perduda fa dues temporades.

El C ha patit una derrota contundent, 1,5-6,5; ja que havíem de reforçar el D; destaquen la victòria d'en Xavier i les taules del temps enrere metiàtic J.J.Fernández.

Per la seva banda el D ha fet bons els reforços i ha esgarrapat un empat que l'aproxima a la salvació; victòries a càrrec d'Ylla, Frare i Climent.

Fins la setmana que ve!

Héctor Hernández
Club d'Escacs Congrés

 

Segona Divisió (I)
PEONA I PEO 7 - 3 MONTCADA 'B'
FIGUERES 'B' 5'5 - 4'5 ARAGONES
BANYOLES 4 - 6 COLMENA
SANT JOSEP BADALONA 4 - 6 SANTA EUGENIA
SANT ANDREU 'B' 4 - 6 CERDANYOLA MATARO

Banyoles 4 – La Colmena 6.

El equip del Banyoles no ha tingut sort i ha perdut el matx amb el Colmena. Punts als primers taulers i a la zona baixa, però ens han fet un “forat” al mig que ens ha costat el matx.

Cada cop més proper el descens, ja que ara, amb 1,5 punt ens trobem empatats amb el Aragones (que es el nostre proper rival) i el Figueres “B”, tancant la classificació.

El matx del proper diumenge absolutament decisiu per mantenir aspiracions de salvar la categoria enguany.

 

 

SANT JOSEP

4

   

SANTA EUGENIA

6

 

DIF.

                 

1

BORRAS, PERE

2298

0-1

1

BURGOS, CARLOS

2323

 

-25

2

FERNANDEZ, CARLES

2268

½

2

CASANELLAS, LLUIS

2281

 

-13

3

ORTIZ, JOSEP

2244

½

3

SABRIA, POL

2264

 

-20

4

LOPEZ, JOSE A

2225

½

4

SORROCHE, JOSEP M

2251

 

-26

5

FERNANDEZ, PABLO

2199

0-1

5

VIDAL, ALEX

2170

 

29

6

TRIQUELL, MANEL

2114

½

6

SUITA, NEMESI

2154

 

-40

9

LORENTE, RAUL

2033

1-0

8

DIAZ, JORDI

2105

 

-72

11

SANCHEZ, MIGUEL

2031

0-1

14

BONAVIA, FRANCESC

1896

 

135

14

BARROSO, ANTONIO

1966

½

15

COLL, DAVID

1894

 

72

17

ROVIRA, ENRIC

1942

½

26

VIDAL, JORDI

1779

 

163

                 
 

PROMIG

2132

   

PROMIG

2111,7

 

20,3


I ara, resulta, que tenim opcions de pujar

En primer terme, Francesc Bonavia, que avui ha fet de nou, una bona partida.

Queden 2 rondes i aquí està tot encara per decidir.

Peona i Peó (6 punts) és un ferm candidat a pujar directament, Puja directe qui queda primer de grup. Li queda Figueres B i Banyoles; tots dos equips, implicats en el descens.
A Cerdanyola Mataró (5 punts) li queden Santa Eugènia i Montcada B.
A La Colmena (5 punts) li queden Sant Josep i Sant Andreu B.
A Sant Josep (4,5 punts) li queden La Colmena i Aragonès.
A nosaltres (4,5 punts), ens queda Sant Andreu B i Cerdanyola Mataró.

Els que tenen més possibilitats de baixar i promocionar cap a baix són:
A Banyoles (1,5 punts), li queden Aragonès i Peona i Peó.
A Figueres B (1,5 punts), li queden Peona i Peó i Montcada B.
A L’Aragonès (1,5 punts), li queden Banyoles i Sant Josep.
A Montcada B (2,5 punts), li queden Figueres B i Cerdanyola Mataró.

A Sant Andreu B (3 punts) li queda Santa Eugènia i La Colmena. I no es pot dir que ha d’estar tranquil; doncs l’A del Sant Andreu té també matxos complicats en la lluita per pujar a Divisió d’Honor. Va primer amb 7 punts i s’emfronta en les següents rondes a Reus Deportiu (tercer) i Sant Boi (segon).

De manera que no hi ha cap club que tingui assegurat rès. Ni Peona i Peó, que si juguès contra un reforçat Figueres B (té potencial per això), no té assegurat, ni molt menys, guanyar. I qué dir del Banyoles, que no sé quan veurem als GM. Nomès queden dos rondes. I aquí ningù vol baixar.

Nosaltres, avui, hem arribat quasi 30 minuts tard; imitant al Peona i Peó; en la seva visita a casa nostra. Però, a diferència d’ells; en el dia d’avui, Carlos Burgos i el cronista, ens hem tingut que esperar a la resta de companys, que han tingut problemes logístics; des de Girona. I tots, hem començat tard.

En primer terme, Alex Vidal, ens ha donat la primera alegría del día. Guanyant una partida; que no semblava particularment decidida al seu favor. Alex, està que se surt. Porta 3 victòries consecutives.

En aquestes dues darreres rondes, ens juguem molt. Tot està per decidir, i ens cal les millors dosis de nosaltres. Tenim dos matxos super-complicats, per les situacions diferents de Sant Andreu B i Cerdanyola Mataró i ens fa falta que els nostres companys estiguin super-motivats i concentrats.
Avui he trobat a faltar a un company que havia de ser titular. Hores d’ara, tots sóm super-valuossos. Estem a un pas de fer un gran campionat. Depèn de nosaltres, principalment.
La setmana vinent, per celebrar la gran temporada que s’està fent (l’equip A té assegurada la permanença i el B va cami de pujar a Primera Provincial de Girona); el nostre company Jordi Diaz convidarà a pernil ibèric i cava.
Salutacions des de Girona,
Josep M Sorr

 

Primera victòria del Figueres “B”, que permet somiar en la salvació

Pel que fa a l’equip del Figueres “B” que juga al grup I de la 2ª Divisió Catalana, ha aconseguit la primera victòria de la temporada davant el Centre Aragonès de Barcelona per un ajustat 5’5 a 4’5. El matx no s’ha decidit fins a les tres darreres partides quant el resultat era d’empat a 3’5 punts i quedaven les partides de J. Balagué, A. Cuevas i M. Balagué. En aquell moment el contrincant de Cuevas li demana taules, en un final de torres amb peó de menys, i mentre aquest s’ho està pensant, en el desè tauler el rival de Marc Balagué comet una greu errada que li fa perdre la partida. Així doncs es consumen les taules a les altres dues partides, i el primer punt al sarró. Per primera vegada a la temporada podríem dir que el Figueres B ha tingut sort en “girar-se” la partida del tauler nº 10. Amb aquesta victòria, el Figueres B atrapa al Banyoles i l’Aragonès i tots 3 tenen 1,5 punts ocupant les 3 darreres places.

 

Segona Divisió (II)
MARAGALL 7 - 3 CATALONIA
TERRASSA 'B' 0.5 - 9.5 ESCOLA ESCACS DE BCN
MONTMELO 4'5 - 5'5 VILAFRANCA
GAVA 4'5 - 5'5 BERGUEDA
FOMENT 'B' 2 - 8 COLON SABADELL 'B'

A un punto del ascenso
Un domingo más una contundente victoria por 0,5 a 9,5, la víctima un Terrassa B algo mermado.
Un encuentro de nuevo sin mucha historia, pero con partidas interesantes, como el finalito de Moskalenko contra Dickl con torres y alfiles de diferente color (toda una lección de GM). Otra posición interesante pero muy compleja fue la de “Velezov” contra Canadell en la cual el jugador local tenía pieza por tres peones, finalmente pactaron tablas. Vigo que últimamente se había convertido en Billy el atracador, volvió por sus fueros y de nuevo fue el primero en terminar (volvió Billy el rápido!!!)
El Presi ganó sin despeinarse por incomparecencia (no sabe nada no!!) i Vehi creo que acabó atracando un poco a su rival en los apuros de tiempo, pero ya se sabe, por algo es un MI. Por cierto, nos hemos dado cuenta que Vehi es casi tan omnipresente como Dios, club que vamos club que hay una foto de Victor en la pared.
La sorpresa fue la victoria de Herminio (algunos ya auguraban lo peor) y es que un 2-5 del Madrid levanta el ánimo a los madrileños.
La semana que viene podemos ser ya equipo de primera y empezar a pensar en la final de segunda División, a poder ser contra el Peona i Peo, al cual algunos le tienen ganas por la victoria que consiguieron el pasado año en la final de preferente.
Iván Marina

Segona Divisió (III)
LIRA VENDRELLENCA 9 - 1 VILA-SECA
ESCACS REUS 6.5 - 3.5 GRAN PENYA
RUBINENCA 3'5 - 6'5 PEO VUIT
JAKE 6 - 4 MASDENVERGE
TARRAGONA 'B' 5 - 5 TARREGA

Preferent BCN (I)
TRES PEONS 'B' 5.5 - 4.5 ATENEU COLON 'B'
MASNOU 6 - 4 LIRA 'B'
COMTAL 'B' 2'5 - 7'5 MATARO
SANT ADRIA 'B' 6'5 - 3'5 MALGRAT
CIRERA 8 - 2 BADALONA

Preferent BCN (II)
COLON SABADELL 'C' 7 - 3 SANT MARTI 'B'
SANTCUGATENCA 10 - 0 COMTAL 'C'
CERDANYOLA VALLES 'B' 7 - 3 TARADELL-CENTELLES
LLINARS 5.5 - 4.5 GRANOLLERS-CANOVELLES
MOLLET 7'5 - 2'5 VIC

SCC SABADELL “C” – SAN MARTÍ “B” (7-3)
Ronda 7. De nuevo toca jugar en casa y eso también ayuda. Realmente este año hemos tenido bastante suerte con los desplazamientos, todos ellos bastante cercanos.
Nos enfrentamos al Sant Martí “B”, que muy posiblemente venga subido de moral después de haber arañado medio punto al poderoso Mollet (candidato al ascenso). Sabemos que el encuentro es crítico, pero no contamos con refuerzos. Nuestras mejores chances pasan por la necesidad que pueda tener nuestro rival de reforzar su equipo principal.


A priori, tablero a tablero, la ronda se presenta favorable. Más aún, ya que vienen con un jugador de menos, con lo que empezamos con un 1-0, pero nos ponen las pilas, al empatar con cierta rapidez.
Miguel Ángel, se impone en la mesa diez sin despeinarse. (Vacante 1-0).
En la mesa dos, que defiende Albert Cánovas, nos meten el primer torpedo en la línea de flotación. Tras un despiste de nuestro jugador, que mantenía cierta ventaja, ésta se desvanece al entrar en red de mate. Tocado y hundido. Manel Riera, empata para el Sant Martí (1-1).
Teo, con buena posición desde la apertura, tras sacar peón de ventaja, entra en sucesivos cambios de piezas, que favorecen sus intereses, frente a los de J. Martínez. (2-1).
Trescastro, mesa seis, después de una partida muy luchada, como todas las suyas, frente a Rodríguez, no se ve favorecido por la suerte y acaba perdiendo (2-2).
Marc Campos, parecía perdido en la mesa uno, frente a Andrés Rojas. A pesar de eso, quizá por los apuros de tiempo de las negras, consigue liar a su adversario y anotar (3-2).
Erik vs Jordi Sabater, en la mesa tres, llevan una partida muy pareja, prácticamente de libro hasta la jugada 20. Jordi pide tablas, pero dada la

 igualdad o peores posiciones de otros tableros, Erik debe rechazar, no sin dudas, dada la impecable Caro-Kan desarrollada por el negro. A las pocas jugadas, el negro sigue un plan equivocado, que entregan la partida y el punto de nuestro lado (4-2).
Se aclaraba el panorama. La llegada de Ríos de la Santcugatenca, parecía haber sido “talismán”.
Mejor suerte tiene Francesc Muriel, en la mesa cinco, con blancas y apertura inglesa, domina desde el principio. Aunque la posición muy cerrada del rival Lluís Casas, le ha obligado a emplearse a fondo con el “abrelatas”. Final de torres y peones que Lluís ha luchado hasta el final (5-2).
Pere Arasa, en la mesa cuatro y “pichichi” hasta hoy, pierde su partida frente a Fdo. Poyato, en un final complicado, donde los peones y caballo de Fernando, se imponen a la defensiva torre de Arasa. Partida muy interesante y final muy trabajado (5-3).
Quedaban dos partidas en liza y el Sant Martí, aún no había tirado la toalla (y con jugador de menos).
En la mesa ocho, Francesc López, enfrentaba a Faustino, que tras una entrega de calidad y conseguir cierto ataque, no resulta suficiente. Punto para casa, no sin que Faustino agotara todas las posibilidades, siendo el penúltimo en acabar (6-3), casi a la par que en la mesa de al lado.
Con el Match ya decidido, en la mesa siete, J. Espau enfrentaba a Rodríguez, en una larga partida. Final de alfiles y peones que con picardía, Espau, consigue rematar con victoria, unas aparentes tablas (7-3)
Buena mañana, en la que hemos disfrutado de nuestro deporte favorito, y de la agradable compañía de los jugadores rivales. Nuevamente, resultado engañoso.
La semana que viene nos toca nuestro rival directo al ascenso, en lo que promete ser una final anticipada.
Acta del encuentro:
http://www.escacs.cat/infoPerEquips/perequipsactesview.php?idActa=3827

Preferent BCN (III)
OLESA 2'5 - 7'5 MARTORELL
MANRESA 1 - 8 CASTELLET
CORNELLA 'B' 1'5 - 8'5 CALAF
MOLINS DE REI 4'5 - 5'5 CARDONA
SANTPEDOR 5.5 - 4.5 IGUALADA

Preferent BCN (IV)
CATALUNYA 5'5 - 4'5 ESPIGA
UGA 'B' 7.5 - 2.5 CASTELLDEFELS
SITGES 'B' 4 - 6 COLLBLANC-AURORA
IDEAL CLAVE 8'5 - 1'5 ATENEU BARCELONES
JAKE 'B' 2 - 8 BELLVITGE ENTITAT

CATALUNYA 5,5 - ESPIGA 4,5

Agònica victòria dels de Sants contra els nostres veïns de les Corts, que amb nou jugadors i uns elos força inferiors han tingut durant molta estona el matx de cara. Però com ja ve sent habitual, es demostra que els equips que tenen sobretot "jugadors de per equips" acostumem a estar bastant inflats en aquest sentit.

El punt a favor per incompareixença ha estat contrarrestat per les dues derrotes de Baeza i un servidor, als quals la posició ens ha fet aïgues abans de les 12h. El nostre "hindú" Xavier Guerrero (tres setmanes a l'Índia, on potser ha après tècnica nova) posava l'empat a 2 aprofitant els forats de l'enroc enemic. Amb 2-2 cinc de les sis partides restants estaven amb igualtat o avantatge visitant, però afortunadament no totes han acomplert el pronòstic. Després de donar moltes voltes, les partides P.Serrano-Trabalon i C.Vargas-Jiménez acabaven en taules (3-3). Rubén Martín trobava un detall guanyador en la seva partida i el feia valer (4-3), mentre que Jordi Ferrer assegurava l'únic punt que durant tot el matí semblava que se sumaria sencer (5-3). Però les dues partides restants pintaven bastos: Xavi Serrano duia peça de menys per alguns peons, però l'únic peó rival era prou fort i Manolo Vargas tenia un final de torres amb dos peons de menys. Al cap d'una estona, Xavi Serrano inclinava el seu rei, però Manolo Vargas recuperava un peó i ja feia estona que marejava el seu rival amb una torre prou activa. Finalment, Vargas ha pogut aconseguir l'empat que dóna un punt molt suat. Entrar en possibilitats de playoff o d'ascens depèn encara de caramboles a quatre bandes, però almenys avui al Casinet tots els equips hem certificat la permanència. Tenint en compte els dos ascensos de l'any passat, és com per estar satisfets.

La nota entranyable del dia l'ha posat el MN Ramon Trias, que jugava amb el Jake C contra el Catalunya B. Camí dels 97 anys, el senyor Trias encara disfruta d'aquest esport i segueix sent un jugador prou sòlid. Per no perdre la tradició, avui ha fet taules en poc més de 10 jugades amb negres.

Jordi Morcillo (Catalunya E.C.)

 

Primera Prov BCN (I)
AGUSTI 6 - 2 PINEDA
SANT JOSEP BADALONA 'B' 2'5 - 5'5 ARENYS DE MUNT
CERDANYOLA MATARO 'B' 8 - 0 Vacant
MARAGALL 'B' 4'5 - 3'5 SANT MARTI 'C'
VILASSANES 4 - 4 SANT ANDREU 'C'

1 Prov. Bcn Grup I C.E. Agustí 3+3 - Pineda 2
 
http://www.escacs.cat/infoPerEquips/perequipsactesview.php?idActa=3963
 
Solo bajaron cinco a "Can Fanga", el resto en la playa supongo. Fácil para el equipo titular del Agustí, una derrota de Vera tras alegre entrega de pieza, victorias de Viñas y Ojeda y empate de Cabot y  Pérez. Éste, muy dormido, en semiatraco.
 
Un saludo J. Robla.

 

Primera Prov BCN (II)
CALLDETENES 8 - 0 Vacant
SANT BOI LLUÇANES 6.5 - 1.5 TERRASSA 'D'
BARAD 4 - 4 SANT PERE TORELLO
CARDEDEU 2 - 6 CASTELLAR
MOLLET 'B' 2'5 - 5'5 COLON SABADELL 'D'

Primera Prov BCN (III)
SANT JOAN 5 - 3 CATALONIA 'B'
CALAF 'B' - AVINYO
PIERA 6 - 2 SANTPEDOR 'B'
PASSIO 6 - 2 CAPELLADES
SALLENT 5 - 3 SANT SADURNI

Primera Prov BCN (IV)
SANT FELIU 'C' 0'5 - 7'5 ESPLUGUES
INCRESA 3.5 - 4.5 PADRO
MOLI NOU 4'5 - 3'5 CORNELLA 'C'
COLONIA GÜELL 6 - 2 PRAT
CATALUNYA 'B' 5'5 - 2'5 JAKE 'C'

Primera Prov BCN (V)
BARBERA 'B' 4 - 4 CERDANYOLA VALLES 'C'
TERRASSA 'C' 4 - 4 IDEAL CLAVE 'B'
BADIA  3 - 5  PEONA I PEO 'B'
SANT MARTI 'D' 1 - 7 ONCE BCN
TRES PEONS 'C' 4 - 4 CONGRES 'B'

BADIA - PEONA I PEÓ ‘’B’’ 3-5

El pare de l’Ezke ens ha portat al Pau, a l’Ezke, el meu germà i jo cap a Badia del Vallès.

Com sempre passa, hi havia debutants en els tres últims taulers, el Pau, el Paulino i el Del Cid, que només arribar s’ha trobat amb què no tenia rival, després del llarg viatge que m’ha explicat l’Enric que han tingut. També esperàvem que el primer tauler no vingués, ja que ha arribat 45 minuts tard.

El Paulino ha estat el següent en acabar la seva partida, ha perdut després d’un fort atac del seu rival

La resta de partides han durat una bona estona i s’ha de dir que el matx, tal i com molt bé ha dit el Pau ha estat molt igualat fins al final.

L’Ezke ha culminat una excel•lent partida, que semblava força igualada. Però, l’Ezke és molt Ezke i ja porta 6 de 7!! I sempre acaba relativament ràpid, a més!

Les altres partides s’han resolt totes alhora amb el 1 a 2 en l’acta. El Pau ha guanyat peça en un final de torres on estava molt actiu, i ha estat el triomfador d’avui, sense ell potser no hagués estat possible. A continuació, el Rafael Vela ha guanyat (s’ha de dir que és el primer dia que ha suat en tot el campionat) un final amb qualitat de més. La meva partida ha acabat instantàniament. El nostre noble delegat i cronista del B l’any passat, l’Enric, ha expressat així sense censura per part meva, el seu punt de vista: “Només vull dir que estava contra les cordes a la meva partida i, de cop, m’ha semblat molt interessant la partida de l’Óscar, que estava al costat, molt espectacle. Durant molta estona tenia l’Óscar avantatge de dues peces contra torre; aleshores ha sacrificat un Txf8!
El material estava dues torres i dama contra tres peces i dama i l’Óscar ha acabat rematant el rei adversari en el centre; partides que creen afició.”

Amb aquestes tres victòries, doncs, s’ha guanyat el matx. Les dues altres partides s’han acabat perdent, però l’important és que hem tornat a sumar un punt sencer i que ho tenim molt difícil per baixar.

Després ens ham trobat amb els membres d’altres equips i hem anat a dinat (m’agrada aquest costum) . En aquest dinar ha sortit algun tema interessant, ja sabeu, notes..., fitxatges..., alguns cotilleos, la salsa d’aquest club que gaudim els que estem dintre.

Com que no vull censurar comentaris adreçats a vosaltres directament, us deixo amb unes paraules del López i una contrapartida de l’Enric que no sé si entendreu però en fi... Marc López Forn: “No feu cas al que han dit terceres persones a la crònica perquè probablement, no té cap mena de sentit. De fet, segur que no hi era.”
Enric: “Això darrer no té credibilitat, perquè aquest jugador, de fet, està en “MERCATO” DE FICHAJES” cara a la temporada propera”.
Estimats lectors, jutgeu vosaltres mateixos...

Óscar García

 

Primera Prov BCN (VI)
HORTENC 6 - 2 TRES PEONS 'D'
TORRENEGRA 1 - 7 UGA 'C'
CECOB 5 - 3 SANT BOI 'B'
COLMENA 'B' 3'5  - 4'5 BARCELONETA 'B'
SANT FELIU 'B' 4 - 4 NINOT

Segona Prov BCN (I)
SANT JOSEP BADALONA 'C' 6  - 2 CALELLA-AMISTAT
ATENEU COLON 'D' 0'5 - 7'5 CIRERA 'B'
CIRCOL CATOLIC 6'5 - 1'5 SANT ANDREU 'D'
SANT ADRIA 'C' 2 - 6 CANET
CERDANYOLA MATARO 'C' 4 - 4 LAETANIA-ALELLA

Segona Prov BCN (II)
CALDES DE MONTBUI 5.5 - 2.5 SANTCUGATENCA 'B'
ULLASTRELL 1.5 - 6.5 LLIÇA-RONÇANA 'B'
BARBERA 'C' 3 - 5 CERDANYOLA VALLES 'D'
COLON SABADELL 'F' 4 - 4 PARETANA
SANT LLORENÇ 4 - 4 SANT QUIRZE

Segona Prov BCN (III)
MONTMELO 'B' 5 - 3 TERRASSA 'E'
MOLLET 'C' 2 - 6 COLON SABADELL 'E'
BIGUES I RIELLS 2 - 6 LLINARS 'B'
CASTELLAR 'B' 1 - 7 LLIÇA-RONÇANA
FRANQUESES 4 - 4 TARADELL-CENTELLES 'B'

Segona Prov BCN (IV)
ATENEU BARCELONES 'B' 4 - 4 AGUSTI 'B'
TRES PEONS 'F' 2 - 6 UGA 'D'
LIRA 'C' 7 - 1  DIAGONAL MAR
SANT MARTI 'E' 5'5 - 2'5 COMTAL 'E'
CONGRES 'C' 1'5 - 6'5 FOMENT 'C'

2ª prov. Bcn grup IV: Ateneu Barcelonés "B" 4 - C.E. Agustí "B" 3+1
 
http://www.escacs.cat/infoPerEquips/perequipsactesview.php?idActa=4369
 
La visita al señorial Ateneu Barcelonés siempre es un placer para los sentidos. Poder disfrutar de la parte de la historia de Catalunya que envuelve sus paredes, su imponente biblioteca, su jardín romántico, sus amable socios. Lástima que solo sumamos medio punto y eso que todo parecía remar a favor con un vacante y los tableros de la calderilla Cantan y Cabrol resolviendo rápido. A mediodía todo empezó a cambiar con un rapapolvo en toda regla de Montané a Rull y unas demasiado tempranas tablas por mi parte. Un grave error del aún no recuperado del todo Miranda y unos tablas de Jesus, dejaban la papeleta en manos de Cordero. Forzó, el charrua, en los apuros de tiempo para simplificar pero Vivas dio una lección de serenidad que le condujo a la victoria y al empate final.
Hoy hemos podido hacer el vermut juntos, los dos equipos y la familia, niños incluidos y es que el Agustí somos un grupo de amigos que además juega al ajedrez. Orgullo nuestro.
 
Un saludo. J. Robla.


 
Foto Vivas se impuso a Cordero.

 

Segona Prov BCN (V)
BALSARENY 5.5 - 2.5 MONTBUI
CASTELLET 'B' 3 - 5 ABRERA
CATALONIA 'C' 5 - 3 MOIA
L'ESTANY 2 - 6 SANTPEDOR 'C'
BERGUEDA 'B' 8 - 0 IGUALADA 'B'

Segona Prov BCN (VI)
BELLVITGE ENTITAT 'B' 8 - 0 Vacant
VILADECANS 7'5 - 0'5 GAVA 'B'
SANT JOAN DESPI 7  - 1 CASTELL
CERVELLO 'B' 2 - 6 SITGES 'C'
MARTORELL 'C' 5'5 - 2'5 COLLBLANC-AURORA 'B'

Segona Prov BCN (VII)
VILAFRANCA 'B' 6 - 2 POBLA CLARAMUNT
PRAT 'B' 4 - 4 ATENEU IGUALADI
PEON DOBLADO 4 - 4 SANT FELIU 'D'
CASTELLDEFELS 'B' 6'5 - 1'5 SANT JOAN DESPI 'B'
CERVELLO 4 - 4 MARTORELL 'B'

Segona Prov BCN (VIII)
MONTCADA 'C' 2 - 6 ATENEU COLON 'C'
CONGRES 'D' 4 - 4 FOMENT 'D'
COMTAL 'D' 5 - 3 PEONA I PEO 'C'
IDEAL CLAVE 'C' 3 - 5 CADENA
CATALUNYA 'C' 5'5 - 2'5 TRES PEONS 'E'

Tercera Prov BCN (I)
Vacant 0 - 4 MASNOU 'C'
MATARO 'B' 2'5 - 1'5 CANET 'B'
LAETANIA-ALELLA 'B' 0 - 4 CERDANYOLA MATARO 'D'
LLAVANERES 'B' 1.5 - 2.5 VILASSANES 'B'
PINEDA 'B' 2 - 2 ARENYS DE MUNT 'C'

Tercera Prov BCN (II)
LLAVANERES 'C' 0.5 - 3.5 VILASSANES 'C'
Vacant 0 - 4 CIRERA 'C'
BADALONA 'B' 0'5 - 3'5 MASNOU 'B'

ARENYS DE MUNT 'B' - COLMENA 'C'
SANT JOSEP BADALONA 'D' 2 - 2 SANT ADRIA 'D'

Tercera Prov BCN (III)
LIRA 'D' 0'5 - 3'5 ESCOLA ESCACS DE BCN 'B'
BADALONA 'D' 0 - 4 LLAVANERES
ATENEU COLON 'E' 0 - 4 FOMENT 'E'
NATACIO BARCELONA 2 - 2 IDEAL CLAVE 'D'
VILA OLIMPICA 'B' 1'5 - 2'5 PEONA I PEO 'G'

Tercera Prov BCN (IV)
ESPIGA 'C' 1 - 3 SANT ANDREU 'E'
PEONA I PEO 'E' 4 - 0 Vacant
BCN-VULCA 'B' 3 - 1 BADALONA 'C'
TRES PEONS 'I' 2 - 2 FOMENT 'H'
CATALUNYA 'D' 0'5 - 3'5 ESCOLA ESCACS DE BCN 'C'

Tercera Prov BCN (V)
Vacant 0 - 4 Vacant
MOLLET 'D' 4 - 0 COLON SABADELL 'I'
VILA OLIMPICA 3 - 1 BARAD 'C'
MONTCADA 'D' 2 - 2 UGA 'E'
TERRASSA 'G' 4 - 0 Vacant

Tercera Prov BCN (VI)
MOLLET 'E' 1 - 3 COLON SABADELL 'H'
CASTELLAR 'C' 0'5 - 3'5 CERDANYOLA VALLES 'E'
TERRASSA 'F' 0 - 4 GRANOLLERS-CANOVELLES 'C'
BADIA 'B' 0 - 4 LLIÇA-RONÇANA 'E'
SANT QUIRZE 'B' 3 - 1 LLINARS 'D'

Tercera Prov BCN (VII)
CALLDETENES 'B' 0'5 - 3'5 LLIÇA-RONÇANA 'C'
FRANQUESES 'B' 1 - 3 SANT BOI LLUÇANES 'C'
SANT PERE TORELLO 'B' 4 - 0 CALDES DE MONTBUI 'B'

COLON SABADELL 'J' - VIC 'B'
CARDEDEU 'B' 1 - 3 LLINARS 'C'

Tercera Prov BCN (VIII)
CALDES DE MONTBUI 'C' 0 - 4 SANT BOI LLUÇANES 'B'
LLINARS 'E' 2 - 2 LLIÇA-RONÇANA 'D'
VALLROMANES 2 - 2 BARAD 'B'
COLON SABADELL 'G' 1 - 3 PALAU-SOLITA
MOLLET 'F' 0'5 - 3'5 GRANOLLERS-CANOVELLES 'B'

Tercera Prov BCN (IX)
CATALONIA 'D' 4 - 0 L'ESTANY 'B'
MINORISA 3 - 1 BERGUEDA 'C'
SANTPEDOR 'D' 0 - 4 SURIA
Vacant 0 - 4 JOVIAT
BERGUEDA 'D' 1 - 3 OLESA 'B'

Tercera Prov BCN (X)
ESPLUGUES 'B' 4 - 0 COLONIA GÜELL 'C'
MARTORELL 'D' 0 - 4 SANT ESTEVE
CAPELLADES 'B' 0 - 4 PASSIO 'B'
PALLEJA 3 - 1 OLESA 'C'
MONTBUI 'B' 0 -  4 VILAFRANCA 'D'

Tercera Prov BCN (XI)
PRAT 'C' 4 - 0 Vacant
ESPLUGUES 'C' 4 - 0 Vacant
RIBES 4 - 0 CASTELLDEFELS 'C'
VILAFRANCA 'E' 4 - 0 SITGES 'D'
CORNELLA 'D' 2 - 2 COLLBLANC-AURORA 'C'

Tercera Prov BCN (XII)
COLONIA GÜELL 'B' 3 -1 COMTAL 'F'
VILAFRANCA 'C' 4 - 0 COLLBLANC-AURORA 'D'
CASTELLDEFELS 'D' 0'5 - 3'5 PEONA I PEO 'F'
TRES PEONS 'H' 4 - 0 Vacant
Vacant 0 - 4 JAKE 'E'

Tercera Prov BCN (XIII)
ESPIGA 'B' 2 - 2 TRES PEONS 'G'
CATALUNYA 'E' 2 - 2 JAKE 'D'
Vacant 0 - 4 SANT MARTI 'F'
CONGRES 'E' 0-4 LIRA 'E'
PEONA I PEO 'D' 3'5 - 0'5 ONCE BCN 'B'

Preferent GRN
OLOT 'B' 1.5 - 8.5 PALAFRUGELL
FOMENT BISBAL 2.5 - 7.5 CASSA
FIGUERES 'C' 4'5 - 5'5 SALT i GIRONA
GERUNDA 'B' 10 - 0 BESCANO
GUIXOLENC 7 - 3 DOTZE CASTELLS

Primera Prov GRN
BLANES 5'5 - 2'5 PALAFOLLS
LLORET 5 - 3 BANYOLES 'B'
TORDERA 'B' 4'5 - 3'5 GERUNDA 'C'
MONTGRI 4 - 4 SANT GREGORI
CASSA 'B' - GUIXOLENC 'B'

Lloret 5 - Banyoles “B” 3.

EL LLORET AMB TOTS ELS SEUS MILLORS EFECTIUS PATEIX PER ENDUR-SE EL MATX.

El Lloret, que estava a la zona de risc, ha reforçat el seu equip per enfrontar-se al Banyoles “B” que ha tingut a prop puntuar, però a la fi s’han endut el matx.

Remarcables les victòries de Jordi Muratet (ja porta 6,5 de 7) imposant-se ràpidament a Urresti, que li treia mes de 150 punts d’elo, i de la seva filla Júlia Muratet (que porta 5,5 de 6). Els empats de Guillem Turrò, enfront de Manel Castellanos, que li portava gairebé 200 punts d’elo i d’Alexandra Muratet amb el veterà Albert Robert, han aportat el 3 punts banyolins, insuficients davant d’un Lloret molt potent.

 

Segona Prov GRN
SANTA EUGENIA 'C' 2 - 6 FIGUERES 'D'
SANTA EUGENIA 'B' 5 - 3 OLOT 'C'
PALAFRUGELL 'B' 6'5 - 1'5 GERUNDA 'E'

DOTZE CASTELLS 'B' - VIDRERES
SALT i GIRONA 'B' 5'5 - 2'5 GERUNDA 'D'

De sueño a una verdadera realidad

Buenos días a todo el mundo ajedrecista, el Salt-Girona b hoy en el campo vecino ha demostrado su cara mas positiva y alegre ganando a un rival a priori duro  en la clasificación. Nuestros rivales a priori eran superiores salvo en los dos primeras tableros; no acababa de llegar una hora y veo un compañero de mi club levantándose y confirmando nuestro punto, Francis un gran colega que lleva muy poco tiempo en las filas del Salt seguidamente en Jaume una gran personalidad confirmando tablas y de repente el autor de la crónica hace unas tablas forzosas por ahora pintaba bien la cosa incluso Bota el veterano de Salt hace unas tablas ante el hermano de un maestro catalán. Seguidamente tocaba sufrir debido que Pau patrigo se equivoca en el sacrificio de un alfil por un peón y Moises no le perdona y gana su merecido punto no obstante Sabates con su nobleza gana un punto valioso ahora sólo faltaban dos puntos por decidir de David Pou y nuestro malagueño, con sufrimiento se lograron los dos puntos que suerte la verdad David que en toda la partida iba de remolque pero finalmente la pudo girar.


SALT-GIRONA B 5.5 GERUNDA D 2.5


ANASS JAAIDI BATTANI

 

Tercera Prov GRN (I)
BANYOLES 'E' 2 - 2 L'ESCALA
FIGUERES 'E' 0 - 4 ELS PALAUS 'B'
DOTZE CASTELLS 'C' 2 - 2 SANTA EUGENIA 'E'
MONTGRI 'B' 1 - 3 ELS PALAUS
OLOT 'D' 1 - 3 BANYOLES 'C'

Tercera Provincial:

UNA DE FREDA, UNA DE CALENTA I UNA ALTRE DE TÈBIA.

Grup I:
Olot “D” 1 - Banyoles “C” 3.
Banyoles “E” 2 – L’Escala 2.

Grup II
Blanes “B” 3,5 - Banyoles “D” 0,5.

Els equips de Tercera del Banyoles, han obtingut resultats per a tots els gustos.

 

Tercera Prov GRN (II)
BLANES 'B' 3'5 - 0'5 BANYOLES 'D'
VILOBI 'B' 0 - 4 SANTA EUGENIA 'D'
VILOBI 4 - 0 SALT i GIRONA 'C'
BLANES 'C' 4-0 PALAFRUGELL 'C'
GERUNDA 'F' 3 - 1 CASSA 'C'

VILOBÍ 4 SALT I GIRONA “C” 0

Josep Gonzalez 1880 –Josep Cisterna 1737 1-0
Marçal Morell 1824 –Lluís Victòria 1700 1-0
Jordi Johé 1821-Artur Antunez 1700 1-0
Alberto Garrancho 1700- Bernat Rodriguez 1700 1-0

Després d’una ronda de descans, reemprenem la competició amb els ulls posats a l’última i decisiva ronda contra el Blanes, sense oblidar-nos dels equips que tenim entre mig. Així, avui ens visitava el Salt i Girona, que la setmana passada ( no en vaig fer crònica) ja va repassar 3 a 1 a l’equip B, que a part del debut dels germans Ribas, contava amb dos clàssics com l’Esteve i en Felip que no van estar a l’alçada que se’ls suposa (toma bronca!). Amb totes les precaucions possibles (hem posat els tres 1ers de la llista) hem començat, amb la pressió de no perdre cap partida, el sistema olímpic així ho requereix( amb la puntuació normal, guanyant la setmana que bé ja estaríem). Amb els elos força superiors els punts han anat caient més o menys tranquil•lament, fins la partida d’en Marçal que si bé semblava igualada i que ens podria dur algun problema , tenia totalment controlada com més tard ens ha demostrat. 4 a 0 i a esperar la setmana que ve.

VILOBÍ “B” 0 SANTA EUGENIA “D” 4

Enric Campos 1700- Maria Vidal 1741 0-1
Martí Ribas 1700- Martí Angelats 1700 0-1
Gemma Salvi 1700- Tudor Toader 1700 0-1
Adrià Ribas 1700- Jaume Vidal 1700 0-1

Com he dit després del 3 a 1 de la setmana passada, on van debutar els germans Ribas (en Martí va guanyar per incompareixença), aquesta hem substituït els dos “grans”(Esteve i Felip) per dos nous debutants: l’Enric Campos i la Gemma Salvi (la segona noia que debuta aquest any). Han repetit l’Adrià i en Martí Ribas i tots quatre han fet un bon paper tot i perdre. De moment tenen un nivell més baix que els altres nanos d’altres clubs però amb aquest rodatge ben aviat s’hi podran enfrontar en igualtat de condicions. Esperant nous debuts la setmana que ve, ànims a tots !!

 

Preferent LLE
VALLFOGONA 4.5 - 5.5 IVARS
BAIX SEGRE 7  - 3 LA SEU
GUISSONA 5 - 5 BALAGUER 'B'
BENAVENT 6 - 4 LLEIDA 'B'
PARDINYES 2 - 8 VILANOVENC

Primera Prov LLE
LLEIDA 'C' 0.5 - 7.5 MOLLERUSSA
VALLFOGONA 'B' 1'5 - 6'5 TARREGA 'B'
BELLPUIG - ELEFANT
PONTS - ANDORRA 'B'
TORA 7 - 1 BALAGUER 'C'

Segona Prov LLE
VILABARCA 5 - 0 BENAVENT 'B'
BALAGUER 'D' 4 -1 PARDINYES 'B'
SEROS 4 - 1 VILANOVA
BALAFIA 5 - 0 SEGARRA
A. GARRIGUENC 1'5 - 3'5 JUNEDA

Tercera Prov LLE (I)
TARREGA 'C' - PONTS 'B'
ALMENAR 'B' 3 - 1 VILANOVENC 'B'
BALAGUER 'G' 0 - 4 IVARS 'B'
BALAGUER 'F' 4 - 0 Vacant

Tercera Prov LLE (II)
BALAGUER 'H' 0 - 4 BALAFIA 'B'
VALLFOGONA 'C' 4 - 0 VILANOVA 'B'
LLEIDA 'D' 0 - 4 BALAGUER 'E'
ALMENAR 4 - 0 SORT

Preferent TGN (I)
MASDENVERGE 'B' 4'5 - 5'5 GANDESANA
VALLS 'B' 5 - 5 L'ESPLUGA
Vacant 0 - 10 RAPITA
MORA D'EBRE 5 - 5 STA COLOMA QUERALT
L'HOSPITALET 4'5 - 5'5 TARRAGONA 'C'

Preferent TGN (II)
CAMBRILS 7'5 - 2'5 TORREDEMBARRA
REUS DEPORTIU 'B' 7 - 3 CONSTANTI
REUS PLOMS 2'5 - 7'5 VALLS
ALCANAR 1'5 - 8'5 CAPABLANCA
MASROIG 5 - 5 FLIX

Primera Prov TGN (I)
DUESAIGÜES 6 - 2 CAMBRILS 'C'
TARRAGONA 'D' 2'5 - 5'5 LA SELVA
VILA-RODONA - STA COLOMA QUERALT 'B'
BISBAL SCR 1'5 - 6'5 MONTBLANC
LIRA VENDRELLENCA 'B' 6 - 2 RIUDOMS

Primera Prov TGN (II)
SALOU 7 - 1 REUS PLOMS 'B'
PEO VUIT 'B' 2 - 6 TORTOSA
JESUS CATALONIA 3 - 5 AMPOLLA
VILA-SECA 'B' 8 - 0 Vacant
CAMBRILS 'B' 5 - 3 RAPITA 'B'

Segona Prov TGN (I)
CONSTANTI 'B' 0'5 - 3'5 ONCE REUS
VILA-SECA 'C' 0.5 - 3.5 CALAFELL 'B'
TARRAGONA 'F' 4 - 0 Vacant
REUS DEPORTIU 'C' 0 - 4 TARRAGONA 'E'
CALAFELL 3 - 1 CAPABLANCA 'B'

Segona Prov TGN (II)
VILA-RODONA 'B' 4 - 0 Vacant
SARRAL - VALLS 'C'
VALLS 'D' 3 - 1 MONTBLANC 'B'
VALLS 'E' 1'5 - 2'5 BISBAL SCR 'B'

L'ESPLUGA 'B' 4 - 0 STA COLOMA QUERALT 'C'


 

 

1