Dardo

Play Off Ronda 3

 

Actualizado con fecha: 10/05/2009 22:38:17


 

Resultats de la Ronda 12 (03/05/2009)
Segona Divisió (Final Catalana 2-I)
ESCOLA ESCACS DE BCN 7.5 - 2.5 JAKE
PEONA I PEO 10 - 0 Vacant

Colorín colorado el cuento POR FIN ha terminado
Muy lejano queda ya aquel 1 de febrero cuando iniciábamos el campeonato con el objetivo de subir y a fe que se ha cumplido, 11 de 11. La temporada ha sido perfecta, campeones absolutos de la copa catalana, ascenso a 1 división y campeones de 2 división. Tres objetivos y los tres cumplidos, conseguimos el triplete que ni siquiera el Barça lo conseguirá (si sospecháis que soy del Madrid, pues habéis acertado).
L’Escola derrotó por 7,5 a 2,5 al jaque en un encuentro que no tuvo mucha historia. Victorias de Moskalenko, Herraiz, Gual, Martinez, Vehi, Vigo y yo, Tatiana pues ya sabéis, medio punto para el equipo, Velez perdía contra un Shakto que jugó bastante bien y Argemi se dejó un truquillo del veterano Pina.
Hay que felicitar a Gual y Martinez que han estado impresionantes con 11 de 11 y a Rene (aunque nadie quería ir con él en el coche) por sus análisis de nuestras partidas.
Después del encuentro comilona de final de campeonato con alguna que otra anécdota con mejillones incluidos. Los “veteranos” hicieron un poco de salsa rosa y un servidor estuvo al loro para enterarse de los cotilleos actuales y no tan actuales y que obviamente me guardare para mí.
Se habló de un nuevo fichaje para el siguiente año, a poder ser chica. Gual y Velez abogaban por las asiáticas (espero que sus chicas no lean la crónica), Moskalenko por Stefanova, yo por Kosteniuk (y no por ser GM), Vigo, bueno digamos que sus apuestas fueron curiosas, entre ellas la del fichaje de Toni Ayza y Abel no paro de insistir sospechosamente en determinada chica catalana, pero parece ser que la última palabra la tendrá Vehi.
El próximo año a por la división de honor.
PD: Se agradece que durante la comida no nos machacaron mucho por el 2-6 a mí a Herraiz y Martinez.
Iván Marina

Preferent Nacional (Final Catalana 3-I)
CIRERA 7.5 - 2.5 UGA 'B'

Preferent Nacional (Play-Off VIII)
IDEAL CLAVE 5.5 - 4.5 MOLLET

Primera Prov Nacional (Final Catalana 3-I)
BARBERA 'B' 5 - 3 COLÃ’NIA GÃœELL

BARBERÀ B ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LA PRIMERA CATEGORIA CATALANA.

L’equip B del Barberà s’ha imposat en la final de primera categoria a l’equip de la Colònia Güell per 5-3.
S’han hagut de jugar tres partirs per tal d’arribar al cim de la categoria. Fa dos diumenges ja vam jugar la primera jornada: vam eliminar l’Unió Gracienca C ajustadament: 4.5 a 3.5. Això va posar en alerta l’equip que de facilitats no n’ha trobat cap. En la segona jornada vam eliminar l’Arenys de Munt per 5-3 en la confrontació en què vam passar menys angúnies. D’aquesta manera arribàvem a la final. En principi esperàvem jugar contra La Passió, però aquest equip va ser eliminat ajustadament per La Colònia Güell. Tenir al davant avui un jugador com en Francisco Javier García MF ens ha donat molta moral. Sortíem segurs. Després dels altibaixos típics del joc hem començat dominat per 2-0 i hem encarrilat el resultat. La Colònia Güell ha tingut les seves opcions però han estat més les errades comeses per ells que per nosaltres. Al local de joc hi havia força ambient ja que alguns jugadors del segon equip, tot i no jugar per suplència, no s’han volgut perdre la matinal d’escacs. En Francisco Javier ha dominat clarament amb forta pressió estratègica en una siciliana dragó. Jo he perdut un final més o menys equilibrat per fer un canvi erroni de torres. El meu rival ha jugat precís i ha fet valer la seva millor posició. Realment hem sento decebut de la meva actuació: 0.5 punts de 3. En Jordi Aranda ens ha fet patir de valent però té la sort dels valents. Desplega un joc molt actiu i arriscat que és vistós. Un, mirant les seves partides, s’ho passa bé. Però avui ha caminat damunt la corda fluixa i...sortosament per als interessos de l’equip ha acabat guanyant. David Gómez ha guanyat peça i desseguida s’ha imposat. En David ha fet un gran play-off. Un paper similar ha fet l’Enric Mármol. Molts punts per a l’equip. Avui l’Enric ha guanyat i ha completat un 100% , és a dir 3 de 3. L’Albert Segarra i en Víctor Ramírez han assegurat el resultat amb taules els dos. M’ha fet molta il•lusió aquesta victòria d’equip i a veure si l’any que ve el podem mantenir a la categoria. El puntatges en el play –off han estat, a més de l’Enric i el meu propi ja mencionats, els següents: David Gómez 2.5 de 3; Víctor Ramírez 2 de 3; Roberto Villa 2 de 2; Juan Antonio Serrano i Albert Segarra 1 de 2, Javier Delgado 0.5 de 2; Marc Ferrer 0 de 2; Jordi Aranda 1 de 1; Francisco Javier García 1 de 1.
Resta donar les gràcies a tots els que han fet possible aquest èxit tenint en compte que molts dels que van jugar la fase regular no han pogut disputar el play-off. Per tant s’han de mencionar també com a artífexs de la victòria i felicitar des d’aquesta plataforma de Ajedrez Noticias Diarias a en Víctor Pont, Òscar Companys, Ignacio Méndez, Francisco Gutiérrez (avui se sentia com un nen amb sabates noves perquè explicava que havia guanyat totes les partides menys unes taules), Jordi Riu i en Daniel Cama. Espero no deixar-me ningú i si ho faig demano disculpes.
La foto correspon a membres del club però no és l’equip B al complet. D’esquerra a dreta. Dempeus: Jonatan Alonso, Víctor Ramírez, Víctor Pont, Jordi Riu, Albert Segarra i Àngel Pascual. Asseguts: Francisco Javier García, Francisco Gutiérrez, Enric Mármol i Jordi Aranda.

Àngel Pascual Sauch

 

Segona Prov Nacional (Final Catalana 3-I)
CERDANYOLA VALLES 'D' 4 - 4 CANET

Segona Prov Nacional (Final Catalana 3-II)
LLIÇA-RONÇANA 3 - 5 BALAFIA

Tercera Prov Nacional (Final Catalana 3-I)
VILASSANES 'B' - VILAFRANCA 'E'

Tercera Prov Nacional (Final Catalana 3-II)
LLAVANERES 3 - 1 LLIÇA-RONÇANA 'C'

Primera Prov TGN (Final Provincial II)
VILA-RODONA - AMPOLLA