Nota informativa del Catalonia de Manresa


 

Torna l'Open Internacional Ciutat de Manresa,


 

El dia 20 de Juny es van celebrar eleccions al club d'Escacs Catalònia, on es va produir un canvi de junta motivat per molts factors, un dels mes importants era el fet d'haver anul·lat l’Open i les formes de fer-ho, ja que els propis socis del club vam ser els últims en assabentar-nos de aquesta decisió i en cap moment se’ns va deixar ajudar a tirar-lo endavant.


 

Aquest Open es un símbol per al nostre club i un dels tornejos amb més història aquí Catalunya. Creiem que els motius per els quals la anterior junta van anul·lar-lo no són raons de pes. Deien que era més important pensar en aspectes com la promoció a la canalla, etc...


 

Som un grup bastant ampli i podem encarregant-se de tots els aspectes, sense deixar de banda el torneig més important que tenim.


 

Al només disposar d’un parell de mesos, per desgràcia no podem organitzar l’Open en el seu format original per aquest any. De cara a aquest any es celebrarà en format actiu el dia 31 d’Agost i de cara a l’any vinent recuperarà el seu format original.


 

Per últim volia demanar disculpes al Club d’Escacs Berguedà per l’actitud del nostre anterior president sobre el tema de quin era el torneig decà, si el nostre no ho és, ho hauria d’haver acceptat i rectificat a temps.


 

Marcel Albets Real,

President de l’Escacs Catalònia Club.

 

 

 


 

 

1