Comunicat del Club d’Escacs Vall del Tenes

Com ben és sabut per molts de vostès, des de ja fa algun temps el Club d'Escacs Lliçà d'Amunt i el Club d'Escacs Ronçana estan competint conjuntament sota el nom de Clubd’Escacs Lliçà-Ronçana, gràcies a una fusió esportiva sol·licitada en el seu moment i degudament aprovada per la Federació Catalana d’Escacs.

Vist el rotund èxit de la nostra "unió", ens hem plantejat avançar en aquesta línia, i aprofitant la incorporació dels jugadors del Club d’Escacs Bigues, hem decidit constituir un nou club anomenat Club d’Escacs Vall del Tenes.

Totes les activitats organitzades durant aquests anys, tant dirigides als nostres socis (classes setmanals, participació en torneigs oficials, torneigs socials, … ) com a la comunitat escaquística en general (obert de tardor i tancats de primavera), tindran continuïtat i nodescartem acompanyar-les amb d’altres en els propers anys.

La implicació més important d’aquesta constitució és el canvi en la denominació. En aquest sentit tenim:

Nova denominació federativa: Vall del Tenes (VDT)

Nova adreça web: www.escacsvalldeltenes.cat

Nova adreça de correu electrònic: info@escacsvalldeltenes.cat

Només ens queda recordar-los que la nostra sèu central es troba al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana, on estarem encantats de saludar-los si venena visitar-nos.

Atentament,

Junta Directiva del Club d’Escacs Vall del Tenes

 

 

 


 

 

1