bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

La liga catalana en directo   sábado 30 a las 16'30 UGA - CSS Sabadell

 Actualizado con fecha: 25/01/2010 14:57:40

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
 

 

 

 

 Ronda 1

 

Resultats de la Ronda 1 (23/01/2010)
Divisió Honor
LLEIDA 9 - 1 SANT ADRIA
SANT ANDREU 1 - 9 UGA
COLON SABADELL 5'5 - 4'5 MONTCADA
FOMENT 6 - 4 SITGES
BARBERA 6'5 - 3'5 FIGUERES
CERDANYOLA VALLES 5'5 - 4'5 TERRASSA

Como complemento del extraordinario encuentro del Sabado entre el Colon de Sabadell y el Montcada os envio unas cuantas imagenes.

El encuentro de ayer fue de los que hacen aficion, creo sinceramente que ha sido un gran acierto los encuentros de division de honor en Sabado, al menos para los aficionados, ayer en Sabadell no solo estaba repleta de aficionados locales, si no que vinieron aficionados de toda la comarca.

Centrandonos ya en el encuentro, decir que la "sorpresa" estuvo a punto de producirse, en algunos momentos ciertamente tuvimos el encuentro totalmente controlado, las partidas de Jose Manuel Lopez, Miguel Illescas y Cayetano Alonso para nada podiamos imaginar que tuvieran el fin que tuvieron, de hecho solo pintaba complicada la de Michael Rahal, pero el ajedrez tien estas cosas de hecho el elo no manda siempre porque en estos tres tableros la ventaja de elo era significativa.

Las victorias de Lluis Maria Perpinya, Orelvis Perez y Mellado unido a las tablas de Rahal, Jordi Magem y amador Rodriguez dejo un 4,5 a 4,5 dejando jugando a David Navara y Cuartas, el bravo Cuartas aguantaba los envites de David, setenta y tantas jugadas necesito el extraordinario Navara para quebrar la resistencia de Cuartas.

Al final los puntos quedaron en casa aunque con muchisimos mas problemas de los previstos, tambien dejar constancia de la gran deportividad y el buen ambiente que impero en todo momento entre los dos equipos-

No queda mas que seguir luchando y prepararnos para el dificilisimo encuentro del proximo sabado frente a la UGA.

EL FIGUERES “A” INICIA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS AMB UNA DERROTA A DOMICILI PER 3’5-6’5 CONTRA EL BARBERÀ

En la primera ronda de la Divisió d’Honor el primer equip del C.E. Figueres ha perdut en el seu desplaçament a Barberà per 6’5 a 3’5. Tot i que l’equip barceloní era superior en elo a tots els taulers amb diferències de 50 a 100 punts, ha quedat la sensació que el Figueres ha deixat escapar una gran oportunitat, doncs alguna partida que era favorable s’ha acabat torçant i ha condicionat la resta de partides. Concretament es tracta del nové tauler, on Josep Maria Lillo, després d’una excel.lent partida amb la defensa Pirc, té avantatge clara, però se li escapa una jugada i ha d’inclinar el rei. Aquesta inesperada derrota obliga a Manel Pijuan a lluitar per la victòria, i al forçar també acaba perdent. Cal destacar les taules dels dos primers taulers, el GM Campos enfront el GM Postny (2632 d’elo), i el MF Jordi Cuadras davant el MI Asis, el primer amb partida molt sòlida i el segon amb millor posició. El MF Jaume Vives que torna a jugar després de 2 anys, també ha tingut opcions en la seva partida, però ha acabat perdonant i cedint. La única victòria figuerenca la obté el MC Jordi Serra que es desfà posicionalment del MF Bosque.
Enguany hi ha dues novetats importants a la competició. Per una banda, és el primer cop que la Divisió d’Honor es juga els dissabtes a la tarda a partir de les 16:30 h (la resta de categories continuen disputant-se els diumenges al matí), i la categoria consta de 12 equips -11 rondes-, enlloc dels 10 dels darrers anys. Degut al canvi en el dia de joc, el primer equip del Figueres disputa els seus encontres al primer pis de la seu de la UGT de la capital empordanesa, a uns escassos 50 metres de la seu del club, el Casino Menestral Figuerenc.

 

Primera Divisió (I)
BALAGUER 3'5 - 6'5 OLOT
PEONA I PEO 7 - 3 BARCELONETA
COLMENA 4'5 - 5'5 JAKE
BCN-VULCA 5'5 - 4'5 GERUNDA
TARRAGONA 5'5 - 4'5 ATENEU COLON

Barcelona Vulcà 5,5
Gerunda 4,5

Per poc altre cop

El BCN Vulcà s’està convertint en un d’aquells equips que sempre se’t escapen per poc. L’any passat els vam visitar al final de la temporada i vam perdre per 6 a 4 quan l’empat hagués estat el resultat més just. Avui la història s’ha repetit… més o menys.

Ens hem desplaçat a la Ciutat Comtal amb les baixes dels germans Mayo i en Carles Barrera, que han estat suplides per l’Oscar Martínez, l’Albert Trias i en Carlitus “Globetrotter” Serra. Hom pensaria que aquesta fuga de cervells debilitaria molt el Gerunda B de cares al seu match amb el Blanes, però res més lluny de la realitat perquè la pallissa ha estat monumental: 10 a 0!

Tornant al match del Vulcà, les semblances amb l’any passat no s’acaben aquí, ja que molts de nosaltres ens hem enfrontat amb els mateixos jugadors. En el meu cas és com si no hagués passat el temps: mateixa cadira, mateix rival, mateixos colors, mateixa obertura… i per sort, mateix resultat. Ha estat un feliç dejavú.

El primer en acabar ha estat l’Àlvar, que ha entaulat una posició d’aquelles que es qualifiquen de “totxo”. Les taules matineres li hauran proporcionat molt de temps per gaudir de les peripècies del talentós Mr. Ripley…

Després d'aquest resultat m'he ficat de ple en la meva partida, intentant no dormir-me perquè hi havia moments que la son em podia. Em pregunto si era perquè estava cansat o si era degut als efectes narcotitzants del meu estil de joc...

Al cap de poc he vist com en David es crospia de gratis el cavall del contrincant, i rei que tomba. Veig en Francesc dret que em diu que ha perdut i que anem 1,5 a 1,5.

Torno a la meva partida, on el joc segueix un curs erràtic, inspirat per un instint innat de resistència, unes quantes amenaces que salven la posició i les jugades que el mític Bobby Fischer va fer en la partida model que tinc de la variant que hem jugat. De tot plegat n’ha sortit una victòria molt valuosa, ja que en Luís Enrique havia perdut i l’Albert havia fet taules, o sigui que ens posem amb 3 a 3.

Amb l’alleujament que suposa el fet d’haver acabat guanyant la partida, em llevo i observo el panorama. En Marc salta que salta en un final de cavalls amb peó de menys que té molt mala pinta. En Gusó té un peó passat que sembla garantir l’aventatge. En Carlitus se’l veu segur envaint la posició del rival amb les torres, té bona pinta. I l’Òscar aguanta una posició un pèl incòmoda però que ben jugada semblaria que haurien de ser taules.

I heus aquí que el match se’ns torça sense remei, perquè l’Òscar no encerta a defensar la posició, un excés de passivitat precipita el resultat. Per compensar-ho en Carlitus aconsegueix una posició de mat en tres inevitable i el match es torna a igualar. Però veiem com el match se’ns escapa de les mans perquè la partida d’en Gusó s’ha igualat i ha derivat a un final de torres d’igualtat total, on forçar la posició era impossible. Resultat taules, anem 4,5 a 4,5.

Però queda la partida d’en Marc, que ara ja perd per dos peons de diferència. Tot l’esforç de resistència ha resultat en và ja que el seu rival després de moltes maniobres ha estat capaç de dur el peó a les portes de la coronació, la derrota era inevitable. 5,5 a 4,5.

Tot i la derrota en general les sensacions de l’equip són bones. Tot esperant poder jugar altre cop amb el BCN Vulcà (a poder ser a casa, per variar) fixem ja la vista en els següents matchs, que es preveuen importants per la sort de l’equip a la lligueta. Això només ha fet que començar.

Salutacions.

Jordi Garcia

 

Primera Divisió (II)
CERDANYOLA MATARO 2 - 8 TRES PEONS
SANT MARTI 4'5 - 5'5 ESCOLA ESCACS DE BCN
LIRA 2'5 - 7'5 REUS DEPORTIU
COLON SABADELL 'B' 4'5 - 5'5 COMTAL
SANT BOI 6 - 4 CONGRES

Els resultats de la 1ª ronda del Campionat de Catalunya per Equips, dels equips de Sant Martí, el dia 24 de gener de 2010, han estat:
1ª Divissió Grup II Sant Martí A 4,5 – Escola d’Escacs BCN 5,5
Preferent ,, I Manou A 3,5 - Sant Martí B 6,5
1ª Territorial ,, VIII Vila Olímpica A 2 - Sant Martí C 6
1ª ,, ,, VII Sant Martí D 4,5 - Cerdanyola del Vallés E 3,5
2ª ,, ,, V Sant Martí E 7 – Laietania-Alella 1
3ª ,, ,, XIII Foment F 1 - Sant Martí F 3
Un any més ha començat el Campionat de Catalunya per Equips, i el Sant MArtí no es pot queixar de com li ha anat la primera ronda. Que hagin guanyat 5 dels 6 equips que jugaven és un bon començament. Hem portat tots els equips sense cap vacant i a més la gent ha arribat puntual, la qual cosa feia presagiar uns bons resultats. A més alguns antics socis com Juan Antonio Gutiérrez o Francisco Rojas ens han vingut a animar. El primer equip ha estat a punt de donar la sorpresa i puntuar amb l’Escola d’Escacs. Els dos equips han tingut una sola baixa als darrers taulers, respecte l’equip de gala, per la qual cosa ens treien uns 150 punts d’elo per tauler als set primers. Les nostres joves promeses sembla que estan molt fines, ja que l’Érik Martínez ha jugat molt correctament guanyant justament el MI David Martínez i l’Imar sense temps ha fet taules amb el Víctor Vehí un final que tenia pitjor. La darrera partida amb empat a 4,5 al marcador ha estat la del primer tauler, on finalment el Marc Sánchez no ha pogut puntuar amb el G.M. Víctor Moskalenko. El segon equip ha donat la sorpresa guanyant el fort Masnou, ja que èrem inferiors per elo a tots els taulers. Els del Maresme han estrenat local, però els nostres deuen haver posat més ganes o tingut més sort, perque han guanyat als tres darrers taulers intercanviant punts a la resta. L’equip C estrenava categoria després d’haver baixat l’any passat i ho ha fet amb una victòria davant el Vila Olímpica. Els rivals no han presentat el millor equip del que disponien, i la més gran experiència dels nostres jugadors ha fet que guanyesin àmpliament. L’equip D també ha guanyat a un Cerdanyola del Vallès E ple de nens, que han presentat un dura batalla. L’equip E ha guanyat el Laietania-Alella que s’ha presentat amb només 6 jugadors i només ha puntuat el primer tauler rival. L’equip F dels nens ha guanyat el Foment F a domicili.

Fins aviat.

SANT BOI 6-CONGRÉS 4
BARBERÀ B 8,5-CONGRÉS B 1,5

SORTIM DES DE BOXES

Matí ennuvolat de diumenge hivernal, jornada perfecta per la pràctica dels escacs. Dia de retrobaments, molts no ens vèiem des d’un any encà, amb altres coincideixes bé a tornejos, al club o fent vida nocturna (mai 48 hores abans de la partida eh ;-) ).
Aquest ambient és el tret mes positiu de la matinal d’avui, ja que si ens centrem en el rendiment dels nostres dos primers conjunts, és cert que haurem de millorar si volem assolir les anhelades permanències.
El matx de Sant Boi sembla estrany, doncs als cinc primers taulers ells eren més forts i precisament allà ens hem imposat. Meritòries taules de Pere Martínez (s’estrenava al primer tauler) amb negres davant el potent MC Lerch; victòria d’en Llopis, que vol millorar l’actuació de la temporada passada, davant del jove Dani Moreno; taules del sòlid Oliver i victòries del veterà Fermí Tejero i del mestre, que sembla que al cinquè escaquer superarà amb escreix els registres de fa un any. Ramírez, Sagués, Salvo, Bielsa i Alonso no han pogut rascar als cinc darrers taulers, fet que ha facilitat la victòria local.

Els del B hem acabat apallissats. El resultat mostra la diferència real que hi ha entre un i altre conjunt, si bé amb una mica més de sort podríem haver aconseguit una puntuació més digne. El primer en caure ha estat en Joan Sorribas, també l’Andreu, que ha perdut peça. En Viñals estrenava el nostre marcador entaulant una partida molt igualada davant d’un rival teòricament superior mentre que acte seguit en Lucas ha hagut d’inclinar el rei. Quan jo he guanyat la meva partida, després que el meu rival cometés un error tàctic en una posició equilibrada que li ha costat un alfil, la Sandra també havia caigut derrotada, al deixar-se una qualitat quan gaudia de bona posició. Anàvem 4,5 a 1,5 i quedàven quatre partides, totes quatre en posició lleugerament inferior.
Poc a poc, els punts anaven caient al cabàs dels vallesans, doncs en Codina no podia embolicar la troca i el seu rival ha aprofitat l’avantatge material fent gala d’una bona tècnica (tot i l’èmfasi que ha posat la Sandra per mirar de refutar-ho), mentre que en Sadurní ha acabat perdent material a causa del constrenyiment que patia. Minuts més tard li arribava el torn a en Jordán, després d’una partida boja, amb totes les peces penjant i els reis de càmping, on el mestre català Mingo ha imposat una major precisió.
Només quedava la partida d’en Moranta, que mirava d’entaular un final inferior davant de l’espectació de tots els presents. Quan després de tirar d’experiència per equilibrar la posició ja tenia les taules, ha volgut embolicar la troca, deixant oberta la porta a una hipotètica victòria i, com passa de vegades, en Màrmol ho ha sabut aprofitar per fer progressar el darrer peó que li quedava i fer-se amb el punt.
M’agradaria destacar la baixa d’en Climent, per motius desconeguts, aprofitant aquestes línies per engrescar-lo a participar en aquest per equips, al considerar-lo un valor molt important de cara a assolir l’objectiu final.

Casualment, tant el C com el D s’han estrenat amb victòria davant de dos vacants, fet que han aprofitat els nostres jugadors per gaudir del cap de setmana lliure. Tenim constància que en Xavier va passar el dissabte esquiant i el diumenge al llit recuperant-se de les consegüents caigudes i blaus mentre que les estrelles mediàtiques no s’han deixat captar per les nostres càmeres.

La setmana que ve el primer equip tindrà un matx molt dur a casa del Tres Peons, mentre que els del B visitem als seus veïns graciencs de l’UGA C, en el primer matx directe per la permanència de la temporada.

Fins diumenge

Héctor Hernández
Club d’escacs Congrés


LA LIRA 2½-7½ REUS DEPORTIU
1 LEIVA, D (MC) 2301 ½-½ 2379 ZURANO, P (MC) 3
2 LEIVA, A (MC) 2272 ½-½ 2371 HERRERO, J (MC) 4
3 ROIG, J (1) 2256 0-1 2332 MONTELL, JC (MC) 5
4 RUEDA, D 2193 0-1 2327 SOLE, X (MC) 6
5 FRANCH, J 2181 0-1 2253 FERNANDEZ, F 10
6 MOLANO, I (1) 2129 ½-½ 2251 FERNANDEZ, J (MC) 11
7 MARTIN, E (1) 2131 0-1 2247 VELASCO, JM 12
8 MOYA, D 2128 ½-½ 2196 LOPEZ, S 13
9 GARCIA, J 2122 0-1 2186 PALOMO, X 14
10 COSTAS, C 2075 ½-½ 2126 BOLDU, R 16

"Fight or Die (Luchar o morir)"

Una vez más, el Cto. Cataluña por Equipos (un clásico para todos) ha dado comienzo y esta temporada a título personal es completamente nueva: Nuevo club, nuevos compañeros, nueva vida en Barcelona (motivos profesionales), etc... Un cambio de aires nunca va mal, pese a dejar atrás a todos mis compañeros y amigos del recientemente fundado "Vall del Tenes", que desde aqui quiero mandarles a todos un abrazo enorme y que logren tantos éxitos o más para este año!!!!

Entrando en materia ajedrecistica, La Lira ha caido en el Gr. II, siendo el peor equipo después del Congrés, Cerdanyola Mataró y Comtal. Encima con bestias como l'Escola d'Escacs, Reus Deportiu y Tres Peons, el descafeinado Sabadell "B" (que solo tiene que preocuparse de no bajar) y los outsiders Sant Marti y Sant Boi, hacen que el objetivo de la permanencia sea todo un reto espartano, algo más que un loco sueño... pero contra todo prónostico es posible lograrlo!!! Un autentico grupo de la muerte como también de la suerte, porque el quilometraje que nos vamos a ahorrar todos será tremendo!!! Los del Gr. I no puede decir lo mismo... je, je, je!

Nos estrenabamos jugando en casa contra un clásico como es el Reus Deportiu, un equipo compacto y muy sólido. El gran desplazamiento provocó que no presentaran el equipo de gala, ni tampoco a los MI's que tienen... pero si un equipo más que suficiente para ganar el match sin sobresaltos. Nosotros presentamos el equipo de gala, por los motivos explicados anteriormente.

Empieza el match! Hay caras muy tensas, concentradas, ojos y mentes apuntando hacia el tablero. Sobrevivir era una meta muy cuesta arriba, pero no imposible. Todos ibamos presionados por el reloj, excepto yo y Jaume Franch. La primera partida en finalizar fue la David Rueda, que no tuvo su dia y perdió rápidamente tras dejarse una secuencia táctica (0-1). Poco más tarde Toni Leiva entablaba con Joan Herrero en una posición igualada y seca (½-1½). El siguiente fue un servidor, quien se disfrazó de "Ultra-tocho" (Contra alguien tocho hay que jugar aún más tocho!) y jugó una partida con el estilo que le caracteriza. Javier Fernandez se apuró demasiado intentando abrir lineas y optó por cerrar la posición completamente, por si las moscas... Queda comprobado que cada vez que no salgo de fiesta, siempre acabo en tablas xDDD (1-2). Carles Costas no tan solo logró sobrevivir en una posición que hacia daño a la vista, sino que logró contraatacar al joven Roger Boldu, después de que éste desperciara una clara oportunidad de lanzar un ataque brutal en el medio juego, para acabar firmando tablas en una posición igualada (1½-2½). Los siguientes en caer derrotados fueron Jesus Roig y Enric Martin, quienes tuvieron sus posibilidades pero la experiencia de sus oponentes quizás fue lo que decidió (1½-4½). Con el match casi decidido, aun quedaban varias partidas y hubo esperanza de remontar a lo grande. Jaume Franch tenia bastante ventaja en posición y tiempo; David Moya tenia dos peones de más sin compensaciones de por medio, David Leiva sobrevivia ante el preciso juego de Pedro Zurano y Josep Garcia luchaba en una posición con posibilidades ante un "Erizo Siciliano". Si habian posibilidades reales de haber ajustado el marcador, se esfumaron sin más. Jaume Franch con peón de menos y no pudo resistir en el final (1½-5½), Josep Garcia acabó perdiendo calidad, luego de pieza y la partida (1½-6½), David Moya desperdició la única ocasión clara de victoria local, acabando en tablas (2-7) y en el primer tablero el combativo David Leiva firmó tablas después de buscar una victoria hasta debajo de las piedras en todo momento (2½-7½).

Resultados R1:

Cerdanyola Mataró 2-8 Tres Peons
Sant Marti 4,5-5,5 Escola Escacs
La Lira 2,5-7,5 Reus Deportiu
Colon Sabadell "B" 4,5-5,5 Comtal
Sant Boi 6-4 Congrés

El match estuvo muy reñido y solo la mala suerte nos privó de haber acabado con un marcador más ajustado. Viendo los primeros resultados aquí habrán sosrpresas a "Tutti Pleni", y los favoritos sudarán de lo lindo para imponerse...!!

El próximo domingo visitamos a la todopoderosa Escola d'Escacs, para seguir con el calentamiento y entonarnos hasta que llegue la hora de la verdad... Hasta entonces, podremos machacar algun MI y sobretodo salir de fiesta hasta el amanecer!!!!

Saludos cordiales, Ismael Molano.

Cronica en la web del Sant Boi

 

Segona Divisió (I)
PALAFRUGELL 4'5 - 5'5 SANTA EUGENIA
MARAGALL 1 - 9 SANT JOSEP BADALONA
TORDERA 4'5 - 5'5 CIRERA
FOMENT 'B' 5'5 - 4'5 ARAGONES
SANT ANDREU 'B' 5 - 5 UGA 'B'

 

 

PALAFRUGELL

4,5

 

 

SANTA EUGENIA

5,5

1

FERNANDEZ PEREZ, DIDIER

2219

½

1

SALGADO ALLARIA, CARLES

2315

2

 PARALS MARCE, LLUIS

2210

0-1

2

 SABRIA BATLLE, POL

2315

3

FERNANDEZ GARCIA, FRANCESC

2215

½

3

CASANELLAS RUANO, LLUIS

2260

 

 

2215

 

 

 

2297

4

CORONADO IRUELA, MANEL

2198

½

4

SORROCHE MARTIN, JOSEP M.

2232

5

TOSAN PEREIRA, FELIP

2187

1-0

5

VIDAL ZAMORA, ALEX

2251

6

FERNANDEZ GUTIERREZ, MIQUEL

2188

0-1

6

SUITA GARCESO, NEMESI

2136

7

FERRER VIÑAS, SALVADOR

2128

1-0

7

DIAZ COMAS, JORDI

2064

 

 

2175

 

 

 

2171

9

MATO BONANY, JOAN

2035

1-0

10

GALLART VILA, JOAN

1946

10

LOPEZ CAMARENA, FRANCESC

2033

0-1

11

GARCIA-CASTANY MUSELLAS, GAL.LA

1929

14

MORALES PAYTUVI, FREDERIC

1891

0-1

15

BONAVIA HEREDIA, FRANCESC

1897

 

 

1986

 

 

 

1924

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2130

 

 

 

2135


Avui hem començat una nova temporada. La primera jornada acostuma a tenir un plus de dificultat. I avui no ha estat una excepcio. (Tinc un problema amb 2 o 3 tecles, entre les que es troba l'accent; que no puc posar ...).

Palafrugell mereixia un resultat millor. Durant tot el mati, han tingut posicions favorables. Pero, finalment, el punt senzer s'ha anat cap a la capital gironina.

Vull donar la benvinguda al jugador que defensara el primer tauler: el mestre fide i arbitre internacional Carlos Salgado. Es una persona molt coneguda en el nostre petit mon escaquistic, que practicament no cal massa presentacions. Te la dificil papereta de defensar el primer tauler.

Avui el sector jove ha fet un paper mes que digne (3 punts de 4), Gal.la Garcia-Castany ha fet una partida molt seriossa, aconseguint un cert avantatge molt aviat; que ens permetia agafar amb cert optimisme l'inici del matx. Tambe, Francesc Bonavia., ens ha deleitat amb aquelles partides no aptes per a gent nerviosa. Una partida molt tactica, que ha pogut decantar al nostre favor. Pol Sabria ha tingut el privilegi de fer el punt que representava la victoria.

Jordi Diaz i Joan Gallart no han fet bones partides. Pero esta en la logica de les poc afortunades partides que es fan en la ronda 1.

Mereix ser destacada la partida feta per Neme Suita. Ha jugat be, aconseguint millor posicio i apurant-se menys de temps que el seu adversari. (Esta en millor forma que l'any  passat). Ha acabat la partida, entregant peça, que conduia al mat. Molt be.

La setmana vinent visitem la ciutat de Barcelona (que bien !!!). Concretament, juguem contra l'experimentat equip de l'UGE B; que avui ha empatat a domicili contra el fort SANT ANDREU B. Haurem de jugar bastant millor que avui, si desitgem dur-nos quelcom positiu de Barcelona. (Ja he comentat abans, que Palafrugell mereixia mes).

La jornada no ha estat gens favorable per als diferents equips de Santa Eugenia. Confiem que la setmana vinent, millorem resultats.

Salutacions des de Girona,

Josep M Sorroche

 

Segona Divisió (II)
TARREGA 9'5 - 5'5 CALAF
SANT FELIU 4 - 6 COLON SABADELL 'C'
IDEAL CLAVE 4 - 6 TERRASSA 'B'
CATALONIA 3'5 - 6'5 MONTMELO
ANDORRA 7'5 - 2'5 BENAVENT

Segona Divisió (III)
MASDENVERGE 5 - 5 TARRAGONA 'B'
LIRA VENDRELLENCA 4'5 - 5'5 VILA-SECA
CORNELLA 5'5 - 4'5 VILAFRANCA
GRAN PENYA 5 - 5 RAPITA
PEO VUIT 4 - 6 CAMBRILS

Preferent BCN (I)
MATARO 6'5 - 3'5 COLLBLANC-AURORA
MASNOU 3'5 - 6'5 SANT MARTI 'B'
SANT ADRIA 'B' 2'5 - 7'5 LIRA 'B'
ARENYS DE MUNT 5 - 5 MALGRAT
HORTENC 4'5 - 5'5 ATENEU COLON 'B'

Preferent BCN (II)
CALLDETENES 5 - 5 UGA 'C'
CERDANYOLA VALLES 'B' 5'5 - 4'5 LLINARS

SANT BOI LLUÇANES - MOLLET
MONTCADA 'B' 3 - 7 SANTCUGATENCA
BARBERA 'B' 8'5 - 1'5 CONGRES 'B'

Preferent BCN (III)
CASTELLET 3 - 7 SANTPEDOR
PASSIO 6 - 4 TARADELL-CENTELLES
BERGUEDA 6 - 4 CORNELLA 'B'
AVINYO 2 - 8 CARDONA
IGUALADA 7 - 3 VIC

Preferent BCN (IV)
CASTELLDEFELS 6 - 4 TRES PEONS 'B'
GAVA 3'5 - 6'5 CATALUNYA

SITGES 'B' 7 - 3 COLONIA GÜELL
PRAT 3'5 - 6'5 RUBINENCA
BELLVITGE ENTITAT 5'5 - 4'5 MARTORELL

GAVÀ 3,5 - CATALUNYA 6,5

Primera victòria del Catalunya en aquest per equips 2010, i el que és més important: en els darrers cinc anys el nostre equip sempre havia començat amb derrota, que en tots els casos havia resultat clau, ja sigui per no mantenir la categoria o bé per no assolir l'ascens. Esperem que la victòria d'avui sigui presagi d'un desenllaç favorable.

El d'avui ha estat el matx típic d'una categoria no professional: jugadors amb mesos d'inactivitat, alguns, i altres (la majoria), amb 10 mesos sense tocar peces, exactament des del 26 de març de 2009, o sigui la darrera ronda del per equips de l'any passat. I això s'ha traduït en partides on l'avantatge ha anat oscil•lant o girant-se com una truita. Els visitants hem agafat un petit avantatge cap a les 12h, amb la victòria d'Albert Sánchez contra Joan Pacheco, i les taules de les partides Morcillo-Blas Rodríguez, i Ivan Pacheco-Vargas, en posicions força insulses. Aquest avantatge de 1-2 ha estat clau al cap i a la fi per encarar la resta de partides de resultat força incert. Resumint, i venint a demostrar el que comentava de la inactivitat: a) les partides que semblaven guanyades s'han perdut, b) les que semblaven inferiors s'han guanyat o entaulat i c)les que pintaven taules s'han guanyat. Aquesta suma de resultats, unit l'avantatge inicial ens ha donat una victòria que hauria pogut ser més estreta o fins i tot no ser victòria. Les dues derrotes del Catalunya les han patit els germans Xavi i Pedro Serrano, que en posicions d'atac amb els seus contraris amb el rei amb problemes han perdut peça, contra Gallego i Rafael Pachecho, respectivament. Importants en el desenvolupament del matx han estat les taules del sub-14 del Catalunya Pau Juan, que amb problemes en el seu enroc ha sabut trobar una entrada amb la dama que assegurava l'escac continu. La truita s'ha girat també en la partida Mario Rosa-Baeza, on el jugador visitant, amb el rei al centre, ha aprofitat el seu únic argument d'atac: la columna h. I en plens apurs de temps, el número 1 local Jordi Peña es deixava la torre contra Rubén Martín, en un final que eren taules. També pintaven taules la partida Torrijos-Vicenç Font, però aquest últim ha sabut guanyar terreny mentre el seu rival defensava un encara inofensiu peó passat, fins que ha creat una xarxa de mat amb torre i cavall. I ja amb el matx decidit, Xavi Guerrero ampliava l'avantatge guanyant una llarga partida.

Era un punt que calia guanyar, perquè el grup es presenta igualat d'allò més; d'aquells que potser no són necessaris ni 9 ni 8 punts per pujar, però en canvi farien bé els equips de fer 4 o millor 4,5 per mantenir-se. No obstant, enguany som una mica menys forts que l'any passat, degut a la pèrdua fa uns mesos del nostre company Jordi Ferrer, qual ja vam retre homenatge el mes passat amb els companys de Calldetenes. Però com que es tracta del primer matx oficial sense ell, aquest petit triomf va dedicat a la seva memòria.

Jordi Morcillo (Catalunya E.C.)

 

Primera Prov BCN (I)
PINEDA 2'5 - 5'5 CERDANYOLA MATARO 'B'
BADALONA 4'5 - 3'5  SANT JOSEP BADALONA 'B'
VILASSAR 2'5 - 5'5 COLMENA 'B'
COMTAL 'C' 4'5 - 3'5 AGUSTI
CANET 5'5 - 2'5 CIRCOL CATOLIC

1 Provincial grup I:
 
Comtal "C"   4.5 - Agustí  3.5 http://www.escacs.cat/infoPerEquips/perequipsactesview.php?idActa=473 
 
Mal comienzo del primer equipo del Agustí. Por arriba con ventaja de Elo, no se hicieron los puntos que tocaban y todo el peso del desenlace fue en el tablero 7 en el que un Morreres oxidado no vio las buenas en los apuros de tiempo.
 
Crónica completa en mi bloc http://elblocderobla.blogspot.com/ 
 
Un saludo J. Robla.

 

Primera Prov BCN (II)
CASTELLAR 1'5 - 6'5 GRANOLLERS-CANOVELLES
TARADELL-CENTELLES 'B' 1 - 7 VALL DEL TENES
TERRASSA 'C' 4 - 4 COLON SABADELL 'D'
CARDEDEU 5'5 - 2'5 CERDANYOLA VALLES 'D'
BARAD 4'5 - 3'5 SANT PERE TORELLO

Primera Prov BCN (III)
TRES PEONS 'C' 4 - 4 ONCE BCN
TORRENEGRA 2 - 6 COMTAL 'B'
COLON SABADELL 'E' 1 - 7 JAKE 'B'

CERDANYOLA VALLES 'C' 2'5 - 5'5 PEONA I PEO 'B'
SANT ANDREU 'C' 3'5 - 4'5 ATENEU BARCELONES

Cerdanyola del Vallès "C" 2.5 - 5.5 Peona i Peó "B"

Bon inici de temporada del nostre filial, que ha pogut comptar amb tots els jugadors titulars. L'equip que presentava el Cerdanyola era molt més fluix que el nostre, quant a ELO, però han plantat molta cara i hi ha hagut un moment que semblava que podien empatar.

El matx ha començat bé, ja que ben aviat el Carles Moya ha derrotat el seu oponent. Jo he fet taules ràpides, que no han estranyat a ningú. Aquesta situació s'ha mantingut una llarga estona, fins que s'han produït dos resultats simultanis: la victòria de l'Adrià de Blois i l'empat del Marc López.

Aquest 1-3 donava molta tranquilitat, ja que tres de les partides que faltaven tenien molta pinta de taules, l'única que semblava perduda era la de l'Òscar.

Però arriba el moment delicat: l'Enric fa una jugada molt dolenta, que sembla que perdi, i l'Òscar estava cada cop més apurat. Semblava que només es podria treure un punt de les quatre partides que quedaven, però tant l'Enric com l'Òscar han fet les jugades fines per aconseguir fer taules. El Jose rematava la feina amb un empat que ens feia guanyar el matx. Per arrodonir la jornada, el Dani acabava guanyant la seva partida.

Ha estat un molt bon matx. Felicito el Cerdanyola pel gran encontre disputat i als meus companys d'equip per com han lluitat. Si volem aconseguir l'ascens, anem per bon camí.

Frederic Corrigüelas

 

Primera Prov BCN (IV)
ESPLUGUES 8 - 0 Vacant
CECOB - CATALUNYA 'B'
ESPIGA - IDEAL CLAVE 'B'
NINOT - LIRA 'C'
TRES PEONS 'D' - PEONA I PEO 'C'

Primera Prov BCN (V)
MOLI NOU - VILADECANS
SANT JOAN DESPI 3'5 - 4'5 MARTORELL 'B'
VILAFRANCA 'B' 7 - 1 CORNELLA 'C'
MOLINS DE REI 2 - 6 SANT FELIU 'B'
SANT BOI 'B' 5 - 3 PADRO

Primera Prov BCN (VI)
MANRESA - SANT SADURNI
BALSARENY - OLESA
PIERA - MONTBUI
CATALONIA 'B' - CAPELLADES
SANT JOAN - SALLENT

Segona Prov BCN (I)
SANT QUIRZE 5'5 - 2'5 PARETANA
COLON SABADELL 'F' 2 - 6 VALL DEL TENES 'C'
TERRASSA 'E' 0'5 - 7'5 MOLLET 'B'
BADIA 6'5 - 1'5 SANTCUGATENCA 'B'
BARBERA 'C' 8 - 0 Vacant

Segona Prov BCN (II)
TRES PEONS 'F' 5 - 3 CASTELLDEFELS 'B'
PRAT 'B' 5 - 3 SANT FELIU 'C'
SITGES 'C' 8 - 0 Vacant
VILAFRANCA 'C' 6'5 - 1'5 PEON DOBLADO
GAVA 'B' 4'5 - 3'5 BELLVITGE ENTITAT 'B'

Segona Prov BCN (III)
ABRERA - COLLBLANC-AURORA 'B'
MARTORELL 'C' - VILAFRANCA 'D'
JAKE 'C' 8 - 0 Vacant
COMTAL 'D' - CATALUNYA 'C'
INCRESA - CERVELLO

Segona Prov BCN (IV)
SANTPEDOR 'B' - SANTPEDOR 'C'
ATENEU IGUALADI - CATALONIA 'C'
POBLA CLARAMUNT - BERGUEDA 'B'
MOIA - SURIA
CALAF 'B' - L'ESTANY

Segona Prov BCN (V)
LLAVANERES - CALELLA-AMISTAT
SANT JOSEP BADALONA 'C' 4 - 4 MASNOU 'B'
CIRERA 'B' - VILASSAR "B"
SANT MARTI 'E' - LAETANIA-ALELLA
ATENEU COLON 'D' - CERDANYOLA MATARO 'C'

Segona Prov BCN (VI)
CALDES DE MONTBUI 8 - 0 Vacant
FRANQUESES 4'5 - 3'5 VALL DEL TENES 'B'
SANT LLORENÇ 5 - 3 TERRASSA 'D'
LLINARS 'B' 6 - 2 MONTMELO 'B'
GRANOLLERS-CANOVELLES 'B' 6'5 - 1'5 CASTELLAR 'B'

Segona Prov BCN (VII)
ATENEU COLON 'C' 1'5 - 6'5 SANT ANDREU 'D'
SANT MARTI 'D' 4'5 - 3'5 CERDANYOLA VALLES 'E'
DIAGONAL MAR 1'5 - 6'5 MOLLET 'C'
LIRA 'D' 3'5 - 4'5 FOMENT 'C'
CONGRES 'D' 8 - 0 Vacant

Segona Prov BCN (VIII)
CONGRES 'C' 8 - 0 Vacant
VILA OLIMPICA 2 - 6 SANT MARTI 'C'
CADENA 3 - 5 IDEAL CLAVE 'C'
FOMENT 'D' 2 - 6 BARCELONETA 'B'
TRES PEONS 'E' 3 - 5 ATENEU BARCELONES 'B'

Tercera Prov BCN (I)
SANTPEDOR 'D' 4 - 0 Vacant
OLESA 'B' 3'5 - 0'5 JOVIAT
MONTBUI 'B' 2 - 2 BERGUEDA 'C'
CAPELLADES 'B' 4 - 0 Vacant
IGUALADA 'B' 4 - 0 ABRERA 'B'

Tercera Prov BCN (II)
MINORISA 4 - 0 L'ESTANY 'B'

SANT ESTEVE 2'5 - 1'5 CATALONIA 'D'
BERGUEDA 'D' 2 - 2 BERGUEDA 'E'
OLESA 'C' 1'5 - 2'5  BALSARENY 'B'
Vacant 0 - 4 PALLEJA 'B'

Tercera Prov BCN (III)
SANT BOI 'C' 0 - 4 PALLEJA
Vacant 0 - 4 GRAN PENYA 'B'
VILAFRANCA 'E' 2 - 2 COLONIA GÜELL 'B'
CASTELL 4 - 0 CASTELLDEFELS 'C'
RIBES 3 - 1 CERVELLO 'B'

Tercera Prov BCN (IV)
ESPLUGUES 'C' 3 - 1 COLLBLANC-AURORA 'C'
AGUSTI 'B' 3'5 - 0'5 SANT JOAN DESPI 'B'

EUGENI D'ORS 3 - 1 ESPIGA 'C'
CASTELLBISBAL 1 - 3 ESCOLA ESPLUGUES
MARTORELL 'D' 4 - 0 Vacant

3ª prov. Grup IV: Agustí "B"  3.5 - Sant Joan Despí "B" http://www.escacs.cat/infoPerEquips/perequipsactesview.php?idActa=473 
 
No fue tan fiero el león como lo pintaban. Diferencia de Elo algo favorable a los visitantes pero al final el matx  se resolvió con dos graves errores de los tableros 1 y 2 del Sant Joan Despi "B".
 
Crónica completa, fotos y video  en mi bloc www.elblocderobla.blogspot.com
 
Un saludo J. Robla.

 

Tercera Prov BCN (V)
ESPLUGUES 'B' 1 - 3 PEONA I PEO 'E'
SANT JOAN DESPI 'C' 1'5 - 2'5 CATALUNYA 'D'
CORNELLA 'D' 4 - 0 Vacant
ESCOLA ESCACS DE BCN 'C' 4 - 0 COMTAL 'E'
TRES PEONS 'J' 4 - 0 COLLBLANC-AURORA 'D'

Tercera Prov BCN (VI)
Vacant 0 - 4 ATENEU BARCELONES 'C'
AGUSTI 'C' 1'5 - 2'5 FOMENT 'E'
EUGENI D'ORS 'B' 0 - 4 ESPIGA 'B'
BCN-VULCA 'B' 3 - 1 CATALUNYA 'E'
CONGRES 'E' 2 - 2 TRES PEONS 'I'

3ª prov. grup VI: Agustí "C" 1.5 - Foment "E" 2.5 http://www.escacs.cat/infoPerEquips/perequipsactesview.php?idActa=1510 
 
El equipo "C" del Agustí se ha montado este año para jugar todos. Esto es lo que hicieron, Pal entabló con Mir muy superior en elo y Felix Montero arriesgó la partida y consiguió vencer. Los Racis como siempre, al pie del cañón. Eso sí, salieron bombardeados.
 
Crónica completa y fotos en mi bloc www.elblocderobla.blogspot.com
 
Un saludo J. Robla
 

Tercera Prov BCN (VII)
RIPOLLET 1'5 - 2'5 CASTELLAR 'C'
PALAU-SOLITA 4 - 0 MONTCADA 'C'
TERRASSA 'F' 0 - 4 MOLLET 'F'
VALLROMANES 4 - 0 COLON SABADELL 'H'
BARAD 'B' 4  -  0 CALDES DE MONTBUI 'B'

Tercera Prov BCN (VIII)
BARAD 'C' 4 - 0 CALDES DE MONTBUI 'C'
BADIA 'B' - COLON SABADELL 'G'
ULLASTRELL 3 - 1 MOLLET 'E'
RUBINENCA 'B' 3'5 - 0'5 MONTCADA 'D'
RIPOLLET 'B' 1 - 3 SANT QUIRZE 'B'

Tercera Prov BCN (IX)
SANT BOI LLUÇANES 'C' 1 - 3 PARETANA 'B'
FRANQUESES 'B' 1'5 - 2'5 VALL DEL TENES 'E'
VALL DEL TENES 'F' 0 - 4 TONA
LLINARS 'C' 4 - 0 CREMA 'B'
BARAD 'D' 1 - 3 CALLDETENES 'B'

Tercera Prov BCN (X)
VIC 'B' 4 - 0 CALLDETENES 'C'
CARDEDEU 'B' 1 - 3 SANT BOI LLUÇANES 'B'
CREMA 0'5 - 3'5 MOLLET 'D'
TONA 'B' 2'5 - 1'5 VALL DEL TENES 'D'
SANT PERE TORELLO 'B' 0 - 4 LLINARS 'D'

Tercera Prov BCN (XI)
CANET 'B' 4 - 0 Vacant
MASNOU 'C' - ARENYS DE MUNT 'B'
PEONA I PEO 'G' - CIRERA 'C'
SANT JOSEP BADALONA 'E' - BADALONA 'B'
PINEDA 'B' 4 - 0 Vacant

Tercera Prov BCN (XII)
PEONA I PEO 'F' - TRES PEONS 'H'
Vacant 0 - 4 BADALONA 'C'
Vacant 0 - 4 SANT ADRIA 'C'

MARAGALL 'B' - ARENYS DE MUNT 'C'
ATENEU COLON 'E' - SANT JOSEP BADALONA 'D'

Tercera Prov BCN (XIII)
PEONA I PEO 'D' - SANT ANDREU 'E'
IDEAL CLAVE 'D' - COLMENA 'C'
ESCOLA ESCACS DE BCN 'B' - Vacant
FOMENT 'F' - SANT MARTI 'F'
ONCE BCN 'B' - TRES PEONS 'G'

Tercera Prov BCN (XIV)
LLINARS 'E' 3 - 1 SANT ANDREU 'F'
CASTELLDEFELS 'D' - ARENYS DE MUNT 'D'
PEONA I PEO 'H' 2 - 2 PEONA I PEO 'I'
COMTAL 'F' 4 - 0 ESCOLA ESPLUGUES 'B'
SANT JOSEP BADALONA 'F' 4 -0 CERDANYOLA VALLES 'F'

Preferent GRN
FIGUERES 'C' 3 - 7 FIGUERES 'B'
CASSA 7'5 - 2'5 BANYOLES
OLOT 'B' 6'5 - 3'5 MONTGRI
GERUNDA 'B' 10 - 0 BLANES
GUIXOLENC 4'5 - 5'5 SALT i GIRONA

Categoria Preferent.

El Banyoles perd a Cassà en la inauguració del seu nou local, per 7,5 a 2,5.

El primer equip del Banyoles ha inaugurat el nou local del Cassà, i penso que la jornada serà de bon record pels jugadors locals. Els primers taulers del Banyoles tant sols han “aguantat” els resultats i no han sabut treure profit de la seva lleugera superioritat en l’Elo, doncs en els sis primers taulers, s’han empatat 5 partides (Albert Muratet, Antoni Oliva, Juan Francisco Campo, Elias Muratet i Hans Van Arkel) i han signat una derrota. Però en els 4 taulers de darrera el Cassà si que ha sabut treure profit de la seva lleugera superioritat de Elo i s’ha anotat quatre victòries. El Banyoles s’ha deixat molts punts a Cassà (i fins i tot el barret del seu President), i no ha pogut guanyar ni una sola partida. El Banyoles amb aquesta derrota baixa molts enters per lluitar per l’ascens a la Segona Divisió, (que varem perdre la temporada passada), i on el gran candidat al ascens directe és el Figueres B (que va baixar juntament amb nosaltres de la Segona Divisió l’any passat). Banyoles, Cassà i Gerunda B semblava que lluitaríem per ficar-nos en el play-off d’ascens, reservat al subcampió, com deia, aquesta derrota ens resta possibilitats, però tot just el Campionat comença.

Cal felicitar al Cassà pel seu nou local, força acollidor, ben il•luminat, ampli i molt adient per jugar les partides del campionat per equips, (avui hi jugàvem 18 taulers, amb tota comoditat), i també cal felicitar-los per la victòria que els presenta com a candidats per lluitar per l’ascens, segurament al play-off, ja que, com deia abans, el títol sembla pronosticar-se pel potent Figueres B amb qui ens toca jugar el proper diumenge.

Figueres

Pel que fa als equips del Figueres “B” i el Figueres “C”, que juguen a la categoria Preferent de Girona, en la primera ronda s’enfrontaven entre ells, com així s’acostuma a fer quan hi ha 2 equips del mateix club a la mateixa categoría, i el resultat ha estat favorable als primers per 7 a 3. El Figueres “B” és candidat a retornar a la Segona Divisió Catalana, categoría que va perdre a la darrera ronda de la temporada anterior, mentre que el Figueres “C”, haurà de patir per salvar la categoria.

Pel que fa a l’equip del Figueres “D”, que juga a la Segona Territorial, ha perdut en el seu desplaçament a Lloret per 2’5 a 5’5.

A la categoria de Tercera Territorial, el Figueres “E” ha guanyat el Banyoles “C” per 3 a 1 .

 

Primera Prov GRN
PALAFOLLS 3 - 5 TORDERA 'B'
BISBAL 4 - 4 SANT GREGORI
SANTA EUGENIA 'B' 1 - 7  GERUNDA 'C'
DOTZE CASTELLS 8 - 0 CASSA 'B'
VIDRERES 6 - 2 BANYOLES 'B'

Primera Provincial.

El Banyoles B perd a Vidreres per un contundent 6 a 2.

Tampoc hi ha hagut fortuna pel segon equip del Banyoles. El Vidreres amb dos forts taulers al davant ha signat una clara victòria on només l’Albert Barceló (reincorporat enguany a la competició) ha guanyat. Taules obtingudes per Jordi Chalmeta i Alexandra Muratet i 5 derrotes han comportat el 6 a 2 definitiu.

Esperem que hi hagi més sort diumenge proper en la visita a Cassà, on ens enfrontarem al Cassà “B”. Desitgem que el local del Cassà, un cop inaugurat, no els porti tants bons auguris com avui amb el primer equip del Banyoles.

Segona Prov GRN
LLORET - FIGUERES 'D'
SANTA EUGENIA 'C' - PALAFRUGELL 'B'
SALT i GIRONA 'B' - GUIXOLENC 'B'
GERUNDA 'D' - GERUNDA 'E'
VILOBI 6 - 2 OLOT 'C'

AQUEST ANY SÍ !!!!

VILOBÍ 6- OLOT “C” 2

Ja hi tornem a ser i aquest any amb alguna que altra sorpresa, com ara dos noves incorporacions al club, l´Albert Bravo i en Jordi Bruguera, que de seguida han agafat “el rollo” del Vilobí i amb poc temps són un més a la colla. A més, seràn clau per assolir l´objectiu de manternir-nos, sense patir més del compte i deixar de ser un equip ascensor, repetint almenys dos anys seguits a segona.
Aquest any, si ningú de l´equip no s´anima, continuaré amb les cròniques, tot i que a causa també, de dos recents incorporacions en l´àmbit familiar, aquestes serán més curtes i concises.Aquí una mostra.
Primera ronda i pedra de toc per saber de que serem capaços en el retorn a 2ª, contra un Olot C, com sempre amb molt d´ofici. Teniem elos superiors en tots els taulells, però la seva vetrania ens feia por i han demostrat per qùe, ja que fins a dos quarts d´una anavem 1 a 1 i la majoria de partides molt igualades. Després de perdre en Mató, el nostre primer taulell i jugador franquicia ha posat l´igualada al marcador i al cap d´una estona, jo buscant unes taules m´he trobat la partida guanyada, per error d´en Puigvert. Poc després un sòlid Garrancho posava el 3 a 1 i ens feia pensar en poder debutar amb un dels 4 punts que ens faràn falta per salvar-nos. Mentrestant, lleuger avantatge al 2on taulell amb en Morell i al 5è amb en Raz i tremendes igualades a les partides del 3er i 4t. Al final en Raz a demostrat que será un jugador duríssim als ultims taulells i en Morell el per qùe amb tres anys només ha perdut una partida al per equips. Al final taules dén Johé i en Gonzalez i 6 a 2 contra l´Olot C. Fa dos anys vam debutar també a casa contra ells, i vam perdre 5 a 3 , així doncs hem començat amb bon peu.

 

Tercera Prov GRN (I)
CASSA 'D' 2 - 2 BLANES 'B'
VILOBI 'B' 1'5 - 2'5  BESCANO
SALT i GIRONA 'E' 3 - 1 GERUNDA 'G'
SANTA EUGENIA 'D' 1 - 3 DOTZE CASTELLS 'D'

Tercera Prov GRN (II)
GERUNDA 'F' 0 - 4 DOTZE CASTELLS 'B'
CASSA 'C' 4 - 0 SALT i GIRONA 'D'
SANTA EUGENIA 'E' 0- 4 OLOT 'D'
BISBAL 'B' 1 - 3 BANYOLES 'D'
PALAFRUGELL 'C' 4 - 0 Vacant

Tercera Prov GRN (III)
OLOT 'E' 0 - 4 SANT PERE PESCADOR
FIGUERES 'E' 3 - 1 BANYOLES 'C'
ELS PALAUS 1 - 3 DOTZE CASTELLS 'C'
SALT i GIRONA 'F' 0 - 4 SALT i GIRONA 'C'
L'ESCALA 4 - 0 Vacant

Tercera Provincial.

Sort dispar pels Banyoles C i D, han fet un 3 a 1 cadascun. El Banyoles C ha perdut davant del Figueres E, amb una única victòria de Vidal Ribugent, i el D ha guanyat 3 a 1, la crònica de Ferran Veciana (pare) diu:

La Bisbal 'B' - 1, Banyoles 'D' - 3

Avui hem guanyat tot i que el triomf té un to agredolç, per una part el magnífic debut de l'Ismael Gimenez que en el tauler 2 s'ha imposat a en Josep Bahi en un final on els dos peons lligats a sisena i setena han compensat la pèrdua de qualitat (torre contra alfil) i han estat decisius. La Bisbal 'B' ha tingut dificultats en alinear els jugadors i així el quart tauler ha quedat vacant emportant-se el punt en Jordi Sureda. En els taulers 1 i 3 les partides han començat amb un clar avantatge de temps del Banyoles. Tot i així, en Ferran Veciana Jr, en el 3r tauler ha aguantat fins gairebé ben entrat el mig joc on ha perdut un cavall i la partida s'ha decantat clarament per en Albert Rovira. Per la meva part, al 1r tauler, el meu contrincant en Joaquim Figueres ha hagut d'abandonar per motius familiars i la partida molt igualada i amb resultat incert si no fos pel temps (4 minuts vs 1 hora) hagués pogut acabar molt probablement amb taules, tot i que amb això em discrepat al final, esperem que l'Antoni Oliva analitzem la posició i em podrà donar la seva opinió objectiva.


Fins la setmana propera.

Elias Muratet.

 

Preferent LLE
TARREGA 'B' 4'5 - 5'5 IVARS
ELEFANT 2'5 - 7'5 LLEIDA 'B'
LA SEU 3 - 7 GUISSONA
BAIX SEGRE 3'5 - 6'5 VILANOVENC
PARDINYES 5 - 5 BALAGUER 'B'

Primera Prov LLE
JUNEDA 8 - 0 BALAGUER 'C'
VALLFOGONA 6'5 - 1'5 LLEIDA 'C'
TORA 6 - 2 PONTS
BALAFIA 5'5 - 2'5 BELLPUIG
MOLLERUSSA 6'5 - 1'5 ANDORRA 'B'

Segona Prov LLE
ALMENAR 'B' 0 - 5 ALMENAR
VALLFOGONA 'B' 3 -2 IVARS 'B'
PONTS 'B' 0 - 5 VILABARCA
LLEIDA 'D' - VILANOVA
A. GARRIGUENC 1 - 4 SEROS

Tercera Prov LLE (I)
BALAGUER 'F' 0 - 2 BALAGUER 'D'
VALLFOGONA 'C' 2'5 - 1'5 TARREGA 'C'
VALLFOGONA 'D' 2 - 2 SORT

BALAFIA 'B' 4 - 0 VILANOVA 'B'
LLEIDA 'E' - BALAGUER 'E'

Preferent TGN (I)
VALLS 'B' 6'5 - 1'5 FLIX
TORREDEMBARRA 6'5 - 3'5 MORA D'EBRE
REUS DEPORTIU 'B' 3 - 7 REUS PLOMS
STA COLOMA QUERALT 5 - 5 ESCACS REUS
TARRAGONA 'C' 5 - 5 AMPOLLA

Preferent TGN (II)
GANDESANA - L'HOSPITALET
CAPABLANCA - VILA-RODONA
L'ESPLUGA - MONTBLANC
VALLS - MASDENVERGE 'B'
ALCANAR - MASROIG

Primera Prov TGN (I)
BISBAL SCR - VALLS 'C'
VILA-SECA 'B' - CALAFELL
LIRA VENDRELLENCA 'B' - CONSTANTI
LA SELVA - ONCE REUS
STA COLOMA QUERALT 'B' - TARRAGONA 'D'

Primera Prov TGN (II)
TORTOSA - JESUS CATALONIA
CAMBRILS 'B' - REUS PLOMS 'B'
RAPITA 'B' - DUESAIGÃœES
RIUDOMS - PEO VUIT 'B'
SALOU - MASDENVERGE 'C'

Segona Prov TGN (I)
STA COLOMA QUERALT 'C' - VILA-RODONA 'B'
L'ESPLUGA 'B' - VALLS 'D'
SARRAL - MONTBLANC 'B'

Segona Prov TGN (II)
VILA-SECA 'C' - MASDENVERGE 'D'
CAMBRILS 'C' - RAPITA 'C'
TARRAGONA 'E' - UNIO

Segona Prov TGN (III)
VENDRELL G.L. - VENDRELL G.L. 'B'
LIRA VENDRELLENCA 'D' - TORREDEMBARRA 'C'
LIRA VENDRELLENCA 'C' - TORREDEMBARRA 'B'

Tercera Prov BCN (XV)
CALDES DE MONTBUI 'D' 3 - 1 CERVELLO 'C'
FRANQUESES 'C' 1 - 3  CATALONIA 'E'
COLON SABADELL 'I' 0 - 4 MOLLET 'G'
CASTELLAR 'D' 0 - 4 PALLEJA 'C'
BADIA 'C' 0 - 4 JOVIAT 'B'

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 


 

1