bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

 

 Actualizado con fecha: 01/02/2010 10:27:56

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
 

 

 

 

 

Resultats de la Ronda 2 (30/01/2010)
Divisió Honor
SANT ADRIA 4 - 6 TERRASSA
FIGUERES 4 - 6 CERDANYOLA VALLES
SITGES 4 - 6 BARBERA
MONTCADA 6 - 4 FOMENT
UGA 3.5 - 6.5 COLON SABADELL
LLEIDA 5 - 5 SANT ANDREU

EL FIGUERES “A” PERD A CASA CONTRA EL CERDANYOLA PER UN AJUSTAT 4 A 6

 

En la segona ronda de la Divisió d’Honor el primer equip del C.E. Figueres ha perdut contra el Cerdanyola per un ajustat 4 a 6. Com sol passar en aquest ritme de temps, hi ha hagut molta emoció ja que les partides no s’han decidit fins al final, a excepció de les ràpides taules entre Pijuan i Randazzo. El MF Jordi Cuadras ha tingut moltes opcions de taules davant del GM Lafuente, però al final ha acabat inclinant el rei. De la resta de partides, la del MC Emili Colls ha estat la que ha tingut més opcions de decantar la balança cap al costat del Figueres, però finalment, i amb el temps molt apretat per ambdues parts, s’han signat les taules. Per la seva banda, el MC Jordi Serra no ha tingut opcions davant el MF Gabriel Castellet. La resta de partides han acabat en taules.

El proper diumenge, l’equip es desplaça a Terrassa en un altre matx que es presumeix igualat.

 

Els resultats individuals han estat:

         
 

FIGUERES

 

CERDANYOLA

 
         

1

CAMPOS MORENO, JAVIER (GM, 2568)
     variació elo: +0.10

½-½

PERALTA, FERNANDO (GM, 2576)
     variació elo: -0.10

1

2

CUADRAS AVELLANA, JORDI (MF, 2380)
     variació elo: -2.90

0-1

LAFUENTE PABLO, AUGUSTO (GM, 2542)
     variació elo: +2.90

2

3

LILLO CASTANY, VICTOR (MC, 2379)
     variació elo: +0.60

½-½

BARON ISANTA, JOSEP M. (MC, 2419)
     variació elo: -0.60

3

4

VIVES ESMERAT, JAUME (MF, 2347)
     variació elo: +0.60

½-½

RAINERI DE LUCA, PABLO (MC, 2392)
     variació elo: -0.60

4

5

COLLS GELABERTO, EMILI (MC, 2311)
     variació elo: +0.70

½-½

ESCANDELL MARI, JUAN CARLOS (MF, 2363)
     variació elo: -0.70

5

6

PIJUAN HERRANZ, MANEL (MC, 2303)
     variació elo: -0.10

½-½

RANDAZZO, ADRIAN (MC, 2297)
     variació elo: +0.10

6

7

SERRA PAGES, JORDI (MC, 2274)
     variació elo: -4.50

0-1

CASTELLET GIRALT, GABRIEL (MF, 2307)
     variació elo: +4.50

7

8

MANERA LOPEZ, JOSEP (2264)
     variació elo: +0.60

½-½

FERNANDEZ CAZORLA, ANTONI (MF, 2294)
     variació elo: -0.40

8

9

LILLO FERRER, JOSEP Mª (2253)
     variació elo: 0.00

½-½

GUASCH SARIOL, JAUME (2250)
     variació elo: 0.00

9

10

MUNDET RIERA, JAUME (MC, 2226)
     variació elo: -0.90

½-½

GARCIA DE BLAS, ESTEBAN (2158)
     variació elo: +1.35

 

 

Primera Divisió (I)
TARRAGONA 4 - 6 BCN-VULCA
GERUNDA 9'5 - 0'5 COLMENA
JAKE 5'5 - 4'5 PEONA I PEO
BARCELONETA 6.5 - 3.5 BALAGUER
ATENEU COLON 8'5 - 1'5 OLOT

Gerunda 9,5
La Colmena 0,5

PLUJA DE GOLS

Sobre el paper avui era un d’aquells dies en que s’havia de guanyar, si tenim en compte que recuperàvem a en Carles Barrera i als germans Mayo (a qui els aires d’alta muntanya els ha vingut de meravella). A més l’equip rival s’ha presentat amb algunes baixes i això ha desnivellat més la balança. Però cap de nosaltres esperava un resultat tant abultat...

El marcador l’ha inaugurat en Luís Enrique, que a la jugada 9 d’obertura ha olorat sang i ens ha sorprès amb una jugada poc comú: retrocedir un cavall desenvolupat a c6 cap a la casella origen b8. La jugada estava justificada, perquè l’alfil del rival es quedava sense caselles i no hi havia més remei que entregar-lo a canvi de dos peons. El seu rival no ha tingut moral per continuar i s’ha segellat el resultat en 14 moviments.

El match ha transcorregut força estona amb aquest resultat al marcador fins que han començat a caure els punts a favor nostre. No puc precisar l’ordre, però diria que el següent ha estat l’Alvar, que s’ha presentat a jugar refredat i amb una cara de no haver dormit gaire bé. La qüestió és que el seu rival ha gaudit d’una bona posició i un peó passat perillós, però un descuit en forma d’escac intermig li ha donat a l’Alvar la qualitat, i la partida ja no ha durat gaire més.

El següent en acabar ha estat en Gusó, que se les ha enginyat per crear dos peons passats lligats d’aquells que paral.litzen completament el rival. Unes poques jugades més i el peó “d” entrava fins a la cuina. Company, per a quan la norma de MC?

En aquestes estem que en Marc se m’acosta, m’arrossega cap a fora i se’m mostra clarivident pel que fa al resultat final: “això pot acabar en golejada!”. Més tard se m’acostaria la mare d’en Marc, però aquesta vegada per oferir-me una petit ecolier. Que per cert, no sóc l’únic que ha trobat a faltar els famosos croissants del per equips. Fallo!!!

El següent en marcar ha estat l’Andreu que ha guanyat peça en el mig joc, i després en Francesc, que ha hagut de maniobrar amb paciència un bon grapat de jugades per tal de quedar amb avantatge en el final. El contundent 5 a 0 no donava lloc a dubtes sobre qui s’enduria la victòria.

A continuació acabo jo amb el resultat de taules en una posició igualada i amb poc temps de rellotge. En David i en Carles són els següents a apuntar-se a la festa, i queden en Marc i en Martí. El primer té peça d’avantatge en el final i decideix per la via ràpida, tornant la peça però entrant en un final de reis guanyat. En Martí gaudeix d’un final de torres amb dos peons lligats de més, al cap de poques jugades el resultat no es fa esperar.

Després d’un resultat així tocava vermut sí o sí. Avui la vida és bella. Diumenge que ve serà una altra història.

Salutacions.

Jordi Garcia
Delegat Gerunda A

 

Primera Divisió (II)
TRES PEONS 7 - 3 CONGRES
COMTAL 7'5 - 2'5 SANT BOI
REUS DEPORTIU 5.5 - 4.5 COLON SABADELL 'B'
ESCOLA ESCACS DE BCN 8.5 - 1.5 LIRA
CERDANYOLA MATARO 4'5 - 5'5 SANT MARTI

Els resultats de la 2ª ronda del Campionat de Catalunya per Equips, dels equips de Sant Martí, el dia 31 de gener de 2010, han estat:

1ª Divissió        Grup  II    Cerdanyola Mataró A 4,5 - Sant Martí A  5,5
Preferent            ,,      I     Sant Martí B   4,5 – Mataró A 5,5
1ª Territorial       ,,     VIII  Sant Martí  C  5 – Cadena A 3
1ª          ,,            ,,     VII  Mollet C 3,5 - Sant Martí D  4,5  
2ª          ,,            ,,     V    Vilassar B  2 – Sant Martí E 6
3ª          ,,            ,,     XIII  Sant Martí F  1 – Ideal Clavé D 3

 

El dia ha començat bé, ja que les 26 persones que havien quedat a les 8:45h. davant del nostre club, amb una pila de cotxes, ja que tres equips jugaven fora, hem estat més o menys puntuals.  Respecte el primer equip, primera victòria aquest any, encara que ha vingut de ben poc. A pesar que teníem avantatja d’elo a tots els taulers, degut en part a que als rivals els han fatat diversos jugadors titulars, hem tingut diverses derrotes que han fet perillar el resultat del matx fins el darrer moment. Tan l’Érik Martínez com l’Éric Sánchez porten dos de dos. Al primer tauler partida boja entre Benjamín Pérez, que ha entregat una peça i després qualitat i Marc Sánchez on podia haver passat de tot i finalment ha acabat en taules per escac continu. El dinar posterior a Alella, que ha reunit 14 persones, ha estat molt amè, si no fos per la lentitut amb la que ens han servit els cambrers. La propera setmana ens juguem estar a la part alta o baixa de la taula, depenent el que fem amb el Tres peons.
L’equip B ha perdut per la mínima amb el Mataró A, equip que ningú recordava que el primer equip hagués guanyat mai. Els rivals eren superiors als primers taulers per elo, on han fet 3,5 de 4. Això ha estat irrecuperable malgrat diverses victòries nostres als taulers del mig.  Els equips C, D i E, tots ells a Segona Territorial, han guanyat i d’aquesta manera tots tenen dos punts i estan ben preparats uns per mantenir-se i d’altres per pujar de categoria. L’equip F ha perdut un matx amb l’Ideal de Clavé.
 

Ll.

TRES PEONS 7-CONGRÉS 3
UGA C 2-CONGRÉS B 8

EL B PESCA A GRÀCIA

Avui els dos primers equips del Congrés havíem de jugar a Gràcia. Com veieu als resultats, hem corregut una sort ben diferent. El primer equip tenia un matx molt complicat davant del Tres Peons; tot i l’esforç, finalment el resultat ha reflectit la diferència entre tots dos conjunts. Remarcar les taules amb negres d’en Pere Martínez davant el poderós MF Filemón Cruz; si en Pere manté aquest nivell de joc, el títol de MC caurà pel seu propi pes. Tambe ha sumat en Fermí Tejero, aconseguint mig punt davant d’en Leiro, mentre que en Sagués i en Salvo han estat els únics capaços d’aconseguir la victòria. Al cinquè tauler, el mestre ha perdut per temps.
Aquesta derrota, indesitjada com totes, era mitjanament previsible; la setmana que ve tocarà donar-ho tot davant d’un rival directe per la permanència, el Comtal.

Els del B teníem el primer enfrontament directe de la temporada i la veritat és que hem complert amb escreix. En deu minuts en Viñals ja havia guanyat la dama del seu veterà rival, mentre que en Petar, que avui retornava després de molts mesos d’inactivitat i assegurava que estava fora de forma ha fet inclinar el monarca rival en menys d’una hora. La resta de partides s’han allargat més, així la Sandra no ha pogut passar de les taules davant del rocós Virgil Ani i en Codina prou ha fet salvant mig punt més en un final complicat. En Moranta, que ha realitzat una partida molt seriosa, també s’ha imposat mentre que en Sadurní ha fet gala de bona tècnica per materialitzar un final on disposava de cavall a canvi de dos peons rivals, perfectament neutralitzats.
Partida complicada la del primer tauler, on finalment s’ha signat la pau entre en Jordán i en Castells, doncs després d’una bona estona d’anàlisi, no s’arribava a cap acord sobre les possibilitats d’un i altre bàndol. En Sorribas, amb qualitat de menys (compensada per una poderosa parella d’alfils) ha sabut generar una bona xarxa de mat. Amb el matx decidit, jo m’he endut el punt després de pressionar tant com he pogut pel flanc de dama per mirar de desnivellar una posició tancada, on els mestres es desenvolupen amb criteri però per als que no en sabem tant es converteix en una loteria. M’ha fet gràcia haver obtingut la victòria mercès a un “zugzwang” quan encara hi havia molt material sobre el tauler (no faré com l’Alves, admeto que m’ho he trobat!).
Finalment l’Andreu ha tancat la matinal amb unes taules en un final inferior on ha tret profit dels destrets de temps en que es veia immers el seu adversari.
Victòria necessària davant d’un conjunt que també es veurà implicat en la lluita per mantenir la categoria; diumenge que ve rebem a una Sancugateca que arriba al Congrés amb gran carta de presentació, l’empat davant del Barberà B.

Al C i al D els hi ha provat força la setmana de descans i han vençut àmpliament davant del Vila Olímpica (7,5-0,5) i de La Lira D (6-2), respectivament. Empat entre les estrelles mediàtiques (victòries de tots dos) i victòria d’en Paco davant de García Extremera, un enfrontament ja catalogat de derbi d’un temps ençà.
La nota negativa han estat les taules d’en Xavier, que cada vegada veu més complicat assolir el nivell de joc que desplega el seu germà petit, així com la derrota de l’Emili López.
De ben segur que aquestes victòries donaran la tranquil.litat necessària per assolir, amb suficiència, l’objectiu de mantenir-se, sense descartar donar la campanada.

Els nanos i no tant nanos de l’E han caigut per 1-3 davant del Vulcà B, amb victòria d’un jove valor, en Santi de la Iglesia.

La setmana que ve, més!

Héctor Hernández
Club d’Escacs Congrés

 

ESCOLA ESCACS

 

8½-1½

 

LA LIRA

 

1

MOSKALENKO, V (GM)

2568

1-0

2301

LEIVA, D (MC)

1

2

CRUZ, C (MI)

2553

1-0

2272

LEIVA, A (MC)

2

3

GUAL, A (MC)

2543

1-0

2256

ROIG, J (1)

3

4

VEHI, V (MI)

2453

+ -

2193

RUEDA, D

4

5

MARTINEZ, D (MI)

2433

1-0

2181

FRANCH, J 

5

6

ALONSO, R (MI)

2406

½-½

2129

MOLANO, I (1)

6

7

LOPEZ, E (MF)

2378

1-0

2131

MARTIN, E (1)

7

8

VIGO, D

2219

1-0

2128

MOYA, D

8

9

YASTREBOVA, T

2118

½-½

2075

COSTAS, C

10

10

MARINA, I

2082

½-½

2052

DAIMIEL, E

11
"The Rosco's Festival: ¡¡¡Sálvese quien pueda!!!"

En mi vida habia visto tantos roscos seguidos, pero a estas alturas era de esperar y más enfrentandonos a un potentísimo equipo como l'Escola d'Escacs de Barcelona, que ya tienen un pie en DH (solo les falta el otro... arrasar!). La tunda que nos iba a caer seria bestial, pero salimos a por todas!!! Por intentarlo no se perdia nada... Así que a pasar una buena mañana, está claro!

Una vez puestos los relojes en marcha y empezamos a jugar los que estabamos presentes, mientras los demás iban llegando... Al cabo de una hora Victor Vehi ganaba por incomparecencia de David Rueda, esperemos que su ausencia no fuera nada grave (1-0). Poco después Eleuterio Daimiel firmaba tablas en una posición favorable tras una entochada algo pasiva por parte del amigo Ivan Marina (Tochoooooo! 1½-½). Al cabo de unos minutos Tatiana Yastrebova ofreció tablas a Carles Costas que fueron aceptadas en una posición dónde no habia nada que rascar (2-1).

Eran las 11:00 h y seguian las partidas con mucha combatividad, un cuerpo a cuerpo entre amateurs y profesionales: David Leiva empleó una exótica Escandinava frente a Viktor Moskalenko. Toni Leiva y Cristian Cruz sumergidos en una partida no apta para cardiacos, dónde se desencadenó un caos táctico. Jesus Roig iba posicionandose poco a poco, Jaume Franch aguantando la presión en plena apertura, Enric Martin luchando con valentia en una posición algo delicada y David Moya tenia una partida muy tensa, con todas las piezas en el tablero. La mayoria bastante presionados por reloj y posición, excepto Toni Leiva y un servidor, quien volvia a hacer de las suyas en una carismática apertura (es lo que tiene no dormir!!!) saliendo con ventaja para empezar a presionar... pero la posición no fue lo suficientemente abierta como para progresar en pos de la victoria, acabando en empate (2½-1½).

Hasta aquí todo bien. Iba pasando el tiempo y el festival de los roscos estaba apunto de dar comienzo... David Moya empieza a perder el control de la posición a causa de sus apuros de tiempo, y no hubo forma de levantar cabeza (3½-1½). Mención para Enric Martin quien resistió la enorme presión ejercida por Eduard Lopez, pero me perdí el final... solo puedo deciros que el nuestro perdió la torre limpia!! (4½-1½). Toni Leiva después de jugar una partida tremendamente delicada, ocasionado varios quebraderos de cabeza a Cristian Cruz (en reloj sobretodo) acaba comitiendo un fallo garrafal y al garete la partida. En el post-mortem hubo un minucioso analisis de la variante y las múltiples jugadas, todas de carácter "hiper-mega-super-embarullado"... y al final nosé si la variante es buena o mala, pero lo que está claro es que hay un jaleo...peor que el WC del Match Topalov-Kramnik!! (5½-1½). Jesus Roig también empezó a quedarse peor, encima apurado... pero el rival se equivoca y se deja un ...f5 que crea una muralla y multiplica de manera diabolica la tarea de ganar un final de caballo bueno contra alfil mejor pero con posicion altamente cerrada, lo malo fue que éste no la vio y tras la inevitable apertura del centro lo mejor era rendirse (6½-1½). Jaume Franch hizo todo lo pudo pero quedó en inferioridas una vez finalizada la apertura y su rival no perdonó, tras el varapalo que sufrió la semana pasada (7½-1½). En la mesa 1 la partida fue muy dispustada: Moskalenko se quedó mejor pero no acertó con el mejor plan, dando alas a su ambicioso rival que lo dio todo para ir a ganar, y tras numerosas maniobrar con algún golpe táctico dieron la victoria cayó al lado del GM, dando por finalizado un match a priori descafeinado, pero al final resultó emocionante para ambos equipos. (8½-1½)

Resultados R2:

Tres Peons 7 - 3 Congrés
Comtal 7,5 - 2,5 Sant Boi
Reus Deportiu 5,5 - 4,5 Colon Sabadell "B"
Escola Escacs 8,5 - 1,5 La Lira
Cerdanyola Mataró 4,5 - 5,5 Sant Martí

Desde aquí desear mucha suerte a l'Escola d'Escacs en su camino hacia la cumbre, como también un saludo a los amigos David Vigo e Ivan Marina!!

En el próximo capitulo un autentico "Mortal Kombat" ajedrecistico se respirará en el barrio de Sant Andreu, donde recibiremos al Cerdanyola Mataró en un duelo directísimo por la permanencia... quien pierda tiene medio pie (y algo más) en Segunda División!!! Mmmmm... hemos ido cogiendo forma, pero ya está bien de tanto paripé y nescafé descafeinado, hay que ponerse las pilas porque ahora empieza la verdadera batalla!!!!

"Espartanos, reponed vuestras armas... - ¡Venid a por ellas!"

Saludos cordiales. Ismael Molano.

 

Crónica del Sant Boi

Segona Divisió (I)
SANT ANDREU 'B' 5'5 - 4'5 FOMENT 'B'

ARAGONES 4'5 - 5'5 TORDERA
CIRERA 5 - 5 MARAGALL
SANT JOSEP BADALONA 8.5 - 1.5 PALAFRUGELL
UGA 'B' 5'5 - 4'5 SANTA EUGENIA

 

UGE B

5,5

 

 

 

 

SANTA EUGENIA

4,5

12

IBAÑEZ, EDUARD

2325

 

½

 

1

SALGADO ALLARIA, CARLES

2315

15

BUXADE, GUILLEM

2269

 

0-1

 

2

 SABRIA BATLLE, POL

2315

16

ZOHAIB, MOHAMED

2242

 

½

 

3

CASANELLAS RUANO, LLUIS

2260

 

 

2279

 

 

 

 

 

2297

17

MIQUEL, XAVIER

2172

 

½

 

4

SORROCHE MARTIN, JOSEP M.

2232

19

BRUSI, RICARD

2159

 

½

 

5

VIDAL ZAMORA, ALEX

2251

20

CASTELLS, MIQUEL

2129

 

1-0

 

6

SUITA GARCESO, NEMESI

2136

21

VALLBONA, JOAN

2126

 

½

 

7

DIAZ COMAS, JORDI

2064

 

 

2147

 

 

 

 

 

2171

23

SCHNEIDER, ALEX

2096

 

½

 

10

GALLART VILA, JOAN

1946

28

MEDINA KARLA

2075

 

1-0

 

11

GARCIA-CASTANY MUSELLAS, GAL.LA

1929

33

DE LA PLAZA, JORDI

2030

 

½

 

15

BONAVIA HEREDIA, FRANCESC

1897

 

 

2067

 

 

 

 

 

1924

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2162

 

 

 

 

 

2135

 

Una de cal i una altra de sorra. Avui ens ha tocat no tenir sort. Si la setmana passada, va ser una sorpressa el resultat de victòria, avui podia passar de tot i al final no ens ha acompanyat la fortuna. Diverses partides han donat uns quants tombs, des de estar perduts a tenir posició guanyadora, a taules, a tornar a estar perdut, a taules, ...      Era preferible no mirar.

Jo he fet taules ràpides. No he aconseguit avantatge en l'obertura i es dislumbrava una posició super-sosa on el resultat de taules semblava inevitable.

Neme Suita tenia una posició tranquila, fins que ha vist com estava el matx (un tant malament). Llavors ha decidit arriscar-se, i ha empijorat la posició fins a limits insostenibles.

Pol Sabria ha jugat bé. Ha lluitat en tot moment en mantenir la iniciativa i ha convertit la iniciativa en avantatge.

Gal.la no ha pogut avui fer una partida bona. No li han deixat.

Al final del matx, teniem l'esperança que Jordi Diaz aconseguis el punt 5 en el nostre casiller. I encara que tenia peó de més, la pressió del temps, la pressió del matx, ,,, i com no, que avui no era el nostre dia, no li han permès que guanyès una partida que tenia favorable.

Carlos Salgado ha fet unes meritòries taules, amb les peces negres, davant Eduard Ibañez, que la setmana passada havia jugat amb l'A de l'UGA. Carlos ha lluitat de valent, per mantenir-se en la partida, on la pressió del seu adversari era per moments dificil de contenir.

Joan Gallart ha intentat fer una bona partida. I quasi, ho aconsegueix.  També ha sigut molt extranya la partida de Lluis Casanellas, per moments semblava que lluitaria per fer taules, per moments semblava que la victòria estava al seu abast, i al final, semblava que ha deixat escapar el punt.

Francesc Bonavia ha fet taules. Al final, ha forçat taules per repetició de posicions. Llàstima, si haguès tingut alguna peça més en el tauler, segur que li fa mat. 

A qui no li feian falta peces és a Alex Vidal, que s'ha anat desfent d'unes quantes, fins aconseguir taules per escac continu. Increïble. Però em dona l'impressió que no deu tenir moltes ganes de repetir una experiència igual. Bueno, Alex segur que amb aquesta ja ha fet les partides xungues, de ben segur, a partir d'ara aconseguira millorar resultats. Amb blanques és molt més fort jugador. Bé, felicitats, al recent sots-campió juvenil de Girona.

Els resultats dels nostres equips filials:

PRIMERA PROVINCIAL : Sant Gregori   3-5 Santa Eugènia B                                                                     SEGONA PROVINCIAL  : Guixolenc      6.5-1.5 Santa Eugènia C                                                                  TERCERA PROVINCIAL GRUP  I : Gerunda D    3-1 Santa Egènia D                                                                TERCERA PROVINCIAL GRUP II : Salt i Girona    1.5-2.5  Santa Eugènia E

La setmana vinent juguem contra l'equip amb més elo del nostre grup; el Sant Josep. Avui ha guanyat per 8,5 al Palafrugell i la setmana passada per 1 a 9 al Maragall. Aparentment, tenim poc a fer. Però també es cert que tenim poc a perdre. Posats a apostar: aposto a que no seré el primer en acabar la partida. 

 

Salutacions des de Barcelona,

Josep M Sorroche

 

Segona Divisió (II)
CALAF 5 - 5 BENAVENT
MONTMELO 4'5 - 5'5 ANDORRA
TERRASSA 'B' 3 - 7 CATALONIA
COLON SABADELL 'C' 3 - 7 IDEAL CLAVE
TARREGA 7'5 - 2'5 SANT FELIU

Segona Divisió (III)
PEO VUIT 5 -  5 GRAN PENYA
RAPITA 2'5 - 7'5 CORNELLA
VILAFRANCA 4'5 - 5'5 LIRA VENDRELLENCA
VILA-SECA 4 - 6 MASDENVERGE
CAMBRILS 4 - 6 TARRAGONA 'B'

Preferent BCN (I)
HORTENC 6 - 4 ARENYS DE MUNT
MALGRAT 7 - 3 SANT ADRIA 'B'
LIRA 'B' 2'5 - 7'5 MASNOU
SANT MARTI 'B' 4'5 - 5'5 MATARO
ATENEU COLON 'B' 4'5 - 5'5 COLLBLANC-AURORA

Preferent BCN (II)
UGA 'C' 2 - 8 CONGRES 'B'
SANTCUGATENCA 5 - 5 BARBERA 'B'
MOLLET 7 - 3 MONTCADA 'B'
LLINARS 6.5 - 3.5 SANT BOI LLUÇANES
CALLDETENES 5 - 5 CERDANYOLA VALLES 'B'

Preferent BCN (III)
IGUALADA 7 - 3 AVINYO
CARDONA 2'5 - 7'5 BERGUEDA
CORNELLA 'B' 3.5 - 6.5 PASSIO
TARADELL-CENTELLES 8 - 2 CASTELLET
VIC 4 - 6 SANTPEDOR

Preferent BCN (IV)
TRES PEONS 'B' 5'5 - 4'5  MARTORELL
RUBINENCA 4'5 - 5'5  BELLVITGE ENTITAT
COLÃ’NIA GÃœELL 6'5 - 3'5 PRAT
CATALUNYA 5.5 - 4.5 SITGES 'B'
CASTELLDEFELS 6 - 4 GAVA

Primera Prov BCN (I)
CANET 4 - 4 COMTAL 'C'
AGUSTI 3 - 5 VILASSAR
COLMENA 'B' 4 -4  BADALONA

SANT JOSEP BADALONA 'B' 6 - 2 PINEDA
CIRCOL CATOLIC - CERDANYOLA MATARO 'B'

1ª provincial grup I: Centre d´Esports Agusti 3 - Vilassar de mar 5
 
No hay mas cera de la que arde. http://www.escacs.cat/infoPerEquips/perequipsactesview.php?idActa=480
 
Seis empates y dos derrotas, bagaje del Agustí esta jornada. La cruz de los locales fue esta vez Viñas que se dejó una clavada de torre en los apuros de tiempo. La otra derrota: la de Morreres que sigue sin levantar cabeza y dice que quiere jugar en el "C". Lo demás todo muy luchado, si bien el equipo visitante llevaba una buena ventaja inicial de "pelo" ya sabemos que en este campeonato no es tan decisivo. Ojeda fue el primero en terminar. Debut de Ferran Robla que tuvo a su hijo, (creo que no hay cantera por ahí) y esposa de espectadores. Margareto, Pérez y Carrey siguen imbatidos. Cabot tampoco pasó del empate.
Dos derrotas y empiezan a sonar las alarmas, aunque el equipo permanece unido y no parece que se vayan a tomar medidas de momento. La semana que viene a Badalona, uno de los favoritos. Que no os pase ná...
 
Un saludo J. Robla.

 

Primera Prov BCN (II)
GRANOLLERS-CANOVELLES 6 - 2 SANT PERE TORELLO
CERDANYOLA VALLES 'D' 2.5 - 5.5 BARAD
COLON SABADELL 'D' 5 - 3 CARDEDEU
VALL DEL TENES 5 - 3 TERRASSA 'C'
CASTELLAR 5.5 - 2.5 TARADELL-CENTELLES 'B'

Primera Prov BCN (III)
SANT ANDREU 'C' 4 - 4 CERDANYOLA VALLES 'C'
PEONA I PEO 'B' 8 - 0 COLON SABADELL 'E'
JAKE 'B' 3'5 - 4'5  TORRENEGRA
COMTAL 'B' 4 - 4 TRES PEONS 'C'
ATENEU BARCELONES 5.5 - 2.5 ONCE BCN

Jornada tranquila pel filial de Peona i Peó. Ens visitava la SCC Sabadell "E", amb una aliniació molt inferior en ELO, i a més a més amb un jugador menys. El matx tenia tota la pinta d'estar decidit abans de començar, però no hi ha hagut gens de confiança i s'han jugat totes les partides molt seriosament.
 
Després de l'1-0 per incompareixença, ha estat el Carles Moya el primer en guanyar. Poc després ho feia l'Adrià de Blois, amb una partida bastant atractiva per l'espectador. Però el Marc López no ha volgut ser menys i ha deleitat la galeria amb un sacrifici de dama i un mat de peó.
 
El 4-0 s'ha mantingut una bona estona, moment on s'havia de fer balanç per veure si calien unes taules per assegurar. Com que la posició de l'Àlvar i el Dani estava guanyada, no calia patir pel matx, i l'Òscar i jo podíem concentrar-nos en les nostres delicades posicions. No ens ho han posat fàcil els nostres rivals, semblava que un dels dos acabaria cedint mig punt, o el punt sencer.
 
Un descuit del meu contrincant ha provocat que jo pugués guanyar la partida, i poc després Dani i Àlvar remataven les seves. Amb tot decidit, l'Òscar ha treballat un final de cavall bo contra alfil dolent, fins que les maniobres del seu cavall i el progrés del seu rei han provocat un guany de peó decisiu.
 
Tot i la victòria, la festa no ha pogut ser rodona, ja que l'equip A ha perdut per la mínima contra el Jake, rival directe en la lluita per no baixar. No ens esperàvem aquesta tràgica notícia, dies abans tothom donava aquest matx per fet. Esperem que l'A es recuperi i el B pugui seguir sumant victòries i aconseguir ser un ferm equip de Preferent.
 
Frederic Corrigüelas

 

Primera Prov BCN (IV)
Vacant 0 - 8 PEONA I PEO 'C'
LIRA 'C' 2 - 6 TRES PEONS 'D'
IDEAL CLAVE 'B' 5'5 - 2'5 NINOT
CATALUNYA 'B' 4'5 - 3'5 ESPIGA
ESPLUGUES 5 - 3 CECOB

Primera Prov BCN (V)
VILADECANS 4 - 4 PADRO
SANT FELIU 'B' 3 - 4 SANT BOI 'B'
CORNELLA 'C' 2.5 - 5.5 MOLINS DE REI
MARTORELL 'B' 2 - 6 VILAFRANCA 'B'
MOLI NOU 4 - 4 SANT JOAN DESPI

Primera Prov BCN (VI)
SANT SADURNI 4 - 4 SALLENT
CAPELLADES 1'5 - 6'5 SANT JOAN
MONTBUI 2 - 6 CATALONIA 'B'
OLESA 6.5 - 1.5 PIERA
MANRESA 4 - 4 BALSARENY

Segona Prov BCN (I)
PARETANA 8 - 0 Vacant
SANTCUGATENCA 'B' 8 - 0 BARBERA 'C'
MOLLET 'B' 6 - 2 BADIA
VALL DEL TENES 'C' 4 - 4 TERRASSA 'E'
SANT QUIRZE 8 - 0 COLON SABADELL 'F'

Segona Prov BCN (II)
GAVA 'B' 6.5 - 1.5 VILAFRANCA 'C'
PEON DOBLADO 2'5 - 5'5 SITGES 'C'
Vacant 0 - 8 PRAT 'B'
SANT FELIU 'C' 2 - 6 TRES PEONS 'F'
BELLVITGE ENTITAT 'B' 5 - 3 CASTELLDEFELS 'B'

Segona Prov BCN (III)
INCRESA 5'5 - 2'5 COMTAL 'D'

CATALUNYA 'C' 6 - 2 JAKE 'C'
Vacant 0-4 MARTORELL 'C'
VILAFRANCA 'D' 2 - 6 ABRERA
CERVELLO 4 - 4 COLLBLANC-AURORA 'B'

Segona Prov BCN (IV)
SANTPEDOR 'C' 3.5 - 4.5 L'ESTANY
SURIA 6 - 2 CALAF 'B'
BERGUEDA 'B' 3.5 - 4.5 MOIA
CATALONIA 'C' 5 - 3 POBLA CLARAMUNT
SANTPEDOR 'B' 2.5 - 5.5 ATENEU IGUALADI

Segona Prov BCN (V)
CALELLA-AMISTAT 6.5 - 1.5 CERDANYOLA MATARO 'C'
LAETANIA-ALELLA 4'5 - 2'5 ATENEU COLON 'D'
VILASSAR "B" 2 - 6 SANT MARTI 'E'
MASNOU 'B' 5 - 3 CIRERA 'B'
LLAVANERES 3.5 - 4.5 SANT JOSEP BADALONA 'C'

Segona Prov BCN (VI)
Vacant 0 - 8 CASTELLAR 'B'
MONTMELO 'B'  1 - 7 GRANOLLERS-CANOVELLES 'B'
TERRASSA 'D' 2 - 6  LLINARS 'B'
VALL DEL TENES 'B' 5 - 3 SANT LLORENÇ
CALDES DE MONTBUI 3'5 - 4'5 FRANQUESES

Segona Prov BCN (VII)
CONGRES 'D' 6 - 2 LIRA 'D'
FOMENT 'C' 5'5 - 2'5 DIAGONAL MAR
MOLLET 'C' 3 - 5 SANT MARTI 'D'
CERDANYOLA VALLES 'E' 3 - 5 ATENEU COLON 'C'
Vacant 0 - 8 SANT ANDREU 'D'

Segona Prov BCN (VIII)
Vacant 0 - 8 ATENEU BARCELONES 'B'
BARCELONETA 'B' 4.5 - 3.5 TRES PEONS 'E'
IDEAL CLAVE 'C' 6 - 2  FOMENT 'D'
SANT MARTI 'C' 5 - 3 CADENA
CONGRES 'C' 7'5 - 0'5 VILA OLIMPICA

Tercera Prov BCN (I)
IGUALADA 'B' 4 - 0 CAPELLADES 'B'
Vacant 0 - 4 MONTBUI 'B'
BERGUEDA 'C' 0.5 - 3.5 OLESA 'B'
JOVIAT 1 - 3 SANTPEDOR 'D'
ABRERA 'B' 4 - 0 Vacant

Tercera Prov BCN (II)
L'ESTANY 'B' 0 - 4 PALLEJA 'B'
BALSARENY 'B' 4 - 0 Vacant
BERGUEDA 'E' 1- 3 OLESA 'C'
CATALONIA 'D' 3 - 1 BERGUEDA 'D'
MINORISA 1 - 3 SANT ESTEVE

Tercera Prov BCN (III)
RIBES 1.5 - 2.5 CASTELL
CASTELLDEFELS 'C' 3 - 1 VILAFRANCA 'E'
COLÃ’NIA GÃœELL 'B' 4 - 0 Vacant
GRAN PENYA 'B' 2 - 1 SANT BOI 'C'
CERVELLO 'B' 0 - 4 PALLEJA

Tercera Prov BCN (IV)
MARTORELL 'D' 0 - 4 CASTELLBISBAL
ESCOLA ESPLUGUES 0 - 4 EUGENI D'ORS
ESPIGA 'C' 0 - 4 AGUSTI 'B'
SANT JOAN DESPI 'B' 3 - 1 ESPLUGUES 'C'
Vacant 0 - 4 COLLBLANC-AURORA 'C'

3ª provincial grup IV: Espiga "C"  0 - Agustí "B" 4
 
Tampoco fue un paseo. http://www.escacs.cat/infoPerEquips/perequipsactesview.php?idActa=1424
 
Video del principio. http://www.youtube.com/watch?v=1XDkRloM60A 
 
Buen ambiente, buena gente, buen local el de la Societat Coral Espiga de las Corts y buena victoria. Solo Rull lo hizo fácil, Llopart a pesar de perder pieza tenía un ataque demoledor que Miranda aún no sabe como ha salvado. Jésus tuvo ligera ventaja toda la partida pero hasta que Miralles no cometió un grave error no pudo decidir. Por mi parte, otra vez tuve que enfundarme el pasamontañas para derrotar al debutante Emilio Löpez.
Vermut en la plaza La Concordia en un trozo de barrio peatonal de las Corts muy agradable. El próximo domingo recibimos la visita de "Los chicos de Fumanchú", que continue la racha.
 
Un saludo J. Robla.


 
Foto: . Trío de albóndigas

 

Tercera Prov BCN (V)
PEONA I PEO 'E' 4 - 0 COLLBLANC-AURORA 'D'
COMTAL 'E' 2 - 2 TRES PEONS 'J'
Vacant 0 - 4 ESCOLA ESCACS DE BCN 'C'
CATALUNYA 'D' 2'5 - 1'5 CORNELLA 'D'
ESPLUGUES 'B' 3'5 - 0'5 SANT JOAN DESPI 'C'

Tercera Prov BCN (VI)
CONGRES 'E' 1 - 3 BCN-VULCA 'B'
CATALUNYA 'E' 4 - 0 EUGENI D'ORS 'B'
ESPIGA 'B' 3 - 1 AGUSTI 'C'
FOMENT 'E' 4 - 0 Vacant
TRES PEONS 'I' 3 - 1 ATENEU BARCELONES 'C'

3ª provincial grup IV:  Espiga "B" 3 - Agustí "C" 1
 
Visto y no visto. http://www.escacs.cat/infoPerEquips/perequipsactesview.php?idActa=1514 
 
Empezaba la mañana con la baja del delegado-jugador Racionero Tortosa que padecía la enfermedad del futbolista profesional: Gastroenteritis. Que cada uno saque sus conclusiones. Su padre Racionero Grau era liquidado en menos de media hora por el "ciclista" Fungueiriño. Felix Montero, "hay que ser malo para jugar al ajedrez", también que cada uno lo interprete como quiera, fulminó en 45 minutos a Muñoz. Cantan, que llegó tarde por culpa de una avería en su furgoneta, tampocó jugó mucho rato. A las once ya se firmaba el acta. Pues eso, a dormir pronto.
 
Un saludo J. Robla.
 
Foto: Mini-matx

 

Tercera Prov BCN (VII)
RIPOLLET 4 - 0 PALAU-SOLITA
MONTCADA 'C' 4 - 0 TERRASSA 'F'
MOLLET 'F' 1 - 3 VALLROMANES

COLON SABADELL 'H' - BARAD 'B'
CASTELLAR 'C' 0 - 4 CALDES DE MONTBUI 'B'

Tercera Prov BCN (VIII)
SANT QUIRZE 'B' 3 - 1 CALDES DE MONTBUI 'C'
COLON SABADELL 'G' - BARAD 'C'
MOLLET 'E' 3 - 1  BADIA 'B'
MONTCADA 'D' 0 - 4 ULLASTRELL
RIPOLLET 'B' - RUBINENCA 'B'

Tercera Prov BCN (IX)
PARETANA 'B' 3.5 - 0.5 CALLDETENES 'B'
TONA 2'5 - 1'5 BARAD 'D'
CREMA 'B' 0 - 4 LLINARS 'C'
VALL DEL TENES 'E' 2'5 - 1'5 VALL DEL TENES 'F'
SANT BOI LLUÇANES 'C' 2 - 2 FRANQUESES 'B'

Tercera Prov BCN (X)
LLINARS 'D' 4 - 0 CALLDETENES 'C'
SANT BOI LLUÇANES 'B' 2 - 2 VIC 'B'
MOLLET 'D' 1'5 - 2'5 CARDEDEU 'B'
VALL DEL TENES 'D' 1'5 - 2'5 CREMA
SANT PERE TORELLO 'B' 2 - 2 TONA 'B'

Tercera Prov BCN (XI)
Vacant 0-0 Vacant
ARENYS DE MUNT 'B' 3 -1 CANET 'B'

CIRERA 'C' - MASNOU 'C'
BADALONA 'B' 3 - 1 PEONA I PEO 'G'
PINEDA 'B' 2 - 2 SANT JOSEP BADALONA 'E'

Tercera Prov BCN (XII)
TRES PEONS 'H' 0 - 4 SANT JOSEP BADALONA 'D'
ARENYS DE MUNT 'C' 3 - 1 ATENEU COLON 'E'
SANT ADRIA 'C' 2 - 2 MARAGALL 'B'
BADALONA 'C' 4-0 Vacant
PEONA I PEO 'F' 4-0 Vacant

Tercera Prov BCN (XIII)
SANT MARTI 'F' 1 - 3 IDEAL CLAVE 'D'
ONCE BCN 'B' 3 - 1 FOMENT 'F'
COLMENA 'C' 1'5 - 2'5 ESCOLA ESCACS DE BCN 'B'
Vacant 0-4 PEONA I PEO 'D'
TRES PEONS 'G' 1 - 3 SANT ANDREU 'E'

Tercera Prov BCN (XIV)
SANT JOSEP BADALONA 'F' 3 - 1 COMTAL 'F'
ESCOLA ESPLUGUES 'B' 0 - 4 PEONA I PEO 'H'
PEONA I PEO 'I' 3 - 1 CASTELLDEFELS 'D'
ARENYS DE MUNT 'D' 0'5 - 3'5 LLINARS 'E'
CERDANYOLA VALLES 'F' 0-4 SANT ANDREU 'F'

Preferent GRN
BLANES 2 -8 GUIXOLENC
SALT i GIRONA 8.5 - 1.5 OLOT 'B'
MONTGRI 2'5 - 7'5 CASSA
FIGUERES 'B' 5 - 5 BANYOLES
FIGUERES 'C' 3'5 - 6'5 GERUNDA 'B'

Crònica de la 2ª. Ronda del Campionat de Catalunya per equips.

ELS EQUIPS DEL BANYOLES COMENCEN A ARRENCAR EL VOL.

Categoria Preferent.

El Banyoles empata a Figueres amb el candidat al ascens, amb un cert regust amarg. 5 a 5.

El primer equip del Banyoles ha desaprofitat una bona ocasió per donar la campanada i posar més emoció a l’ascens directe a Segona Divisió.

El empat final a 5 es pot dir que és un excel•lent resultat però veient com ha anat el matx, crec que el Figueres B ha tingut “la sort” dels campions. Per fi victòries en el nostre equip, primer d’en Guillem Turró, després d’Antoni Oliva i finalment de Juan Francisco Campo, empats als tauler 1 (Albert Muratet), 2 (Sergi Diaz), 6 (Hans Van Arkel) i 9 (Juli Zamora). Des de la meva perspectiva, excel•lent la partida de Juan F. Campo amb l’Emili Colls junior, i molt meritòria la victòria d’Antoni Oliva.

Quan el matx era 4 a 2 al nostre favor, semblava que totes les partides en joc ens eren, o favorables, o igualades, i per una bona estona ha planat sobre el local del Figueres la sensació que podíem donar una nova perspectiva a la lluita per l’ascens, després de la nostra derrota a Cassà la setmana passada, però la cosa no ha anat be, i només les dues partides finals en acabar (Sergi Diaz i Juli Zamora) s’han pogut entaular.

De totes formes el resultat cal considerar-lo bo, ja que el Figueres B té un equip molt potent i de ben segur que cedirà pocs punts. Pel possible desempat final aquest empat té molt de valor, però queda el regust de que hem tingut el matx a tocar de dits.... si jo no hagués perdut!!!

La setmana passada em vaig deixar el barret a Cassà, aquesta setmana he millorat el meu marcador i ens hem deixat un jugador sencer.... quan a mig camí de Banyoles m’ha trucat al mòbil demanant on érem, se m’ha caigut l’ànima als peus !!! Vejam que ens deixarem la propera setmana... per sort (i per fi) ja juguem a casa i serà més fàcil de recuperar.

En quant a la Preferent Gironina s'ha jugat el matx Figueres"B"-Banyoles que podia començar a decidir el campionat, ja que s’enfrontaven dos equips que la temporada anterior estaven a la Segona Divisió, i a més el Banyoles ja havia perdut en la primera ronda contra el Cassà. El cert és que ha estat un matx molt igualat i que s'ha decidit en una partida on Marc Balagué ha guanyat per temps en posició incerta. Aquest punt ha estat la igualada a 5, després d’anar perdent 4 a 2 al marcador. Meritòries les taules del 

 

primer tauler del Figueres Camacho enfront el MC Albert Muratet, en el seu retorn a l'equip després d'un parentesi. Les altres victòries han estat per Angel Cuevas i Simon Mogro. El proper matx és amb el Gerunda "B", un altre dels equips complicats de la categoria.

En quant al Figueres"C", que juga a la mateixa categoria, ha perdut justament davant el Gerunda"B" per 3'5 a 6'5. L’aventatge d'ELO en els primers taulers de l'equip rival ha determinat el resultat final. Cal destacar les taules del jove Alex Toste enfront Colomer en el primer tauler, i les del tauler 7 Alex Pinsach enfront Trias. També molt meritòria la victòria del darrer tauler Ignasi Vilanova, en un final de torres amb peó de més, contra un jugador de més elo. Els tres jugadors són alumnes de l’escola del club i han començat l’any amb molt bon peu. L’altra victoria del Figueres ha estat a càrrec d’Antoni Fernández, contra l’exjugador del club, el veterà Jordi Montpart.

A la Segona Gironina, derrota del Figueres"D" enfront l'Olot "C" per 2'5 a 5'5.

A la Tercera Gironina, l’equip format per alumnes de l’escola ha perdut enfront un experimentat 12Castells "C" per 3'5 a 0'5.

 

Primera Prov GRN
DOTZE CASTELLS 6'5 - 1'5 PALAFOLLS
TORDERA 'B' 2'5 - 5'5 BISBAL
SANT GREGORI 3 - 5 SANTA EUGENIA 'B'
GERUNDA 'C' 4 - 4 VIDRERES
CASSA 'B' 3 - 5 BANYOLES 'B'


Primera Provincial.

El Banyoles B guanya a Cassà per 5 a 3.

Mals auguris quan en marxar faltava un jugador... Però el matx s’ha decidit en favor del Banyoles i això que tots dos equips presentaven unes alineacions força anivellades (si fem cas del ELO).

Dissabte les germanes Muratet es varen proclamar campiona i subcampiona juvenil provincial femenines, (moltes felicitats del tiet, i de tot el club) i avui han revalidat el seu bon joc amb una victòria (de l’Alexandra) i unes taules (de la Júlia). El pare, Jordi Muratet, per no ser menys, també ha guanyat (jugant en el tauler 1) contra el President del Cassà, l’amic Guillem Burset. Per la seva banda, en Jordi Chalmeta ha repetit les taules de diumenge passat, Gerard Martin s’ha estrenat (després de la baixa per malaltia de diumenge passat) amb victòria i Albert Barceló ha tornat a guanyar, i es l’únic jugador del Banyoles que porta dos de dos en aquest Campionat. Amb aquesta colla de punts ha passat més desapercebuda la baixa de Josep Bartis.

Victòria important, amb un rival directe, en una categoria que està molt anivellada i on pronostico que hi haurà equips que al final estaran lluitant per no baixar i per pujar, potser al mateix temps, en funció de com els vagi a Segona Divisió als equips de la nostra Territorial.

El Banyoles B recupera la seva credibilitat i esperem que iniciï una cursa cap als llocs capdavanters de la Primera. (També han recuperat el meu barret, fet pel que els estic molt agraït, i vull també donar les gràcies a la gent del Cassà per guardar-me’l).

 

Segona Prov GRN
VILOBI 5'5 - 2'5 GERUNDA 'D'
GUIXOLENC 'B' 6'5 - 1'5 SANTA EUGENIA 'C'
OLOT 'C' 5.5 - 2.5 FIGUERES 'D'
GERUNDA 'E' 4 - 4 SALT i GIRONA 'B'
PALAFRUGELL 'B' 3  -  1LLORET

Tercera Prov GRN (I)
BESCANO 0 - 4 SALT i GIRONA 'E'
BLANES 'B' 3 - 1 DOTZE CASTELLS 'D'
GERUNDA 'G' 3 - 1 SANTA EUGENIA 'D'
CASSA 'D' 2 -2 VILOBI 'B'

Tercera Prov GRN (II)
Vacant 0 - 4 BANYOLES 'D'
PALAFRUGELL 'C' 3 - 1 GERUNDA 'F'

OLOT 'D' - BISBAL 'B'
SALT i GIRONA 'D' 1.5 - 2.5 SANTA EUGENIA 'E'
DOTZE CASTELLS 'B' 2'5 - 1'5 CASSA 'C'

Tercera Prov GRN (III)
SANT PERE PESCADOR 4 - 0 SALT i GIRONA 'F'
L'ESCALA 2 - 2 OLOT 'E'
SALT i GIRONA 'C' 1 - 3 ELS PALAUS
DOTZE CASTELLS 'C' 3'5 - 0'5 FIGUERES 'E'

Vacant 0 - 4 BANYOLES 'C'

Tercera Provincial.

El equips del Banyoles C i D, han fet jornada de descans, i per tant no han jugat.


La propera setmana TOTS els equips del Banyoles jugaran a casa. Aprofito doncs aquesta crònica per convidar als nostres seguidors a que, en qualitat d’espectadors, ens acompanyin en el que promet ser una jornada memorable, on, al Centre Cívic de Banyoles, 26 jugadors del Banyoles se les veuran amb 26 jugadors rivals de totes les categories. Promet ser tot un espectacle !!!

Els encontres, que començaran a les 9.30 del matí, i seran

Preferent: Banyoles – Montgrí. (Emoció garantida)
Primera: Banyoles B – Gerunda “C” (Duel en el cim)
Tercera (Grup II) : Banyoles “D” – Olot “D” (més igualtat impossible)
Tercera (Grup III): Banyoles “C” – Dotze Castells “C” (encara més igualtat).

Os esperem !!!


Fins la setmana propera.

Elias Muratet.

 

Preferent LLE
PARDINYES 4'5 - 5'5 LA SEU
GUISSONA 6 - 4 ELEFANT
LLEIDA 'B' 9 - 1 TARREGA 'B'
BALAGUER 'B' 3'5 - 6'5 VILANOVENC
IVARS 6'5 - 3'5 BAIX SEGRE

Primera Prov LLE
LLEIDA 'C' 0 - 8 JUNEDA
ANDORRA 'B' 7 - 1 BALAGUER 'C'
BELLPUIG 2 - 6 TORA
MOLLERUSSA 3'5 - 4'5 BALAFIA
PONTS 3'5 - 4'5 VALLFOGONA

Segona Prov LLE
LLEIDA 'D' - A. GARRIGUENC
VILABARCA - VALLFOGONA 'B'
SEROS - PONTS 'B'
VILANOVA - ALMENAR
IVARS 'B' - ALMENAR 'B'

Tercera Prov LLE (I)
SORT - VALLFOGONA 'C'
VILANOVA 'B' 1 - 3 VALLFOGONA 'D'
LLEIDA 'E' - BALAFIA 'B'
BALAGUER 'E' - BALAGUER 'D'
TARREGA 'C' 4 -0 BALAGUER 'F'

Preferent TGN (I)
AMPOLLA 7.5 - 2.5 FLIX
MORA D'EBRE 8 - 2 VALLS 'B'
REUS PLOMS 4 - 6 TORREDEMBARRA
ESCACS REUS 6 - 4 REUS DEPORTIU 'B'
TARRAGONA 'C' 5 - 5 STA COLOMA QUERALT

Preferent TGN (II)
MASDENVERGE 'B' 3'5 - 6'5 MASROIG
L'HOSPITALET 8 - 2 ALCANAR
VILA-RODONA  - GANDESANA
MONTBLANC 3 - 7 CAPABLANCA
VALLS 8 - 2 L'ESPLUGA

Primera Prov TGN (I)
LIRA VENDRELLENCA 'B' 5 - 1 VILA-SECA 'B'
CALAFELL 4'5 - 1'5 BISBAL SCR
VALLS 'C' 2'5 - 3'5 LA SELVA
ONCE REUS 3 - 3 STA COLOMA QUERALT 'B'
CONSTANTI 3'5 - 2'5 TARRAGONA 'D'

Primera Prov TGN (II)
MASDENVERGE 'C' 1 - 5 PEO VUIT 'B'
DUESAIGÜES 2'5 - 3'5 RIUDOMS
REUS PLOMS 'B' 3 - 3 RAPITA 'B'

JESUS CATALONIA 1'5 - 4'5 CAMBRILS 'B'
SALOU - TORTOSA

Segona Prov TGN (I)
L'ESPLUGA 'B' 0 - 4 STA COLOMA QUERALT 'C'
VILA-RODONA 'B' 0'5 - 3'5 SARRAL
VALLS 'D' 2 - 2 MONTBLANC 'B'

Segona Prov TGN (II)
MASDENVERGE 'D' 0 - 4 UNIO
RAPITA 'C' 0 - 4 TARRAGONA 'E'
VILA-SECA 'C' 0 - 4 CAMBRILS 'C'

Segona Prov TGN (III)
LIRA VENDRELLENCA 'D' 1'5 - 2'5 LIRA VENDRELLENCA 'C'

TORREDEMBARRA 'B' 1 - 3 VENDRELL G.L.
TORREDEMBARRA 'C' 0 - 4 VENDRELL G.L. 'B'

Tercera Prov BCN (XV)
CALDES DE MONTBUI 'D' 0 - 4 FRANQUESES 'C'
CATALONIA 'E' 4 - 0 COLON SABADELL 'I'
MOLLET 'G' 2 - 2 BADIA 'C'
JOVIAT 'B' 4 - 0 CASTELLAR 'D'
CERVELLO 'C' 0 - 4 PALLEJA 'C'

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 


 

1