bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

 

 Actualizado con fecha: 22/02/2010 15:47:52

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
 

 

 

 

 

Resultats de la Ronda 5 (20/02/2010)
Divisió Honor
COLON SABADELL 7.5 - 2.5 SANT ADRIA
FOMENT 6.5 - 3.5 SANT ANDREU
BARBERA 7 - 3 LLEIDA
CERDANYOLA VALLES 3.5 - 6.5 UGA
TERRASSA 6.5 - 3.5 MONTCADA ..
FIGUERES 6.5 - 3.5 SITGES

IMPORTANT VICTÒRIA DEL FIGUERES DAVANT EL SITGES PER 6’5 A 3’5

 

A la cinquena ronda de la Divisió d’Honor el primer equip del C.E. Figueres s’ha imposat al Sitges 6’5 a 3’5 en un matx clau per poder continuar a la categoria. És la segona victòria consecutiva i contra un rival directe, que ara queda en una situació molt complicada amb zero punts i gual que el Sant Adrià. Per contra, el Figueres, amb 2 punts, és setè de la classificació empatat amb el Foment, superant de mig punt al Sant Andreu i a un sorprenent Montcada, campió en les darreres quatre edicions, i que és el proper rival.

De l’encontre podem dir que, en quant a ELO, els cinc primers taulers de tots dos equips estaven força igualats, essent en canvi favorit el Figueres en els cinc últims. En el segon tauler debutava el flamant nou fitxatge Pavel Simacek, mestre internacional txec i campió del seu país, que ha aconseguit entaular la seva partida contra el MI Lacasa, tot i trobar-se amb una posició aguda. Els resultats més destacats van ser la victòria del GM Javier Campos al primer tauler, davant el GM Karlsson, amb una molt bona partida amb entrega de qualitat inclosa. També el MC Víctor Lillo va vèncer el MI Fernandez en el quart tauler. I el MC Manel Pijuan també va decantar la partida del seu costat, amb molt bon joc.

Els resultats individuals han estat:

 

Local

FIGUERES

Visitant

SITGES

         

1

CAMPOS MORENO, JAVIER (GM, 2568)
     variació elo: +4.30

1-0

KARLSSON, LARS (GM, 2516)
     variació elo: -4.30

1

2

SIMACEK, PAVEL (MI, 2470)
     variació elo: -0.10

½-½

LACASA DIAZ, JOSEP ANTON (MI, 2466)
     variació elo: +0.10

2

3

CUADRAS AVELLANA, JORDI (MF, 2380)
     variació elo: -3.90

0-1

BELTRAN RUEDA, SANTIAGO (MF, 2460)
     variació elo: +3.90

3

4

LILLO CASTANY, VICTOR (MC, 2379)
     variació elo: +5.20

1-0

FERNANDEZ AGUADO, ENRIQUE (MI, 2392)
     variació elo: -5.20

4

5

VIVES ESMERAT, JAUME (MF, 2347)
     variació elo: -4.60

0-1

AYAS FERNANDEZ, ANTONI (MF, 2375)
     variació elo: +4.60

5

6

COLLS GELABERTO, EMILI (MC, 2311)
     variació elo: -1.10

½-½

LECHA GONZALEZ, JESUS NICOLAS (2234)
     variació elo: +1.65

6

7

PIJUAN HERRANZ, MANEL (MC, 2303)
     variació elo: +3.90

1-0

MAROTO BORRAS, JOSE LUIS (MF, 2222)
     variació elo: -3.90

7

8

SERRA PAGES, JORDI (MC, 2274)
     variació elo: +4.10

1-0

LAYOLA BARRIONUEVO, ORIOL (2211)
     variació elo: -6.15

8

9

MANERA LOPEZ, JOSEP (2264)
     variació elo: +6.30

1-0

ESCOBAR TORRES, ANTONI (2208)
     variació elo: -6.30

9

10

LILLO FERRER, JOSEP Mª (2253)
     variació elo: -0.80

½-½

MILA TEJERA, JORDI (2195)
     variació elo: +1.20

10

   

6.5-3.5

   

 

 

 

 

 

 

Pel que fa a la categoria Preferent de Girona, el Figueres “B” ha vençut en el seu desplaçament a Sant Feliu de Guíxols, a un dels equips més potents de la categoria, perc per un contundent 7’5 a 2’5. Cal destacar la presència en el primer tauler del MC Jaume Mundet, jugador habitual de l’equip A, que va aconseguir una gran victòria contra el fort jugador Alfred Mont (2291 d’elo). Mundet està fent un gran campionat després que la temporada anterior tingués un any complicat, però mantenint-se sempre al peu del canó.

Però si el resultat del B ha estat contundent, el del Figueres C també ha estat molt important, i ha fet saltar la sorpresa al empatar al camp del Cassà, un equip que enguany s’ha reforçat i que era superior en els 10 taulers al conjunt del Figueres. Cal destacar un molt bona victòria del primer tauler, el jove jugador de l’escola del club Alex Toste, davant el fort, sòlid i experimentat jugador Josep Cruañas. La partida decisiva fou la de Carles Padrosa, que en posició gairebé perduda, amb 2 peons de menys en un final de torres, va aconseguir entaular, deixant el resultat final en el 5 a 5.

 

 

Pel que fa a l’equip del Figueres “D”, que juga a la Segona Gironina, ha vençut clarament el Gerunda “E” per 7 a 1 i té 3 punts de 5 possibles.

 

A la categoria de Tercera Gironina, el Figueres “E” ha empatat davant  L’Escala 2 a 2 .

 

Primera Divisió (I)
BARCELONETA 5.5 - 4.5 JAKE
OLOT 4 - 6 GERUNDA
BALAGUER 4 - 6 TARRAGONA
PEONA I PEO 3.5 - 6.5 BCN-VULCA
COLMENA 2 - 8 ATENEU COLON

Olot "A" 4
Gerunda "A" 6

Jornada rodona la d'avui dels nostres equips A i B. Ambdós ens desplaçàvem a Olot per jugar contra el Olot A i el Olot B, un fet fràncament inusual. O sigui que ens hem reunit a les 8:30 per marxar cap a la capital garrotxina, no sense un cert caos amb el tema dels cotxes... perquè entre els que hi anaven directe i no hi eren, els que hi anaven directe però sí que hi eren, el que s'ha presentat amb el seu cotxe per sorpresa perquè volia tornar aviat perquè tenia un compromís, els que s'han ficat en el cotxe que no tocava i no en volien sortir, i els que apretaven per marxar quan més aviat millor, per tot plegat hem marxat sense saber del cert si tindríem cotxes per tots al tornar. Al final en Colomer (un dels que volia tornar quan més aviat millor) s'ha hagut d'esperar a baixar-ne uns quants amb ell, per tal que sortissin els números...

Així doncs ens presentem puntualíssims a jugar al local que el C.E. Olot té al Casino. Els més nostàlgics hem recordat els temps i els aromes del local de tota la vida dalt del bar Sport, amb les seves vitrines farcides de copes, i els plafons informatius, i el despatxet al final del passadís... però ja se sap que tot allò que comença té un final, i els temps actuals no perdonen. Poderoso caballero...

Comença el doble match Olot - Gerunda i el primer en signar la planilla és en Huici, que passada la hora de joc ofereix taules i el seu rival les accepta. Seguirien les taules d'en Barrera per repetició de jugades, en una posició tranquila però no exempta de subtileses.

El match prossegueix amb aquest resultat una bona estona. En Luís Enrique està molt millor, en Martí està igualat, en Marc té un peó de més però li falta desenvolupament, en Gusó improvitza en una Happy Bishop Hunting... la única partida que vèiem clàrament en contra era la de l'Andreu al qual generalment els aires austríacs li senten de meravella... però avui no era el seu dia. A la meva les coses es posaven interessants al aconseguir guanyar la dama a canvi de torre i cavall, però el meu rival ha construit una fortalesa que semblava inexpugnable, i a més el meu rei estava exposat, i el zeitnot apretava de valent... o sigui que no ho veia gens clar.

Es confirmen alguns pronóstics tal com els esperàvem, de manera que en Martí fa taules i l'Andreu perd un final de torres molt inferior.

Però en aquest punt ha vingut la reacció. En Marc s'ha espolsat la pressió de sobre i ha entregat una peça a canvi de peons i iniciativa i ha aconseguit el punt. En Gusó també ha guanyat (tot i que no sé com, perquè no he vist res) i el següent en acabar he estat jo, que he pogut sentenciar abans que el contrajoc del meu rival assolís altes cotes d'intensitat.

Amb la satisfacció d'haver complert amb l'equip m'aixeco per interessar-me per l'estat de la situació... anem guanyant 2,5 a 4,5 i queden tres partides: en Luís Enrique té un final perdut, però en Parramon ho té bé per fer taules i l'Àlvar són taules segures, o sigui que això avui no se'ns escapa...

En Parramon confirma les taules al arribar a un final de torre contra torre i àlfil. En Sobreroca no ha tingut ànims per intentar la proesa, ell mateix ha confessat obertament que no es veia capaç de guanyar un final així. En Luís Enrique tomba el rei amb cara de pomes agres, és dur perdre quan has estat més bé bona part de la partida, i més en un per equips... i l'Àlvar aconsegueix guanyar el final de torres aprofitant que el rei del rival tenia tallat el camí al peó passat.

Resultat final 4 a 6 i respirem tranquils, per fi ha arribat la primera victòria fora de casa després de dos derrotes molt justes per la mínima. "Ai, si haguéssim tingut una mica de sort amb el Vulcà i el Peona i Peó!!". No serveix de res lamentar-se pels dos matchs perduts, però pensar-hi és inevitable...

Vaig per signar l'acta i en Trias em mostra la de l'equip B: també han guanyat per 4 a 6!! Doble victòria i doble alegria.

Salutacions.

Jordi Garcia
Delegat Gerunda A

 

Primera Divisió (II)
LIRA 3 - 7 TRES PEONS
COLON SABADELL 'B' 3'5 - 6'5 SANT MARTI
SANT BOI 6 - 4 CERDANYOLA MATARO
CONGRES 4'5 - 5'5 ESCOLA ESCACS DE BCN
COMTAL 5 - 5 REUS DEPORTIU

1ª Divissió Grup II S.C.C. Sabadell B 3,5 - Sant Martí A 6,5
Preferent ,, I Sant Martí B 5 – La Lira B 5
1ª Territorial ,, VIII Ateneu Barcelonès B 1 - Sant Martí C 7
1ª ,, ,, VII Sant Martí D 6 – La Lira D 2
2ª ,, ,, V Sant Martí E 0 – Sant Josep C 8
3ª ,, ,, XIII Sant Andreu E 3 - Sant Martí F 1
Important victòria del Sant MArtí aviu al local del Sabadell, que ens allunya dels llocs de descens. Es veu que ahir el Sabadell A va afluixar davant el Sant Adrià, donat que crec que avui han debutat al B els jugadors Perpinyà i Natàlia Parès. Els rivals eren superiors a nosaltres del quart tauler en avall, i sobretot als dos darrers taulers. Ha començat guanyant el Francisco Núñez al Porras que era la segona partida que jugava. Més tard ha fet taules el Luís Sánchez i ha perdut el Marc. L’Aranda i l’Òscar s’han imposat els seus rivals, mentre que també perdia l’Érik Martínez. Ha fet taules l’Éric Sánchez i al meu costat ha guanyat el Pau Castillo. La meva partida estava pitjor, però en els apurs de temps el meu rival s’ha equivocat arriabant a un final amb qualitat de menys que ha perdut. Finalment l’Imar ha donat taules en un final superior. El dinar molt entretingut com sempre. Magnífic el local del SCC. Sabadell amb unes impresionants llibreries, plenes també de copes. En demanaré un semblant per nosaltres als reis el proper any a veure si ens el donen. L’equip B ha ensopegat amb La Lira B, donat que nosaltres teníem molt millor equip que els rivals. Hem guanyat les tres primeres partides, perdent les tres de darrera i fent quatre taules pel mig. Caldrà afinar la setmana propera a Malgrat per tenir alguna opció d’ascens. L’equip C ha guanyat 1 – 7 l’Ateneu Barcelonès B i crec que queda primer del seu grup en solitari amb 5 de 5, demostrant que aquesta no és la seva categoria. Per cert que hem saludat a Sabadell els jugadors de l’Ateneu Barcelonès A. L’equip D ha guanyat còmodament l’altre maxt amb La Lira 6 – 2, contra el mateix filial rival. Nosaltres teníem millor equip i s’ha reflectit al marcador. L’equip E no ha aconseguit puntuar, a pesar d’anar amb els 8 jugadors. Els rivals eren molt superiors a nosaltres i no hem pogut fer més. Com a anècdota, al primer tauler jugaven l’Andrés Hinarejos, que diu la jugada perque no pot moure cap peça, i l’Emilio Martinez del Sant Josep que és sord-mut. Afortunadament a un dels nostres jugadors no se li ha presentat el rival i li ha mogut les peçes a l’Andrés. L’equip F s’ha presentat a Sant Andreu amb tres jugadors, per malaltia d’un, i només ha fet un punt. També jugava a casa nostra avui el Colón D, a qui li hem cedit l’espai per jugar com a local, donat que hi havia un discapacitat físic en el seu rival i ells no tenen el servei adaptat i nosaltres sí.

Ll.

CONGRÉS 4,5-ESCOLA D’ESCACS BCN 5,5
CONGRÉS B 4,5-LLINARS 5,5

AMB LA MEL ALS LLAVIS

Matí fosc de diumenge on es plasma que l’escaquista pertany a una raça diferent. Baixava de Manresa cap al Congrés a jugar i m’he donat conta que per cada cotxe que trobava anant cap a Barcelona, en pujaven vint a esquiar o a passar el dia fora. Després quan torno és a la inversa, resumint, un luxe!

El matx de l’A el donava per perdut, greu error, doncs una vegada més els monstres del primer equip han demostrat que poden fer suar a qualsevol conjunt. Dic fer suar perquè opcions reals de puntuar no hi ha hagut, no ens enganyem. Ràpidament en Salvo ha arribat a una posició simplificada davant del sòlid David Vigo, signant-se les taules. Taules també d’en Bielsa davant Yastrebova en una posició amb alternatives, que donava lloc a l’anàlisi encarnissat. En Llopis perdia davant del jove Cristian Cruz, derrota que finalment ha marcat el matx, doncs la resta de partides han acabat en taules. Llàstima que en Carlos Alonso no ha pogut concretar una posició favorable, tot i que llavors s’hagués donat un matx completament diferent, no podem parlar, ni de lluny, d’haver deixat escapar mig punt.
Mereixen una menció especial en Sagués, igualant al MF López Agustench; en Ramírez amb negres a l’MI René Alonso; el mestre, a l’MI David Martínez; en Fermí, també amb negres, a l’excongressista Victor Vehí i en Carlos Oliver, que ha aguantat bé al poderós Antoni Gual.
Per damunt de tots en Pere Martínez; amb 4 a 5 al marcador, Moskalenko en tenia prou amb un empat per assegurar el matx, si bé gaudia d’un final favorable. Els gairebé 300 punts de diferència han provocat que el GM forcés cercant la victòria personal però en Pere, amb una precisa defensa, ha permès que el primer tauler visitant simplifiqués la posició, resultant un final de torre i rei contra torre rei i peó, que ha entaulat fent gala d’una bona tècnica. Al meu parer, hauria d’ostentar el títol d’MC, per poc que jugui algún torneig més segur que l’aconseguirà.
Derrota per la mínima després d’oferir la nostra millor versió, que serà necessària per guanyar al Cerdanyola-Mataró diumenge vinent, ja que en cas contrari, les opcions de permanència quedarien reduïdes a un miracle.

Els del B hem fet figa, pels pèls, però derrotats al capdevall. No negaré que el d’avui era un matx igualat on esperava guanyar, o si més no puntuar, de cara a apuntalar la salvació.
Ben aviat s’ha col.locat un 1-1 al marcador. He comès una imprecisió d’obertura, deixant-me canviar l’alfil bo (en Petar ja em mirava malament, quina pressió!) però el meu rival ha decidit tornar-me el regal, al posar la catifa a la dama blanca, que s’ha cobrat un peó. Un error tàctic del meu adversari m’ha permès guanyar un segon peó i en l’afany per impedir-ho, una peça. Mentre jo preparava la xarxa de mat per definir la partida, en Petar s’aixeca i jo penso, mira que bé, 2-0! La patacada ha arribar quan el seu dit polze apuntava al terra... 1-1.
Minuts després, en Sorribas aprofita la superioritat material simplificant, però en Moranta està perdut i ha d’abandonar, així com en Jordán, que no ha pogut aguantar gaire estona les embestides del veterà MC Lluís Coll, 2-3. La superioritat visitat era fictícia, doncs la Sandra s’estava imposant amb autoritat al duel de fèmines, les altres quatre partides, incertes. La Sandra defineix sense problemes un final de reis amb dos peons de més i finalment sembla que està trobant el to, alhora que en Sadurní, amb peó de menys, ha aconseguit forçar un final amb alfils de diferent color davant Noemí Martínez, que s’ha vist obligada a signar l’empat.
En joc, Viñals, taules clares, que el seu rival ha rebutjat davant l’incertesa del resultat; Codina, partida peculiar, final estrambòtic, cursa de peons, impossible fer pronòstics, una vegada més, el bombo de la loto ha començat a girar. L’Andreu semblava alliberar-se de la pressió rival situant un poderós cavall en camp contrari; jo confiava en el factor rellotge, favorable a nosaltres a les tres partides.
Llàstima que el presi ha escollit el pla erroni i, després de canviar el cavall abans esmentat per un alfil rival, no ha pogut aturar les amenaces sobre el monarca del seu rival, mentre que en Viñals ha concedit les taules ofertes, ara sí, pel rival. Ho eren des de fa estona. En aquests moments comunico al Codina que ha de guanyar sí o sí, doncs després d’un intercanvi de promocions, les taules les tenia via escac continu. No es pot dir que no ho hagi provat, segurament no de la manera més precisa, però la seva actitud en pos de l’equip s’ha de destacar. Ara bé, necessitàvem la grossa i ha tornat a sortir el reintegrament; taules i justa victòria dels vallesans, com no menys just hagués estat un empat, segons l’esdevenir del matx. La sogra, resident a Llinars, m’advertia: aquí hi ha bons jugadors, en Ríos, de la Santcugatenca també: son joves i molt agressius; una setmana més, baixo el cap i els hi dono la raó.
Si la setmana que ve no puntuem a Calldetenes, la salvació serà una quimera, doncs ja estem en llocs de descens. Els osonencs ocupen una sorprenent i meritòria tercera posició. Des d’aquí com a exdelegat li proposo al presi negociació de primes, si guanyem tiberi a càrrec del club (i no val deixar-se derrotar per no pagar :-p).

El tercer equip, González team, ha vençut per la mínima als veterans del Tres Peons E; decisiu Gómez que amb empat a 3,5 al marcador ha aconseguit la victòria. Amb 4 de 5, no es descarta que donin la sorpresa.

El D ha perdut davant del Colon C, desconec el resultat amb precisió, però puc avançar que han perdut J.J i en Javi Romero, mentre que l’Emili López, en clara progressió, ha aconseguit un empat.

L’E avui descansava.

La setmana que ve, més

Héctor Hernández
Club d’Escacs Congrés

PD: Immensa tova del Barça de bàsquet a la final de Copa! 

Cronica en la web del Sant Boi

Segona Divisió (I)
SANT JOSEP BADALONA 9 - 1 CIRERA
SANTA EUGENIA 7 - 3 ARAGONES
PALAFRUGELL 3 - 7 SANT ANDREU 'B'
MARAGALL 3.5 - 6.5 FOMENT 'B'
TORDERA 6.5 - 3.5 UGA 'B'

 

 

SANTA EUGENIA

7

         

CENTRE ARAGONES

3

                     

1

 

SALGADO ALLARIA, CARLES

2315

 

½

 

1

 

GARCIA CONESA, GREGORI

2249

2

 

 SABRIA BATLLE, POL

2315

 

+ -

 

2

 

VILAGELIU, JOSEP M

2231

3

 

CASANELLAS RUANO, LLUIS

2260

 

1-0

 

4

 

SERRATE, A

2182

     

2297

           

2221

                     

4

 

SORROCHE MARTIN, JOSEP M.

2232

 

0-1

 

5

 

BATALLA, J

2174

5

 

VIDAL ZAMORA, ALEX

2251

 

1-0

 

6

 

VILLARES, JM

2169

6

 

SUITA GARCESO, NEMESI

2136

 

½

 

7

 

GARCIA, F

2161

7

 

DIAZ COMAS, JORDI

2064

 

½

 

10

 

LOPEZ, A

2116

     

2171

           

2155

                     

8

 

CRIADO TOLEDO, LLORENS

2037

 

½

 

11

 

CARRANZA,S

2082

10

 

GALLART VILA, JOAN

1946

 

1-0

 

18

 

ROMEO ROS, J

1904

11

 

GARCIA-CASTANY MUSELLAS, GAL.LA

1929

 

1-0

 

18B

 

ROMEO ROS, C

1883

     

1971

           

1956

                     
     

2149

           

2115

UN PAS CAP AL PLAY OFF

Jornada tranquila en Girona, L'equip barceloní ha vingut amb el segon tauler sense defensar, i faltaven diversos titulars entre els 10 primers de la llista; de manera que el matx semblava decantar-se a favor dels locals des de bon començament. 

Carles Salgado ha estat el darrer en finalitzar la partida. Volia guanyar, i ho ha estat intentant, però no ha pogut. Un altre dia serà.

Llorenç Criado, Jordi Diaz i Nemesi Suita volien tenir avui un dia relaxat, i les taules anaven bé, per com estava el matx.

En canvi, teniem unes quantes partides, on s'estava jugant per guanyar; Joan Gallart i Gal.la Garcia-Castany han aconseguit avantatge aviat, i tots dos no volien deixar escapar la victòria. Han guanyat bé.

Alex Vidal ha fet una partida molt seriossa. I segurament el factor temps ha sigut important en la partida; doncs Josep M Villares s'ha apurat bastant i això probablement no li ha permés defensar correctament la seva posició.

Lluis Casanellas tampoc ha tingut masses problemes en aconseguir avantatge en la partida, i ha transformat un final favorable en victòria,

Jo he perdut la partida d'una manera inesperada. Suposo que recordaré aquesta finalització de partida, durant bastants dies.

Desprès de 5 jornades, Palafrugell sembla que té poques possibilitats. Maragall i UGE B tenen 1,5 punts i ocupen temporalment les altres places de descens. Aragonès (2 punts), Sant Andreu B (2,5 punts) tenen calendaris per davant complicats. I en els llocs capdavanters, Sant Josep és el lider indiscutible, i esperant entrar en llocs de promoció estàn Tordera (4), Santa Eugènia (3,5), Foment B (3) i Cirera (2,5).

La setmana vinent juguem contra Sant Andreu B. Tenen millor equip que nosaltres. Són un conjunt experimentat que no ens ho posaràn fàcil.

Salutacions des de Girona,

Josep M Sorroche

 

Segona Divisió (II)
IDEAL CLAVE 7.5 - 2.5 CALAF
CATALONIA 7 - 3 SANT FELIU
ANDORRA 5 - 5 TARREGA
BENAVENT 8 - 2 COLON SABADELL 'C'
MONTMELO 6 - 4 TERRASSA 'B'

Segona Divisió (III)
VILA-SECA 3 - 7 VILAFRANCA
TARRAGONA 'B' - RAPITA
MASDENVERGE 5 - 5 PEO VUIT
LIRA VENDRELLENCA 6 - 4 GRAN PENYA
CORNELLA 6 - 4 CAMBRILS

Preferent BCN (I)
SANT MARTI 'B' 5 - 5 LIRA 'B'
COLLBLANC-AURORA - MALGRAT
MATARO 7'5 - 2'5 HORTENC
MASNOU 4.5 - 5.5 ARENYS DE MUNT
SANT ADRIA 'B' 4.5 - 5.5 ATENEU COLON 'B'

Preferent BCN (II)
SANT BOI LLUÇANES 7.5 - 2.5 UGA 'C'
MONTCADA 'B' 6 - 4 CERDANYOLA VALLES 'B'
BARBERA 'B' 5 - 5 CALLDETENES
CONGRES 'B' 4.5 - 5.5 LLINARS
SANTCUGATENCA 4.5 - 5.5 MOLLET

Preferent BCN (III)
TARADELL-CENTELLES 7.5 - 2.5 CORNELLA 'B'
SANTPEDOR 5.5 - 4.5 CARDONA
CASTELLET 2 - 8 IGUALADA

PASSIO - AVINYO
BERGUEDA 7 - 3 VIC

Preferent BCN (IV)
SITGES 'B' 5.5 - 4.5 TRES PEONS 'B'
PRAT 4.5 - 5.5 GAVA
BELLVITGE ENTITAT 5'5 - 4'5 CASTELLDEFELS
MARTORELL 3 - 7 CATALUNYA
RUBINENCA 5'5 - 4'5 COLONIA GÜELL

MARTORELL 3 - CATALUNYA 7

 

Important victòria del Catalunya en diferents aspectes: per una banda ens reforça anímicament després d'una dolorosa derrota, ens manté en la lluita per la primera posició del grup a l'espera d'una punxada, i també permet recuperar alguns punts de Sonnenborg, per si al final fessin falta.

 

Avui l'ordre en què han acabat les partides no ha fet perillar el matx. Poc abans de la una el resultat era de 0-5, i en la darrera mitja hora els locals han fet un parcial de 3-2 per maquillar el resultat. D'haver-se produït a l'inrevés, les partides potser haguessin estat més condicionades, però la realitat ha estat un matx que s'ha anat guanyant partida a partida. Cap a les 12h, en Pedro Serrano i jo posàvem el 0-2, però era massa aviat per calcular si arribàvem clarament als 5,5 o no. Llavors en Pedro en comenta que la diferència d'elo s'ha d'acabar notant en diverses partides igualades. Potser ha estat això, i poc a poc han anat caient victòries del bàndol visitant: Vicenç Font guanyava un final de peons que en molts moments pintaven taules; Sulleva imposava una qualitat de més per traduir-lo en un final de peons digne d'estudi i Xavi Serrano forçava mat després d'aprofitar la superioritat a la columna f. El primer punt dels locals l'ha fet el nigerià Adedemi imposant-se en una posició d'atacs mutus a Baeza, on el rei d'aquest estava completament a la intempèrie. El punt decisiu ha vingut de la mà de Xavi Guerreo, que ha fet valer la superioritat de T+A+C contra dama per arribar a una curiosa posició de "mat a la dama". La partida més curiosa l'ha posat Manolo Vargas, que durant moltes jugades semblava perdut: el rival tenia alfil contra cavall amb peons als dos flancs, peons més avançats i un rei en ple territori enemic. Però una vegada més, Vargas ha tret els seus inesgotables recursos defensius per crear un peó passat i possibilitats de tap amb el cavall. El resultat d'això ha estat un final de dames coronades alhora i novament canviades per deixar els ja dos únics peons que coronaven altre cop alhora: taules. Després de molt batallar, Albert Sánchez perdia un final amb peó de menys i alfil dolent contra cavall bo i en el primer tauler la interessant partida Lacasta-Rubén Martín acabava en taules. El jugador local tenia qualitat a canvi de dos peons, que la compensaven força bé. Al final, Lacasta ha entrat amb les peces majors sabent que el jugador del Catalunya tenia escac continu com a únic recurs. Taules i 3-7 definitiu.

 

Ara cal seguir sumant d'un en un, i si això no és suficient, pensar en embolicar pernils o caixes de bombons per als rivals del Bellvitge.

 

Jordi Morcillo (Catalunya EC)


 

Primera Prov BCN (I)
SANT JOSEP BADALONA 'B' 6 - 2 COLMENA 'B'
CERDANYOLA MATARO 'B' 0.5 - 7.5 AGUSTI
PINEDA 4.5 - 3.5 CANET
BADALONA 3 - 5 COMTAL 'C'
VILASSAR 3.5 - 4.5 CIRCOL CATOLIC

 

1ª provincial Bcn. Grup I Cerdanyola-Mataró  - C.E. Agustí  0.5 -7.5
http://www.escacs.cat/infoPerEquips/perequipsactesview.php?idActa=495
El primer equipo del Agustí no tuvo rival. o no les pusieron rival. Solo el primer tablero era un titular, el resto unos cuantos niños de relleno para poder reforzar al tercer equipo. A las once ya iban 0-5 y Margareto, siempre espectacular,  durmiendo la siesta en los sofás del casal de joves. Solo el no querer pagar vermut de Morreres, entabló al final, dilató el encuentro. 0.5 - 7.5 y aperitivo completo en Mataró a cinco euros por barba. eso si son precios.
 
Un saludo J. Robla.
 

 

Primera Prov BCN (II)
TERRASSA 'C' 3.5 - 4.5 GRANOLLERS-CANOVELLES
CARDEDEU 6.5 - 1.5 TARADELL-CENTELLES 'B'
BARAD 5.5 - 2.5 CASTELLAR
SANT PERE TORELLO 3 - 5 VALL DEL TENES
CERDANYOLA VALLES 'D' 2 - 6 COLON SABADELL 'D'

Primera Prov BCN (III)
COMTAL 'B' 3.5 - 4.5 JAKE 'B'
ONCE BCN 1.5 - 6.5 PEONA I PEO 'B'
TRES PEONS 'C' 1.5 - 6.5 SANT ANDREU 'C'
TORRENEGRA 3 - 5 CERDANYOLA VALLES 'C'
COLON SABADELL 'E' 1 - 7 ATENEU BARCELONES

ONCE 1.5 - 6.5 Peona i Peó B
 
Les baixes dels bessons i el Marc López han obligat a fer una convocatòria diferent a altres dies, però avui cap d'aquests puntals de l'equip s'ha trobat a faltar.
 
El matx ha començat amb unes taules ràpides meves, després de molts canvis de peces i d'entrar en un final on no he vist com progressar. El Xavi Villa ha aconseguit la primèria victòria de l'equip. Ha aribat tard, com sempre, i ha acabat ràpid, també dintre del seu estil. El Rubén Ruiz tenia la partida complicada, però ha posat seny i l'ha conduïda a una situació de taules per mantenir avantatge en el matx.
 
Aquest 1-2 ha durat molta estona, però no hem patit. Les posicions eren favorables. Mica en mica s'anaven decantant les partides al nostre favor. La Salomé feia l'1-3 mentre el Jose tenia qualitat de més, i llavors el Moya fa una petita combinació per guanyar peça. L'Enric ha jugat a assegurar i ha fet taules. L'Adrià de Blois ha hagut de defensar-se primer, però després ha quedat amb clar avantatge de material.
 
Continuem com la setmana passada, persenguint un Ateneu Barcelonès imparable i empaitats per un Sant Andreu C que cada cop sembla més aprop. No podem permetre'ns el luxe de fer cap relliscada, o tot el treball de la temporada quedaria en no res.
 
Frederic Corrigüelas

Primera Prov BCN (IV)
ESPIGA 8 - 0 Vacant
NINOT 4.5 - 3.5 CECOB
TRES PEONS 'D' 2.5 - 5.5 ESPLUGUES
PEONA I PEO 'C' 4.5 - 3.5 CATALUNYA 'B'
LIRA 'C' 2.5 - 5.5 IDEAL CLAVE 'B'

Primera Prov BCN (V)
VILAFRANCA 'B' 4 - 4 VILADECANS
MOLINS DE REI 4 - 4 SANT JOAN DESPI
SANT BOI 'B' 4 - 4 MOLI NOU
PADRO 6 - 2 MARTORELL 'B'
SANT FELIU 'B' 5 - 3 CORNELLA 'C'

Primera Prov BCN (VI)
PIERA 6 - 2 SANT SADURNI
CATALONIA 'B' 4.5 - 3.5 BALSARENY
SANT JOAN 4 - 4 MANRESA
SALLENT 2 - 6 OLESA
CAPELLADES 2.5 - 5.5 MONTBUI

Segona Prov BCN (I)
TERRASSA 'E' 2 - 6 PARETANA
BADIA - COLON SABADELL 'F'
BARBERA 'C' 2 - 6 SANT QUIRZE
Vacant 0 - 8 VALL DEL TENES 'C'
SANTCUGATENCA 'B' 3.5 - 4.5 MOLLET 'B'

Segona Prov BCN (II)
SANT FELIU 'C' 8 - 0 Vacant
CASTELLDEFELS 'B' 3 - 5 PEON DOBLADO
TRES PEONS 'F' 6 - 2 GAVA 'B'
PRAT 'B' 4.5 - 3.5 VILAFRANCA 'C'
SITGES 'C' 5 - 3 BELLVITGE ENTITAT 'B'

Segona Prov BCN (III)
VILAFRANCA 'D' 4-0 Vacant
COLLBLANC-AURORA 'B' 3 - 5 CATALUNYA 'C'
ABRERA 2.5 - 5.5 INCRESA
MARTORELL 'C'
- COMTAL 'D'
JAKE 'C' 4.5 - 3.5 CERVELLO

Segona Prov BCN (IV)
POBLA CLARAMUNT 4 - 4 SANTPEDOR 'C'
MOIA 1 - 7 ATENEU IGUALADI
CALAF 'B' - SANTPEDOR 'B'
L'ESTANY 2.5 - 5.5 CATALONIA 'C'
SURIA 2.5 - 5.5 BERGUEDA 'B'

Segona Prov BCN (V)
CIRERA 'B' 5 - 3 CALELLA-AMISTAT
SANT MARTI 'E' 0 - 8 SANT JOSEP BADALONA 'C'
ATENEU COLON 'D' - LLAVANERES
CERDANYOLA MATARO 'C' 2 - 6 MASNOU 'B'
LAETANIA-ALELLA 5 - 3 VILASSAR "B"

Segona Prov BCN (VI)
SANT LLORENÇ 8 - 0 Vacant
LLINARS 'B' 3 - 5 FRANQUESES
GRANOLLERS-CANOVELLES 'B' 4.5 - 3.5 CALDES DE MONTBUI
CASTELLAR 'B' 5 - 3 VALL DEL TENES 'B'
MONTMELO 'B' 3.5 - 4.5 TERRASSA 'D'

Segona Prov BCN (VII)
CERDANYOLA VALLES 'E' - MOLLET 'C'
SANT ANDREU 'D' 3.5 - 4.5 FOMENT 'C'
ATENEU COLON 'C' 6 - 2 CONGRES 'D'
SANT MARTI 'D' 6 - 2 LIRA 'D'
DIAGONAL MAR 8 - 0 Vacant

Segona Prov BCN (VIII)
CADENA 8 - 0 Vacant
FOMENT 'D' 3 - 5 VILA OLIMPICA
TRES PEONS 'E' 3.5 - 4.5 CONGRES 'C'
ATENEU BARCELONES 'B' 1 - 7 SANT MARTI 'C'
BARCELONETA 'B' 5 - 3 IDEAL CLAVE 'C'

Tercera Prov BCN (I)
JOVIAT 2.5 - 1.5 BERGUEDA 'C'
Vacant 0 - 4 Vacant
SANTPEDOR 'D' 2 - 2 IGUALADA 'B'
OLESA 'B' 4 - 0 CAPELLADES 'B'
MONTBUI 'B' 2 - 2 ABRERA 'B'

Tercera Prov BCN (II)
BERGUEDA 'D' 4 - 0 L'ESTANY 'B'
OLESA 'C' 2 - 2 SANT ESTEVE
Vacant 0 - 4 MINORISA
PALLEJA 'B' 2.5 - 1.5 CATALONIA 'D'
BALSARENY 'B' 3 - 1 BERGUEDA 'E'

Tercera Prov BCN (III)
GRAN PENYA 'B' 3.5 - 0.5 COLONIA GÜELL 'B'
PALLEJA 4 - 0 CASTELLDEFELS 'C'
SANT BOI 'C' 4 - 0 RIBES
Vacant 0 - 4 CASTELL
VILAFRANCA 'E' 1 - 3 CERVELLO 'B'

Tercera Prov BCN (IV)
SANT JOAN DESPI 'B' 3 - 1 ESPIGA 'C'
COLLBLANC-AURORA 'C' 3.5 - 0.5 ESCOLA ESPLUGUES
ESPLUGUES 'C' 4 - 0 MARTORELL 'D'
AGUSTI 'B' 3 - 1 CASTELLBISBAL
EUGENI D'ORS 4 - 0 Vacant

                                                                             Agustí B-Castellbisbal:  3-1 Matx nada claro
http://www.escacs.cat/infoPerEquips/perequipsactesview.php?idActa=1438
Sabíamos que no se puede ganar siempre, ni siquiera en regional. Rull fue el que lo tuvo mas claro desde el principio y acabó rematando bien provocando la entrega de calidad de su rival: Sanjuan. Jesus tampoco lo llevó mal, pero cuando creyó que tenía a Santos surgieron complicaciones y tardó en obtener ventaja decisiva. Las partidas de Miranda y la mía podían y deberían haber ido al revés. El tuvo mejor la partida siempre y solo una colgadura imprevista fue suficiente para perderla. se marchó sin saludar a nadie. Por mi parte sigo haciendo méritos para llevarme el mejor atraco. Éste, con dos piezas de menos, es quizá de los mas gordos. 3 a 1 al final que nos mantiene en el liderato a una semana del decisivo matx contra el Eugeni d´Ors, que ha fichado a un 2140 como cero bis.  ¿Nos tienen miedo ? o ¿ simple respeto?, o ¿es que no saben quienes somos?.
Video en el que también aparece el "C" contra el Barcelona Vulcá "B" http://www.youtube.com/watch?v=EtZoxdfMTcA 
 
Un saludo. J. Robla.

 

 

Tercera Prov BCN (V)
CORNELLA 'D' 0 - 4 PEONA I PEO 'E'
ESCOLA ESCACS DE BCN 'C' 2 - 2 SANT JOAN DESPI 'C'
TRES PEONS 'J' 1 - 3 ESPLUGUES 'B'
COLLBLANC-AURORA 'D' 0 - 4 CATALUNYA 'D'
COMTAL 'E' 4 - 0 Vacant

Tercera Prov BCN (VI)
FOMENT 'E' 1 - 3 ESPIGA 'B'
ATENEU BARCELONES 'C' 0 - 4 CATALUNYA 'E'
Vacant 0 - 4 CONGRES 'E'
AGUSTI 'C' 0.5 - 3.5 BCN-VULCA 'B'
EUGENI D'ORS 'B' 1.5 - 2.5 TRES PEONS 'I'

3ª provincial grup VI C.E. Agustí - Barcelona-Vulcá "B"  0.5 - 3.5
 
 

Agustí "C" - Barcelona-Vulcá "B" 0,5 - 3.5.
http://www.escacs.cat/infoPerEquips/perequipsactesview.php?idActa=1528
Solo Félix arrancó medio punto ante el rumano Barbu. Cantan poco pudo hacer ante el veterano 2000  Xalabarder y eso que el hombre llegó lesionado por una caída en el metro. Pal fue pasto fácil para el experimentado de Frutos y Racionero Jr. acabó liquidado por el españolista Garriga. De todos modos Barcelona-Vulcá: "quien te ha visto y quien te ve"
 
Un saludo J. Robla.

Tercera Prov BCN (VII)
COLON SABADELL 'H' 0-4 MOLLET 'F'
CALDES DE MONTBUI 'B' 0.5 - 3.5 MONTCADA 'C'
BARAD 'B' 1 - 3 RIPOLLET
VALLROMANES 3 - 1 PALAU-SOLITA
TERRASSA 'F' 1 - 3 CASTELLAR 'C'

Tercera Prov BCN (VIII)
ULLASTRELL 3.5 - 0.5 SANT QUIRZE 'B'
BADIA 'B' - RUBINENCA 'B'
BARAD 'C' 3.5 - 0.5 RIPOLLET 'B'
CALDES DE MONTBUI 'C' 1 - 3 MONTCADA 'D'
COLON SABADELL 'G' 0 - 4 MOLLET 'E'

Tercera Prov BCN (IX)
VALL DEL TENES 'F' 1 - 3 PARETANA 'B'
LLINARS 'C' 4 - 0 FRANQUESES 'B'
BARAD 'D' 1 - 3 SANT BOI LLUÇANES 'C'
CALLDETENES 'B' 2.5 - 1.5 VALL DEL TENES 'E'
TONA 3 - 1 CREMA 'B'

Tercera Prov BCN (X)
CREMA 2 - 2 LLINARS 'D'
CARDEDEU 'B' - TONA 'B'
VIC 'B' 3 - 1 SANT PERE TORELLO 'B'
CALLDETENES 'C' 0 - 4 VALL DEL TENES 'D'
SANT BOI LLUÇANES 'B' 3 - 1 MOLLET 'D'

Tercera Prov BCN (XI)
PEONA I PEO 'G' 4-0 Vacant
MASNOU 'C' 1 - 3 SANT JOSEP BADALONA 'E'
CANET 'B' 2 - 2 PINEDA 'B'
Vacant 0-4 BADALONA 'B'
ARENYS DE MUNT 'B' 3 - 1 CIRERA 'C'

Tercera Prov BCN (XII)
Vacant 0-4 TRES PEONS 'H'
MARAGALL 'B' 4-0 Vacant
ATENEU COLON 'E' 0-4 PEONA I PEO 'F'
SANT JOSEP BADALONA 'D' 3 - 1 BADALONA 'C'
ARENYS DE MUNT 'C' 3.5 - 0.5 SANT ADRIA 'C'

Tercera Prov BCN (XIII)
Vacant 0 - 4 COLMENA 'C'
SANT ANDREU 'E' 3 - 1 SANT MARTI 'F'
ESCOLA ESCACS DE BCN 'B' 4 - 0 FOMENT 'F'
PEONA I PEO 'D' 4 - 0 ONCE BCN 'B'
IDEAL CLAVE 'D' 3 - 1 TRES PEONS 'G'

Tercera Prov BCN (XIV)
ARENYS DE MUNT 'D' 2 - 2 PEONA I PEO 'I'
SANT ANDREU 'F' 4 - 0 ESCOLA ESPLUGUES 'B'
LLINARS 'E' 2 - 2 SANT JOSEP BADALONA 'F'
CASTELLDEFELS 'D' - COMTAL 'F'
PEONA I PEO 'H' 4-0 CERDANYOLA VALLES 'F'

Preferent GRN
BANYOLES 10 - 0 BLANES
CASSA 5 - 5 FIGUERES 'C'
OLOT 'B' 4 - 6 GERUNDA 'B'
GUIXOLENC 2.5 - 7.5 FIGUERES 'B'
MONTGRI - SALT i GIRONA


ELS EQUIPS DEL BANYOLES OBTENEN 20 DELS 26 PUNTS QUE HI HAVIA EN JOC AL CENTRE CÍVIC.


Categoria Preferent.

El Banyoles passa pel damunt del Blanes. 10 a 0.

El primer equip del Banyoles s’ha imposat amb molta facilitat al Blanes, que ha presentat un equip molt feble i que en cap moment ha posat en problemes als jugadors locals. Quan German Naharro (tauler 6) signava la victòria per incompareixença, a les 10.30, Juli Zamota (tauler 7), el recuperat Josep Triola (tauler 8), Albert Serra (tauler 9) i Narcís Cabarrocas (tauler 10) ja havien guanyat als respectius rivals, Poc després, abans de les 11, Juan F. Campo (tauler 3) i Elias Muratet (tauler 4) signàvem planilles guanyadores i posàvem un 7 a 0 al marcador.

Hans Van Arkel (taula 5) ha efectuar un sacrifici de dama que el rival (assenyadament) ha rebutjat, poc després ha entregat qualitat per un atac duríssim contra l’enroc del rival, que a la fi ha acabat perdent amb el rellotge a zero, quan Hans tenia un atac demolidor.

Les partides dels taulers 1 (Sergi Diaz) i 2 (Antoni Oliva) també s’han acabat decidint en convertit en definitius els respectius avantatges posicionals i materials.

El Blanes no ha portat un equip a l’alçada de la categoria, (els trèiem entre 200 i 300 punts d’Elo a la majoria dels taulers) la pèrdua d’alguns jugadors i el increment a 10 jugadors li significa una llosa massa important. El resultat no es pot considerar exagerat pel que s’ha vist a la sala “noble” del Centre Cívic. Lamentablement considero el Blanes un ferm candidat a perdre la categoria. Però també aquests matxos s’han de guanyar.

Amb els 3,5 punts que ja portem (de 5 rondes), de ben segur que ens situarem als llocs capdavanters (falta saber els altres resultats de la categoria), penso que eludir el descens ja està decidit, i ara només ens manca saber fins on podem arribar cap a amunt, i mirar de lluitar pel ascens o, fins i tot pel títol, es consolida, setmana rere setmana, com un objectiu al nostre abast.

La setmana propera tornem a anar a Figueres, aquest cop per jugar contra el equip “C”, sempre perillosos els filials d’un club amb tantes llicències com és el cas del equip empordanès, i no es podem refiar.ç

Al final Banyoles 10 – Blanes 0..

Primera Prov GRN
GERUNDA 'C' - SANT GREGORI
BANYOLES 'B' 6.5 - 1.5 TORDERA 'B'
VIDRERES 4 - 4 DOTZE CASTELLS
SANTA EUGENIA 'B' 4 - 4 PALAFOLLS
BISBAL 6 - 2 CASSA 'B'

 


Primera Provincial.

El Banyoles B guanya al Tordera “B” per un còmode 6,5 a 1,5 i guanya un punt molt important de cara a eludir el descens.

L’estratègia de Sergi Diaz ha donat els seus fruits, i el Banyoles B ha obtingut una victòria prou àmplia sobre el Tordera “B”, equip involucrat, com nosaltres, en la zona perillosa. Un Santiago Martin, sacrificat del primer equip. ha encapçalat el filial, seguint per Guillem Turró i Jordi Muratet.

El Tordera “B” ha vingut amb dos jugadors de menys, per aquest fet tan Gerard Martin con Josep Bartis ha guanyat sense moure peça. Jordi Muratet s’ha imposat amb una certa facilitat a Tomàs Barceló i quan Santiago Martin, amb una partida complexa, d’aquelles que a ell li agraden ha vençut, el 4 a 0 feia presagiar un altre resultat abultat. En Guillem Turró, murri com ell sol, ha provocat una simplificació que conduïa a les taules i ens assegurava la victòria en el matx.

Amb el 4,5 a 0,5 Albert Barceló ha remuntat una partida difícil i que en algun moment ha semblat perillar. Jordi Chalmeta no ha valorat prou be l’entrega d’un peó i ha acabat cedint la única derrota del equip. Júlia Muratet, que dissabte es va proclamar subcampiona Provincial per edats, ha conduit un final amb peó de més fins a una victòria inapelable.

La setmana que ve un difícil desplaçament. Falta saber els resultats dels altres equips per poder treure conclusions de com anem.

Al final Banyoles “B” 6,5 – Tordera “C” 1,5

 

Segona Prov GRN
PALAFRUGELL 'B' 4 - 4 GUIXOLENC 'B'
LLORET 7.5 - 0.5 VILOBI
SALT i GIRONA 'B' - OLOT 'C'
FIGUERES 'D' - GERUNDA 'E'
SANTA EUGENIA 'C' 2 - 6 GERUNDA 'D'

Tercera Prov GRN (I)
DOTZE CASTELLS 'D' 3 - 1 CASSA 'D'
SALT i GIRONA 'E' - BLANES 'B'
SANTA EUGENIA 'D' 3.5 - 0.5 VILOBI 'B'
GERUNDA 'G' - BESCANO

Tercera Prov GRN (II)
CASSA 'C' 4 - 0 Vacant
OLOT 'D' 3.5 - 0.5 SALT i GIRONA 'D'
SANTA EUGENIA 'E' 1 - 3 GERUNDA 'F'
BISBAL 'B' 1.5 - 2.5 PALAFRUGELL 'C'
BANYOLES 'D' 0.5 - 3.5 DOTZE CASTELLS 'B'

 

Tercera Provincial.

El equips del Banyoles C i D, s’han enfrontat als respectius líders dels grups de Tercera Provincial III i II.

El Banyoles “C” s’ha mostrat molt sòlid davant del equip de nova creació Sant Pere Pescador, que venia amb el “catxet” de líder, i la mainada del Banyoles li ha sabut jugar molt bé. Victòries de Isaac Fusellas, Dani Perez i Alejo Ismael Gimenez, que el dissabte passat es va proclamar campió Provincial de sub 10 i es classifica per jugar la final catalana.

Alejo te una projecció molt important i, sota l’entrenament d’Antoni Oliva, va consolidant apertures, mig joc i finals, i si aconsegueix de dosificar millor el temps, és segur que ben aviat tindrem un jugador de molt nivell.

El Sant Pere Pescador ha portat el millor equip que té, i malgrat això els joves banyolins han sabut tirar endavant un matx que era a priori molt complicat, demostrant que tenim “pedrera” i que si el Isaac, el Vidal, en Dani i els altres joves vinguessin més a les classes, ben aviat tindríem un nivell de joc envejable..

Al final Banyoles “C” 3 – Sant Pere Pescador 1.


El equip D s’enfrontava al líder del grup: el Dotze Castells “B”. Han presentat un equip molt seriós i amb molta qualitat (i molt d’Elo), alguns dels seus jugadors el vaig poder veure jugar al torneig de “Les Cireres” que cada any organitzen a Llers, i que cada cop obtenint major ressò. Lieven Siemena, Ramon Arbat i sobre tot Jaume Prada em varen demostrar el seu nivell de joc. Avui a Banyoles també han vingut a jugar a un gran nivell, d’aquesta manera, tant sols l’Olga Carmona i el pare Veciana els han pogut plantar cara. Malgrat això al final només la Olga Carmona ha aconseguit quelcom de positiu, traient unes molt valuoses taules a Ramon Arbrat (que la superava en quasi 100 punts d’Elo). Al final doncs el Dotze Castell “B” s’ha endut el matx per un contundent 0,5 a 3,5.

Al final Banyoles “D” 0,5 – Dotze Castells “B” 3,5

 

Tercera Prov GRN (III)
BANYOLES 'C' 3 - 1 SANT PERE PESCADOR
DOTZE CASTELLS 'C' 2.5 - 1.5 SALT i GIRONA 'C'
FIGUERES 'E' - L'ESCALA
ELS PALAUS 3.5 - 0.5 OLOT 'E'
SALT i GIRONA 'F' 4 - 0 Vacant


Preferent LLE
IVARS 3.5 - 6.5 LLEIDA 'B'
VILANOVENC 4 - 6 GUISSONA
BAIX SEGRE 9 - 1 PARDINYES
ELEFANT 6 - 4 BALAGUER 'B'
TARREGA 'B' - LA SEU

Primera Prov LLE
VALLFOGONA 4 - 4 BALAFIA
TORA 7 - 1 ANDORRA 'B'
BALAGUER 'C' 3 - 5 BELLPUIG
LLEIDA 'C' 2.5 - 5.5 PONTS
JUNEDA - MOLLERUSSA

Segona Prov LLE
IVARS 'B' 0.5 - 4.5 VILABARCA
VALLFOGONA 'B' 4 - 1 A. GARRIGUENC
ALMENAR 5 - 0 SEROS
PONTS 'B' - LLEIDA 'D'
ALMENAR 'B' 3 - 2 VILANOVA

Tercera Prov LLE (I)
BALAGUER 'F' 4 - 0 BALAGUER 'E'
VALLFOGONA 'C' 3 - 1 BALAFIA 'B'
VALLFOGONA 'D' - LLEIDA 'E'
TARREGA 'C' - SORT
BALAGUER 'D' 3 - 1 VILANOVA 'B'

Preferent TGN (I)
REUS DEPORTIU 'B' 5.5 - 4.5 AMPOLLA
TORREDEMBARRA 7 - 3 STA COLOMA QUERALT
VALLS 'B' 3.5 - 6.5 TARRAGONA 'C'
FLIX 3 - 7 ESCACS REUS
MORA D'EBRE 6.5 - 3.5 REUS PLOMS

Preferent TGN (II)
CAPABLANCA 8.5 - 1.5 MASDENVERGE 'B'
GANDESANA 3 - 7 L'ESPLUGA
ALCANAR 0.5 - 9.5 VALLS
MASROIG 5 - 5 MONTBLANC
L'HOSPITALET 5 - 5 VILA-RODONA

Primera Prov TGN (I)
ONCE REUS 3 - 3 VALLS 'C'
TARRAGONA 'D' 5 - 1 CALAFELL
STA COLOMA QUERALT 'B' 0 - 6 LIRA VENDRELLENCA 'B'
LA SELVA 4.5 - 1.5 VILA-SECA 'B'
BISBAL SCR 1.5 - 4.5 CONSTANTI

Primera Prov TGN (II)
CAMBRILS 'B' 5.5 - 0.5 MASDENVERGE 'C'
RAPITA 'B' 2.5 - 3.5 TORTOSA
RIUDOMS 1 - 5 SALOU
PEO VUIT 'B' 4 - 2 JESUS CATALONIA
DUESAIGÜES 4 - 2 REUS PLOMS 'B'

Segona Prov TGN (I)
MONTBLANC 'B' 3 - 1 STA COLOMA QUERALT 'C'
VILA-RODONA 'B' 1 - 3 L'ESPLUGA 'B'
SARRAL - VALLS 'D'

Segona Prov TGN (II)
UNIO 1 - 3 CAMBRILS 'C'
TARRAGONA 'E' 4 - 0 MASDENVERGE 'D'
RAPITA 'C' 4-0 VILA-SECA 'C'

Segona Prov TGN (III)
VENDRELL G.L. 'B' 2 - 2 LIRA VENDRELLENCA 'C'
TORREDEMBARRA 'B' 3 - 1 LIRA VENDRELLENCA 'D'
VENDRELL G.L. 4 - 0 TORREDEMBARRA 'C'

Tercera Prov BCN (XV)
JOVIAT 'B' 2 - 2 MOLLET 'G'
PALLEJA 'C' 1 - 3 CATALONIA 'E'
CASTELLAR 'D' 3 - 1 CALDES DE MONTBUI 'D'
BADIA 'C' - FRANQUESES 'C'
COLON SABADELL 'I' 0-4 CERVELLO 'C'

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 


 

1