bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

 

 Actualizado con fecha: 04/03/2010 09:23:13

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
 

 

 

 

 

Resultats de la Ronda 6 (27/02/2010)
Divisió Honor
SANT ADRIA 4 - 6 SITGES
MONTCADA 5 - 5 FIGUERES
UGA 5.5 - 4.5 TERRASSA
LLEIDA 8 - 2 CERDANYOLA VALLES
SANT ANDREU 3 - 7 BARBERA
COLON SABADELL 7 - 3 FOMENT

VALUÓS EMPAT DEL CLUB D’ESCACS FIGUERES, A DIVISIÓ D’HONOR, ENFRONT DEL VIGENT CAMPIÓ, EL MONTCADA

 

A la sisena ronda de la Divisió d’Honor, el primer equip del C.E. Figueres ha aconseguit mig punt davant el potent Montcada, un equip que compta en la seva alineació amb 2 GM, 4 MI i un MF i que, malgrat ser el campió vigent,  aquest any no li van bé les coses i està lluitant per mantenir-se a la categoria –cosa que ben segur acabarà aconseguint sense problemes-. En quant al matx, una de les claus ha estat que en els primers cinc taulers on el Figueres era inferior sobre el paper, ha aconseguit les dues victòries de l’equip, amb un resultat parcial de 3 a 2 a favor del conjunt empordanès. Concretament les victòries han estat del segon tauler, Pavel Simacek (MI 2470) enfront Marc Narciso (GM 2560), en un final de cavalls amb igualtat de peons on el txec ha explotat el 2 contra un que tenia al flanc de dama; i del cinquè tauler Jaume Vives (MF 2347), que ha tornat a demostrar la seva visió en les posicions tàctiques i s’ha imposat davant Vidarte (MI 2477). Però gairebé igual d’importants han estat les taules de Cuadras, Colls, Serra, i sobretot Campos, mentre que les de  Josep Manera i Josep Mª Lillo han estat les dues primeres partides en finalitzar. El MF Cuadras ha aguantat molt bé el jove MI Lariño, el MC Emili Colls ha aconseguit unes lluitades taules després que omitís una jugada segurament guanyadora i hagués de patir de valent en un final inferior. Jordi Serra no ha pogut fer més en una partida on tenia dues peces per torre i dos peons i ha decidit assegurar les taules, mentre que la partida amb més emoció ha estat la del primer taules entre els GM Campos i Cuartas, i que ha estat la darrera en acabar i la que decidia el matx. Campos gairebé sempre a remolc, ha jugat un final de torres amb peó de menys que finalment ha aconseguit entaular, demostrant bona tècnica i bona psicologia. Coincidia que aquest era el matx que era retransmés en directe a la web de la Federació Catalana d’Escacs, i això ha fet que molts aficionats compartissin aquesta emoció de la darrera partida i pel resultat final.

Els resultats individuals han estat:

Local

MONTCADA     5

Visitant

FIGUERES    5

         

1

CUARTAS MEDINA, JAIME ALEXANDER (GM, 2561)
     variació elo: +0.10

½-½

CAMPOS MORENO, JAVIER (GM, 2568)
     variació elo: -0.10

1

2

NARCISO DUBLAN, MARC (GM, 2560)
     variació elo: -6.20

0-1

SIMACEK, PAVEL (MI, 2470)
     variació elo: +6.20

2

3

LARIÑO NIETO, DAVID (MI, 2467)
     variació elo: -1.20

½-½

CUADRAS AVELLANA, JORDI (MF, 2380)
     variació elo: +1.20

3

4

ALOMA VIDAL, ROBERT (MI, 2482)
     variació elo: +3.60

1-0

LILLO CASTANY, VICTOR (MC, 2379)
     variació elo: -3.60

4

5

VIDARTE MORALES, ARTURO (MI, 2477)
     variació elo: -6.80

0-1

VIVES ESMERAT, JAUME (MF, 2347)
     variació elo: +6.80

5

6

HERNANDO RODRIGO, JOSE Mª (MI, 2384)
     variació elo: -1.00

½-½

COLLS GELABERTO, EMILI (MC, 2311)
     variació elo: +1.00

6

7

GARCIA CANO, ANTONI (MF, 2361)
     variació elo: +4.20

1-0

PIJUAN HERRANZ, MANEL (MC, 2303)
     variació elo: -4.20

7

8

LUNA CORTES, LUIS (MC, 2302)
     variació elo: -0.40

½-½

SERRA PAGES, JORDI (MC, 2274)
     variació elo: +0.40

8

9

HERNANDEZ CASILLAS, JUAN JOSE (2254)
     variació elo: +0.15

½-½

MANERA LOPEZ, JOSEP (2264)
     variació elo: -0.15

9

10

ROMERO PERERA, EUGENI (2253)
     variació elo: 0.00

½-½

LILLO FERRER, JOSEP Mª (2253)
     variació elo: 0.00

10

 

 

 

Pel que fa a la categoria Preferent de Girona, a la sisena ronda el Figueres “B” ha vençut  per 7’5 a 2’5 al Salt-Girona que era el segon classificat en un  partit  en que aviat ens hem posat amb avantatge al marcador gràcies a les victòries de Colls i Mogro. Després dues taules a càrrec de J. Balagué i Cuevas feien el 3 a 1. De la resta de partides no n’hi havia cap pitjor i aixi en M. Balagué aconseguia la victòria en un final d’ alfils de diferent color i Puig i Mundet entaulaven les seves partides, aquest darrer en un final de dames amb peó de més en que no podia evitar els escacs del seu rival. Restaven les partides de Camacho i Gallego que han estat dues victories i finalment Marull s’ha hagut de conformar amb taules. Després d’aquest resultat el Figueres B és primer amb 5’5/6 punts, seguit a 1 punt pel Banyoles .

 

A la mateixa categoria el Figueres “C” ha perdut davant el Banyoles per 2 a 8 en un matx on l’equip visitant era força superior en quant a ELO als set primers taulers. Només una victòria a càrrec de Toste i taules de Pérez i T. Fernandez. El Figueres C té 1’5/6punts .

 

Pel que fa a l’equip del Figueres “D”, que juga a la Segona Gironina, ha vençut en el seu desplaçament a Vilobí per 3 a 5 i ja porta quatre victòries consecutives, que el situa amb 4/6punts, en el tercer lloc a mig punt del segon.

 

A la categoria de Tercera Gironina, el Figueres “E” s’ha imposat clarament a l’Olot “E” per 4 a 0 .

Primera Divisió (I)
COLMENA 2.5 - 7.5 PEONA I PEO
BCN-VULCA 7.5 - 2.5 BALAGUER
TARRAGONA 8 - 2 OLOT
GERUNDA 5 - 5 BARCELONETA
ATENEU COLON 8 - 2 JAKE

Primera Divisió (II)
TRES PEONS 6.5 - 3.5 REUS DEPORTIU
ESCOLA ESCACS DE BCN 9.5 - 0.5 COMTAL
CERDANYOLA MATARO 3 - 7 CONGRES
SANT MARTI 4.5 - 5.5 SANT BOI
LIRA 2 - 8 COLON SABADELL 'B'

CERDANYOLA MATARÓ 3-CONGRÉS 7
CALLDETENES 4,5-CONGRÉS B 5,5

SEGUIM AMB OPCIONS

Avui, qualsevol resultat diferent de la victòria hagués allunyat als dos primers equips del Congrés de llurs objectius, que no van més enllà de mantenir les seves respectives categories. Amb aquests triomfs, afrontarem les tres darreres jornades amb les mateixes opcions que la resta de conjunts implicats.

El primer equip ha solucionat amb solvència el matx que tenia a vida o mort davant del Cerdanyola-Mataró; només han perdut als dos primers taulers en Pere Martínez i en Llopis, mentre que en Carlos Oliver i en Ramírez han cedit mig punt. A les sis partides restants, victòria visitant, inclosa la d’en Carlos Alonso per incompareixença del rival i la d’en Jordán, que al desè tauler substituïa en Bielsa, degut al greu estat en que es troba el seu pare. Esperem que tot vagi d’allò més bé.
Ara toca mirar d’esgarrapar el que sigui la setmana vinent davant d’un conjunt més fort com és el Sant Martí; de ben segur que el fet de jugar com a locals pot equilibrar una mica més el matx.

Precioses vistes de la serralada del Cadí nevada (sempre que el meu escàs domini geogràfic no em jugui una mala passada) de camí a Calldetenes. Envio el meu sincer agraiment a una veïna de Vic que m’ha orientat amb una precisió envejable cap allà, doncs ja m’havia embolicat.
Ha estat reunir-nos amb els companys i rebre la notícia de la baixa d’en Moranta, per malaltia de darrera hora. Hem mirat de no trastocar massa l’equip, regalant el primer tauler amb el concurs d’en Jordi Boada, que evidentment no ha assistit. A això s’havia d’afegir la baixa d’en Jordán (substituït per Bañón), que reforçava el primer equip i l’efecte del terratrèmol que ha patit Xile, fet que ha produït que tant la Sandra com en Sadurní repartissin l’atenció entre la partida i el que passava a l’altra banda de l’Atlàntic. Des d’aquí enviem un bon grapat d’ànims al poble Xilè.

Pel que fa al matx, una vegada més, teníem avantatge per sota i hem definit per damunt, demostrant que l’elo de vegades és una miqueta relatiu.
De seguida han començat a arribar els pals, la Sandra ha permès que el seu adversari obrís línies sobre el seu rei i pogués aprofitar recursos tàctics per fer-se amb la partida, mentre que la partida d’en Codina, que gaudia d’un final de torres pla amb peó de més, ha acabat derivant en derrota de manera tant soprenent com inesperada; 3-0. Amb en Bañon, que avui ens reforçava al desè tauler, embolicat; en Sorribas, lluitant, com l’Andreu i en Sadurní superat per en Zaiats, ja donava el matx per perdut, per molt que en Viñals, en Petar i jo tinguéssim avantatge.
De sobte tot ha començat a canviar i hem pogut empatar a 3. Victòria d’en Sorribas, que s’està inflant; del presi, al seu estil, amb solidesa, ja tocava ;-) i d’en Sadurní, que m’ha explicat que havia pogut menjar-se la dama rival, girant així la truita a la seva partida, que feia mala pinta.
En aquest punt tot feia pensar en un empat final; en Bañón, perdut; Viñals i Petar, millor, mentre que jo, després de quedar millor d’obertura i guanyar un peó, he vist la continuació correcta per consolidar l’avantatge quan ja no valia, és a dir quan jugava el rival, costant-me la imprecisió el preu d’anar a remolc tota la partida, perdre l’avantatge material era qüestió de temps, mentre que la partida no feia gaire bona espina...
Finalment s’han fet bons els pronòstics, derrota d’en Bañón, que ha permès a les torres rivals pendre la setena fila i victòries d’en Petar, per estrangulació i d’en Viñals, treballada, materialitzant el seu peonet d’avantatge.
Jo, que me les havia manegat les cinc rondes anteriors per fer via i que decidissin els bons, em veia obligat a, com a mínim, empatar la meva posició sota la pressió de companys i rivals.
Una seqüència de canvis amb menys d’un minut de rellotge per bàndol ens ha portat a un final de dama, torre i tres peons rivals vers dama, dues peces i dos peons propis on he aconseguit canviar les dames per avorriment i després els peons, per arribar a l’anhelat empat final i a la consegüent victòria. Dono fe que aquestes taules m’han fet més feliç que qualsevol de les victòries anteriors, és agradable això de definir el matx a favor teu.
Amb la victòria som setens; diumenge que ve tocara guanyar-se les garrofes davant el filial del Cerdanyola en un grup on mantenir-se sembla que serà molt car.

Avui m’agradaria destacar també la contundent victòria del C 6,5 a 1,5 davant de l’Ateneu Barcelonès B. Amb cinc punts sobre sis possibles, estan en la millor disposició per mirar de col.locar al tercer equip del Congrés a la primera provincial.
Remarquem que cap component del conjunt ha perdut, fet que fa pal.lesa l’evidència que ens trobem davant d’un conjunt sòlid.

El D ha perdut per 3-5 davant del mateix filial del Sant Andreu; la nota positiva, la victòria d’un pilar, l’Emili López, que si s’entona en aquest tram final de campionat pot ser una de les claus per assolir la permanència.

L’E també ha guanyat 4-0 a l’Ateneu Barcelonès C; em sembla que no s’han presentat.

La setmana que ve ja va de debò...

Héctor Hernández
Club d’Escacs Congrés

 

Els resultats de la 6ª ronda del Campionat de Catalunya per Equips, dels equips de Sant Martí, el dia 28 de febrer de 2010, han estat:

1ª Divissió        Grup  II    Sant Martí A  4,5 – Sant Boi A 5,5
Preferent            ,,      I     Malgrat A  4 - Sant Martí B   6
1ª Territorial       ,,     VIII  Sant Martí C 3,5 – Barceloneta B  4,5
1ª          ,,            ,,     VII  Diagonal Mar A 3 - Sant Martí D  5 
2ª          ,,            ,,     V    Cirera B 7 - Sant Martí E  1
3ª          ,,            ,,     XIII  Sant Martí F  – Descansa

Mal dia hem tingut avui els del primer equip del Sant Martí, ja que diversos jugadors ho hem fet bastant malament. Ens ha demanat taules el Sant Boi a mig matí, però hem preferit jugar, i quan jugues pot passar qualsevol cosa. Hem perdut l’Òscar, el Pau i jo, mentre que només han guanyat els joves Imar Talló i Érik Martínez. El Lluís Sánchez ha estat forçant un final d’alfils del mateix color amb un peó contra cap, però no hi ha hagut manera. Un altre dia ho farem millor. També ha perdut per la mínima l’equip C que anava primer amb 5 de 5. Després de diversos resultats havia de guanyar el Diego Delgado, que acabava d’arribar la nit abans de Colòmbia i al que li agraim l’esforç fet, al president de la FCE, però el final de peó de més amb cavall contra alfil eren taules. Ara ens han agafat els de la Barceloneta a la classificació, i l’Ideal de Clavé B també. L’equip B ens ha donat l’alegria del dia en guanyar el Malgrat 4-6 a domicili. De fet el primer equip havia jugat moltes vegades amb el Malgrat, però si li havia guanyat alguna vegada, que crec que sí, deu fer uns 15 anys com a mínim. A pesar que els rivals eren molt superiors per davant, els nostres han fet un parell de taules, deu ser que alguns volen tornar al primer equip, perdent als taulers 3 i 4. El Danil Shatko ha guanyat un rival superior, mentre que per sota hem guanyat nosaltres els tres darrers taulers, donat que èrem molt superiors. D’aquesta manera quedem en primer lloc del grup, empatats potser amb un altre equip, tenint el somni inesperat a principi de temporada, de pujar el segon equip a 2ª Divissió, la qual cosa per descontat no havia passat mai. L’equip D segueix guanyant matx, i es queda amb 5 punts, un menys que el Foment C a la classificació del grup VII. Avui l’equip D s’ha presentat a la seu del Diagonal Mar amb un equip bastant superior, dret dels dos primers taulers, perdent els tres primers taulers i guanyant la resta. L’equip E ha anat a Mataró, al local del Cirera, perdent 1-7 amb un equip molt superior. Només ha guanyat el primer tauler. L’Equip F avui descansava.     
 

Ll.

 

Segona Divisió (I)
TORDERA 7 - 3 MARAGALL
FOMENT 'B' - PALAFRUGELL
SANT ANDREU 'B' 4.5 - 5.5 SANTA EUGENIA
ARAGONES 0.5 - 9.5 SANT JOSEP BADALONA
UGA 'B' 2 - 8 CIRERA

 

 

Imposible tenir més mala sort

4,5

         

Santa Eugènia i els altres sants

5,5

                     

13

 

TRAVESSET, DANIEL

2276

 

½

 

1

 

SALGADO ALLARIA, CARLES

2315

14

 

CASTELLANO, EINAR

2269

 

½

 

2

 

 SABRIA BATLLE, POL

2315

16

 

CASTELLTORT, JORDI

2220

 

½

 

3

 

CASANELLAS RUANO, LLUIS

2260

     

2255

           

2297

                     

17

 

TRAVESSET, JOAQUIM

2204

 

0-1

 

4

 

SORROCHE MARTIN, JOSEP M.

2232

18

 

ABAD, JORDI

2195

 

½

 

5

 

VIDAL ZAMORA, ALEX

2251

19

 

CAMACHO, JOAN

2148

 

0-1

 

6

 

SUITA GARCESO, NEMESI

2136

20

 

TACON, FULGENCI

2140

 

½

 

7

 

DIAZ COMAS, JORDI

2064

     

2172

           

2171

                     

21

 

R0MERO, FELIX

2129

 

0-1

 

11

 

GARCIA-CASTANY MUSELLAS, GAL.LA

1929

22

 

RISE, JOSEP M

2121

 

1-0

 

14

 

VIDAL ZAMORA, CRISTINA

1893

30

 

G0NZALEZ, FERRAN

2070

 

1-0

 

16

 

VIDAL PALOU, JORDI

1850

     

2107

           

1891

                     
     

2177

           

2125

Un amic meu deïa que de vegades calia buscar les caques del terra, per trepitjar-les, i així tenir més sort. No sé, tampoc cal arribar a aquests extrems; perque quines ganes d'embrutar-se les sabates.

El mati ha començat tranquil, amb dos taules ràpides, de Pol Sabrià i Alex Vidal. No pintava gens bé la cosa; perque dos dels nostres puntals no treïen més que mig punt cadascun; i les partides restants tenien aspecte millor en els taulers locals.

Lluis Casanellas s'ha sumat a la festa tranquila i ha signat també la pipa de la pau.

La següent partida en acabar ha estat la de Cristina Vidal, que avui no ha pogut puntuar. Però, l'important és agafar experiència i ja vindràn millors resultats.

La victòria de Neme Suita ha tornat a posar el matx en equilibri. Un millor posicionament de les peces durant tota la partida, ens donava tranquilitat, doncs veïem que en aquesta partida podiem sumar 1 punt.

Però, com no podiem tenir avui un día relaxat, s'ha encarregat Jordi Vidal, de tornar a posar el marcador favorable als locals. I en aquestes, que Jordi Diaz s'ha cansat de seguir un final amb peó de menys, però millor álfil, i ha deixat el 4-3 a favor dels locals.

Totes les alarmes s'han disparat, perque he aconseguit guanyar una posició que jo no donava més que taules. I amb el 4-4, hem començat a pensar que podiem treure quelcom positiu.

I aixi ha estat. Gal.la Garcia-Castany ens està acostumant malament. Avui ha tornat a guanyar un rival que li treu 200 punts d'elo d'avantatge. Gal.la està jugant cada cop millor. Encara i els seus 15 anys, avui ha fet una partida molt convincent.

Finalment, amb el 4-5, Carlos Salgado ha ofert taules, que han estat acceptades. Carlos ha estat esperant el resultat de la partida de Gal.la pacientment, per saber si havia de forçar la seva posició o no calia.

Queden 3 rondes; a aquestes alçades, hem fet els deures bàsics. Amb 4,5 punts, deixem ja definitivament l'ombra de baixar. Ara, ja podem anar per a nota. I el matx mès compromès és d'aqui a dos jornades, contra Tordera; que en aquests moments és segon amb 5 punts. La setmana vinent juguem contra Foment B, que es troba en zona tranquila, amb 4 punts.,

Salutacions des de Girona

Josep M Sorroche

Segona Divisió (II)
CALAF 3 - 7 TERRASSA 'B'
COLON SABADELL 'C' 4 - 6 MONTMELO
TARREGA 7 - 3 BENAVENT
SANT FELIU 1 - 9 ANDORRA
IDEAL CLAVE 4.5 - 5.5 CATALONIA

Segona Divisió (III)
CORNELLA 5 - 5 LIRA VENDRELLENCA
GRAN PENYA 6 - 4 MASDENVERGE
PEO VUIT 3.5 - 6.5 TARRAGONA 'B'
RAPITA 3 - 7 VILA-SECA
CAMBRILS 2.5 - 7.5 VILAFRANCA

Preferent BCN (I)
SANT ADRIA 'B' 1.5 - 8.5 MASNOU
ARENYS DE MUNT 5 - 5 MATARO
HORTENC 7 - 3 COLLBLANC-AURORA
MALGRAT 4 - 6 SANT MARTI 'B'
ATENEU COLON 'B' 6 - 4 LIRA 'B'

Preferent BCN (II)
UGA 'C' 0 - 10 MOLLET
LLINARS 5.5 - 4.5 SANTCUGATENCA
CALLDETENES 4.5 - 5.5 CONGRES 'B'
CERDANYOLA VALLES 'B' 3 - 7 BARBERA 'B'
SANT BOI LLUÇANES 6 - 4 MONTCADA 'B'

Preferent BCN (III)
BERGUEDA 7 - 3 PASSIO
AVINYO 2.5 - 7.5 CASTELLET
IGUALADA 4.5 - 5.5 SANTPEDOR
CARDONA 4.5 - 5.5 TARADELL-CENTELLES
VIC 6.5 - 3.5 CORNELLA 'B'

Preferent BCN (IV)
TRES PEONS 'B' 6 - 4 COLONIA GÜELL
CATALUNYA 7 - 3 RUBINENCA
CASTELLDEFELS 4.5 - 5.5 MARTORELL
GAVA 3.5 - 6.5 BELLVITGE ENTITAT
SITGES 'B' 6.5 - 3.5 PRAT

Primera Prov BCN (I)
VILASSAR 6 - 2 BADALONA
COMTAL 'C' 7 - 1 PINEDA
CANET 6 - 2 CERDANYOLA MATARO 'B'
AGUSTI 5.5 - 2.5 SANT JOSEP BADALONA 'B'
CIRCOL CATOLIC 5.5 - 2.5 COLMENA 'B'

Primera Prov BCN (II)
GRANOLLERS-CANOVELLES 7 - 1 COLON SABADELL 'D'
VALL DEL TENES 6.5 - 1.5 CERDANYOLA VALLES 'D'
CASTELLAR 5.5 - 2.5 SANT PERE TORELLO
TARADELL-CENTELLES 'B' 3 - 5 BARAD
TERRASSA 'C' 4 - 4 CARDEDEU

Primera Prov BCN (III)
COLON SABADELL 'E' 1 - 7 TORRENEGRA
CERDANYOLA VALLES 'C' 3 - 5 TRES PEONS 'C'
SANT ANDREU 'C' 5 - 3 ONCE BCN
PEONA I PEO 'B' 3.5 - 4.5 COMTAL 'B'
ATENEU BARCELONES 6 - 2 JAKE 'B'

Peona i Peó B 3.5 - 4.5 Comtal B
 
Duel de filials molt equilibrat aquest diumenge al Grup Torxa. Nosaltres presentàvem un equip amb una sola baixa, la del Marc López, i el Comtal venia amb l'equip més fort de la temporada.
 
Ja és habitual que quan les coses comencen malament, acaben malament. La peça que s'ha deixat el Carles demostrava que no tindríem el dia. Poc després s'han produït taules en la meva partida i en el 1r tauler, per tant, començàvem amb un 1-2 en contra.
 
Ha estat un matx amb moltes taules, l'Adrià de Blois ha lluitat molt, però no ha pogut passar de l'empat en un final de cavalls. La gran esperança per nosaltres era que el Girona tenia qualitat de més, i la Salomé molt atac.
 
Però una combinació imprevista ha provocat la derrota del Girona, de l'empat a 2 i mig s'ha passat a un 1.5 a 3.5 en contra. Aquesta debacle ha succeït mentre jo estava analitzant partides a la sala social. La crítica situació ha obligat que jo estigués controlant la resta del matx i forcés a tots els jugadors a guanyar. La Salomé ha tornat les esperences amb la seva victòria, però les inesperades taules del Dani combinades amb la impossibilitat de progressar en la partida de l'Òscar ens han sentenciat.
 
Tot i la derrota, seguim depenent de nosaltres per pujar. Ara tot sembla molt difícil, però si ens concentrem bé aquestes últimes tres setmanes de competició, encara tenim possibilitats de remuntar.
 
Frederic Corrigüelas
 

 

Primera Prov BCN (IV)
Vacant 0 - 8 IDEAL CLAVE 'B'
CATALUNYA 'B' 4 - 4 LIRA 'C'
ESPLUGUES 4.5 - 3.5 PEONA I PEO 'C'
CECOB 5.5 - 2.5 TRES PEONS 'D'
ESPIGA - NINOT

Primera Prov BCN (V)
VILADECANS 4.5 - 3.5 CORNELLA 'C'
MARTORELL 'B' 2.5 - 5.5 SANT FELIU 'B'
MOLI NOU 4 - 4 PADRO
SANT JOAN DESPI 4 - 4 SANT BOI 'B'
VILAFRANCA 'B' 5.5 - 2.5 MOLINS DE REI

Primera Prov BCN (VI)
SANT SADURNI 4.5 - 3.5 MONTBUI
OLESA 6.5 - 1.5 CAPELLADES
MANRESA 5 - 3 SALLENT
BALSARENY 3.5 - 4.5 SANT JOAN
PIERA 5.5 - 2.5 CATALONIA 'B'

Segona Prov BCN (I)
PARETANA 4 - 4 MOLLET 'B'
VALL DEL TENES 'C' 3 - 5 SANTCUGATENCA 'B'
SANT QUIRZE 8 - 0 Vacant
COLON SABADELL 'F' 5 - 3 BARBERA 'C'
TERRASSA 'E' 1 - 7 BADIA

Segona Prov BCN (II)
SITGES 'C' 5 - 3 PRAT 'B'
VILAFRANCA 'C' 4 - 4 TRES PEONS 'F'
GAVA 'B' 5 - 3 CASTELLDEFELS 'B'
PEON DOBLADO 4 - 4 SANT FELIU 'C'
BELLVITGE ENTITAT 'B' 8 - 0 Vacant

Segona Prov BCN (III)
JAKE 'C' 3 - 5 MARTORELL 'C'
COMTAL 'D' 3.5 - 4.5 ABRERA
INCRESA 5.5 - 2.5 COLLBLANC-AURORA 'B'
CERVELLO 4-0 Vacant
CATALUNYA 'C' 5 - 3 VILAFRANCA 'D'

Segona Prov BCN (IV)
SANTPEDOR 'C' 2.5 - 5.5 BERGUEDA 'B'
CATALONIA 'C' 3.5 - 4.5 SURIA
SANTPEDOR 'B' 6 - 2 L'ESTANY
ATENEU IGUALADI 6 - 2 CALAF 'B'
POBLA CLARAMUNT 5.5 - 2.5 MOIA

Segona Prov BCN (V)
CALELLA-AMISTAT 5 - 3 VILASSAR "B"
MASNOU 'B' 7 - 1 LAETANIA-ALELLA
LLAVANERES 6 - 2 CERDANYOLA MATARO 'C'
SANT JOSEP BADALONA 'C' 7 - 1 ATENEU COLON 'D'
CIRERA 'B' 7 - 1 SANT MARTI 'E'

Segona Prov BCN (VI)
Vacant 0 - 8 TERRASSA 'D'
VALL DEL TENES 'B' 5.5 - 2.5 MONTMELO 'B'
CALDES DE MONTBUI 5.5 - 2.5 CASTELLAR 'B'
FRANQUESES 5 - 3 GRANOLLERS-CANOVELLES 'B'
SANT LLORENÇ 3 - 5 LLINARS 'B'

Segona Prov BCN (VII)
DIAGONAL MAR 3 - 5 SANT MARTI 'D'
LIRA 'D' 0.5 - 7.5 ATENEU COLON 'C'
CONGRES 'D' 3 - 5 SANT ANDREU 'D'
FOMENT 'C' 6.5 - 1.5 CERDANYOLA VALLES 'E'
Vacant 0 - 8 MOLLET 'C'

Segona Prov BCN (VIII)
Vacant 0 - 8 IDEAL CLAVE 'C'
SANT MARTI 'C' 3.5 - 4.5 BARCELONETA 'B'
CONGRES 'C' 6.5 - 1.5 ATENEU BARCELONES 'B'
VILA OLIMPICA - TRES PEONS 'E'
CADENA 2 - 6 FOMENT 'D'

Tercera Prov BCN (I)
MONTBUI 'B' 0 - 4 OLESA 'B'
CAPELLADES 'B' - SANTPEDOR 'D'
IGUALADA 'B' 4 - 0 Vacant
Vacant 0 - 4 JOVIAT
ABRERA 'B' 1 - 3 BERGUEDA 'C'

Tercera Prov BCN (II)
L'ESTANY 'B' 1 - 3 BERGUEDA 'E'
CATALONIA 'D' 1.5 - 2.5 BALSARENY 'B'
MINORISA 3 - 1 PALLEJA 'B'
SANT ESTEVE 4 - 0 Vacant
BERGUEDA 'D' 0.5 - 3.5 OLESA 'C'

Tercera Prov BCN (III)
VILAFRANCA 'E' 4 - 0 Vacant
CASTELL 2.5 - 1.5 SANT BOI 'C'
RIBES 2 - 2 PALLEJA
CASTELLDEFELS 'C' 0 - 4 GRAN PENYA 'B'
CERVELLO 'B' 3 - 1 COLONIA GÜELL 'B'

Tercera Prov BCN (IV)
EUGENI D'ORS 3.5 - 0.5 AGUSTI 'B'
CASTELLBISBAL - ESPLUGUES 'C'
MARTORELL 'D' 0 - 3 COLLBLANC-AURORA 'C'
ESCOLA ESPLUGUES 2 - 2 SANT JOAN DESPI 'B'
Vacant 0 - 4 ESPIGA 'C'

Tercera Prov BCN (V)
PEONA I PEO 'E' 4 - 0 Vacant
CATALUNYA 'D' 3 - 1 COMTAL 'E'
ESPLUGUES 'B' 4 - 0 COLLBLANC-AURORA 'D'
SANT JOAN DESPI 'C' 2.5 - 1.5 TRES PEONS 'J'
CORNELLA 'D' 1 - 3 ESCOLA ESCACS DE BCN 'C'

Tercera Prov BCN (VI)
EUGENI D'ORS 'B' 3.5 - 0.5 AGUSTI 'C'
BCN-VULCA 'B' 4 - 0 Vacant
CONGRES 'E' 4-0 ATENEU BARCELONES 'C'
CATALUNYA 'E' 3.5 - 0.5 FOMENT 'E'
TRES PEONS 'I' 0 - 4 ESPIGA 'B'

Tercera Prov BCN (VII)
CASTELLAR 'C' 1 - 3 MOLLET 'F'
MONTCADA 'C' 4-0 COLON SABADELL 'H'
RIPOLLET 1 - 3 CALDES DE MONTBUI 'B'
PALAU-SOLITA - BARAD 'B'
TERRASSA 'F' 0.5 - 3.5 VALLROMANES

Tercera Prov BCN (VIII)
ULLASTRELL 4 - 0 BADIA 'B'
RUBINENCA 'B' - BARAD 'C'
RIPOLLET 'B' 2 - 2 CALDES DE MONTBUI 'C'
MONTCADA 'D' - COLON SABADELL 'G'
SANT QUIRZE 'B' 0.5 - 3.5 MOLLET 'E'

Tercera Prov BCN (IX)
VALL DEL TENES 'F' - LLINARS 'C'
FRANQUESES 'B' 2 - 2 BARAD 'D'
SANT BOI LLUÇANES 'C' 0.5 - 3.5 CALLDETENES 'B'
VALL DEL TENES 'E' 2.5 - 1.5 TONA
PARETANA 'B' 4 - 0 CREMA 'B'

Tercera Prov BCN (X)
CREMA 3 - 1 CARDEDEU 'B'
TONA 'B' - VIC 'B'
SANT PERE TORELLO 'B' 4 - 0 CALLDETENES 'C'
VALL DEL TENES 'D' 2 - 2 SANT BOI LLUÇANES 'B'
LLINARS 'D' 0.5 - 3.5 MOLLET 'D'

Tercera Prov BCN (XI)
PEONA I PEO 'G' 4 - 0 MASNOU 'C'
SANT JOSEP BADALONA 'E' 0.5 - 3.5 CANET 'B'
PINEDA 'B' 4-0 Vacant
BADALONA 'B' 1.5 - 2.5 ARENYS DE MUNT 'B'
Vacant 0-4 CIRERA 'C'

Tercera Prov BCN (XII)
TRES PEONS 'H' 1 - 3 SANT ADRIA 'C'
BADALONA 'C' 2.5 - 1.5 ARENYS DE MUNT 'C'
PEONA I PEO 'F' 1.5 - 2.5 SANT JOSEP BADALONA 'D'
Vacant 0-0 ATENEU COLON 'E'
Vacant 0-4 MARAGALL 'B'

Tercera Prov BCN (XIII)
IDEAL CLAVE 'D' 0 - 4 ESCOLA ESCACS DE BCN 'B'
ONCE BCN 'B' 2.5 - 1.5 SANT ANDREU 'E'
FOMENT 'F' 0.5 - 3.5 PEONA I PEO 'D'
SANT MARTI 'F' 4-0 Vacant
TRES PEONS 'G' 1 - 3 COLMENA 'C'

Tercera Prov BCN (XIV)
PEONA I PEO 'H' 4 - 0 CASTELLDEFELS 'D'
COMTAL 'F' 2 - 2 LLINARS 'E'
SANT JOSEP BADALONA 'F' 1 - 3 SANT ANDREU 'F'
ESCOLA ESPLUGUES 'B' 2 - 2 ARENYS DE MUNT 'D'
CERDANYOLA VALLES 'F' 0-4 PEONA I PEO 'I'

Preferent GRN
FIGUERES 'B' 7.5 - 2.5 SALT i GIRONA
GUIXOLENC 7.5 - 2.5 OLOT 'B'
FIGUERES 'C' 2 - 8 BANYOLES
GERUNDA 'B' 5 - 5 CASSA
BLANES 3.5 - 6.5 MONTGRI

EL  BANYOLES  GUANYA AMB SOLVÈNCIA AL FIGUERES “C” A DOMICILI PER  8 a 2,  I ES SITUA SEGON, EN SOLITARI.

 

 

            Categoria Preferent.

 

El Banyoles guanya al Figueres “C” amb més facilitat de la prevista.

 

            El primer equip del Banyoles s’ha imposat amb solvència al Figueres “C”  a domicili. La veritat és que només he pogut seguir les partides que tenia al voltant ja que en la meva amb el senyor Padrosa he passat per moltes dificultats. Sisena partida que jugava amb negres (totes fins ara) i el Sr. Padrosa s’ha posicionat molt bé i m’ha fet suar molt, però una petita imprecisió l’he aprofitat per entrar en un canvi de peons que m’ha permès generar un peó central passat i que, amb el temps, ha estat definitiu per signar la meva victòria.

 

            El equip del Banyoles tenia més Elo en tots els taulers, però fins ben entrada la jornada no s’han anat clarificant els resultats.

 

            El primer punt en caure al nostre favor ha estat del Antoni Oliva (tauler 3) que s’ha imposat amb un rival de mals records, ja que em sembla que (fins avui) era la seva “bestia negra”, doncs l’experimentat Jaume Viñas semblava tenir-li presa la mida... però avui hem gaudit del millor “Saleri” que ha signat el primer punt del equip convertint l’avantatge de qualitat que tenia. (Molt sòlid en “Saleri” amb 4 punts de 6 en el torneig)

 

            Poc després Juli Zamora (tauler 8) ha sentenciat una partida, que quan li he donat la primera ullada semblava ja sentenciada. (De moment 4 victòries un empat i una derrota porta en Juli en el torneig, i es un dels puntals del equip)

 

            Santiago Martin (taula 7) signava taules en una partida estranya d’atacs alternatius, però d’aquelles que a ell li agrada jugar. Tal com anava el matx les taules semblaven afavorir-nos a nosaltres.

 

            Un xic més tard el Mestre Català Albert Muratet rubricava en el tauler 1 un altre punt per nosaltres. (L’Albert que només ha jugat 4 partides, porta 3 punts, ja que ha signat dues victòries i dos empats. En el que va d’any, incloent les partides de la Copa Catalana, només una derrota, davant del pare Garriga en la primera partida del any jugada per l’Albert).

 

            Juan Francisco Campo (al meu costat en el tauler 4) s’imposat a un batallador  Josep Maria Vilanova que ha estat cercant en tot moment la jugular del rei de Campo, però a la fi el nostre jugador ha arribat abans al atac definitiu contra el rei de Vilanova. Partida de “toma i daca”, d’aquelles que cal calcular cada moviment. (En Juan Fran  porta 5 punts en les sis partides, quatre victòries i dues taules, invicte en el torneig)

 

             Guillem Turró, avui tauler 9, ha segellat la victòria del equip en anotar-se el punt i  col·locar un 5,5 a 0,5 que ens donava ja el matx.

 

            Albert Barceló (tauler 10), que avui ha cobert la baixa de darrera hora, s’ha estrenat al equip A amb victòria, i es consolida com a un jugador que, reincorporat enguany al club, està aportant molts punts. Fins la setmana passada amb el equip “B” i aquesta setmana amb el primer equip.

 

            Les tres darreres partides han acabat amb molt poca diferència de temps: la meva, amb victòria sobre el senyor Padrosa en el tauler 5, les taules de Hans Van Arkel (tauler 6), i la única derrota patida en el segon tauler. Total Figueres “C” 2 – Banyoles 8.

 

            Al mateix local jugaven el Figueres “B” i el Salt i Girona (primer i segon classificat abans de començar el matx). La victòria del Figueres “B” deixa al Salt i Girona amb 4 punts.     D’altra banda l’empat entre Cassà i Gerunda “B” (propers rivals nostres), fa que ara la classificació estigui encapçalada pel Figueres “B” amb 5,5 punts (només ha cedit un empat, amb nosaltres).  En el segon lloc, en solitari, el Banyoles amb 4,5 punts. Just a darrera amb 4 punts el Salt i Girona i el Cassà, i es possible que el Guixolenc que encara no se sap el que ha fet amb el Olot “B”, i que si ha guanyat, s’integraria al grup d’equips amb 4 punts.

 

            La setmana propera a casa, contra el sempre difícil Gerunda “B”, pot servir-nos per mantenir (o incrementar) les nostres aspiracions al subcampionat i a jugar el play-off d’ascens ... i que el Figueres “B” no es refiï, que malgrat tenir el millor equip de la categoria, ens té a nosaltres ben a prop!!!

 

            Al final Figueres “C”  2 - Banyoles 8.

RONDA 6 CASSA,

 

Hoy podemos titular el día que nadie quería enrocar,

 

Todo empezaba bien En Vila de buen inicio ya tenia una Torre de más , Cañigueral está apretando de lo lindo a Laura y Caballe casi de inicio tiene una ventaja posicional grande.

Donate y Capilla están muy trabados mientras que Riera se lo toma con calma como Guillem , el que empieza mal dejando pieza es Angel no parece su día.

 

Y empieza el baile Angel se rinde está claro que hoy no es su día , Capilla después de librarse con algo de suerte de un ataque brutal de las negras gana rápidamente la partida y todo seguido Caballe termina por hacer rendir el Rey a su oponente su ventaja material era ya abrumadora, ( 2-1 ) , en los demás tableros Riera tiene ventaja material y de posición no parece que tenga problemas. Cañigueral en una soberbia partida esta hostigando muy duramente a Laura, termina otra partida Vila hace valer su ventaja y ya son 3-1, Donate hace tablas es la partida más aburrida y trabada de todas, Riera hace un sacrificio Torre por Caballo y en un final de peones vence de manual, muy bien, 4 y medio a uno y medio Guillem viendo vencido el mach ofrece tablas a su joven oponente ante la sorpresa de algunos, tenia pieza de más y mejor posición, se tubo que esperar más rato para ver terminada la gran partida de Jaume Cañigueral, venció con toda autoridad y buen hacer. Total 6-2 un gran resultado.

 

El Cassa C gano sin problemas al Santa Eugenia y el D perdió 3-1 contra el Gerunda G Jordi Carbo gano una partida que tenia totalmente perdida, como te comente llévale un Cirio a la Virgen a mi nunca me hacen regalos de estos, será que no me porto bien.

 

 X.Herce

 

El Cassà A visitava el Gerunda, en una bonica jornada on molts equips coincidien al seu local, molts coneguts entre jugadors d’equips locals i visitants!! J

 

En les partides: Cruañas: solvent, taules. Alvarez: resolutiu, victòria i ja són 5/6. Pere: trabat, demana acceptar les taules molt aviat, això és que no se sent còmode, millor agafar-les, taules. Sergi: imprecís, després de no trobar progrés pel flanc de dama, troba el bon pla pel flanc de rei, aconsegueix avantatge decisiva, però al final de peons, ja cansat i amb poc temps, no defineix, derrota. Carles: afortunat, en la meva partida he trobat un atac al rei que tenia èxit. Jap: no he vist la partida però també ha demanat agafar les taules, no devia estar bé, taules. Ricardo: enganxat d’apertura, no ha pogut fer res amb un jugador perillosísim en posicions obertes. Angel: contundent, tenia muntat un bon atac que s’ha resolt abans d’hora amb la col·laboració del rival. Miquel: poc incisiu en una partida que ha tingut poques opcions de definir-se a un o altre costat, taules. Massaguer: debutant en el primer equip, li ha caigut un peó al mig joc, i el seu rival l’ha aguantat bé i l’ha fet valer per la victòria.

 

Ara quedem amb 4 punts de 6, baixant fins al cinquè lloc, la propera setmana ens visita un rival directe el Guixolenc, un matx que definirà si seguim en la lluita pels primers llocs fins al final, i si ens quedem definitivament en la mitja taula.

 

L’equip B ha fet la feina i segueix amb bones opcions de salvar la categoria, la propera setmana visita el Santa Euguènia en un matx decisiu.

 

L’equip C es manté segon però el líder està massa fort, caldrà lluitar per la segona plaça, i l’equip D es manté a la mitja taula.

 

Carles

 

Primera Prov GRN
TORDERA 'B' 4 - 4 GERUNDA 'C'
DOTZE CASTELLS 5'5 - 2'5  BANYOLES 'B'
PALAFOLLS - VIDRERES
CASSA 'B' 6 - 2 SANT GREGORI
BISBAL 6 - 2 SANTA EUGENIA 'B'

            Primera Provincial.

 

            El Banyoles B perd davant d’un ferm candidat al ascens.

            Dotze Castells  5,5 – Banyoles B 2,5.

 

            El matx ha estat més anivellat del que pot semblar pel resultat. La baixa de Barceló (que ha jugat al primer equip) potser ha pesat massa, però fins i tot així s’han acabat torçant algunes partides que portaven bona trajectòria. Jordi Muratet en el tauler 1 ha tingut possibilitats de victòria davant d’un Ramon Dorca que li treu gairebé 400 punts d’elo.

 

            Els taulers 2,3, 4 i 5, i on els nostres jugadors tenien uns 150 punts menys d’elo, han acabat en taules de Jordi Chalmeta (2), Júlia Muratet (3) i Gerard Martin (4), en una partida que sembla que tenia molt bé i que el final el rival ha forçat un escac continu. Cal dir que en Gerard Martin havia signat fins ara amb victòria totes les partides, i porta un magnífic 4,5 de 5 en el global del torneig. En el tauler 5 Alexandra Muratet s’ha imposat a Gonzalo Albarrán que li treia  130 punts d’elo. L’Alexandra amb 3,5 de 4 partides jugades també es mostra com un altre puntal del equip.

 

            Els tres taulers de darrera, on encara ens treien més diferencia d’elo, no han pogut amb els seus rival, i totes tres partides s’ha perdut.

 

            Es pot dir que a davant s’ha aguantat molt bé i a darrera no.

 

            La setmana propera a casa contra el Palafolls una prova de foc per lluitar per la permanència (esperem no cremar-nos, que la categoria està molt dura, i els altres resultats d’avui no ens ajuden).

 

            Al final Dotze Castells 5,5  - Banyoles “B”  2,5.

Segona Prov GRN
SALT i GIRONA 'B' 4.5 - 3.5 SANTA EUGENIA 'C'
GERUNDA 'D' 2.5 - 5.5 LLORET
VILOBI 3 - 5 FIGUERES 'D'
GERUNDA 'E' 3.5 - 4.5 PALAFRUGELL 'B'
OLOT 'C' 6 - 2 GUIXOLENC 'B'

Tercera Prov GRN (I)
BLANES 'B' 4 - 0 BESCANO
CASSA 'D' 1 - 3 GERUNDA 'G'
VILOBI 'B' 0 - 4 DOTZE CASTELLS 'D'
SALT i GIRONA 'E' 3 - 1 SANTA EUGENIA 'D'

Tercera Prov GRN (II)
Vacant 0 - 4 SALT i GIRONA 'D'
DOTZE CASTELLS 'B' 3 - 1 OLOT 'D'
GERUNDA 'F' 3 - 1 BISBAL 'B'
CASSA 'C' 4 - 0 SANTA EUGENIA 'E'
PALAFRUGELL 'C' 1.5 - 2.5 BANYOLES 'D'

Tercera Prov GRN (III)
SANT PERE PESCADOR 1 - 3 DOTZE CASTELLS 'C'
L'ESCALA 4 - 0 BANYOLES 'C'
Vacant 0 - 4 SALT i GIRONA 'C'
OLOT 'E' 0 - 4 FIGUERES 'E'
SALT i GIRONA 'F' 0 - 4 ELS PALAUS

            Tercera Provincial.

 

            El equips del Banyoles C i D, tenien desplaçaments delicats.

 

            El Banyoles “C” ha anat a L’Escala i s’ha trobat amb l’equip de gala dels locals, que han fet valer la seva experiència (i el seu Elo), i ens han passat pel damunt. Un 4 a 0 inapel·lable.

 

            Esperem tenir més possibilitats la setmana propera a casa contra el Olot “E”.

 

            El Banyoles “D” per la seva part s’ha endut el matx per un ajustat 2,5 a 1,5 davant del Palafrugell “C”. Dani Marques en el tauler 1 i el papa Veciana en el 2 han signat victòries, i el jove campió Provincial sub-10 Alejo Ismael Gimenez, tauler 4, ha signat taules. Caldrà analitzar la seva partida i mirar de seguir amb la formació d’aquesta promesa del club.

 

 

Crònica del Delegat del Banyoles, Ferran Veciana:

 

            Avui el resultat ens ha estat positiu, tot sigui dit el nostre ELO era clarament superior. En Daniel Marques al tauler 1 ha puntuat tot i sigui dit a força d'esforç ja que el seu contrincant, un jovenet David  Iglesias, no ha claudicat mai. En el segon tauler en Veciana Pare les ha passat ben magres amb el també jovenet Rodrigo Iglesias, només en el final ha pogut desequilibrar la situació. En el 3r tauler tot i que ha perdut en Veciana Jr, crec que ha fet una bona partida i que no desmereix a l'Antonio Velasco que ha sabut aprofitar les oportunitats. En el últim tauler com ja ens te acostumats amb resultat positiu,  l'Ismael Gimenez ha fet taules. Apart d'això, hem tingut al final una discussió sobre qui es queda les actes, les planilles, etc. i per segona vegada he hagut de trucat a la Federació per tal d’aclarir-ho. Entenc que és complicat, però francament com és que no ho sap tothom com funciona? Deixo la pregunta als possibles delegats que en són responsables de saber-ho.

 

 

            La setmana propera, a casa, davant del Gerunda “F” tindrem una nova oportunitat de demostrar el nivell dels nostres jugadors.

 

Preferent LLE
LA SEU 6.5 - 3.5 BAIX SEGRE
ELEFANT 8 - 2 TARREGA 'B'
PARDINYES 6.5 - 3.5 VILANOVENC
BALAGUER 'B' 3 - 7 LLEIDA 'B'
GUISSONA 4 - 6 IVARS

Primera Prov LLE
TORA 4 - 4 VALLFOGONA
BALAFIA 6 - 2 JUNEDA
MOLLERUSSA 5.5 - 2.5 BALAGUER 'C'
BELLPUIG 7 - 1 LLEIDA 'C'
ANDORRA 'B' 2 - 6 PONTS

Segona Prov LLE
LLEIDA 'D' 1 - 4 VILABARCA
A. GARRIGUENC 2.5 - 2.5 ALMENAR 'B'
VILANOVA 0 - 5 ALMENAR
PONTS 'B' 1.5 - 3.5 VALLFOGONA 'B'
SEROS 4 - 1 IVARS 'B'

Tercera Prov LLE (I)
VALLFOGONA 'D' 0 - 4 VALLFOGONA 'C'
LLEIDA 'E' 1.5 - 2.5 SORT
VILANOVA 'B' 0 - 4 TARREGA 'C'
BALAGUER 'E' 3.5 - 0.5 BALAGUER 'D'
BALAFIA 'B' 4 - 0 BALAGUER 'F'

Preferent TGN (I)
AMPOLLA 4 - 6 REUS PLOMS
ESCACS REUS 5 - 5 MORA D'EBRE
STA COLOMA QUERALT 5.5 - 4.5 VALLS 'B'
REUS DEPORTIU 'B' 4.5 - 5.5 TORREDEMBARRA
TARRAGONA 'C' 8 - 2 FLIX

Preferent TGN (II)
MONTBLANC 2.5 - 7.5 L'HOSPITALET
VALLS 7 - 3 MASROIG
L'ESPLUGA 9 - 1 ALCANAR
CAPABLANCA 9 - 1 GANDESANA
MASDENVERGE 'B' 7.5 - 2.5 VILA-RODONA

Primera Prov TGN (I)
BISBAL SCR 1.5 - 4.5 LA SELVA
CONSTANTI 3 - 3 VALLS 'C'
CALAFELL 2 - 4 ONCE REUS
LIRA VENDRELLENCA 'B' 3.5 - 2.5 TARRAGONA 'D'
VILA-SECA 'B' 2.5 - 3.5 STA COLOMA QUERALT 'B'

Primera Prov TGN (II)
TORTOSA 3.5 - 2.5 RIUDOMS
MASDENVERGE 'C' 2 - 4 REUS PLOMS 'B'
JESUS CATALONIA 1.5 - 4.5 DUESAIGÜES
CAMBRILS 'B' 4 - 2 RAPITA 'B'
SALOU - PEO VUIT 'B'

Segona Prov TGN (IV)
VILA-RODONA 'B' 4 - 0 STA COLOMA QUERALT 'C'
MONTBLANC 'B' 1 - 3 SARRAL
VALLS 'D' 1 - 3 L'ESPLUGA 'B'

Tercera Prov BCN (XV)
CATALONIA 'E' 2 - 2 JOVIAT 'B'
CALDES DE MONTBUI 'D' 1 - 3 PALLEJA 'C'
COLON SABADELL 'I' 0-4 BADIA 'C'
CERVELLO 'C' 0 - 4 MOLLET 'G'
FRANQUESES 'C' 3 - 1 CASTELLAR 'D'

Segona Prov TGN (V)
RAPITA 'C' 0 - 4 CAMBRILS 'C'
MASDENVERGE 'D' 4 - 0 VILA-SECA 'C'
UNIO 0.5 - 3.5 TARRAGONA 'E'

Segona Prov TGN (VI)
TORREDEMBARRA 'B' 1.5 - 2.5 LIRA VENDRELLENCA 'C'
TORREDEMBARRA 'C' 0 - 4 LIRA VENDRELLENCA 'D'
VENDRELL G.L. 'B' 0 - 4 VENDRELL G.L.

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 


 

1