bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

 

 Actualizado con fecha: 02/09/2010 15:05:37

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
 

 

 

 

 

 

Acabo d’arribar del Campionat d,Espanya de 2ª divisió a Palma de Mallorca i segurament donada la meva poca experiència amb aquests viatges i campionats, m,han sorprès alguns fets que comentaré a continuació:

 

He trobat una manca total d’imatge dels escacs.

 

1) Les tres copes als guanyadors, amagades i perdudes per la taula dels àrbitres entre circulars i papers durant totes les rondes. No poden exposar-se en algun lloc des de el primer dia ?

 

2) La higiene i la vestimenta dels jugadors sota mínims. Alguns d,ells en banyador, samarreta de discoteca i xancletes de piscina. Algun d’ells venia inclús mullat.

 

3) Jugadors d’un mateix equip aixecats dels seus seients parlant ( no sé de què, però es igual ) i els responsables com si rés.

 

4) Les habitacions deixaven molt que desitjar ( no entraré en detalls perquè seria molt extens ). L’hotel és de tres estrelles, doncs rés de rés, d’una com a màxim i sent generós. Tan sols dir que al darrer dia esperant al taxi que ens portés cap l’aeroport, es passejava un escarbat molt gros pel centre del vestíbul, i el van veure des de consergeria i personal de manteniment. Comento aixó perquè la relació preu-qualitat es caríssim.

 

5) L’organitzador quan va nombrar el 1er. classificat a l’entrega de premis diu...." i campió, etc. etc......Escola d’Escacs de Figueres ", us podeu imaginar las cares de tothom i el petit rebombori que va haver-hi.

Encara que jugués l’equip de Figueres i tingués al cap al Figueres, no s’entén. Fet expressament no crec, però sobren les paraules.

 

Durant el trancurs de la 3ª ronda del Campionat van  " robar " a les  habitacions diversos ordinadors de jugadors mentre tothom estava a la sala de joc ( o sigui a mitja tarda del día 5 ). Peró on estem ? Qué es això ? Quina seguretat hi ha ?. Segons explicaven policíes, responsables de  l,hotel, etc. va succeïr, segons van deduïr, demanant la clau a consejería i pujant a l,habitació, tan fàcil com aixó.

Si els màxims responsables no creuen en aquests tipus de coses, així ens va a nivell de mitjans, seriositat, prestigi, etc. ¡ En compte ! es un Campionat d,Espanya, no una festa major de poble. Algú podrà dir que estic en un altre món, és possible, tan sols vull plasmar el meu punt de vista.

 

En general he vist coses que es fan perquè s’han de fer, sense donar importància al com es fan.

 

Podríem aplicar l’eslògan de Barcelona que surt per televisió aplicant-lo en aquest cas al nostre joc: EN ELS ESCACS TOT I CAP, PERÓ NO TOT SI VAL ( estaria bé no que realment fos així ? )

 

Em queden coses però les deixo per més endavant.

 

ABEL SEGURA - President de L’Escola d’Escacs de Barcelona -

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 


 

1