bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

 

 Actualizado con fecha: 09/05/2011 22:38:20

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
 

 

 

 

 

Senyores i senyors, ho hem tornat a fer! Fa dos anys vam quedar campions de Catalunya, i semblava que aquesta fita no es repetiria mai a la vida. Però increïblement, dos anys després ho hem aconseguit. No sense patiment, però s'ha tornat a fer. I així com estem molt orgullosos de les victòries dels nostres petitons, també hem d'estar orgullosos del que ha fet aquest equip, al que ja es coneix carinyosament com "Imserso Team". Pels que formem aquest equip, no és habitual estar entre els campions, per això aquesta victòria és molt més especial.

La final va resultar molt tensa, i no es va decidir fins el darrer instant. La primera bona notícia que vam tenir és que no vam tenir problemes per aparcar, i vam poder posar els dos cotxes pràcticament a la porta. L'última vegada que havíem anat al Peona i Peó havíem arribat 20 minuts tard per culpa de l'aparcament, i aquest cop arribàvem 20 minuts abans. Després les partides van estar molt equilibrades, i semblava que es decantaria cap a un costat o l'altre per la mínima. Però vam tenir sort. D'una banda, el Josep Peñalver i l'Iñaki Orio, que van guanyar per bandera. I de l'altra banda, un "bocata de sardinas". Sí, és que el Francesc Peñalver, quan semblava que estava tot perdut, va treure un "bocata de sardinas", amb la seva particular olor, i poc després va acabar guanyant la partida i donant-nos el punt decisiu.

Volia destacar, un per un, tots els integrants d'aquest meravellós equip anomenat "Imserso Team":

Francesc Peñalver (50 anys): Ha estat un primer tauler molt sòlid, amb els seus particulars "muros de piedra", amb barreres de peons infranquejables, i atacant amb el rei. I és que com ell diu, "En mis posiciones, el que intente atacar, pierde". I amb aquesta estratègia, ha estat el pitxitxi de l'equip amb 9 de 11. Impressionant!

Joe Rahal (64 anys): Realment, el Joe és l'alma mater de l'equip, el que motiva a tots i un dels que ha fet més pinya per aconseguir la victòria. Malgrat que és un dels que repeteix respecte fa dos anys, estava especialment motivat per quedar campions (volia fer concentracions el dissabte, per preparar les partides i tot!) I no conforme, també reclama que hi hagi un campionat d'Espanya de Segona Provincial. Per demanar, que no quedi!

Gabriel Font (54 anys): M'han agradat molt les partides del Gabriel. Atacant, sense por, i amb molta espectacularitat. Ha passat de ser suplent de luxe del D a estrella indiscutible. Ja no es posa tan nerviós com abans, però quan queden menys de 20 minuts ja es posa a dir: "ja estic apurat de temps!". I això, que potser quan ell té els 20 minuts, el seu rival només en té un!!!!

Carlos Giménez (25 anys): Un servidor, el "nen" i a la vegada delegat de l'equip. Per mi, jugar tres finals consecutives (dues amb el Cerdanyola D i una amb el Ripollet) és quelcom irrepetible, però potser aquest any és el que ho he gaudit més. M'hagués agradat puntuar en algun dels matxos claus (amb el Mollet B, amb el Castellar B, o amb el Peona i Peó D), però crec que he aportat força punts a l'equip.

Iñaki Orio (54 anys): És un altre dels repetidors, i ens va donar la victòria a la semifinal amb un dels seus "atracaments", en una partida que semblava força perduda. Ho ha fet molt bé en els playoff (3 de 3), i en total ha fet 7,5 de 12, però sempre ens quedarà a la memòria la seva partida a Castellar, perdent la dama en 8 jugades. Quin ensurt!!!

Josep Peñalver (66 anys): El Josep és un dels jugadors pels quals estic més content d'aquest campionat. En les celebracions, recordaven amb el president "el campionat que vam guanyar a Pineda el 1973". Per un jugador que porta tantes partides jugades amb el nostre club en el Campionat de Catalunya per Equips, i que juga tants opens portant el nom de Cerdanyola a arreu, aquest campionat és més que merescut. Gràcies Josep!!!

Miquel Estapé (55 anys): El "jefe" logístic, Miquel Estapé, es va encarregar dels desplaçaments des de la segona ronda (des del fracàs del GPS a la primera ronda). Ens ha guiat perfectament i crec que no hem arribat tard a cap ronda. Però els seus mèrits no estan només en el camp dels desplaçaments. Ha fet 7,5 de 12, i ha jugat molt bones partides. I és que tenir a un jugador d'aquest nivell de 7è o 8è tauler és un luxe.

Olga Smirnova (61 anys): En el seu segon any com a federada, l'Olga ho ha fet força bé, fent el 50% dels punts, i alternant entre els equips D i E. La fase final l'ha jugada sencera amb el D, i ho ha fet força bé, malgrat els difícils rivals que li han tocat. Sembla que les partides que juga cada dia al club li han fet millorar bastant.

Jordi Ibáñez (42 anys): Aquest jugador, campió ja fa dos anys, ha alternat participacions amb el C i el D. Per una estranya normativa, no ha pogut jugar la fase final amb el D (havia jugat 4 partides amb el C i només 3 amb el D). Sempre recordarem el seu final de dames inacabable, que sermblava perdut amb peça de menys, i va acabar guanyant miraculosament.

També cal agrair la participació dels que han estat alguna ronda (Didac Castellet, Alex Gimeno, Cora Castellet, Jaime Jiménez, John Corredor, Juan Antonio Rodríguez). Aquest triomf també és el vostre triomf. Gràcies també al nostre president, Jaume Grau, pel seu suport durant tot el campionat i per acompanyar-nos a la final amb el Peona i Peó D, així com aquells que s'han acostat a mirar-nos alguna ronda. També vull agrair el Gabriel Castellet per ensenyar-me el poc que sé d'escacs, i per transmetre'm la il·lusió pel joc. Ara ens queda un repte, que és intentar fer un paper digne a Primera Provincial l'any que vé. Serà molt difícil, però comptem amb el vostre suport.

No volia acomiadar-me sense fer una dedicatòria especial a un jugador que hi va ser fa dos anys i que ara no hi és: Esteban Peñalver, que fa dos anys va ser l'heroi de la final, donant-nos el punt decisiu, porta un temps sense jugar als escacs per problemes de salut. Esteban, et dediquem aquest triomf i tant de bo et recuperis ben aviat.

I per últim, no puc acabar sense dir: Visca el Cerdanyola!!!!!  

Carlos Giménez Cañadas

Delegat Cerdanyola D

Actualitzat (Dilluns, 09 de Maig de 2011 16:04)

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 


 

1