bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

 

 Actualizado con fecha: 28/03/2011 14:44:39

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
 

 

 

 

 Ronda 9

Resultados en la web de la FCE

Sólo publicamos crónicas o enlaces a crónicas

Para publicar enviar a toniaiza@infonegocio.com

 

EL BANYOLES  EMPATA AMB EL SUBCAMPIÓ I DEIXA CLAR QUE TENIA EQUIP PER ACONSEGUIR MÉS.

 

 

 

EL BANYOLES “B” GUANYA AL TORDERA “B”, ASSOLEIX LA TERCERA PLAÇA  I   PUJA A PRIMERA PROVINCIAL.

 

 

Banyoles 27  de març  de 2011.

 

 

Categoria Preferent.

 

Banyoles  5    –  Gerunda  “B”   5.

 

El Banyoles ha lluitat contra el sotscampió i fins i tot hem tingut possibilitats de victòria en el matx, però a la fi s’ha empatat a 5 amb un rival de molt de nivell i que venia a guanyar i mirar d’assolir el ascens (si punxava el Cassà, com així ha estat), però el Banyoles s’ha enfrontat, com deia a la crònica de la setmana passada, per mirar de deixar el nostre pavelló el més alt possible, i així ha estat.

 

Penso que ha quedat palès que, malgrat les baixes d’enguany, teníem equip per mirar de lluitar al capdavant, algun entrebanc inesperat ens ha apartat de les possibilitats de lluitar fins al final pel ascens, esperem l’any proper tornar al assalt de les Divisions Nacionals.

 

 

Resultat final: Banyoles 5 – Gerunda “B” 5.

 

Quedem en una quarta posició final, que crec que va justícia al campionat que hem desenvolupat.

 

 

 

Segona categoria.

 

Banyoles “B”  5,5 – Tordera “B”  1,5.

 

            El Tordera “B” ha vingut amb moltes baixes, però amb jugadors solvents. Banyoles. Començar amb un 3 a 0 ha donat molta empenta al nostre B, que ha aconseguir ràpidament una còmode victòria.

 

            Els bons resultats dels equips gironins de Segona Divisió (que a la fi tots dos s’han salvat) fa que la tercera posició final assolida, donada la conjunció dels altres resultats de dels encontres del grup, fan que el nostre segon equip retorni, la propera temporada a la Primera Provincial. Èxit final, fruit, en gran mesura, de que el nivell dels escacs gironins està creixent temporada rere temporada.

 

 

            Al final, doncs Banyoles “B” 5 – Tordera “B” 5 i uns ascens, relativament inesperat.

 

La setmana propera altre cop contra el Gerunda, serà a Girona i contra el Gerunda “E”.

 

 

Tercera Provincial.

 

Banyoles C 0,5 – Santa Eugènia “C” 3,5.

 

            La malaltia d’un dels nostres joves ha fet que el expresident del Santa Eugènia Enric Vazquez sumes, sense despentinar-se, el punt que els mancava per garantir-se el ascens a Segona. La potencia dels jugadors de la Capital s’ha imposat a la joventut dels nostres jugadors, només Jaume Ruiz ha assolit unes taules davant de Salvador Alarcon (que l’ha ofegat).

 

Aquí acaba la temporada 2011 per nosaltres.

 

Fins l’any que ve.

 

Elias Muratet

Els resultats de la 9ª ronda del Campionat de Catalunya per Equips, dels equips de Sant Martí, el dia 27 de març de 2011, han estat:

 

1ª Divissió        Grup  II  Sant Martí A 4,5 – Sitges A 5,5

Segona Divisió  ,,      I    Sant Martí B  4  -  Masnou A 6

1ª Territorial       ,,      II   Sant Joan Despí A 3,5  - Sant Martí C  4,5

1ª          ,,            ,,     III  S.C.C. Sabadell D 6,5  -  Sant

Martí D  1,5

2ª          ,,            ,,     II   Ideal Clavé C 6  -  Sant Martí E  2

3ª          ,,            ,,     XII  Sant Martí F  1 – Ideal Clavé E 3

 

Un any més ha acabat el Campionat de Catalunya per Equips. El primer equip ha fet una bona temporada, acabant en el tercer lloc amb 7 punts, després de perdre avui amb el Sitges, desaprofitant la primera vegada que tenia opcions a pujar a la màxima categoria. Els del Garraf tenien millor equip que el nostre per davant i ho han demostrat guanyant als dos primers taulers. Ha començat fent taules el Lluís Sánchez i després he guanyat jo, gràcies a que el meu rival ha col.laborat bastant. Noves taules del Francisco Núñez en posició molt tancada i derrota del Miquel amb el rei pel centre del tauler, que venia de Calella i s’havia aixecat dora. Ens hem posat davant altre cop amb la victòria de l’Éric Sánchez, fins que llavors han perdut els dos primers taulers, l’Óscar era la primera derrota d’aquest any.

L’Érik Martínez ha fet taules amb el MI Fernández per repetició, mentre que l’Evarist ha robat de mala manera una posició de dama per dos alfils en la que tenia un cert contrajoc. Finalment quedava el Pau Castillo, que no ha pogut celebrar el seu títol d’àrbitre, fent unes taules que ens haguessin enviat a la promoció d’ascens a DH. Ara només cal preparar l’any següent per tornar a intentar pujar, tenint en ment que som un equip de barri i que si no ascendim mai a la màxima categoria catalana tampoc passarà res. De fet crec que l’objectiu dels clubs d’escacs hauria d’èsser la promoció en general del joc i en concret entre els joves, tenint un ampli programa d’activitats anuals, com és el cas. Avui jugaven al nostre primer equip cinc jugadors que vam començar a jugar a la mateixa entitat entre els anys 1982-1984, i que per tant portem al mateix club més de 25 anys. La mitja del primer equip són 15 anys a l’entitat, la qual cosa ho poden dir pocs clubs.

L’equip B ha perdut novament 4-6 amb el Masnou A, que ens havia de guanyar i esperar d’altres resultats per salvar-se. Hem pogut tornar a puntuar però com de costum aquest any ens ha faltat rematar algunes partides. Encara que l’equip baixa de categoria amb només mig punt, crec que l’experiència que han agafat els jugadors serà molt positiva de cara a posteriors anys. L’equip C ha guanyat el Sant Joan Despí fent el cinquè punt de la temporada i ha salvat la categoria. Els locals eren millors que els nostres als primers taulers, però per darrera hem guanyat nosaltres. L’equip D ha perdut amb el mateix filial del S.C.C.Sabadell i baixa de categoria amb 2,5 punts. Avui els locals ens han presentat un equip molt superior al nostre i encara que quedem empatats a punts amb els del Vallès, tenim pitjor desempat.

L’equip E ha perdut i acaba el torneig amb 4 punts, al mig de la taula, mentre que l’equip F ha fet un punt amb l’ideal Clavé E. Agraim a tots els jugadors de la nostra entitat que han participat en aquest torneig representant el club, l’esforç fet, els exsocis que ens han vingut a animar avui i esperem tornar l’any proper amb ganes renovades.

 

Ll.

CATALUNYA 4,5 - VILAFRANCA 5,5

 

El matx decisiu del campionat s'ha resolt per la mínima, després de transcórrer en una igualtat màxima. Aquest resultat dóna l'ascens al Vilafranca, campió del grup 2, i la medalla de "xocolata", o sigui la quarta posició, al Catalunya. Els de Sants ens hem desplomat en aquest tram final del Campionat, perdent el liderat i les opcions de play off en les dues darreres rondes. La setmana passada, a Manresa, amb quatre baixes a l'aliniació, i avui, tot i que anavem més reforçats, hem jugat amb un equip en bona forma, i que ha presentat els taulers de l'1 al 10. Només hem sumat mig punt en aquesta "petita lliga" a quatre equips (Vilafranca, Catalònia, Mollet i nosaltres) i això ha estat insuficient. Fa només quinze dies, després d'una abultada victòria davant el Terrassa B comentava que ni de bon tros teníem l'ascens assegurat (amb 6,5 de 7), ni els egarencs estaven condemnats (amb 1 de 7). Els resultats així ho han confirmat: el Terrassa B se salva amb 3 punts, i fins i tot un altre que semblava condemnat, la Gran Penya, aconsegueix la permanència amb 2,5: l'ascens estava caríssim, i la permanència a baix preu.

 

La dura partida que m'ha plantejat en Pepo Viñas (potser em volia castigar per fer "campana" ahir a l'Assemblea) no m'ha permès seguir gaire els companys, però pel poc que he vist semblaven posicions força equilibrades. Després d'un seguit de taules han arribat les victòries. Els locals hem agafat avantatge gràcies novament al menorquí Jaume Villalonga, que ha fet valer la torre i dues peces per la dama. I el segon punt l'ha posat Felipe Vera, quan el rellotge del seu rival s'ha posat a 0 amb el símbol de la bandera. No obstant, el punt ha quedat una mica "enlaire", perquè el jugador del Vilafranca no ha volgut signar la planella, argumentant que era impossible que hagués perdut per temps. Realment, amb aquest ritme de joc, quan un està apurat el temps li passa tan de pressa que els segons volen. I una bandera caiguda és com un mat: és una evidència i acaba la partida, però  en fi...

 

Total, que el marcador ha assenyalat durant una bona estona un 4,5 a 2,5 totalment fictici. Els tres taulers locals restants (P.Serrano, Sulleva i Baeza) tenien finals inferiors, però que calia concretar. Cap dels presents hem vist de quina manera el Catalunya podia sumar el punt que li faltava: l'empat no era suficient, com han demostrat posteriorment els resultats del grup. Ràfols ha imposat el peó de més passat contra Sulleva, mentre que el veterà Lluverol ha fet el mateix amb el seu, deixant inservible la qualitat de més de Serrano. La partida Alonso-Baeza era un final de torre i peó contra torre on calia jugar precís per no perdre. Al final, el nostre jugador ha cedit, tot i que el màxim a què podia aspirar eren les taules que no ens haguessin servit. Amb el 5,5 al marcador visitant, la planella sense signar ha quedat signada, quan ja era un punt sense transcendència. L'enhorabona al Vilafranca, que com els altres botxins (Catalonia i Mollet) són clubs en creixement i podran ser competitius a Primera.

 

El Catalunya acaba la temporada amb un gust agredolç. Dels quatre objectius esportius que hi havia, només n'hem pogut confirmar un: l'ascens de l'equip D a Segona Territorial. L'equip A seguirà a Segona, el B ha d'esperar per saber si puja a Preferent, igual que el C amb la seva permanència a 1a Territorial, tot i que crec que ho té bé perquè és el millor 8è. Socialment, però, ens podem ennorgullir de poder mobilitzar 38 jugadors cada setmana, més algun que es queda sense jugar. Aquí vull agrair la feina de gestió de la resta de delegats: Alex Reyes, Miguel Ayllón, Jose Calafell i Roberto Carbajal. Porten 9 setmanes enganxats al telèfon i al mail perquè tot quadri bé. I si d'alguna manera hem crescut darrerament, també és gràcies al nostre recordat Josep Coll, que ens va deixar el desembre passat. Després de 35 anys de fidelitat a l'entitat, és el primer campionat per equips sense ell i l'hem trobat a faltar.

 

El per equips s'acaba, però l'activitat escaquística continua a Sants. La setmana que ve el Casinet veurà un torneig promocional per a menors de 6 anys, i en tres setmanes a Cotxeres començarà l'Obert Internacional del club. Esperem un bon ambient per seguir disfrutant d'aquest joc.

 

Jordi Morcillo (Catalunya EC)

CONGRÉS 4,5-SANT JOSEP 5,5

CONGRÉS B 2,5-MALGRAT 7,5

 

BALANÇ POSITIU

 

Derrotes previsibles dels dos primers equips del Congrés, que tot i això han assolit l'objectiu de mantenir la categoria mercès als desempats. Val a dir que la imatge que han deixat un i altre conjunt ha estat molt diferent.

 

El primer equip ha fet suar de valent al Sant Josep de Badalona, futur club de divisió d'honor. Enormes victòries del mestre, que es feia amb una peça del MI Ramón José Abril, després d'una imprecisió d'aquest i enorme també en Cecili, debutant a l'A amb un punt treballat. Per guanyar-li el desempat al Jake feia falta mig punt, han estat quatre i mig; gran imatge i salvació més que merescuda per les roques congressistes, que, any darrere any, dubto si mantenen o fins i tot augmenten el seu potencial. Si no vaig errat, l'Alekhine cau en mans d'en Bielsa després que avui derrotés a la grega Vera Papadopoulou.

L'enhorabona al Sant Josep, campió del grup, així com al Sitges que jugarà la promoció d'ascens; els veïns del Sant Martí han estat a mig punt d'empatar avui i pujar; segur que, si juguen a aquest nivell, aviat els veurem a la màxima categoria. Sant Adrià, Montmeló i Jake baixen a segona finalment.

 

Els del B, una setmana més, no hem estat a l'alçada. Afortunadament estàvem virtualment salvats i, tot i que la derrota és assumible, en funció del potencial del rival d'avui, farem bé d'apendre'n una miqueta més (especialment el que escriu) si volem continuar jugant a preferent més temporades; és contradictori afirmar-ho precisament avui, però segueixo pensant que aquesta és la categoria que reflecteix el nostre nivell real de joc.

Un desconegut Sadurní, després de perdre peó, ha anat amb tot cap a l'enroc rival, lliurament de peça inclòs!!; malauradament davant hi tenia el MF Garriga pare, que no s'ha espantat a l'hora de defensar-se; 0-1. Poc després en Xavier ha sabut aprofitar la iniciativa amb blanques; això li ha permès materialitzar amb un bonic cop tàctic sobre l'enroc llarg de l'adversari; gran temporada del gran dels González; 1-1 i l'hora del cronista, amb ganes de dur a la pràctica una màxima d'en Marco; arribar al final (inferior) per perdre'l; no ha tingut massa problemes el MC Martorell per, com apuntava el presi, rematar el meu via crucis particular d'enguany; 2 de 9 per completar la pitjor temporada en deu anys que porto jugant. Tampoc en Climent ha desplegat el seu millor joc aquesta temporada, perdent avui una partida on disposava de peça per tres peons adversaris, que s'han imposat. En Codina s'ha oblidat novament de contar peons, per contra, el rival anava just de rellotge; malauradament el congressista no ha estat tan hàbil com fa set dies i ha permès un canvi de dames que el conduïa cap al dònut de manera inevitable; 1-4. Meritòries taules amb negres d'en Sorribas, especialista en la materia, davant del delegat rival que l'avantatjava en més de 100 punts d'ELO; mentre que en Bañón enlloc de sumar mig en deixava escapar mig en una partida on gaudia d'avantatge al darrer escaquer. Abandonava l'Andreu, pendent d'un familiar ingressat, alhora que en Moranta es despistava per segona setmana consecutiva i perdia per temps. Mentre els integrants dels dos primers conjunts ja estàvem immersos entre patates, olives, cava i cervesa, en Petar lluitava per mirar de guanyar un final de cavalls; no ha pogut ser, taules. Aquest any hem jugat amb foc i no ens hem cremat de miracle; serà convenient que estiguem atents.

 

A falta de saber el resultat de Peona i Peó, desconec com es resol el grup: tot apunta a un triple empat entre l'Aragonès, el Mataró i el propi Peona on sembla que els del Maresme queden fora; quedant en mans del Sonnen qui puja i qui promociona. Ateneu Colon, Cerdanyola-Mataró i, pressumiblement Badalona, seran conjunts de primera provincial; ànims a tots ells.

 

El C s'acomiada de la categoria després de jugar amb cinc i encaixar-ne vuit, mentre que el D, que ha anat amb tot, ha vençut per la mínima a La Lira C; malauradament els desempats no han jugat en aquest cas a favor nostre i perdem la categoria. Per cercar la part positiva; m'agradaria destacar que, com que els nostres dos darrers equips necessitaran quatre efectius menys la temporada vinent, és possible que els hi sigui més assequible assolir l'objectiu de recuperar la categoria, ja que enguany, molts matxos pràcticament s'han llençat per manca de jugadors. Des d'aquí tenen tot el meu suport, tant moral, com, si no m'espavilo, físic ;-)

 

Ens veiem l'any que ve!

 

Héctor Hernández

Club d'Escacs Congrés

 

COMUNICAT DE PREMSA

 

A PRIMERA DIVISIO CATALANA EL FIGUERES  ACONSEGUEIX L’ASCENS A DIVISIO D’HONOR I EL FIGUERES “B” ES MANTE A SEGONA DIVISIO EN VENCER EL SANT ANDREU “B” PER 7’5  A 2’5

 

 

 

A la novena ronda del “Campionat de Catalunya per Equips”  el Figueres va perdre a Tarragona per 4 a 6 en un matx on les diferencies d’Elo entre tots dos equips eren minimes excepte als dos darrers taulers on hem perdut les dues partides essent totes les demés taules. El  Figueres ja s’havia assegurat la setmana passada l’ascens a Divisio d’Honor en una temporada excel.lent del conjunt alt-empordanès. El Figueres  ha quedat campio del Grup I de Primera Divisio i ara jugarà la final de Catalunya amb el Sant Josep de Badalona.

 

Els resultats individuals han estat:

 

1

1

1

FARRAN MARTOS, FRANCESC (MC, 2377)
     variació elo: +0.90

½-½

ALONSO GARCIA, RENE (MI, 2439)
     variació elo: -0.90

1

2

KHAIDOROV, VIACHESLAV (MC, 2360)
     variació elo: +0.20

½-½

CUADRAS AVELLANA, JORDI (MF, 2377)
     variació elo: -0.20

2

3

FARRAN MARTOS, JOSEP (MC, 2306)
     variació elo: +0.70

½-½

VIVES ESMERAT, JAUME (MF, 2357)
     variació elo: -0.70

3

4

GUTIERREZ MARTINEZ, XAVIER (MC, 2277)
     variació elo: +1.00

½-½

LILLO CASTANY, VICTOR (MC, 2350)
     variació elo: -1.00

4

5

ALIAS GINEL, OSCAR (2279)
     variació elo: +0.10

½-½

SERRA PAGES, JORDI (MC, 2286)
     variació elo: -0.10

5

6

GONZALEZ FREIXAS, ALBERT (MC, 2255)
     variació elo: +0.40

½-½

PIJUAN HERRANZ, MANEL (MC, 2286)
     variació elo: -0.40

6

7

MORENO CARRETERO, CARLES (2245)
     variació elo: +0.90

½-½

COLLS GELABERTO, EMILI (MC, 2286)
     variació elo: -0.60

7

8

FERNANDEZ VICENTE, CARMELO (2236)
     variació elo: -2.10

½-½

MOGRO FLORES, SIMON (2131)
     variació elo: +2.10

8

9

PLACHKINOVA, TATJANA (MI, 2225)
     variació elo: +3.00

1-0

VIÑAS SERRA, JAUME (1989)
     variació elo: -3.00

9

10

LUKE BREZMES, CRISTOFER (2212)
     variació elo: +2.25

1-0

GUTIERREZ GALINDO, ANGEL (1913)
     variació elo: -2.25

10

 

 

6-4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En quant al Figueres”B” que juga a Segona Divisió Catalana, va vèncer al Sant Andreu “B” per 7’5 a 2’5 i mantè la categoría per millor desempat que l’equip del Masnou tots dos amb quatre punts en nou partits. Va ser un matx on aviat el Figueres tenia avantatge en el marcador de cinc punts a dos i restaven les partides de Manera, M. Balagué i Toste on el primer va guanyar en esgotarse-li el temps el jugador visitant mentre Toste entaulava un final de reis i peons i M. Balagué ,que ha fet una gran temporada amb sis victòries ,dues taules i cap derrota , guanyava un final d’alfil i cavall amb peó de més.

 

A la Preferent de Girona el Figueres “C”  va  donar la “sorpresa” en derrotar al lider imbatut de la categoría , el Cassà de la Selva,  per 5’5 a 4’5  en un matx on sempre hi va haver igualtat en el marcador i en les partides. Posa punt i final a una temporada on ha aconseguit la permanencia una vegada més en aquesta categoría quedant en sisena posició amb tres punts i mig en nou partits.

 

Pel que fa al Figueres”D” que juga a Segona Provincial va perdre davant el Gerunda “F” per 3’5 a 4’5 i tot i la derrota l’equip es mantè a la categoría quedant en setena posicio amb tres punts i mig en nou partits.

 

Pel que fa als equips de Tercera Provincial el Figueres “E” va guanyar l’Olot “F” per 3 a 1 i el Figueres “F” va perdre amb L’Escala per 3’5 a 0’5.

 

 

 

 

 

Figueres,  27 de març del 2011

                                                                                                                                 

COMUNICAT DE PREMSA

 

A PRIMERA DIVISIO CATALANA EL FIGUERES  ACONSEGUEIX L’ASCENS A DIVISIO D’HONOR I EL FIGUERES “B” ES MANTE A SEGONA DIVISIO EN VENCER EL SANT ANDREU “B” PER 7’5  A 2’5

 

 

 

A la novena ronda del “Campionat de Catalunya per Equips”  el Figueres va perdre a Tarragona per 4 a 6 en un matx on les diferencies d’Elo entre tots dos equips eren minimes excepte als dos darrers taulers on hem perdut les dues partides essent totes les demés taules. El  Figueres ja s’havia assegurat la setmana passada l’ascens a Divisio d’Honor en una temporada excel.lent del conjunt alt-empordanès. El Figueres  ha quedat campio del Grup I de Primera Divisio i ara jugarà la final de Catalunya amb el Sant Josep de Badalona.

 

Els resultats individuals han estat:

 

1

1

1

FARRAN MARTOS, FRANCESC (MC, 2377)
     variació elo: +0.90

½-½

ALONSO GARCIA, RENE (MI, 2439)
     variació elo: -0.90

1

2

KHAIDOROV, VIACHESLAV (MC, 2360)
     variació elo: +0.20

½-½

CUADRAS AVELLANA, JORDI (MF, 2377)
     variació elo: -0.20

2

3

FARRAN MARTOS, JOSEP (MC, 2306)
     variació elo: +0.70

½-½

VIVES ESMERAT, JAUME (MF, 2357)
     variació elo: -0.70

3

4

GUTIERREZ MARTINEZ, XAVIER (MC, 2277)
     variació elo: +1.00

½-½

LILLO CASTANY, VICTOR (MC, 2350)
     variació elo: -1.00

4

5

ALIAS GINEL, OSCAR (2279)
     variació elo: +0.10

½-½

SERRA PAGES, JORDI (MC, 2286)
     variació elo: -0.10

5

6

GONZALEZ FREIXAS, ALBERT (MC, 2255)
     variació elo: +0.40

½-½

PIJUAN HERRANZ, MANEL (MC, 2286)
     variació elo: -0.40

6

7

MORENO CARRETERO, CARLES (2245)
     variació elo: +0.90

½-½

COLLS GELABERTO, EMILI (MC, 2286)
     variació elo: -0.60

7

8

FERNANDEZ VICENTE, CARMELO (2236)
     variació elo: -2.10

½-½

MOGRO FLORES, SIMON (2131)
     variació elo: +2.10

8

9

PLACHKINOVA, TATJANA (MI, 2225)
     variació elo: +3.00

1-0

VIÑAS SERRA, JAUME (1989)
     variació elo: -3.00

9

10

LUKE BREZMES, CRISTOFER (2212)
     variació elo: +2.25

1-0

GUTIERREZ GALINDO, ANGEL (1913)
     variació elo: -2.25

10

 

 

6-4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En quant al Figueres”B” que juga a Segona Divisió Catalana, va vèncer al Sant Andreu “B” per 7’5 a 2’5 i mantè la categoría per millor desempat que l’equip del Masnou tots dos amb quatre punts en nou partits. Va ser un matx on aviat el Figueres tenia avantatge en el marcador de cinc punts a dos i restaven les partides de Manera, M. Balagué i Toste on el primer va guanyar en esgotarse-li el temps el jugador visitant mentre Toste entaulava un final de reis i peons i M. Balagué ,que ha fet una gran temporada amb sis victòries ,dues taules i cap derrota , guanyava un final d’alfil i cavall amb peó de més.

 

A la Preferent de Girona el Figueres “C”  va  donar la “sorpresa” en derrotar al lider imbatut de la categoría , el Cassà de la Selva,  per 5’5 a 4’5  en un matx on sempre hi va haver igualtat en el marcador i en les partides. Posa punt i final a una temporada on ha aconseguit la permanencia una vegada més en aquesta categoría quedant en sisena posició amb tres punts i mig en nou partits.

 

Pel que fa al Figueres”D” que juga a Segona Provincial va perdre davant el Gerunda “F” per 3’5 a 4’5 i tot i la derrota l’equip es mantè a la categoría quedant en setena posicio amb tres punts i mig en nou partits.

 

Pel que fa als equips de Tercera Provincial el Figueres “E” va guanyar l’Olot “F” per 3 a 1 i el Figueres “F” va perdre amb L’Escala per 3’5 a 0’5.

 

 

 

 

 

Figueres,  27 de març del 2011

                                                                                                                                 

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 


 

1