bájate el explorer 6 de la pàgina www.microsoft.com

 

 Actualizado con fecha: 12/03/2012 14:48:54

agregar a favoritos

enlaces   todo elo debates
comunidad chat teoría  
 

 

 

CARTA OBERTA A LA FEDERACIÓ CATALANA D’ESCACS I A LA WEB  AJEDREZ ND

 

 

Un altre més. Ja estic acostumat a fer aquestes denúncies i ara en sembla que hi estic agafant el gustet i m’hi estic trobant bé. Que vagin fent i jo aniré escrivint. Per altre banda no puc fer un altre cosa que “ el derecho al pataleo “, doncs bé, així ho farem.

 

1)   La Federació envía notícies a l’UFEC i aquestes surten al diari Sport. Les primeres jornades de la Lliga quan el Barcelona UGA i nosaltres anàvem empatats, surtía setmana darrera setmana, aixó sí, sempre amb fotografíes d’ells, de nosaltres cap, i aixó que en tenen un munt de nostres, peró bé aixó es el de menys. I ara que anem líders….cap noticia. En una paraula no s’ha enviat cap escrit al UFEC desde la Federació. Segur que diràn que  s’els hi ha passat, es clar, ara ho entenc, s’han descuidat. Ja m’extranya amb lo competents e imparcials que son.

 

2) A la web de Ajedrez ND poden fer i dir el que vulguin, peró s’han de mostrar una mica coherents  quan es una web oberta a federats, clubs i que tothom hi pot dir la seva.

 

Havíam, noticia de la setmana pasada: El Barberà i el Barcelona UGA empaten ( ben resaltat ) i deixen sol a L’Escola d’Escacs de Barcelona. Aquesta setmana: LOS FAVORITOS NO PERDONAN. I qui son els favoritos ? qué entenen ells per favoritos. Tot per no posar: L’Escola d’Escacs continúa líder. No, aixó es massa per ells i també massa publicitat per nosaltres. Es clar que no ho poden fer ni dir, i evidenment no seré jo qui els hi digui que han de posar, faltaría més. Peró si us plau, un consell: s’ha de fer d’alguna manera que no se us vegi tan partidistes i de segur que si es posa interés i motivació, la trobareu.

 

Gràcies.

Sr Abel Segura,

 

Com vosté molt bé diu, aquesta és una web privada i posem els titulars que creiem oportuns. Aquesta setmana tots els favorits han guanyat i hem cregut que això era noticia ja que fins ara no havia estat així totes les rondes. Si vosté no sap qui són els favorits, el convido a llegir la editorial o a donar un cop d'ull als ordres de forces. 
Si vosté vol posar el seus propis titulars, sempre ho podrà fer a la seva própia web, però sentint-ho molt, aquí encara els posem nosaltres.

Cordialment,
David Ayza
Webmaster AjedrezND


 

senyor, té tota la raó. Cap problema. Peró vosté ja sap el que vull dir i segur que sap entendre entre línies. Tan sols els hi volía fer una observació. Rés mes.

Abel Segura

Sr Abel Segura

Com vostè ha publicat una carta oberta dirigida a la Federació,  hem permetrà que li contesti també públicament, com a president de la Federació Catalana D’Escacs.

La seva crítica de parcialitat, es basa en els articles que publiquen els diaris cada setmana referents a la Divisió d’Honor del Campionat de Catalunya per equips.

La gerència de la Federació envia als mitjans de comunicació cada setmana, el mateix article que es publica al butlletí digital. Un altra cosa es que els diaris, per motiu d’espai, els retallin i agafin el que els hi va bé.

De totes maneres jo personalment estic agraït a la UFEC i als diaris, perquè la presencia setmanal que tenim es mes alta que la d’altres esports, on només publiquen nota al principi i al final del Campionat.

Si creu que el tracte al butlletí digital de la FCE no es el correcte m’ho comunica i el revisaré.

Deixi’m, ja que vostè ens “renya” públicament, que jo també ho pugui fer.

La propera setmana els afeccionats catalans no podran seguir el match mes interessant de la jornada, que es el que jugaran el seu club, actual líder de la competició, amb el SCC Sabadell.

No ho podran fer, perquè vostès no han donat el permís per poder retransmetre’l, al·legant que els cables de la retransmissió, molestarien als espectadors presents.

Es estrany que vostè que demana mes presencia als mitjans, no doni cap facilitat per a que centenars de afeccionats, puguin seguir el seu match en directe el proper dissabte. La audiencia  es de mes de 500 visites de persones  cada jornada.

La seva actitud no es aïllada dins dels clubs de la DH,  son diversos els clubs que ens han posat problemes en aquest sentit.

La Federació ha fet un esforç els darrers anys per donar rellevància a la DH catalana, com una de les locomotores de promoció dels Escacs al nostre país. Hem fet canvis reglamentaris per afavorir-ho i hem invertit diners de tots els federats per donar-li relleu.

Davant de la actitud poc col·laboradora d’alguns clubs, podem fer dues coses. Tirar enrere i tornar a la situació de fa sis  o set anys, o posar-hi remei a la manca de col·laboració amb mesures reglamentaries i econòmiques. Estic segur que no tornarem enrere.

Deixi’m acabar agraint en nom dels federats catalans als clubs de la DH que s’han pres seriosament la promoció de la competició i ens han ajudat en el tema de les retransmissions i de la comunicació de resultats.

Cordialment

 

Toni Ayza

President de la FCE.

Sr.Toni Ayza,

 

Permetim una observació: està barrejant mongetes amb castanyes. Sembla una justificació de lo no gaire correcte que han portat el tema de la Ufec, per sortir amb un tema que no té res a veure. Peró més igual, l'explicació es ben sencilla i que s'enterin tots els aficionats catalans: No es pot fer la retransmissió per falta d'espai. Sí senyor sí, per falta d'espai, i quin problema hi ha? vostés tenen un mail meu en el que dic: A la sala de l'hotel les taules s'han de posar per fer la retransmissió d'una manera que no s'hi cap i sí si cap resulta que els jugadors tant nostres com de l'equip rival estaràn incomodes per falta d'espai i pels possibles espectadors que hi vagin també. I que vol que li digui ? l'espai es el que es i ja està ? Que no van retransmetre un matx l'any passat ? que els hi vaig posar alguna pega ? i elogia a sobre la col.laboració dels clubs com si nosaltres fessim tot el contrari, peró que està dient ?. I no parlem de queixes perque ja que vosté fa públic un tema que torno a repetir, res a veure amb el tema en qüestió....vol que tregui publicament la llista de petits i grans perjudicis que desde aquesta federació ens han fet vers nosaltres al llarg dels anys i que per no armar-la m'he tingut que mossegar la llengua i no dir rés ? i vosté en sap algunes perque jo las hi he dit en privat.

I per acabar el tema de la UFEC: Quina casualitat que quan anem líders cap informació al diari Sport ? doncs, serà casualitat. I jo que m'ho crec.

 

Gràcies.

 

ABEL SEGURA.

 

© AJEDREZ NOTICIAS DIARIAS

toniaiza@infonegocio.com

 


 

1